کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 10 رای - 4.1 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
احساستون در مورد حجاب چیه؟
۲۲:۳۴, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله النور

سلام به همه عزیزان.

خوب خدمت عزیزان عرض کنم که تو تاپیک چرا با حجاب شدم؟ به طور خلاصه راجع به اثر فیزیولوژیک و غیر ارادی که بی حجابی میتونه رو آقایون داشته باشه حرف زدیم و اینکه حجاب و حیا و میل به پوشیدگی از خصلت های فطری خانم هاست.

راجع به جنبه روانی که حجاب موجب آرامش میشه و... هم هم حرف زیاد زده شده هم در حیطه تخصص من نیست پس فعلا حرفی نمیزنم اما اگر نیاز شد و دوستان مایل بودند حتما راجع به این مساله به طور تخصصی هم صحبت خواهیم کرد.

یه خواهشی هم دارم از خواهران محجبه خودم در تالار که لطف کنن و احساس روانیشونو راجع به حجابشون بیان کنن(دقت بفرماییدکه عرض کردم خانومای محجبه نه چادری.میشه کسی چادری نباشه و محجبه باشه) که در این صورت فکر میکنم اصلا نیازی به بحث روانشناسی نباشه .

یه خواهش هم از برادران عزیزم در تالار دارم که لطف کنن و احساسشون رو در برخورد با یک خانم بی حجاب و یک خانم با حجاب بیان کنن خواهشا صادقانه.فقط احساس خالص خودتون رو بیان کنید چیزی که به طور روزمره تجربه میکنید.

دو موردی که بیان احساسات شما هستش به ما به شدت در تحقیقاتمون کمک خواهد کرد پس خواهش میکنم که شرکت بفرمایید و احساساتتون رو بیان کنید تا ما بتونیم به یه جمع بندی برسیم.

نظر تک تک شما بسیار مهمه البته میدونم که این تالار به دلیل جو مذهبی که داره جامعه آماری مناسبی نیست اما نظراتتون برای مقایسه بین جوامع بسیار مهمه.

دوست دارم لطف کنید و در قالب چند خط احساساتتون رو راجع به حجاب بیان کنید.

انشاالله بعد از این مرحله راجع به تاثیراتی که حجاب روی جامعه و بنیان خانواده داره باهم صحبت خواهیم کرد.

در آخر هم اگر توفیقی باشه آیات و روایاتی که در مورد حجاب هست رو بررسی میکنیم.

و من الله التوفیق...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، zahra11 ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، nasimesaba ، AllahoAkbar ، Elia ، Marziyeh ، یا صاحب الزمان ، امیرحسن ، help me ، باهتول ، shafagh_mah ، Abasaleh ، m2kh24 ، نگار ، یا ثارالله ، شهیدطیبه واعظی ، امیریان ، azade ، حسن.س. ، saloomeh ، Fatemeee ، rahgozar.f ، شیدا ، غلام نرجس(س) ، ضحی ، maryamm ، fatemeh zahra ، مجید املشی ، رسا ، بچه شیعه ، مجنون الحسین ، faraz_223 ، بیداری اندیشه ، fiftynine ، لبخند خدا
۲۲:۵۳, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
حجاب اسلحه مازنهاست در برابر دشمنی که سلاحش نگاهه .هر چی بهتر باشه و محکمتر پیروزی ما بیشتره .
من تاکید خاصی روی چادر ندارم ولی اینو بگم که چادر کل بدن زن رو می پوشونه ،الان لباسهایی که تحت عنوان مانتو عرضه میشه متاسفانه پوشش لازم رو نداره علاوه بر اون نمی شه به یه نوجوون توصیه کرد چنین لباسی رو انتخاب کنه ولی اگه متوجه بشه که چنین مانتو هایی نمیتونه حجاب کامل تلقی بشه خودش چادر رو انتخاب میکنه .
در چنین وضعیتی مطمئنا زنی که با وجود مشکلات دست و پا گیری ومسخره شدن در جامعه (برای خودم پیش اومده) اگر زنی تنها به خاطر حفظ حجابش و رضایت معبودش حجاب چادرو انتخاب کنه قطعا احساسی که داره اینه که تاج بندگی پروردگارو بر سر گذاشته و چه لذتی بالاتر از این!!![تصویر: heart.gif]
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: اکبر.ع ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، najmeh ، meshkat ، nasimesaba ، حلما ، rAsTiNv ، یا صاحب الزمان ، امیرحسن ، help me ، Abasaleh ، نگار ، شیدا ، maryamm ، بچه شیعه ، مهدی2012 ، faraz_223 ، fiftynine
۲۲:۵۶, ۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام و ممنون مشکات عزیز
اول خودم دوست دارم احساسمو بگم در مورد حجابم :وقتی که جلوی نامحرم چه تو خونه و چه بیرون خودمو میپوشونم احساس رضایت بالایی دارم و مسلمه قشنگ میفهمم کسایی که نگاهشون مریضه اصلا به اون مقصودشون نمیرسن .
یه نوع احساس آرامش خیلی خوب دارم که کمتر جایی میتونم این آرامشو پیدا کنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، mhvvhm ، فاطمه خانم ، N.Mahdavian ، meshkat ، a.l.? ، nasimesaba ، حلما ، یا صاحب الزمان ، امیرحسن ، help me ، Abasaleh ، 872325 ، نگار ، taleb ، بچه شیعه ، مهدی2012 ، faraz_223 ، Jim.m ، fiftynine
۱۲:۰۸, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱:۴۸ توسط AllahoAkbar.)
شماره ارسال: #4
آواتار
کلا من آدم نسبتا آزادی هستم.
با آدم های زیادی هم برخورد داشتم، از اون پسرهای خلاف و چاقوکش و یا فشن گرفته تا برادران پایه ثابت تو نمازو بسیج و....
از اونجایی هم که رشته دانشگاهیم رشته دخترپسندی است با دخترهای زیادی هم برخورد داشتم. اینا نگفتم که بگم من آدم دنیا دیده ای ام. نه"""اونجوریها هم نیست. یکیم مثل بقیه آدمااا

ولی از اونجا که دوست دارم همه نوع شخصیت هارو بشناسم و درک کنم> از دوستی با کسی خودمو دریغ نمیکنم. حتی با افرادی همچون شیطان پرستا، که با یکیشون فقط برای یه مدت کوتاه اونم (چند ماهی) به صرف آشنایی کمی با اعتقاداتشون دوست شدم، البته بهتره بگم هم صحبت

بگذریـــــــــــــم. برگردیم به موضوع تاپیک. آره من به عنوان یه پسر به همه دختر خانمایی که اعتمادم نسبت به نود و... درصدشون کمه. میگم: که شما هم مثل من زیاد به پسرایی که دورو برتون میگردن اعتماد نکنید
به خدا هزارتا نهههه! ولی زیاد واسه این حرفم سند دارم
از اون پسرای اهل فشن و دک و پز تا اون پسرای بسیجی که یه من ریش دارن، همشون نسبت به تریپی که زدید پشت و روتون فکرایی تو سر دارن.
من خودم از اون پسرایی ام که زیاد میونه خوشی با دخترا ندارم،
البته نه تو ظاهر تو باطن
همیشه تو ظاهر باهاشون خوبم. ولی واقعا با دوستام یه چیزایی پشت سرشون میگیم که هفت پشتشونم از این چیزا بیخبرند

الآن با این حرفام میگید چه آدم مزخرفیه. غیبت تو خونشه.

ولی نه!!! خدا میدونه چند بارم جلو خودشون رفتاره خودمو دوستامو پشت سرشون گفتم
ولی واقعا بهتر که نشدن هیچ،، از لجشون بدتر هم شدن

به خاطر همینه که آدمایی مثل من یا بقیه دوستام از اذیت کردنشون دست بر نمیدارن.(البته خود دخترا هم با کاراشون کم بلا سر ما آدمای یه پا هوا در نیاوردناااWink

سرتونو درد نیارم یه کلام ختم کلام
"هر چه کردی بر خود کردی"
میخوای خوب باش میخوای بد
میخوای با حجاب باش میخوای بد حجاب
ولی تو خواهشا خوب باش تا کمی مقدار درصدهارو تو نمودار بدبینی تغییر بدی.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، sadegh-a ، nasimesaba ، rAsTiNv ، زهرا_20 ، asire entezar ، help me ، Abasaleh ، faraz_223
۱۷:۳۴, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
راستش رو بخواین به نطر من حجاب بدن یه چیز ضروریه و کلا آدم اینطوری راحت تره ولی حجاب داشتن برای یه چیز مسخره ای مثل مو به نطرم واقعا بیخوده...شاید عرب صد سال پیش اگه موی یه دختر رو می دید نمی دونست با خودش چیکار کنه اما الان یه پسر با دیدن موی یه دختر ممکنه چطوری بشه؟
البته چون دیگه با حجاب بزرگ شدم به اینکار عادت کردم اما واقعا می مونم اخه مو برای چی؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Abasaleh ، faraz_223
۱۷:۴۲, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحيم
سلام عليكم

حجابم دليلي براي اثبات ابراز احساساتم به خداوند است كه " خدايا از صميم قلب دوستت دارم "

حجاب محدوديت نيست مصونيت است!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: somayeh ، meshkat ، a.l.? ، nasimesaba ، حلما ، نجف آبادی ، asire entezar ، یا صاحب الزمان ، help me ، Abasaleh ، taleb ، medad.sefid ، شیدا ، مهدی2012 ، faraz_223 ، Jim.m
۱۷:۴۶, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7

بسم الله الرحمن الرحیم
نقل قول:.شاید عرب صد سال پیش اگه موی یه دختر رو می دید نمی دونست با خودش چیکار کنه اما الان یه پسر با دیدن موی یه دختر ممکنه چطوری بشه؟
عزیزدل:
مگه اسلام فقط برای اعراب نازل شده؟
یا مگر میشود دینی برای مردم یک سرزمین یک قانون داشته باشه وبرای مردم درسرزمین دیگری یک قانون دیگه؟
درضمن فراموش نکنید که حجاب وپوشش درتمام ادیان مشترک است.چه مسیحی ،یهودی واسلام.

یاحق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، somayeh ، meshkat ، فاطمه خانم ، a.l.? ، nasimesaba ، حلما ، نجف آبادی ، asire entezar ، یا صاحب الزمان ، help me ، Abasaleh ، نگار ، taleb ، شیدا ، maryamm ، R3Z4 ، بچه شیعه ، faraz_223
۱۸:۰۰, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۸:۰۰ توسط somayeh.)
شماره ارسال: #8
آواتار
(۳/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۴)nilufar7676 نوشته است:  راستش رو بخواین به نطر من حجاب بدن یه چیز ضروریه و کلا آدم اینطوری راحت تره ولی حجاب داشتن برای یه چیز مسخره ای مثل مو به نطرم واقعا بیخوده...شاید عرب صد سال پیش اگه موی یه دختر رو می دید نمی دونست با خودش چیکار کنه اما الان یه پسر با دیدن موی یه دختر ممکنه چطوری بشه؟
البته چون دیگه با حجاب بزرگ شدم به اینکار عادت کردم اما واقعا می مونم اخه مو برای چی؟

دوست خوبم اولا برای کسی که روحش مریضه مو یا اعضای بدن مهم نیست ثانیا صورت یه زن با موهاش قشنگه یا بدون موهاش ؟کسی که موهای خوشرنگی داره صورتش قشنگتره یا کسی که موهای عادی داره ؟ خوب اون کسی که روحش مریضه با دیدن موی قشنگ و صورت زیبا بازم به گناه میفته و گناه اون تقصیر کسیه که رعایت نمیکنه.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rastin ، mhvvhm ، a.l.? ، nasimesaba ، rAsTiNv ، asire entezar ، یا صاحب الزمان ، help me ، Abasaleh ، نگار ، maryamm ، بچه شیعه ، مهدی2012 ، faraz_223 ، fiftynine
۱۸:۱۷, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9

بسم الله الرحمن الرحیم
سمیه جان:
بنده به دودلیل سخن شما رو رد میکنم.واین بابت پیشاپیش عذرخواهی میکنم.
فرمودید ،روح مریض.
ببینید تبیین اینکه روحی سالم ویامریض هست به همین راحتی ممکن نیست. یعنی نمیشه گفت اگر کسی بادیدن زیبایی زنی تحریک نشد دلش پاکه. وبرعکس.
همچنین فرمودید موی عادی وموی قشنگ وصورت زیبا.
قطعا آیه حجاب وقانون حجاب مربوط به تمامی زنان چه آنان که موی عادی وچه آنان که موی غیرعادی!!!!دارند میباشد .
وخدا هیچ گاه بین زنان زیبا وغیر زیبا دراین رابطه تفاوتی قائل نشده.
قانون خدا برای همه یکسان ولازم الاجراست.
امیدوارم توضیحات بنده قانع کننده باشد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، فاطمه خانم ، a.l.? ، nasimesaba ، حلما ، help me ، Abasaleh ، نگار ، امیریان ، شیدا ، faraz_223
۱۸:۲۲, ۳/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۸:۲۵ توسط meshkat.)
شماره ارسال: #10
آواتار
دوستان خواهشا روی موضوع بحث کنید و احساستون رو بیان کنید راجع به حجاب و بحث رو حجاب رو در تاپیک های مربوطه دنبال کنید.با شلوغ شدن تاپیک نمیتونیم به نتیجه برسیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: nasimesaba ، Abasaleh
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]