کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 3 رای - 2.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
شبکه آی فیلم
۲۳:۰۱, ۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/مرداد/۹۱ ۳:۴۴ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان
دیروز که داشتم تو شبکه های تلویریونی می گشتم یک موضوع نظرم رو خیلی جذب کرد این که از قدیم الایام تا چند وقت پیش تمام شبکه های تلوزیونی به وقت محلی خود اذان پخش می کردند ولی از وقتی که تلوزیون دیجیتال اومده و8شبکه به شبکه ها اضافه شده همه شبکه ها بجز یک شبکه اذان پخش می کند و اون شبکه هم ای فیلم هست.
حالا سوال من از دوستان این است که اولا چرا اذان پخش نمی شه مگه تحت نظارت صدا وسیمای جمهوری اسلامی نیست
ثانیا حالا چرا این شبکه،شبکه یازدهم صداوسیماست (یکی از مهم ترین شماره های فراموسونی)
(انشا الله که نظر من غلط بوده باشد این امر اتفاقی بوده باشد)
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: taleb ، mhvvhm ، azade

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۲:۱۳, ۱۲/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #11
آواتار
سلام
این شبکه قبلا ، حتی اذان رو زیرنویس نمیکرد ، فکر میکنم بخاطر اعتراضها حالا لطف میکنه زیر نویس میکنه
درسته این شبکه برای عرب زبان ها هست اما برای ایرانی ها هم هست
الان دیگه چون گیرنده دیجیتال داریم ، شبکه جام جم رو نمیگیره اما با ماه*واره استانی که میگرفت ، تا اونجایی که من یادم هست ساعت اذان به افق مالزی و بعضی کشورهای دیگه رو مینوشت اما اذان به وقت ایران-تهران رو پخش میکرد
این شبکه که دیگه واقعا برای خارج از کشورها بود!!!

ضمن اینکه حالا یک اذان پخش کردن این همه فلسفه بافی نداره !!!

-----
در مورد شماره شبکه هم من فکر میکنم ، این درست نیست ! مگه میشه شبکه 11 نداشته باشیم ؟!
ضمن اینکه توی گیرنده ما که شبکه 11 نیست!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، جویای حقیقت ، محمود
۱۹:۰۵, ۱۴/مرداد/۹۱
شماره ارسال: #12
آواتار
(۷/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۱)صبح موعود نوشته است:  سلام دوستان
دیروز که داشتم تو شبکه های تلویریونی می گشتم یک موضوع نظرم رو خیلی جذب کرد این که از قدیم الایام تا چند وقت پیش تمام شبکه های تلوزیونی به وقت محلی خود اذان پخش می کردند ولی از وقتی که تلوزیون دیجیتال اومده و8شبکه به شبکه ها اضافه شده همه شبکه ها بجز یک شبکه اذان پخش می کند و اون شبکه هم ای فیلم هست.
حالا سوال من از دوستان این است که اولا چرا اذان پخش نمی شه مگه تحت نظارت صدا وسیمای جمهوری اسلامی نیست
ثانیا حالا چرا این شبکه،شبکه یازدهم صداوسیماست (یکی از مهم ترین شماره های فراموسونی)
(انشا الله که نظر من غلط بوده باشد این امر اتفاقی بوده باشد)

درسته آی فیلم اذان تهران رو پخش نمیکنه اما زیر نویس مینویسه اذان ... به افق تهران.(منظور از ... اذان صبح،ظهر و مغرب است)
آی فیلم شبکه 11نیست شما رو هر شبکه میتونید آی فیلم رو ذخزه کنید مثلا برای من شبکه 15هست.
قصد بی احترامی به شما وفرد دیگه ای رو ندارم.ولی لطفا یک طرفه قضاوت نکنید یکم اطلاعاتتون روبالا ببرید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدايي ولايت ، جویای حقیقت
۱۰:۵۱, ۱۴/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #13
آواتار
فیلم های این شبکه برای کسانی که در خارج از ایران زندگی میکنن جذاب هستش چون تابحال این فیلم ها رو ندیدن و در رابطه با اذان بهتره اذان ها رو به وقت مکه پخش کنن
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا