|
فراماسونری و فیلم سن پطرزبورگ
|
|
۳:۳۵, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/مهر/۹۰ ۱:۳۱ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم مسلما این روزها بنرهای تبلیغاتی فیلم سن پطرزبورگ رو توی خیابون ها و کلوپ های محلتون دیدید ... من خودم همین امشب فیلم رو دیدم و احساس میکنم این فیلم کمی میلنگه یه جای کارش البته شاید نگاه من بدبینانه باشه ...البته من دلایل خودم رو میارم امیدوارم با همفکری دوستان که اطلاعات بیشتری از من حقیر دارند به نتایج مثبتی برسیم ![]() عکسی که مشاهده میکنید کاور فیلم هست فقط نکته ای رو بگم نسبت به کاور که من نتونستم اتون کاور اصلی که روی بنر های تبلیغاتی توی سطح شهر هست رو توی نت پیدا کنم چون توی اون بنر اقای حیایی عینکشون یه شیشه اش افتاده و با یه چشم دارن توی دوربین نگاه میکنن بگذریم وارد مسائل حاشیه ای نشیم عکسی از شروع تیتراژ فیلم به چشم ها توجه کنید ![]() داستان مربوط میشه به گنج گمشده ی نیکولای رومانوف اخرین تزار روسیه که بعد از مرگش گم شده و قیمت بسیار بالایی داره ...نقش اول فیلم اقا کریم بعد اینکه از زندان اوین ازاد میشه و به محله برمیگرده توی همون بدو ورود شاهد تصادف ماشین اقای حیایی (اخر من نفهمیدم اسمش توی فیلم چیه)و یه پیرمرد سالخورده هستیم که کریم اون پیرمرد رو توسط یه اقایی(ایشون توی فیلم بسیار هوس باز و زن باره هستند و اسم این اقا رو هم نفهمیدم چیه انوش فرشاد و ...) به بیمارستان میخوان برسونن که اینجا اون پیرمرد توی راه به کریم میگه ...عقاب دوسر ...در روس ... خونه ی معتضد نیا . دوستانی که مقالات راجع به فراماسونری رو خوندن میدونن که عقاب دو سر نماد ماسون درجه ی 33 هست(حالا اینم چیزی رو ثابت نمیکنه) حالا چند عکس از فیلم که فکر کنم کم کم شک شما رو هم برانگیخته کنه توی این صحنه دوست دختر این اقای به اصطلاح فرشاد یهو به طرز عجیبی یکی از چشمهاشو میبنده ![]() در قسمت دیگه ای از فیلم کریم با دست میزنه توی عینک این رفیقش دوباره یه سمت شیشه عینک میپره ![]() شاید تاکید کارگردان یا فیلم نامه نویس به تک چشم و عقاب دو سر کم کم شک شما رو هم برانگیخته نه ؟ اقا کریم همراه با رفیق هوس بازش راهی میشن برن سراغ اقای معتضد نیا که متوجه میشن فوت شده و خلاصه خودشون رو به خونه ی معتضد نیا(بازم من نفهمیدم که اینا وقتی معتضد نیا هیچ ارثی نداشته چه جوری خونشو پیدا کردن)میرسونن و به دختری به اسم کتی میرسن ...جا داره اینجا اندوه و افسوس خودمو اعلام کنم که توی فیلم های ایرانی هم کم کم شاهد قسمت mind contorol هستیم باور نکردنیه وقتی شما توی فیلم شاهد این هستید که رفیق کریم دست اون دختره کتی رو میبوسه البته دوربین مستقیما این تصویر رو نشون نمیدونه ولی اقای افخمی هم میدونه که یه بچه ی دوساله هم میفهمه که این اقا داره چی کار میکنه ![]() من این سوالو از اقای بهروز افخمی دارم ...اقای افخمی امروز بوسیدن دست خانوم ها رو داری توی فیلمهات یاد میدی فردا سراغ چی میری؟ اینم از همون عقاب دو سر نماد استاد اعظم فراماسونر ها ![]() البته بحث عقاب دو سر به همین جا ختم نمیشه !!! ![]() در قسمت بعدی فیلم که کریم وارد کلیسا میشه متوجه میشه روی یه تابلو عکس تزار رو میبینه که نماد عقاب دو سر هم روی لباسشه (چقدر اتفاقی) همین جا متوجه میشیم اقای تزار ماسون درجه ی 33 هستند (با توجه به اسناد فیلم)در صحنه های بعدی فیلم متوجه میشیم که کریم اخرین نواده ی تزار هستن که توسط گارد سلطنتی از جونش حفاظت میشه و وارث تاج و تخت تزاره ... صحنه ی داخل کلیسا خیلی تامل برانگیزه طوری با کریم رفتار میشه خیلی عجیبه همه بهش تعظیم میکنند و دستشو میبوسن . و در اخر فیلم متوجه میشیم که گنج در کلیسایی به اسم روز قیامت در سن پطرزبورگ پنهان شده . اما ربط این داستان به کد داوینچی چیه ؟ یا نویسنده ی فیلم یا اقای افخمی یه کپی از کد داوینچی کردن بدون قصد و غرض که من بعید میدونم با توجه به این نماد هایی که استفاده میشه توی فیلم یا از روی اگاهی کد داوینجی رو باز سازی کردن . مرگ پیرمرد توسط امین حیایی و کد دادن به کریم مرگ استاد اعظم دیر صهیون در فیلم کد داونیجی و کد دادن به صوفی گنج پنهان شده ی تزار در این فیلم مقبره ی مریم مدجلیه در فیلم کد داوینچی استاد اعظم بودن تزار و رسیدن منصب تزار در این فیلم به کریم استاد اعظم بودن عموی صوفی و رسیدن منصب عیسی (علیه السلام) به صوفی حالا اقای افخمی میتونی جواب منو بدی که چرا یه فیلم عین کد داوینچی با نماد های فراماسونری برای مصرف داخل ساختی ؟ |
|||
|
|
۱۶:۵۸, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این فیلم هر هدفی که دارد به کنار ولی از ابتذال بی حد و اندازه آن نمی توان گذشت.حال این سوال مطرح است چگونه دولتی که لقب مکتبی را به دوش می کشد، اجازه اکران چنین فیلم سخیفی را می دهد؟
|
|||
|
|
۲۱:۱۰, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
نقل قول:ابتذال بی حد و اندازه آن نمی توان گذشت واقعا به سواد مسولین ارشاد باید شک کرد(فیلم هایی همچون قهوه تلخ ...از کرخه تا راین...جایی دیگر... و نمونه های بسیار دیگر) ...ترویج ارتباط بین دختران و پسران در این فیلم به شکل بی نظیری ارائه شده است ... در فیلم فرشاد (مرتیکه ی هوس باز) به دنبال اینه که رابطه ای با خواهر کریم برقرار کنه اما کریم به غیر از اینکه بهش تذکر بده کاری نمیکنه ... ایا میتونیم با این دید به فیلم نگاه کنیم که اقای افخمی مثله فیلم های هالیوودی به دنبال ترویج فرهنگ لیبرالیسم و بی غیرتی در ایران هستند ؟ |
|||
|
|
۲۱:۳۶, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
البته قصد نداشتم از این مورد دفاع کنم.اما چون دیدم خیلی سطحی داره بهش پرداخته میشه دوستان رو به دقت بیشتر دعوت می کنم!
سالها در کشور ما شعار اول آزادی گفتار و رفتار بوده و در یک سیر حداقل 8 ساله فرهنگ انقلابی و مکتبی ما تخریب شده.نمی دونم دوستان سنشان چقدر است اما برخی کتب و فیلمها واقعا انتشارش در آن روزگار بسیار مضر بود.اما منتشر شدند و بعضی طبقات مردم ما در برخی شهرها دچار استحاله فکری شدند تا جاییکه نوه امام خمینی تاریخ ساز ، پدر معنوی خود را یک ضد انقلاب و مطرود امام می داند: http://www.jahannews.com/vdca6wn6049nmo1.k5k4.html حالا دولتی سر کار آمده که مخالف جریان قبل است.اما فرهنگسازی و برپایی مجدد اسلام به راحتی تخریب آن نیست.نباید کارهای فرهنگی رو فورس ماژور و یکشبه خواستار شد و کاری کرد که نتیجه عکس دهد (نمونه فرهنگ زوری گشت ارشاد بود) جالبه که برخی انتظار دارن یکشبه همه چیز ممنوع شود و همه افرادی که طی سالها به این وضع افتادن رو خانه نشین کرد.این راهش نیست باید سالها وقت و برنامه داشته باشیم تا فیلمها به جهت درست برگردد و در عین حال با سلیقه مخاطب هم بسازد. درسته زمان زیادی برامون نمونده ولی باید عاقلانه پیش رفت |
|||
|
|
۲۲:۱۳, ۲/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/شهریور/۹۲ ۲۳:۳۹ توسط Reza2035.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
نقل قول:جالبه که برخی انتظار دارن یکشبه همه چیز ممنوع شود و همه افرادی که طی سالها به این وضع افتادن رو خانه نشین کرد.این راهش نیست نه دوست عزیزم کسی انتظار نداره همه یک شبه برن توی خونشون و گوشه نشین شن ... اما لطفا این تاپیک رو سطحی نبینید چرا باید توی کشور ایران فیلمی با این مضمون که نواده اخر تزار(فراماسونر درجه ی 33 ) توی ایران هست و با نماد های فراماسونری ساخته بشه ...من حتی به نقد این فیلم نپرداختم ...ظاهرا فیلم طنزیه و بسیار هم جذابه ... اما اگه اقای افخمی هدف خیری داشتن شخصیت هوس باز این فیلم رو اخرش یه جوری ادمش میکردن نه اینکه توی سکانس اخر هم کنار یه دختر دیگه بشینه و روز از نو روزی از نو ... این فیلم مورد داره حالا شما برو ببینش و به حرفای من خواهی رسید ... اگه قرار بود به عقاید دیگران گیر بدهیم میتوانستیم به فیلم اخراجی ها گیر بدهیم ... در صورتی که این فیلم از نظر من شاخص ترین و بهترین فیلم دفاع مقدس برای جلب جوانان به فرهنگ دفاع مقدس است ... شما یه نگاهی به موج فیلم هایی توی ایران ساخته میشه بکن همشون دارن فرهنگ لیبرالی و فمینیستی رو رواج میدن ... این حرف من نیست حرف منتقدان سینمای کشوره ...ما یه فیلم درست و حسابی توی سینما نداریم که بگیم در حد فیلم دینیه ... نگید که داریم که تعجب میکنم ما چند وقته سریال هایی همچون یوسف پیامبر و مختار نامه رو توی تلیویزون میبینیم که با هدف فیلم دینی ساخته شدن اما در واقع یه فیلم تاریخیه ... اون کش دار بودن سریال یوسف که هر چی بیننده بود اواخر سریال داشتند فرار میکردن از فیلم من یه مثال میزنم اونجایی که برادرای یوسف میان بنیامین رو ببرن 18 دقیقه طول میکشه در حضور یعقوب در صورتی که اونو میشد با 40 ثانیه جمع اش کرد ... ما یا چیزی رو القا نمیکنیم یا مستقیما القا میکنیم طوری که بیننده حالش از فیلم به هم میخوره ... اون 10 هزار کتاب فرهنگ لیبرالی اومد وارد کشور شد رو نمیشه با زبونه خودشون جواب داد ما که نمیتونیم اسلام رو عوض کنیم تا طرف از اسلام خوشش بیاد ... اسلامی همینه که هست اما راه و چاه داره که متاسفانه کارگردان های ما هیچی حالیشون نیست از فرهنگ سازی . یکی توی فیلم لاست توی 5 فصل به ما فرهنگ لیبرالی اموزش میده احدی هم متوجه نمیشه توی ایران کسی بخواد فیلم دینی بسازه بچه ی دوساله توی قنداقش هم متوجه میشه که این فیلم چه منظوری داره من نمیدونم کارگردان های داخل کشور ازکجا مدرک گرفتن ![]() کشوری که 95 درصد فیلم هاش تنها هدفش ازدواجه ازش بیشتر از ای توقعی نمیره هز چند که ازدواج مشکل اصلیه جوون های ماست ....مشکل جوون ها با ساختن این فیلم حل نمیشه ...اما عقاید جوون ها با این فیلم ها عوض میشه ... من خودم به شخصه مخالف این هستم که همه چی رو با نماد نشون بدم اما خواستم نشون بدم فقط نفوذ فراماسونر ها فکر نکنیم چون ایرانی هستیم با ائمه عهد اخوت بستیم نه برادر من اسلام همیشه از داخل ضربه میخوره و این دفعه توی جنگ نرم کسایی که اسمشون شده هموطن دارن به ما خنجر میزنن مثله اینکه برادر من یادت رفته ما با کسایی طرفیم که شیطان رو میپرستند و دشمن امام زمان هستند فرهنگ سازی ضد فراماسونری با ساختن فیلمی که داره از نواده ی فراماسونر درجه 33 حمایت میکنه و وعده ی تاج و تخت بهش میدن محقق نمیشه فرهنگ سازی با مستند هایی مثله ظهور...کتاب الهی ...اخراج شدگان... انجام میشه که اخرش میشه سایت بیداری اندیشه و جمع بچه های مسلمون ... این روزها فیلمهای دفاع مقدسه ما هم مورد دار شده چه برسه به فیلمهای طنز ... اگه به من بود در وزارت ارشاد رو گل میگرفتم تا اینجوری با عقاید این کشور بازی نکنن . یه نمونه توضیح میدم که بفهمید این اقایان توی وزارت ارشاد در حد سواد مهد کودک بچه ها سواد ندارن فیلم قهوه ی تلخ دوستان ایا میدانید که زن در ادبیات سینما نماد سرزمین و عقیده است ؟ و توی این فیلم دختر شاه نماد سرزمین ایرانه ؟ و این بیخود الدوله(اسمشو نمیدونم همین شخصیت بی عرشه ی توی فیلم ) نمیتونه اونو بگیره ...یعنی ایرانی جماعت نمیتونه بر سرزمین خودش غالب بشه میدونید این اسمی که بلوتوث داره بسیار شبیه به اسم اقای مارکوس اورلیوس سوروس الکساندر (۲۰۵ - ۲۳۵) (به لاتین: Marcus Aurelius Severus Alexander) که بیشتر با نام الکساندر سوروس (به انگلیسی: Alexander Severus) شناخته میشود، امپراتور روم و آخرین امپراتور دودمان سوری بین سالهای ۲۲۲ تا ۲۳۵ بود. و داستان زندگیش دقیا عین همین شاه واقعیه یونانه و اخرین نفر از نسل دودمان خودشه ؟ میدونید اون زمان مردم یونان پاگانیست بودن ؟ میدونید این شاه یکی از بی عرضه ترین خاندان خودش بوده و حالا در چهره اقای مدیری میاد به سرزمین ایران و دختر پادشاه (نماد سرزمین ایران) رو به عقد خودش در میاره . پس تفکر ایرانی اسلامی توسط تفکر پاگانیستی یونان تصرف میشه .و تنها کسی که توی قصر داره از این اجنبی حمایت میکنه کسی نیست جز این مستشار یه ادم کت و شلواری که توی یه قسمت با کردن دستش توی کتش داره نماد فراماسونر درجه ی 3 رو نشون میده ؟ پس تفکر پاگانیستی میاد و بر تفکر اسلامی چیره میشه و یه فراماسونر ازش حمایت میکنه ایا اینا اتفاقیه ؟ به جای گیر دادن به ستاره 6 پر روی پرده و چشم روی مبل های کاخ نیاوران به یه چیز درست و حسابی گیر بدید . حالا درسته ما چند تا نماد توی فیلم داریم و همین نماد ها داشت گند اقای مدیری رو در میاورد اما ایا با دیدن کلیپ ماهواره که به صورت کاملا اتفاقی در اوج بدبینی ها نسبت به مدیری میاد بیرون توسط مردم کشور کسی به ستون و چشم و این دلایل بی سند توجهی میکنه ؟ اما خیانت اقای مدیری و تمامی دست اندر کارانش توی نقد فیلم که قسمت فشرده ایش رو اینجا گذاشتم معلوم میشه . |
|||
|
|
۲۲:۵۷, ۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
نقل قول:این فیلم هر هدفی که دارد به کنار ولی از ابتذال بی حد و اندازه آن نمی توان گذشت موافقم. بنده هم در جاهایی از فیلم احساس خجالت کردم. (چون با خانواده داشتیم فیلم را می دیدیم). مثلا آنجایی که "دختره" در کافی شاپ، به "پسره" کیک تعارف می کند و می گوید پای سیب است. "پسره" می گوید: من پای سیب دوست ندارم. "دختره" می گوید پای من است بخور! "پسره" می گوید جورابت را شستی؟! و من هم مغزم سوت می کشد و خجالت می کشم از فیلمی که از "بقالی" خرید کرده ام........ نقل قول:اونجایی که برادرای یوسف میان بنیامین رو ببرن 18 دقیقه طول میکشه در حضور یعقوب در صورتی که اونو میشد با 40 ثانیه جمع اش کرد چیزی به اسم فضا سازی در سینمای ما وجود ندارد. مثلا می خواهیم بگوییم یوسف کوچک پسر خوبی است: آه، عجب کودک شیرین زبانی است. من در او نشانه صداقت و پاکدامنی می بینم! آه او حتما در آینده به جایگاهی رفیع خواهد رسید. نقطه سر خط! سکانس بعدی.... اما والت دیزنی از خدا بی خبر می خواهد کارتون حضرت موسی بسازد: مادری غمگین در حال آواز خواندن است، کودکش را در صندوق گذاشته و در آب رها می کند. موسیقی ادامه دارد... همسر فرعون صندوق را از آب می گیرد، با آواز، کودک را بغل می کند. سکانس بعدی.... یا مثلا در اخراجی ها حاجی آنچنان تابلو و مستقیم ارشاد می کند و پیام می دهد که آدم فکر می کند جای سینما، به حوزه آمده است... این است فضا سازی در سینمای ما نقل قول:حالا درسته ما چند تا نماد توی فیلم داریم و همین نماد ها داشت گند اقای مدیری رو در میاورد یک نکته را توجه کردید؟ در طنزهای آقای مدیری دین و خدا به هیچ وجه وجود ندارد! ولو به صورت نمادین!!! مثلا جایی که بلوتوث دارد با مستشار درباره مهریه صحبت می کند همه چیز از سکه و خانه در بالای شهر و ... می شنوید، اما یک جلد کلام الله؟! هرگز! |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۶)علائم ظهور نوشته است: باید سالها وقت و برنامه داشته باشیم تا فیلمها به جهت درست برگردد و در عین حال با سلیقه مخاطب هم بسازد.باهاتون موافقم که باید برای این کار وقت بذاریم،اما چقدر؟!!!!!!!!!!!!! طبق فرمایش شما باید سالها وقت بذاریم؟؟؟؟؟!!!! من با این فرمایش شما مخالفم به این دلیل که تو همین چند سال که می خوایم وقت بذاریم تا فیلمها به جهت درست برگرده،کلی از افراد ناآگاه تحت تاثیر این فیلمها قرار می گیرن و متاسفانه گمراه و گمراهتر می شن. خدا کنه این وقتی که گذاشته می شه،از روی تنبلی و سستی،به درازا کشیده نشه که ما،هم زمانمون رو از دست بدیم،هم فرهنگمونو.... |
|||
|
|
۱۶:۵۷, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
ختماً همه ی شما آقای قاسم خانی نویسنده ی طنز شب های برره و فییلم های سینمایی مارمولک ، نقاب و ... این آخریش هم که سن پترزبورگ بود رو می شناسین یا همون نقش فرشاد در فیلم سن پترزبورگ نمی دونم خیلی اتفاقیه که این نویسنده چند تا فیلم که توشون رد و پای فراماسونری هست چی کار میکنه؟ البته اتفاقیه!!!!
|
|||
|
|
۱۷:۱۸, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۹)raheleh نوشته است:بله منم بحثم اصل فیلم نبود.نباید هول بشیم و شتابزده همرو محکوم کنیم...(۲/اسفند/۸۹ ۲۱:۳۶)علائم ظهور نوشته است: باید سالها وقت و برنامه داشته باشیم تا فیلمها به جهت درست برگردد و در عین حال با سلیقه مخاطب هم بسازد.باهاتون موافقم که باید برای این کار وقت بذاریم،اما چقدر؟!!!!!!!!!!!!! من خودم در افشاگری دشمن برای داخل ایران فعال بودم و موافق هستم (با تخیل و اتهام زنی بی سند البته مخالفم) اما نباید کار فرهنگی رو پروژه ای باهاش برخورد کرد که بگیم مثلا در فلان تاریخ دیگه فیلم مشکل دار نباشه... باید روند رو تغییر داد همیشه هم افرادی بودند و هستند که با روند اصلی مخالفند و نباید سرکوبشون کرد.همین که به حاشیه میرن بسه اینکار اطلاع رسانی در مورد پشت صحنه ها خودش بزرگترین ضربه به جریان ضد فرهنگیه.دیگه ما نمیریم فیلم رو ببینیم و تهیه کننده ضرر میکنه
|
|||
|
|
۲۳:۲۷, ۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۸۹ ۳:۳۵)Reza_Jackman نوشته است:واقعا جای تاسف داره که آدمی که دم از انقلاب میزنه و روزی جز مذهبیون جامعه بوده(مثلا...) چنین فیلم سخیفی رو بسازه که جوونها رو به ابتذال بکشونه،با اون وضعیت افتضاح حجاب در فیلم و ... یک نکته که در این فیلم وجود داشت که خیلی ظریف بهش پرداخته شده بود،اونم اینه که، با این موج اسلام گرایی در دنیا که از مشهور ترین ستاره های سینما و ورزش گرفته تا انسانهای عادی که با اثبات شدن حقانیت اسلام به اون گرایش پیدا کردند، چرا در فیلمی فردی در خانواده ی مسلمون بزرگ شده و در یکی از سکانسها به خواهر که در حال گله هست از رفتار برادر که بیشتر در زندانه،کریم پاسخ میده که:قصد دارم برم مشهد و توبه کنم ولی در آخرهای فیلم میبینیم که وقتی در اون کلیسا مشخص میشه که فرد مذکور مسیحی و از خانواده ای سلطنتیه،کریم به جای انتخاب اسلام با رفتن دنبال گنج نیاکانش در اصل با پشت کردن به اسلام شاید به نحوی بگیم مسیحی شده... |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نمادهای فراماسونری در فیلم های مهران مدیری!!! | Amir | 57 | 99,980 |
۲۴/فروردین/۹۵ ۲۳:۲۳ آخرین ارسال: promised-mahdi |
|
| نقد و بررسی فیلم سن پطرزبورگ | ANTI satan | 55 | 19,501 |
۲۴/آذر/۹۰ ۱۵:۳۲ آخرین ارسال: yashar1374 |
|

![[تصویر: sanpeterzburg_1_69099063.jpg]](http://www.montaghed.ir/Gallery/Larg/sanpeterzburg_1_69099063.jpg)
![[تصویر: 89505823846560644762.jpg]](http://myup.ir/images/89505823846560644762.jpg)
![[تصویر: 87132380558979331455.jpg]](http://myup.ir/images/87132380558979331455.jpg)
![[تصویر: 21109531390050202131.jpg]](http://myup.ir/images/21109531390050202131.jpg)
![[تصویر: 69317512239446642156.jpg]](http://myup.ir/images/69317512239446642156.jpg)
![[تصویر: 71768889401172164926.jpg]](http://myup.ir/images/71768889401172164926.jpg)
![[تصویر: 48562859966589102477.jpg]](http://myup.ir/images/48562859966589102477.jpg)