کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 14 رای - 3.93 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
.::حلقه ی نقد دسته جمعی : انیمیشن رنگو-Rango ::.
۱۷:۳۷, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۷/فروردین/۹۱ ۱۶:۱۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام بر دوستان گرامی!Smile

همانطور که مستحضرید در تاپیک <<<___ بیایید گام به گام نقد کنیم ___>>> طرحی رو مطرح کردیم که مطابق آن قرار شد هر از چند گاهی به نقد و تحلیل یکی از آثار مشهور و جدید سینمای جهان بپردازیم که انتخاب اول انیمیشن رنگو شد.

و در این تاپیک قرار هست که با مشارکت همه ی دوستان به نقد و بررسی این اثر بپردازیم و بنابراین به "حلقه ی نقد دسته جمعی ( 1 )" نام گذاری شد.

چنانچه روند اجرای این طرح مناسب پیش برود انشاالله قصد داریم هر ماه این حلقه ی نقد رو تشکیل بدیم و نتیجه ی نهایی رو به صورت یک مقاله ی آماده و جامع در یک تاپیک جدید بنگاریم تا مورد استفاده ی دیگر کاربران اینترنت ( چه عضو اینجا و چه خارج از اینجا ) قرار بگیرد و سهم کوچکی در این عرصه داشته باشیم.

و اما می رسیم به اولین جلسه :

در این جلسه قرار هست انیمیشن رنگو مورد کند و کاو قرار بگیرد. و این تاپیک به طور رسمی از فردا شب ( دوشنبه 8 اسفند ) شروع به کار خواهد کرد و تا آن زمان بسته خواهد بود!Smile

چند نکته از تجربیات خودم رو گفتم شاید بد نباشه به سمع و نظر دوستان برسونم تا با چشمانی بازتر به تماشای فیلم بنشینن :

1. مهم ترین نکته این که به احساساتتان غلبه کنید و هر جا که فکر می کنید فیلم در حال سوء استفاده از احساسات شماست سریعا قطعش کنید و پس از مدتی فکر و استراحت دوباره به تماشا بنشینید.

2. هنگام تماشا حتما سعی کنید قلم و کاغذ به همراه داشته باشید و با قطع کردن مکرر فیلم، سیر روند داستان و سرگذشت شخصیت ها را یادداشت و تجزیه و تحلیل کنید.

3. نقاط عطف داستان را حتما چندین بار بدون درگیر شدن احساسات تماشا کنید و نکات مهم موجود را استخراج کنید.

4. در آخر حتما خلاصه ای از داستان را بنویسید و سعی کنید تکه های به هم ریخته ی فیلم را به شکل یک داستان سر راست در بیاورید!

5. هر آنچه که در مورد پیام نهایی فیلم حدس می زنید و سرنخ هایی که یادداشت کرده اید را با جست و جوی خارجی دنبال کنید و بسط دهید. از وقایع تاریخی تا ارجاع به داستان های دیگر و . . .

6. با جست و جو در اینترنت و مجلات از چند و چون مولفان و حرف و حدیث های پیرامون حواشی فیلم و . . . مطلع شوید.

7. نظرات مختلف منتقدین و تماشاگران، میزان بازدید و به طور کلی بازتاب فیلم در دنیای خارجی را رصد کنید.

این ها تجربیات شخصی ای بودن که به فکر من می رسید تا به شما برای تحقیق اولیه تا فردا شب بگم!!

یک سری قانون که نمیشه گفت بیشتر خواهش از دوستان قبل از بحث دارم : Smile

1. لطفا پست اسپم ( به خصوص خارج از موضوع اصلی تاپیک ) ارسال نکنن!

2. تا جایی که میشه مطلب کپی نکنن! مگر این که سوال خاصی داشته باشن و نکته ی خاصی مد نظرشون باشه!

3. هر کسی آزاد هست تا هر نکته ای که به ذهنش می رسه بیان کنه و دوست دارم اندیشه هامون با هم در کمال احترام برخورد کنه!!Smile و لطفا تا جمع بندی نهایی سعه ی صدر خودتون رو حفظ کنید!!Angel

4. نظرات و تحقیقات همینطور غربال میشن تا نهایتا به یک مقاله ی نسبتا کامل می رسیم که در آخر همین تاپیک برای جمع بندی نهایی زده میشه و در صورت تایید همه ی دوستان به صورت تاپیکی جداگانه و مقاله ای کامل در تالار قرار خواهد گرفت!

5. اینجانب قصد دارم بیشتر سکوت کنم تا نظرات و تحقیقات شما رو ببینم!Smile و سعی می کنم بیشتر با طرح سوال و جهت دهی کلی بحث و تقابل با نظرات دوستان بحث رو پیش ببرم!!Blush پس منتظر نظرات خارق العاده ای از سوی حقیر نباشید!!Angel

6. چند تا مقاله و نقد معتبر خارجی هم هست که باید ترجمه بشن و به سمع و نظر دوستان برسه تا ابعاد بیشتری از داستان روشن بشه! از الان گفتم تا نیروهای خودجوش و انقلابی آماده ی ترجمه باشن!!Smile

و اگر مورد خاص دیگه ای هم باشه در طول بحث بهش اشاره می کنم چون همین ها فعلا به ذهنم رسید!!Wink

پس تا فردا شب که تاپیک باز بشه شما رو به خدای بزرگ می سپارم!!Smile

یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: saloomeh ، دل خسته ، میلاد.م ، shafagh_mah ، خاک ، mrfarzadj ، mohamad ، soldier ، Yaser_h2011 ، mhvvhm ، iman-s ، أین المنتظر ، rastin ، mohammad reza ، سید ابراهیم ، Reza2035 ، soshiant ، Gryffen ، zarati313 ، وحید110 ، فاطمه خانم ، Havbb 110 ، alitalebi ، طالب نور ، hesam110 ، SARV ، Mitsonary ، amir72 ، cernel ، یاران مهدی ، Detector ، ANTI satan ، vahrakan ، انصارالمهدی ، Justice Bringer ، Moh3eN-QalaM ، مجید املشی ، gomnam ، اولولالباب ، fiftynine ، sabrina ، fafa*

آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۰:۲۹, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #81
آواتار
محمد جوان جان تاپیکو کردی تو جاده خاکی. دوستان اینقدر به حرفهایی که دیگران میزنن گیر ندین حالا رفیقمون یه چیزی درباره ی نوع مخاطب فیلم گفت همتون دارین دنبال همون حرفو میگیرید که هیچ تاثیری هم تو شناخت فیلم نداره چه حرفش درست چه اشتباه دنبالشو نگیریم بهتره
جناب ماسون یاب من منظورتونو نفهمیدم خب این چه تاثیری داره که همه جای رنگو میلنگه چیو ثابت میکنه واضح تر اگه توضیح بدی

من فکر نکنم اینکه 1 چشمش بزرگتر باشه نشون دهنده ی چیز خاصی باشه بهرحال هر موجودی 2 تا چشم بیشتر نداره 10 تا که نیست بگیم چرا از بین اون 10 تا پنجمیش این شکلیه یا چشم چپ بزرگتره یا راست یه ذره بدبینیه بگیم چون چشم چپش بزرگتره پس به شیطان ربط داره

من فکر میکنم کلید معمای فیلم بین دو شخصیت مار و لاکپشت هست که اگه ما دقیق بفهمیم این دوتا کین تقریبا میتونیم بفهمیم ماجرا فیلم چیه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۲۰:۵۰, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #82

