|
بررسی مضرات چشم چرانی از نظر علمی
|
|
۲:۵۷, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نگاههای آلوده که در عرف ما از آن به «چشم چرانی» تعبیر میشود منشاء انحرافات مختلف جنسی می باشد. از این رو، برای پاکسازی دل،باید ابتدا دیده را از آلایندهها زدود و در همین راستا میباشد که،قرآن کریم پیش از دعوت به عفت جنسی، به عفیف ساختن نگاه سفارش می کند و می فرماید: قل للمؤمنین یغضوا من ابصارهم و یحفظوا فروجهم… و قل للمؤمنات یغض من ابصارهن و یحفظن فروجهن…؛به مردان با ایمان بگو،عفت چشم و عفت جنسی را رعایت کنند… و به زنان با ایمان بگو عفت چشم و عفت جنسی را رعایت کنند….(سوره نور، ایه31 و32)
چشم چرانی در نتیجه محرومیتهای جنسی، محیط نا مساعد و ضعف اراده و… به وجود میاید،عصب «لی بیدو» که در اعصاب چشم متمرکز است،با اعصاب جنسی متصل و مرتبط میباشد و از این روست که شخص با چشم چرانی لذت می برد. خوب است در راستای بیان علتهای نفی اسلام از این عمل ناپسند و منافی اخلاق،به ضررهای آن اشاره نماییم. آسیبهای چشم چرانی:چشم چرانی سبب درشتی چشم، ضعف اعصاب و روان، بیخوابی،کم خوابی،بی اشتهایی،خیال پردازی واهی، تشویش ذهن و اغتششات و بیماریهایی از این دست میگردد.(مسائل درمانی و طب درمانی، عبدالکریم بیآزار شیرازی، تهران، دفتر نشر فرهنگ اسلامی،1374 ش،ج3، ص 258) این رفتار ناپسند که بیشتر از مردها سر میزند،باعث بروز «سادیسم» در آنها میگردد و در زنها که بیشتر ناشی از خودنمایی است،بیماری «ماژوشیسم» را به وجود میآورد.[b] منبع:پارسی تب
|
|||
|
|
۱۰:۴۷, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
اگه میشه یکم بیشتر در مورد بیماریها توضیح بدید
خیلی ممنون. |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۵/اسفند/۹۰ ۱۰:۴۷)تفکر نوشته است: اگه میشه یکم بیشتر در مورد بیماریها توضیح بدید ساديسم عبارت است : از علاقه به آزار رساندن ديگران به صورت جسمي، رواني و جنسي، طوري که اين آزار رساندن موجب لذت و آرامش فرد آزاررسان شود. راستشو بخواین درمورد بیماری ماژوشیسم نتونستم چیزی گیر بیارم ![]() ولی فکر کنم مثل سادیسم باشه. |
|||
|
|
۱۶:۰۸, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
با سلام
مازوشیسم یا مازوخیسم یه نوع بیماری روانیه که طالب آزارن به خصوص در زمینه جنسی و اوج لذت جنسی رو در اون آزار می دونن http://fa.wikipedia.org/wiki/آزارخواهی_جنسی |
|||
|
|
۲۰:۰۱, ۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
با سلام دوباره
داشتم فکر می کردم خب چه مشکلی وجود داره آقایون دچار سادیسم میشن و میل به ازار رسوندن دارن و خانمها هم دچار مازوشیسم میشن و میل به ازار دیدین دارن خب مکلم همدیگن چه مشکلی وجود داره بازم میرسیم به اینکه زنان پاک برای مردان پاک و زنان ناپاک برای مردان ناپاک پس مردان و زنان چشم چران برای همدیگن ![]() گذشته از شوخی به نظر حقیر استدلال های علمی دلیلی برای احکام الهی نیست می دونم قبلا هم در این زمینه بحث مفصل شده اما بازم به نظرم لازم اومد ببینید دانش بشری فوق العاده محدود و ناقصه بنابراین هرروز چیزی رو اثبات می کنه و روز بعد همون رو نقض مثلا همین امروز داشتم یه مقاله می خوندم که نوشته بود زنانی که مردمک چشمشون بزرگتره قدرت تولید مثل بالاتری دارن و از طرفی مردان خواهان اینن که ژنشون منتقل بشه بنابراین به طور ناخوداگاه زنانی که مردمک چشمشون بزرگتره از نظر مردان جذاب ترن چون باعث بقای نسل مردن ![]() خب با این اوصاف الان باید به این توجه کنیم که زنانی که چشمهای بزرگتری دارن خوبن یا بدن؟؟؟؟؟؟؟ از این تناقضات تو دنیای علم فراوونه نمیگم اسلام با علم در تضاده نه اما علم امروز خیلی کوچیک تر از این حرفاس که بتونه دین به این بزرگی رو حتی تایید کنه هرچند همین علم بعضی وقتا می تونه کمک کننده باشه اما ایا با مشخص شدن این تناقضات بازهم میشه به اعتبار اون چیزی که همین علم تاییدش کرده، اعتماد کرد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ پس ایا بهتر نیست بجای اثبات حقانیت اسلام توسط علم، با جهان بینی و ایدئولوژی اسلام اشنا بشیم؟؟؟ بازم جسارت حقیر رو ببخشید التماس دعا |
|||
|
|
۰:۲۶, ۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۹۰ ۱:۰۳ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
ممنون از تازه مسلمان منم داشتم به همین فکر می کردم درضمن الان اینهمه پسر دختر چش گنده زیاده یعنی یارو از ژنتیکی چشم گندست یا همه چشم چرونی کردن چشاشون گنده شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
|||
|
|
۲:۵۰, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
سلام . خیلی ممنون . بله من هم این مطلب رو کاملا قبول دارم .
ولی من نمیخواستم با این مطلب حقانیت اسلام رو با علم اثبات کنم! فقط به نظرم مطلبش جالب بود . به همین خاطر در تالار قرار دادم . در هرحال به خاطر تذکری که دادید بسیار ممنونم . |
|||
|
|
۳:۴۱, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
چشم چرونی جدا از اینا که گفتید ، به نظر من فقط واسه بعضیا یه مدل عادت شده.
متاسفانه من همه مدل دوستی دارم. بیرون که باشیم ، مثلا میگن به اون طرف نگاه کن ، فلانه ، بش میگم اینقدر نگاه نکن و اینا ، بیچاره قسم میخوره میگه نمیتونم نگاه نکنم ، چشام خودشون میره دنبالش ، حالا من موندم با چند تا از این دوستان چی کار کنیم. البته مدت ها طول کشید تا بهشون بفهمونیم که کسی که نگاه نمیکنه ، امل نیست ، یه مدل فرهنگ داره واسه خودش. قابل توجه دسوتانی که میگن اگه یکی از راه بدر شد ، نمیشه درستش کرد. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بررسی علمی مواد سمیت واکسن ها | دیدگاه نوین | 6 | 2,234 |
۳۰/بهمن/۹۶ ۲۱:۴۹ آخرین ارسال: سرباز منتظر |
|
| مضرات و مزایای بهارنارنج | susan.pa | 0 | 609 |
۱/مهر/۹۶ ۱۵:۴۷ آخرین ارسال: susan.pa |
|
| مضرات لباس تنگ برای سلامتی!!!! | گمنام 313 | 5 | 3,477 |
۱۳/مرداد/۹۴ ۱۰:۴۵ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| مضرات فوت کردن غذای داغ ! | Ramin_Ghn | 2 | 2,850 |
۱۳/مرداد/۹۴ ۱۰:۴۲ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| چگونگی مراحل تشكیل جنین تا مرحله ی تولد( بررسی علمی -قرآنی) | ساقی | 4 | 3,679 |
۱۲/تیر/۹۲ ۲۲:۵۶ آخرین ارسال: ساقی |
|
| مضرات لباس تنگ برای سلامتی | یاران مهدی | 5 | 4,908 |
۲۸/مهر/۹۰ ۱۰:۴۰ آخرین ارسال: shafagh_mah |
|
| زولبیا و بامیه و مضرات آن | Mitsonary | 9 | 6,359 |
۱۹/مرداد/۹۰ ۱۶:۴۳ آخرین ارسال: Mitsonary |
|