|
أین الفاطمیون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|
۱۵:۴۴, ۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۶ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
السلام علیک یا فاطمه ی زهرا عشق یعنی ذکر ناموس خدا یا علی گفتن به زیر دست و پا فاطمه یا فاطمه یا فاطمه فاطمه یا فاطمه یا فاطمه عشق یعنی جلوه ی صبر خدا شرم ایوب نبی از مرتضی عشق بر دلداده فرمان میدهد عاشق جان داده را جان میدهد عشق باعث شد که دل سامان گرفت پشت درب خانه زهرا جان گرفت عشق یعنی انقلاب فاطمه از کبودی چشم خواب فاطمه عشق یعنی عشق ناب فاطمه بیت الاحزان خراب فاطمه عشق یعنی صحبت بی واهمه حیدر در بند پیش فاطمه عشق یعنی غسل زیر پیروهن دست بیرون کردن از زیر کفن عشق یعنی صبر در هنگام خشم عشق یعنی جای سیلی روی چشم عشق یعنی قلب چون آاینه ای جای میخ در به روی سینه ای عشق یعنی انتظار منُتَظَر سینه ای مجروح از مسمار در عشق یعنی گریه های حیدری دختری دنبال نعش مادر عشق یعنی طاعت جان آفرین رد خون سینه بر روی زمین دنبال حیدر می دوید از سینه اش خون می چکید ... در بین آن دیوار و در دادی تو شش ماه پسر .... پدر زخم زبان بسیار خوردم کتک از خسم بد کردار خوردم میان کوچه های شهر سیلی هم از دشمن هم از دیوار خوردم پدر زهرای تو حاجت روا شد ببین مزد رسالت چوون ادا شد ببین باز و دست و سینه ی من بلاگردون جان مرتضی شد .... بیش از این طاقت نوشتن نداشتم سلام برادران و خواهران عزیزم میدونم مدت زیادی تا ایام فاطمیه باقی است و میدانم که عید نوروز را در پیش داریم اما بنابر مصالحی خواستم یاد آوری کنم که خود را برای پشت سرگذاشتن ایام فاطمیه ای متفاوت آماده کنیم. به پیشباز فاطمیه میرویم بزرگترین افتخار دوران دانشجویی علی 110 یک کارت بود که در ایام فاطمیه بهش دادن روش نوشته بود خادم الزهرا من چه بگویم در وصف خانوم فاطمه ی زهرا همین بس که امام زمان می فرمایند ما امامان حجت خداییم بر مردم و مادرمان حجت خداست بر ما و ما منتظر منتقم فاطمه هستیم دوستان معارف بسیار مهمی در باب مسائل بعد از رحلت وجود دارد که ما کمتر از آن مطلع هستیم به طور مثال بسیار نکات فراوانی دارد که چرا در حالی که مولی الموحدین اول غیرت مرد عالم پس از رسول اکرم در خانه بوده خانوم فاطمه ی زهرا سلام الله علیها می روند پشت در و چه قدر نقشه هایی را که داشتند منافقین با این عملی خانوم فاطمه نقش برآب شد چرا که مطلقاً فکر نمیکردند که با وجود مولا علی ، خانوم فاطمه بیایند پشت در و بسیاری مسائل دیگر که باید برای شیعه واکاوی شود و ما بفهمیم که چه جهاد عظیمی را یکتنه در دفاع از مولا علی خانوم فاطمه پس از شهادت رسول الله انجام دیدند که متأسفانه از آن بیشتر جز گریه های خانوم چیزی نشنیده ایم بنا بر این: دوستان در این تاپیک جامع چند محور فعالیت خواهیم داشت إن شاء الله 1- قرار دادن ارزشمندترین و اصیل ترین و نابترین مداحی ها و روضه های مناسب ایام فاطمیه 2- بیان ارزشمندترین معارف درباره ی انقلاب عظیم حضرت فاطمه ی زهرا پس ماجرای غصب غاصبین مستدل و متقن بر آیات قرآن و شواهد غیر قابل انکار تاریخی 3- ارائه ی نکات ارزشمندی درباره ی سیره خانوم فاطمه ی زهرا اول بانوی هستی 4- و بسیار مباحث دیگر که میتواند مرتبط باشد با ایام فاطمیه خلاصه برویم و در فکر برگزاری ایام فاطیه ای متفاوت در زندگی شخصی و تالار خودمان داشته باشیم إن شاء الله ابلیس بسیار تلاش میکنه تا فوج فوج بریزد جهنم اما بدبخت نمیداند که جان میکند برای گناه شیعیان و میرسد تصفیه خانه هایی که پشیمان کننده ی بچه شیعیان از گناهانشان است می رسد محرمها می رسد صفرها می رسد ایام اعتکاف ها می رسد رمضان ها می رسد شبهای قدر و . . می رسد ایام فاطمیه یادمان نرود صاحب عزای مراسمی که داریم خود را برایش آماده میکنیم آقا صاحب الزمان است خدایا روز قیامت که منادی ندا در داد أین الفاطمیون (کجایند فاطمیون) توفیق عنایت که جواب دهم من هستم اینجا من فاطمی هستم |
|||
| آغاز صفحه 38 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۶:۰۸, ۲۶/تیر/۹۱
شماره ارسال: #371
|
|||
|
|||
|
شهر پیغمبر پر از بیداد شد آسمان لبریز از فریاد شد نخل ها بر سینه و سر میزدند طائران عرش پر پر میزدند چشم جبریل امین مبهوت بود غرق ماتم عالم لاهوت بود کینه توزی را عجب آموختند قلب مادر را به طفلش دوختند آن در و دیوار گلگون گشت وای فرق حیدر (علیه السلام) غرق در خون گشت وای ضرب سیلی دیده ای را تار کرد مجتبی (علیه السلام) با زهر آن افطار کرد با غلاف تیغ بازویی شکست شمر روی سینه مولا(علیه السلام) نشست روی مه را جوهر نیلی زدند دختری در کربلا سیلی زدند درب بیت وحی را افروختند خیمه اهل حرم را سوختند از دل زهرا(سلام الله علیها) برون شد بوی عود بوی یاس و آتش و اسپند و دود میخ در ، پهلوی محسن را درید تیر شد ، بر حنجر اصغر رسید تیغ را قنفذ در عالم تاب داد دست عباس(علیه السلام) علی(علیه السلام) در شط فتاد کیست زهرا (سلام الله علیها) آسمانی در سجود بوسه دستاس بر دستی کبود عادیان، زین سو و آن سو آمدند بند بر دستان دست حق (علیه السلام) زدند دست حق (علیه السلام) در بیعت زنجیــر شد شیر حق (علیه السلام) بین دو صد خنزیر شد گنبد نیلی ، گریبـــــــــــــان چاک زد عصمت حق(سلام الله علیها) را عدو بر خاک زد فاطمه(سلام الله علیها) یعنی زدن در کوچه ها مادری را پیش چشم بچه ها چشم عالم لب به لب الماس شد خاک یثرب مست بوی یاس شد عالمی خاموش و بی مهتاب گشت ارغـــوان رخ ، ماه عالمتــــاب گشت عرش حق هم زین جفا در هوش شد ذوالفقار مرتضی(علیه السلام) بیهـــــــــوش شد کیست زهرا(سلام الله علیها) یکه یار مرتضی(علیه السلام) هم زره، هم ذوالفقار مرتضی(علیه السلام) آه زهرا(سلام الله علیها) نعره های حیدر(علیه السلام) است نِی که دختر، مادر پیغمبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است روضه رضوان به زیــــــــــر پای اوست سینه غم چاک ، از غم های اوست چشم عین الله گریان امشب است بعد از این ام ابیها زینب(سلام الله علیها) است گفت حیدر (علیه السلام) ای تمام جان من طفل و بازویت بلاگردان من قامتم را ای وجودت قائمه کلِّمینی کلِّمینی فاطمه فاطمه(سلام الله علیها)چشمان خود را باز کرد با نگه روی علی(علیه السلام) را ناز کرد دست حیدر(علیه السلام) را گرفت آن نازنین گفت ای مولا امیرالمؤمنین هرچه گویی من اطاعت میکنم غم مخور، خود با تو بیعت میکنم فاطمه(سلام الله علیها) گردد بلاگردان تو هستی زهرا(سلام الله علیها) فدای جان تو گرچه میدانی تو نیّت های من یا علی(علیه السلام) بشنو وصیت های من غسل ده ، من را به زیر پیرهن صبر کن در بستن بند کفن ای امیرالمؤمنینم ، بوتراب جای من شب پیش طفلانم بخواب جان فدایت ای پناه عالمین جان تو، جان حسن(علیه السلام) جان حسین(علیه السلام) یا علی(علیه السلام) پیش حسینم (علیه السلام) وقت خواب جای زهرا (سلام الله علیها) کاسه ای بگذار آب چادری پنهان درون خانه کن جای من موهای زینب (سلام الله علیها) شانه کن جان زهرایت(سلام الله علیها) علی(علیه السلام) جان، جای من بوسه بر چشمان عباسم(علیه السلام)بزن یا علی(علیه السلام) شب بر سر قبرم بمان هل اَتی بر کوثرت یاسین بخوان گفت و گفت و دیدگان بر هم گذاشت هل اَتی را غرق در ماتم گذاشت چاره ساز عالمی بیچاره شد کوثر و دخّان ز قرآن پاره شد یاس گلگون علی (علیه السلام) چون جان سپرد نِی که زهرا(علیه السلام) ، بل علی (علیه السلام) افتاد و مرد شاپرکهاییم و خاکستر شدیم وای مردم، وای، بی مادر شدیم جای سیلی تا ابد بر روی ماست تا قیامت میخ در پهلوی ماست ردّ خون سینه ات بر جاده است خاک چادر، مُهر هر سجاده است آه مادر ،کودکانت خسته اند چشم بر دست کبودت بسته اند ای که عَجِّل گفتی و مرگت رسید عَجِّلی گو تا فرج آید پدید |
|||
|
|
۱۷:۱۲, ۱۰/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #372
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :دیدم این تاپیک یه مدتیه بروز نشده ، گفتم که خودم اینکار رو انجام بدم . . . مادر برام یه هم زبون بود خیلی زیباست . اگه اشکی ریختین ، برای کسانیکه محتاج دعا هستن ، دعا کنین . . . در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۳/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #373
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
کم کم روزهای علی(علیه السلام) نزدیک می شوند... و هرجا علی(علیه السلام) هست فاطمه (سلام الله علیها) هم هست... کوفه که میری، وقتی وارد خانه حضرت علی(علیه السلام) میشی، بی اختیار به یاد فاطمه(سلام الله علیها) می افتی... خانه بوی مادر(سلام الله علیها) میدهد... با وجودی که فاطمه(سلام الله علیها) کوفه را ندیده بود... شنیدم که گفتند: توی این ماه باید به سراغ خانه علی(علیه السلام) رفت... و وقتی در خانه را می زنید، منتظر باشید، مادری مهربان در را به رویتان باز کند......