نمیدونم ربطش به ماسونی چی هست ولی باشه هر چی شما بگید اگه بخوایم حساب کنیم همه تو دنیا ماسون هستن حتی اصغر فرهادی که جایزه اسکار گرفته هیچکس نمیگه تو این وضعیت نام کشور ایران و پرچم کشور ایران به رخ تمام دنیا کشیده نه هیچکس اینو نمیبینه چند تا آدم نمیدونم آدم بودن یا باشکستن در و پنجره خونه اصغر فرهادی وایجاد رعب و وحشت برای ایشون من نمیدونم چرا این بنده خدا فقط نام ایران بلند کرده کاره بدی کرده جالا اون حرمی که در کارتون رنگو هست چیزی هست که در کشور آمریکا وجود داره کارتون های هالیوودی چون از نمای شهرشون استفاده میشه به خاطر این اون حرم وجود داره مجبورن چنین جیزیو قرار بدن
۲۱:۴۵, ۲۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۲۲:۱۵ توسط Blank Mind.)
شماره ارسال: #83

(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۵۲)mohammadjavodmw نوشته است:  سوء تفاهم شده من که میگم کودک منظورم بچه ی 5 ساله که نیست منظورم از 0-20 سال است
اگه این طوری باشه که من تسلیمم!

(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۹:۴۷)Mason_yab نوشته است:  سلام.
متاسفم كه با اظهار نظرم تاپيك منحرف شد به يك سمت ديگه ، از ايجاد كننده تاپيك هم عذر ميخوام ، قصدم خير بود!
.
از بين كامنتها يك دوستي با ذكر دليل گفتن :
این فیلم، فیلم با مخاطب کودک «نیست» و در خیلی از رده بندی ها برای کودکان نامناسب تشخیص داده شده.
.
اين نكته رو من يادم رفته بود بگم . . .
.
اما اگر بخوام يه جور همه فهم بگم چي شد ، بايد بگم فرض كنيد يكي داشت از يك جايي رد ميشد ، ديد يك عده زرشك پلو با مرغ رو با سبزي پلو با ماهي اشتباه گرفتن (البته همه قبول داريم كه يك شباهتهاي غير قابل انكاري بينشون هست) . طرف اومد خوبي بكنه ، بشهون گفت اين زرشك پلو با مرغه ، بعد ديد نتنها اون عده رو حرف خودشون هستن ، بلكه معتقدن اون غذا مسموم هم هست . . .
.
[تصویر: wtjheyj.jpg]
.
حالا حكايت ما هم حكايت همونه!
بيا و خوبي كن . . .
.

زاویه دید و تمثیل جالبی بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، Mason_yab
۲۲:۲۸, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #84
آواتار
(۲۶/اسفند/۹۰ ۱۴:۵۴)Imam12 نوشته است:  
دجالی وجود نداره دجال یک انسان و یا یک موجود نیست دجال یک سیستمه که برای شیطان کار میکنه

درباره ی دجال مفصل در تالار بحث شده است دوستان

دجال یا سفیانی ...!

فراماسونری دجال اخرالزمان نیست ؟

دجال شناسي از ديدگاه پيامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)

ویژگی های دجال آخرالزمان

« دجال آخرالزمان » نرم افزاری پیرامون فراماسونری

و بسیاری تاپیکهای دیگر که با یک جستجوی ساده در قسمت جستجوی تالار میتونید ببینید
این تاپیک به اصطلاح به گونه ای خلاصه ی مقاله ی فراماسونری دجال آخر الزمان است هست
که در تالار هم موجود است و نقد های متعدد با استدلالات نقلی و عقلی به اندازه ی کافی به آن شده است
اینجا هم به ذکر چند نکته که تکرار مکررات است بسنده میکنم:
(۱۲/آبان/۹۰ ۲۰:۱۰)
علی 110 نوشته است:
فراماسونری دجال نیست
دجال یک شخص حقیقی است که در آخرالزمان ظهور خواهد کرد
فتنه ای عظیم به پا خواهد کرد
مرده را زنده می کند!!!!!
که البته این ها حقیقتاً مرده نیستند
بلکه اجنه ای هستند که ممثل به شکل انسان شده اند
عده ای بر این باورند که رابط بین رأس هرم فراماسونری (همانطور که میدانید هرم ماسونی رأس ندارد) و شخص ابلیس یعنی کسی که مستقیم با خود ابلیس در رأس هرم ارتباط داره همین دجال است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
بنا بر روایات که در کتاب کمال الدین شیخ صدوق هم ذکر شده است دجال در ساعت 3 بامداد به دست حضرت حجت گردن زده خواهد شد
حالا چرا در ساعت سه بامداد
ادعای این موجودات این است که اون زمان اوج زمان قدرت ساحره ها و شیاطین است و با این کار ، یعنی کشتن دجال در زمان اوج قدرتش خدا می خواهد اثبات کند که هیچی نیستی

خلاصه ی کلام روایات در این باره زیاد است
یک بار دیگر مطالبی را که قبلاً در این خصوص مطرح کردم را ذکر می کنم:
يکي از علايم بحث ‏انگيز ظهور، قضيه ي دجّال است که پرسش‏هاي زيادي را ايجاد مي‏کند؛ بنا بر اين لازم است در اين قسمت نکاتي را در باره‏ ي آن بيان کنيم. ليکن پيش از آن شايسته است در باب توصيف دجّال دو حديث نقل کنيم تا با اوصاف او از زبان روايات بيشتر آشنا شويم. با اين هدف، ترجمه يک روايت نبوي و يک حديث علوي را از حديقه الشيعه تأليفِ مولي احمدبن محمد معروف به مقدس اردبيلي (متوفاي 993ق) نقل مي‏کنيم:
حديث نبوي: (عبداللَّه بن عمر از رسول خدا روايت مي‏کند که [1] .

... حق تعالي هيچ پيغمبري را به دنيا نفرستاد الاّ آن که انذار نمود قومش را از دجّال وليکن او را در اين امت ظاهر گردانيد و او - لعنه اللَّه - بيرون خواهد آمد بر خري سوار که عرض ميان هر دو گوش آن خر، يک ميل باشد و بهشت و دوزخي و کوهي از نان و نهري پر از آب، همراه او سِير خواهد نمود و اکثر تابعان او يهود و زنان و اعراب باشند و در جميع آفاق خواهد گشت به غير از مکّه و مدينه که قدمش به حرمين نخواهد رسيد (أنا ربّکم الأعلي) خواهد گفت، هرگاه امرِ او بر کسي مشتبه شود بايد بداند که خدا أعور(یک چشم) نيست و بر خر سوار نمي‏شود). [2] .

حديث علوي [3] : روزي اميرالمؤمنين خطبه مي‏خواند، بعد از فارغ شدن از خطبه فرمود: (سلوني ايها الناس قبل أن تفقدوني).
صعصعة بن صوحان قد راست کرده، پرسيد که يا أمير المؤمنين کي دجّال بيرون آيد؟ آن حضرت فرمود:
اين علمي است که از اسرار مخفيه است و شايد رخصت اظهار آن نباشد و امّا آن را نشانه‏ ها و علامت‏هاست که همه به هم متصل است، فوت کردن و سهل دانستن نماز و برطرف شدن امانت و رواج يافتن و حلال دانستن دروغ و افترا و رشوه خوردن و...)
سپس أصبغ‏بن نباته برخاست و گفت: يا أميرالمؤمنين! دجّال کيست؟ فرمود:
(دجّال کسي است که تصديق کننده ي او شقي است و تکذيب کننده ي او سعيد...، چشم راست ندارد و چشم چپش در پيشاني است مانند ستاره ي سرخ، لفظ کافر در زير آن نقش، بر خري سرخ رنگ سوار، طيّ ارض به سرعت نمايد، به هر چشمه که قدمش برسد آن چشمه بر زمين فرو رود و اکثر تابعان او از اولاد زنا باشند و اصحاب طيلسان و يهوديان. و آن ملعون با آن که طعام خورد و در بازارها گردد به آواز بلندي که همه جا رسد (أنا ربکم الأعلي) گويد. بقية الله در حوالي شام بر عقبه‏اي که آن را (فيق) خوانند در ساعت سيّم در روز جمعه او را به قتل آورد...) [5] .

[2] حديقة الشيعه / ج / 3 ص 1000 و 1001.
[3] اکمال الدين / ج / 4 ص _525الخرائج / ج / 3 صص _1137 - 1135نوادر الاخبار / صص 298 و 299.
[5] حديقة الشيعه / ص 999 - 997.

به جز این دو مورد، در کتب دیگر شیعه مثل جلد مهدی موعودِ بحار الانوار و کمال الدین شیخ صدوق در باب دجال احادیثی وجود دارد که در اکثر اونها دو مورد مشترک است

یکی این که أنا ربکم الاعلی، جمله ی معروف فرعون را می گوید و دیگر اینکه یک چشم است

بعلاوه در کتاب ارزشمند سفینة الصادقین که شرح حال عالم ربانی آفای یعقوبی قائنی نوشته شده (ایشان در قید حیاتند و مقیم مشهد و از شاگردان آقای انصاری همدانی اند) که دجال ملعون در آخر الزمان خروج می کند و طبق برخی روایات مردگان را هم زنده می کند اما این مردگان در حقیقت اجنه ای هستند که خود را به شکل مردگانِ انسی ممثل کرده اند (همان طور که در مستند ظهور و فیلم ملک سلیمان اشاره شده و همچنین در برخی روایات آمده در آخر الزمان یک بار دیگر موجودات عالم دخان به دنیای ما وارد می شوند البته طبق معمول بر مؤمنین و موحدین واقعی کاری نمی توانند بکنند بلکه اثرشان در سست ایمان ها و بی ایمان هایی است که خودشان با رفتار و اعتقاد خودشان مقدمه اثر بخشی این موجودات بر خود را محیا کرده اند و خداوند یاری دهندگان دین خود را نصرت می دهد و خدای الرحم الراحمین حافظ بندگان خویش است)
حقیر در پست برای کسانی که به مطالب عرفانی علاقه مندند گزیده ای از سخنان و نکته های ارزشمند معرفتی آقای یعقوبی را برای دوستان آورده ام که پیشنهاد می کنم دوستان با دقت مطالعه فرمایند. برای مشاهده می توانید اینجا هم کیلیک کنید
عجالتاً از احادیث و روایات و سخنان بزرگان دین این چنین بر می آید که دجالی وجود دارد و آن ملعون در آخرالزمان بیرون خواهد آمد (البته موحدانی که خدا دارند نگران نباشند! که یدالله فوق ایدیهم و کفی بالله وکیلا و خدا ما را بس است)
و این ملعون به دست آقا امام زمان کشته خواهد شد

یک نکته ی دیگر دوستان
در آخرالزمان شیطان سعی میکند بدل از حقیقت ایجاد کند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
یعنی چه یعنی از هر نسخه ی خدایی از شخصیتهای آخرالزمان سعی میکند شخصیتهای بدلی بسازد
همچنان که در روایات ذکر شده در ندای آسمانی که ذکر میکند در آغاز روز در ماه رمضای که حق با مهدی علیه السلام است شیطان در پایان روز ندا میکند که حق با سفیانی لعنت الله است و کسانی که بیمار دل هستند به شک خواهند افتاد!!!!!
دقیقاً همین مورد را درباره ی حضرت مسیح هم تکرار خواهد کرد و اساسا برای همین هم به دجال می گویند ضد مسیح
یکی از کارهایی که شیطان سعی کرده انجام بدهد این است که این بدعت را در اعتقاد مسیحیان ایجاد کرده که به مسیح جنبه ی الوهیت بدهد و این هم همان ادعای دجال ملعون است که در روایات ذکر شده
یعنی شعار او این است (أنا ربکم الاعلی) من رب اعلی شما هستم ، یعنی ادعای الوهیت و ربوبیت میکند
معجزاتش را هم مثل زنده کردن حضرت مسیح که به اذن خدا بوده
مرده زنده میکند (که البته همانگونه که قبل ذکر شد اینها مرده نیستند بلکه اجنه ای تمثل یافته به شکل انسان ها هستند)
خلاصه کلام اینکه شخصیت بدلی حضرت مسیح در مسائل آخرالزمان همین دجال خواهد بود

می توان گفت فراماسونری مجری طرح های دجال است
اما اینکه بگوییم فراماسونری خود دجال است
این یک برداشت شخصی است
که هیج روایتی هم این را نمی گوید
اگر چیزی برای ما قابل باور نبود اجازه ی انکار نداریم

حالا از همه ی این جنگ و دعوا های زرگری هم که بگذریم

دجال کیست یا چیست خیلی مهم نیست

مهم این است که کسانی که بندگی خدا را به جای آورند و حقیقتاً متوکل به خدا و متوسل به اهل بیت باشند إنشالله از فتنه های آخر الزمان در امان هستند

شما تمام علایم و فتنه ها را هم بلد باش و علمش را داشته باشد

تا بندگی خدا را نکنی از فتنه و گمراهی در امان نیستی!!!!!!!!!!!!!!

وگرنه مگر امام حسین در روز عاشورا کم روشنگری کرد برای عمر سعد؟
مشکل ما و عامل اصلی گمراهی ما ندانستن های ما نیست بر طبق صریح آیات قرآن!!!!!!!!
اگر قدرت تشخیص حق از باطل را می خواهیم تا به کمک آن گرفتار فتنه های آخرالزمان هم نشویم
باید تقوای الهی پیشه کنیم
إن تتقوا الله یجعل لکم فرقانا
بدون تقوا نمیتوان حق را از باطل تشخیص داد در زمانی که فتنه رخ میدهد!!!!!!!!!!!!!!!!!!
حالا ما علامه ی دهر هم که باشیم!!!!!!
یا علی
به این تاپیک مراجعه کنید:

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، mohammadjavodmw ، sahel ، وحید110 ، peimane ، zarati313 ، Justice Bringer
۰:۴۳, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۰:۴۵ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #85
آواتار
ای بابا حالا هرچی ما می گیم دجالو ول کنید نقد فیلمو بچسبید انگار نه انگار همینطور دجال دجال می کنن و بیوگرافی دجالو می گن Smile
آقای من برادر من عزیز من فیلمو نقد کن . . . . .Wink

....................................................................................................​...........................................
اگه این سرزمین صد سال پیش آمریکاست پس ( رنگو ) که به قول شما نماد اون سیاستمدار تازه وارده و... اونجا چی میخاد؟
چرا رنگو آخرش با غروب خورشید می ره دقیقا همونطور که ناگهانی می یاد؟
۱:۱۰, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #86
آواتار
نمی خوام همه چی رو با یه عینک گنده ضد ماسونی ببینم و با ذره بین بگردم تا به زور نکته هایی رو پیدا کنم که به هر حال به ماسون و نمادهاشون نزدیک باشه و هرچی جلو رومه رو یه جورایی به اونا ربط بدم! ولی بحث های این تاپیک رو که دنبال می کنم واقعا دلایل دوستانی که میگن این انیمیشن بر طبق اعتقادات ماسون ساخته شده بسیار نزدیک تره تا دوست خوبمون امام 12 ...
امام جان تو تاپیک ارباب حلقه ها زمین و آسمون رو میخواستی بدوزی تا بگی این فیلم ماسونی هستش ولی حالا داری سنگ رانگو رو به سینه میزنی؟!
از شمایی که اینقدر ریزبین به مسائل نگاه میکنید بعید هستش!
۲:۳۹, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۶:۱۹ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #87
آواتار
در مورد ارباب حلقه ها باید بگم که از بابتش مطمئنم چون با کلی تحقیق و نزدیک به 10 بار دیدن فیلم اونو تحلیل کردم و به هیچ وجه از روی علاقه ام به فیلم و یا کتاب با تعصب حرفی نزدم اما درباره ی رنگو
من میگم هرکس تحلیل واقعا جالبی داره بگه بدون هرگونه بدبینی و خوشبینی کاری هم به ماسونا نداشته باشید چون این فیلم بیشتر با تاریخچه آمریکا از 100 سال پیش تاکنون سروکار داره

در پاسخ محسن
خب رنگو از لحاظ شخصیتی شباهت زیادی به اونی که گفتم داره اما این 100 درصد نیست خیلی روش حساب نکن رنگو شبیه به کسی که تمام عمرش تو قفس بوده و به یک باره آزاد میشه و سر از آمریکا درمیاره و حقایق عجیبی درباره ی این سرزمین پر ماجرا می فهمه تقریبا مثل 1 منجی برای آمریکا میمونه که این سرزمین رو از دست حاکمان فریبکارش در میاره

در پاسخ علی 110
من نمیخوام بحث تاپیک سر دجال بره و شما بارها این مطلبو تو تاپیکهای من کپی کردی تا ثابت کنی دجال 1 شخصه اما به این مطلب توجه کن
صهیونیستها میان میگن امام زمان بعد از ظهور دجال ظهور میکنه میدونی این یعنی چی؟
یعنی اینکه شما منتظر ظهور امام زمان نباش شما منتظر ظهور دجال باش چون اول اون میاد. دجال هم که دروغی بیش نیست هیچوقت نمیاد و شما تصور میکنی که امام زمان هم نمیاد چون دجال هنوز نیومده و اینطوریه که با اعتقاد چندتا آدم سطحی نگر بازی میشه. تو مستند ظهور دجال رو بیخود بزرگ نشون داده و اشاره کرده که دجال وقتی میاد پادشاه میشه هاشم اینو گفته که واسه ی دجال قدرتنمایی کنه و شمارو بیخود بترسونه دجال(فراماسونری) همین الان داره اخرین کاراشو انجام میده و ما که تصور میکنیم هنوز نیومده از کاراش غافلیم

شما میگی دجال مرده رو زنده میکنه خب اگه بدونی آمریکا الان دنبال راهی میگرده که جلوی مردن رو بگیره و بتونه مرده ها رو هم زنده کنه احتمالا مقصود از زنده کردن مرده همینه نه اینکه 1 شخص شیطانی بیاد مرده هارو زنده کنه مگه خدا به دجال اجازه ی چنین کاری میده

در کل دجال بازی صهیونیستاست برای غافل کردن ما از آمدن امام زمان و توجه ما به یک شخص غیر واقعی دیگه
(لطفا به بحث دجال ادامه ندید)
[/align]
۶:۱۲, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۶:۱۴ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #88
آواتار
یکی از شخصیت ها که تحلیلش کمک زیادی به نقد فیلم میکنه روح سرزمین غرب هست که میتونه نماد خیلی از چیزها باشه.
ببینید دوستان رنگو روح سرزمین غرب رو در عالم غیب میبینه و حتی اولین سوالی که ازش میپرسه اینه: اینجا بهشته؟
خب با این تعابیر این شخصیت باید مقدس باشه که درسراسر فیلم هم ازش یاد میشه اما چرا اسمش روح سرزمین غرب هست؟!
این فیلم دقیقا نمایانگر سرزمین آمریکاست و هر دوشهر خشک آباد و شهر جدید لاکپشت دقیقا شبیه به گذشته و حال آمریکاست پس ما میدونم در این فیلم همه چیز با خود آمریکا سروکار داره نه هیچ کشور دیگه نه هیچ تمدن دیگه و نه هیچ مذهب دیگه ی
اگه شما کمی درباره ی تاریخ آمریکا تحقیق کنید متوجه میشید که اصالت و روح سرزمین آمریکا اصالتی مذهبی و دینی هست که این اصالت بدست انسانهایی از گذشته تاکنون مورد هجوم افراد دنیادوست و زورگو (مانند لاکپشت شهر) قرار گرفته و روز به روز کمرنگ تر شده تا جایی که دیگه چیزی از مذهب در این سرزمین باقی نمونده و روح سرزمین غرب که میتونه نمادی از مذهب یا خدا باشه بدست یک نفر بنام رنگو این اصالت رو به سرزمین آمریکا برمیگردونه و درواقع آمریکارو از شر حاکمان مستبد و فیریبکارش که با شیطان(مار) همکاری دارن نجات میده

نکته ای درباره لاکپشت
قبلا گفته بودم خشک آباد دقیقا 100 سال پیش آمریکاست و شهر جدیدی که لاکپشت میسازه(لاس وگاس) آینده است که درواقع میشه همین الان. در یکی از دیالوگهای جالب رنگو از لاکپشت میپرسه اونجا دارین چی میسازین؟ لاک پشت جواب میده: آینده رو آقای رنگو آینده

[تصویر: 30833261247675018705.jpg]

که منظور از آینده همین زمان حال است و دقیقا به این اشاره دارد که پی ریزی آمریکا از گذشته تاکنون بدست انسانهای فریبکاری چون لاکپشت که تمام ثروت(آب) رو برای خودشون برداشه و از اون برای ساخت چنین کشوری استفاده کردن و امروز شما شاهد چنین آمریکایی هستید
۱۱:۳۶, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۲۳ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #89
آواتار
imam12 عزیز رفیق من .
شما توی هر پست داری نظر خودت رو عوض میکنی اگه پستای خودت رو از اول تا حالا بزاری پشت سرهم و بخونی هر کدومش داره پست قبلیشو رد میکنه .
حرفات با هم جور در نمی آد . Cool
اما روح سرزین غرب که به شدت شیه استووده و یه جورایی در نقش یه منجی ظاهر میشه یه جورای مثل شخصیت گاندولف تو ارباب حلقه ها ، کلیدی ترین شخصیت داستانه .
اگه تموم تمرکزمون رو بزاریم روی این شخصیت و روح سرزمین غربو تحلیل کنیم تقریبا به ماهیت فیلم پی می بریم .
خب اینکه ر-س-غ شبیه به استووده رو همه قبول داریم اما به نظر شما چرا این شخصیت شبیه به استوود طراحی شده و چه دلیلی داره که به اون 5 اسکار اشاره بشه ؟ و چرا سازندان فیلم کلید نجات خودشونو تو دستای یه همچین شخصیتی می بینن؟
دوستان شما شروع کنید................
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mason_yab ، Justice Bringer
۱۱:۴۵, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #90
آواتار
به نام خدا

سلام.

در مورد این موجود بعد از تحقیقاتی که انجام دادم فهمیدم، در آمریکای شمالی نماد خیر و برکت از سوی خداست!!

اگر کسی می تونه این متن رو ترجمه کنه :

Red-Tailed Hawk
Seeing the larger picture / Message from Spirit / Clear Sight / Focus / Flow

The red-tailed hawk is a bird of prey. It is the most commonly seen hawk in California and is the largest of hawks. It gets its name from its broad, rounded tail which is russet red in color, the rest of the body is covered with dark brown feathers and it has a wing span of approximately five feet. The female weights about 3-4 lbs and is nearly 1/3 larger in size than the male who weights 2. 5 lbs. Nest building and mating usually begins in March. At that time both male and female perform spectacular aerial displays. They circle and soar to great heights, fold their wings and plummet down to treetop levels. This performance is repeated several times a day which guarantees the interest and attraction of both sexes. They mate for life and both assist in constructing the nest. Hawk loves to soar and glide upon the wind currents with ease and has excellent eyesight.

Hawk has a strong, hooked beak and powerful talons. Its prey is rabbits, snakes and rodents. It is a fearless bird and can be seen perched on utility poles and tree tops observing life with attention and interest. The red in its tail represents a strong life force or energy. Its message is to flow with life instead of struggling. If you have hawk medicine you are a visionary and can see beyond the surface of things and situations. You are capable of looking at the big picture before making important decisions. Remember to focus on problems before trying to solve them. You are a strong and courageous person. Freedom is important to you so give yourself space in relationships. Hawk is a messenger of the Great Spirit and when hawk is seen circling above you, it is a blessing from the Creator.

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، mohammad reza ، فرهاد
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]