السلام علیک یا فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) |
|||
|
|
۱۵:۴۲, ۱۵/مرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/مرداد/۹۱ ۱۵:۴۴ توسط میلاد.م.)
شماره ارسال: #374
|
|||
|
|||
|
بسم الله
. .
. . این خانه ی بی فاطمه دیگر صفا ندارد --- این درد جانسوز علی ،دیگر دوا ندارد |
|||
|
|
۱۳:۲۰, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #375
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان عزیز :دیدم این تاپیک از نیمه مرداد تا حالا به روز رسانی نشده ، گفتم با یه مداحی اون رو بروز رسانی کنم : سایه مهرت تا ابد روی سره ــــــ نام تو بردن غصه از دل می بره ــــــ بهترین واژه ، میم مثل مادره در پناه الله یا مهدی مدد |
|||
|
|
۱۵:۵۲, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #376
|
|||
|
|||
|
التماس دعا دارم از همه اين الفاطميون اللهم عجل لوليک الفرج و العافيه و النصر يک چشم زدن غافل از آن ماه نباشيم شايد که نگاهی کند، آگاه نباشيم.
|
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #377
|
|||
|
|||
|
امشب بیا بدون تمنا بلند شو
دیوار را بگیر و تنها بلند شو قدری برای دلخوشی همسرت علی(علیه السلام) شمع شکسته، یک نفس از جا بلند شو ... خم شد احد، کنار تو از پا نشست کوه وقتش رسیده است، تو حالا بلند شو قدری بخند، چهره ی خود را نشان بده یا که بخند مادر من یا بلند شو در زیر چادرت که فقط گریه می کنی هر کار می کنی بکن اما بلند شو بابا بخاطر تو فقط گریه می کند مادر؛ تو هم بخاطر بابا بلند شو پهلو نگیر، ساحل این شهر خونی است پهلو نگیر مادر دریا، بلند شو جای تو نیست روی زمین، توی کوچه ها از روی خاک ام ابیها بلند شو *** چندی گذشت، گوشه ی خاموش علقمه مردی صداش حک شده: سقا بلند شو مجتبی حاذق |
|||
|
|
۲۱:۵۱, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #378
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
قصد نوشتن نداشتم... دلم گفت... یه مدت بود من و دوستام بعضی روزها رو واسش اسم میذاشتیم... روزی که بیشتر از یک نفر صحبت میکردیم رو به همون روز اسم میذاشتیم... فاطمیه که بود، روزهایمان میشد روز فاطمه(سلام الله علیها) روز علی(علیه السلام) روز حسن بن علی(علیه السلام) . . بی دلیل می آمد... نمیدانیم چرا... آخر ما تازه با مادر(سلام الله علیها) آشنا شده بودیم... علی(علیه السلام) را بامادر (سلام الله علیها) شناختیم و حسن (علیه السلام) را از غم مادر(سلام الله علیها) .... و چه روزهای خوبی بود... کاش باز هم تکرار میشد... و امروز گویا دل بچه های اینجا، تنگِ مادر(سلام الله علیها) شده... و باز در دفترم نوشته شد روز مادر(سلام الله علیها)... کاش دوستانم هم بنویسند روز مادر(سلام الله علیها)... |
|||
|
|
۲۲:۰۹, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #379
|
|||
|
|||
|
مادر دو بخش است، *او هر چه می کشد«ما» و «در» ما هر چه می کشیم از بخش دوم است! از بخش اول است! |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱۱/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #380
|
|||
|
|||
|
سلام
saloomeh گرامی دستت درد نکنه خیلی معنا دار بود و قابل تامل. ![]() واقعا هرچه میکشیم از «ما» هست. به حق خود بانو ما رو هدایت کند. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |