|
آیا ممکن است امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) در سال 2012 ظهور کند؟
|
|
۱۵:۴۹, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۴ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
پیش بینی زمان ظهور کار اشتباهی است اما آیا می توان شواهد را نادیده گرفت؟ دوستان من شواهدی رو که تعدادشون هم کم نیست از ظهور امام زمان بررسی کردم که نشون میده احتمال ظهور امام در اواخر سال 2012 میتونه زیاد باشه برای مثال: 1- در احادیث بسیار نقل شده که ظهور قائم در روز شنبه مصادف با دهم محرم خواهد بود که اگر شما خودتون با برنامه تبدیل تاریخ بررسی کنید متوجه میشید که دهم محرم سال دیگه دقیقا روز شنبه هست 2- در احادیث آمده که آخرین پادشاه عربستان قبل از ظهور امام عبدالله نام دارد و بعد از مرگ او میان پسران او بر سر خلافت اختلاف می افتد(ملک عبدالله پادشاه فعلی عربستان و تقریبا در حال مرگ) 3- در احادیث آمده که قبل از ظهور امام نبرد سختی میان نیروهای حق و باطل صورت میگیرد که همه شما شاهد هستین که چقدر ما به جنگ با اسراییل نزدیک شدیم 4- خود سال 2012 که عدد 12 رو داراست می تونه به معنای ظهور 12مین امام باشه؟ 5- حتی در موارد کم اهمیت تر میشه به پیشگویی های مایا یا نستراداموس درباره ی تغییر کلی جهان در سال 2012 اشاره کرد |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۱۱, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۲ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
شما یک روایات بیار که ما را مکلف کرده باشد به این کار
هر کاری که موجب شود با دانستن آن مردم به امام رو بیارن رو خود اهل بیت گفتن نگذاشتن یه عده بیان کشفش کنند اتفاقاً با صراحت نهی کردن از تعیین زمان که مفاسدش بیش از محاسنش است بدبختی ما این است که کار درست و غلط و چه باید بکنیم را میگذاریم با عقل ناقص خود به این نمیگویند بندگی امام زمان بنده میخواهد بنده ی خدا شما به دستور چه کسی و بنا بر چه سندی میگی تعیین وقت خوب است عقل ناقص خودت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ فکر میکنی اگر مفید بود اهل بیت دریغ داشتند از بیانش؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ یا خدا دینش رو ول کرده که یه عده بیان با نظرات و کشفیاتشان تکمیلش کند؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ دل امام زمان خون است از همین سلیقه کاری های ما اگر سر سوزنی به وظایفمان عمل میکردیم ای بسا ظهور تا کنون محقق شده بود که روایت شریف حضرت حجت هم مأید همین معناست این بندگی خدا نیست این بندگی نفس است دین خدا با سلیقه و ذوق و تشخیص فردی که پیش نمیره دین خدا صاحب داره این که چه کنیم تا مردم ذوق و شوقشان به ظهور حضرت حجت زیاد شود در روایات تبیین و تصریح شده روشش ول نکردند که دیگران با عقل ناقصشان تعیین کنند دریغ هم نداشتن از ارائه ی تمام چیزهایی که برای تحقق ظهور مفید است!!!!!!!!!!!! (۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۰۵)Imam12 نوشته است: عزیز من شما ایمانت قویه همه مثل شما نیستنبنده ی حقیر سراپا تقصیرم ایمانم قوی نیست اگر بود الان .... |
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
این فایل صوتی به صورت کلی.جزئیاتش رو هم انشالله آقای علی110 میاد توضیح میده براتون(حالا من نمیدونم چی میخوان بگن
ولی حالا ببینیم چی میگن)اما در جواب اون دوستمون که میگه شرایت جهان نشانه اماده شدن برای ظهور منجیه.باید بگم بیشتر شبیه قیامت تا امادگی برای ظهور منجی.مگه حدیثی نداریم که میگه در اخرو زمان دو سوم جمعیت جهان نابود میشن؟این وضعیت جهان بیشتر شبیه به این حدیثه.حدیث دیگری هم داریم که همتون میدونید که اگر یک روز از دنیا باقی مانده باشد..... که بعدش قیامته.حالا میخوایید منتظر این علائم باشید یا زمینه سازی کنید برای ظهور ![]() کد قالب بندی شده: ازامام جعفر صادق عليه السلام شنيديم كه مفرمود: صاحب الامر نمي آيد مگر اينكه دو سوم مردم از ميان بروند. ما عرض كرديم: وقت دو سوم مردم از بين رفتند ديگر ك مماند؟ فرمود:. نمخواهيد در يكسوم باقيمانده باشيد؟کد قالب بندی شده: اگر بيش از يک روز از عمر دنيا باقي نمانده باشد خداوند آن را بقدري طولاني مي کند تا قائم ع خروج کند و دنيارا پراز عدلو قسط نمايد هم چنان که پر از ظلم و جور شده است |
|||
|
۲۳:۳۲, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۳ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
جناب اقای علی 110 همین طرز فکر افراطی شماست که خیلیا رو از دین رونده برادر من تو احادیث گفته شده که تعیین زمان ظهور اشتباهه بخاطر اینکه خیلیا می خوان خودشون رو جای امام زمان جا بزنن یا اینکه میخوان از این قضیه سواستفاده کنن مثل هاشم با سریال ظهور کرده که سید یمانی کذایی رو به مردم نشون داده اما ما چنین قصدی نداریم در واقع ما میخواهم به مردم اگاهی بدیم که هرچه زودتر اماده باشید که قائم در حال امدن است و هیچ نفعی از این حرف نخواهیم برد مگه بده 2 نفر که گمراهن با دونستن نشونه ها ی ظهور به فکر فرو برن یا شاید به خودشون بیان و از گناه دوری کنن بازم میگم افراطی فکر نکنید از احادیث برداشت بهتری داشته باشید و چشماتونو بیشتر باز کنید و سعی نکنید واسه دیگران جا نماز اب بکشید البته با عرض پوزش... نیت ما خیره نه گمراه کردن مردم
|
|||
|
|
۲۳:۵۸, ۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۹۰ ۱۶:۵۹ توسط paradise.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
سلام عرض شد
چه کسی گفته نشانه های ظهور رو نگید و علائم آخر الزمان رو نگید خود بنده ی افراطی جانماز آب بکش در بخش جامعه مهدوی و مباحث آخرالزمان زیاد این مباحث را بر طبق روایات بیان کردم این فرق میکند تا ما عملی را که خلاف صریح دستور اهل بیت است (یعنی تعیین وقت کردن) انجام دهیم بعد قیافه ی حق به جانب هم بگیریم بگیم درست است که ما کاری که اهل بیت از آن شدیداً نهی کرده اند را انجام میدهیم (یعنی تعیین وقت) ولی تشخیص حضرت عقل کل ما این است که اینکار به نفع مردم است و نعوذاً بالله عقل اهل بیت نمیرسیده که تخمین سال ظهور که مصداق تعیین وقت است به نفع مردم است و باعث ذوق شوق میشه هر وقت یاد گرفتیم طبق تکالیفمان عمل کنیم اماممان می آید إن شاء الله مایی که الان به حرفشان گوش نمیدیم چه طور فکر میکنیم در ظهورشان به حرفشان گوش میدیم؟ (۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Imam12 نوشته است: تو احادیث گفته شده که تعیین زمان ظهور اشتباهه بخاطر اینکه خیلیا می خوان خودشون رو جای امام زمان جا بزنن یا اینکه میخوان از این قضیه سواستفاده کنن در هیچ روایاتی نگفته که علت نهی شدن از تعیین وقت این است (۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Imam12 نوشته است: بخاطر اینکه خیلیا می خوان خودشون رو جای امام زمان جا بزنن یا اینکه میخوان از این قضیه سواستفاده کنن یک بار گفتم دین خدا صاحب داره اینکه ما بخواهیم علت تراشی کنیم درباره احکام و فرامین دین خدا و بگیم این حکم علتش این است خود مصداقی از قیاس و بدعت میشود تنها کسانی که علت حقیقی احکام و فرامین خدا را میدانند خود اهل بیت هستند که علمشان متصل است به علم بی کران الهی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! احکام خدا بر اساس حکمت بالغه ی اوست که ابعادی بسیار فراتر از آن چیزی دارد که در ذهن محدود و ناقص ما می آید! |
|||
|
|
۰:۲۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
یکبار دیگه میگم تعیین زمان ظهور با پیش بینی زمان ظهور خیلی تفاوت داره من کیم که بخوام زمان ظهور رو تعیین کنم من فقط شواهدی رو اوردم نه از زبان خودم بلکه از احادیث درباره ی زمان ظهور که شاید باعث بشه دیگران بیشتر متوجه بشن که چقدر داریم نزدیک می شیم شما خودت دنیارو ببین از این بدتر مگه میشه جنگ.فساد.مرگ و میر و ... اینها نشونه های کافی نیست مگه تو احادبث به غیر از اینا اشاره شده اصلا مگه خود اهل بیت نگفتن امام زمان زمانی ظهور میکند که دنیا پر از بدی بشه خوب اگه اینطوره اهل بیت هم اشتباه کردن چون زمان ظهورو تعیین کردن. یکم منطقی تر فکر کنید لطفا و زود دیگرانو متهم نکنید
|
|||
|
۰:۲۴, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
Imam12 نوشته است:عزیز شما هنوز متوجه حرف ما نشدی. اولا که من تعیین نکردم فقط حدس زدم بلکه دیگران هم نظری داشته باشند. تعیین کردن با پیش بینی کردن خیلیییی فرق داره چه اشکال داره ادم نشونه های اطرافشو بررسی کنه. چه اشکال داره ادم حقیقت رو بفهمه ثانیا بازم میگم اهل بیت واسه این گفتن تعیین نکنید چون عده ای می خوان با این حرفا فتنه درست کنن یا مردومو فریب بدن یا ... اما من چنین قصدی ندارم و فقط می خوام دوستان امادگیشون واس ظهور بیشتر بشهسلام عزیز نه بنده متوجه هستم که شما حسن نیت داری اما حسن نیت کافی نیست مختار هم حسن نیت داشت اما حسن فاعلی نداشت چرا که حسن فاعلی اگر میداشت باید فقط و فقط هم قبل از قیامش و هم در حین قیامش و هم بعد از قیامش از امام زمانش کسب تکلیف میکرد که نکرد!!!!!!!!!!!!!!!! به تشخیص و توصیه چه کسی تخمین زمان ظهور را مفید دانستی؟ خودت؟ یا کلامی از خدا و اهل بیت حجت است در این عملت؟ امام زمان منتظری میخواهد که به حکم خدا عمل کند و نه تشخیص خودش تمام تلاش حقیر این است که این مفهوم را اول در خودم و بعد در تالار جا بیاندازم إن شاء الله وگرنه شکی نیست که نیت شما خیر است ولی نیت خیر کافی نیست!!!!!!!!!!!!!! |
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۳۲)Imam12 نوشته است: اما ما چنین قصدی نداریم در واقع ما میخواهم به مردم اگاهی بدیم که هرچه زودتر اماده باشید که قائم در حال امدن است و هیچ نفعی از این حرف نخواهیم برد مگه بده 2 نفر که گمراهن با دونستن نشونه ها ی ظهور به فکر فرو برن یا شاید به خودشون بیان و از گناه دوری کنن بازم میگم افراطی فکر نکنید از احادیث برداشت بهتری داشته باشید و چشماتونو بیشتر باز کنید و سعی نکنید واسه دیگران جا نماز اب بکشید البته با عرض پوزش... نیت ما خیره نه گمراه کردن مردم دوست عزیز شما تو حرفاتون خیلی روشن داری تعیین وقت می کنی! که کاملأ اشتباهه و راه جذب افراد به راه راست این نیست شما برداشت خودت از علائم ظهور رو داری تحمیل می کنی اگر هم کسی اینجوری به راه راست بیاد بعد یکی دو سال که ظهوری رخ نداد از دین و دنیا و امام زمان زده می شه و کلأ همه رو نفی می کنه (اینم از طرفند های شیطان برای افراد با ایمانه) نمونش جنگ تحمیلی که تمام علائم ظهور وجود داشت اما این علائم ممکنه 1 سال 2 سال یا خدای ناکرده 100 یا 1000سال دیگه طول بکشه این حدیث رو از امام صادق حتمأ شنیدید که فرمودند ظهور نزدیک است معنی این حدیث اینه که ظهور به ما نزدیک است نه این که زمان آمدن حضرت نزدیک است یعنی هر موقع شما رفتار و کردار امام زمانی پیدا کردی از یاران حضرت هستی ما چقدر خودمون رو برای آمدن حضرت آماده کردیم چقدرررررررررررررررررررررررر؟؟؟ فقط می گیم آقا بیا شما وقتی یه مهمان می خواد بیاد خونت چقدر به خودت می رسی؟ حالا اگر قرار باشه آقای ما بیاد ؛ چقدر خودمون رو آماده کردیم (وای برما) می دونی اگه آماده نباشیم یا دشمن حضرتیم یا تماشاچی مثل مردم کوفه که علی رو تنها گذاشتند یا مردمی که به امام حسین نامه دادن که آقا بیا اما . . . |
|||
|
|
۰:۲۶, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
تعیین زمان ظهور با پیش بینی زمان ظهور خیلی فرق داره عزیز من اگه اینطوره اهل بیت اینهمه حدیث درباره ی زمان ظهور امام زمان گفتن حتما اونا هم اشتباه کردن دیگه چون زمانشو تعیین کردم من فقط شواهدی رو از احادیث اوردم که با دنیای امروز جور در میاد و به طور قطع نگفتم امسال اتفاق میفته
|
|||
|
۰:۴۱, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۰/اسفند/۹۰ ۰:۲۱)Imam12 نوشته است: یکبار دیگه میگم تعیین زمان ظهور با پیش بینی زمان ظهور خیلی تفاوت داره تعیین زمان چه به صورت پیشگویی و چه به صورت پیش بینی در روایات نهی شده است اینکه بگوییم فلان زمان می آید همان تعیین وقت است (۱۰/اسفند/۹۰ ۰:۲۱)Imam12 نوشته است: من فقط شواهدی رو اوردم نه از زبان خودم بلکه از احادیث درباره ی زمان ظهورشاید شما پست ارسالی خودتون رو هم نخوندید (۹/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۹)Imam12 نوشته است: 4- خود سال 2012 که عدد 12 رو داراست می تونه به معنای ظهور 12مین امام باشه؟ و یا نوستراداموس و مایاها رو جزو اهل بیت میدانید نعوذاً بالله دلایل 4 و 5 که ربطی به دین خدا ندارد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۹/اسفند/۹۰ ۱۵:۴۹)Imam12 نوشته است: 2- در احادیث آمده که آخرین پادشاه عربستان قبل از ظهور امام عبدالله نام دارد و بعد از مرگ او میان پسران او بر سر خلافت اختلاف می افتد(ملک عبدالله پادشاه فعلی عربستان و تقریبا در حال مرگ) عمر هم که دست خداست و کسی نمیداند که ملک عبدالله کی به میمیره دلیل سوم هم که هیچ قطعیت و تعیین احتمال دقیقی هم نیست درمورد سال 2012 این ها فعلاً در نفی استدلالات شما برای تخمین زمان شما اما اشکال اصلی بنده به کل رویکرد شما برای به ذوق آوردن مردم سرجایش است آنچه که مردم را حقیقتاً پا به رکاب امام زمان میکند و باعث میشوند حقیقتاً امام زمان را بخواهند و ذوق حقیقی از آمدنش پیداکنند تخمین سال ظهور ایشان نیست!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! که تخمین زمان حضور حسین بن علی علیه السلام هم خیل مشتاقانش در کوفه میدانستند آنچه که ذوق حقیقی ای می آورد که پایدار باشد و بعد از هر فتنه و شبه ای به یأس و شک تبدیل نشود کسب معرفت امام زمان است!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! فهمیدن و معرفت پیدا کردن از اهداف قیام حضرت و نتایج آن فهمیدن این که مشکلات بی امامی چیست ارتباط عدم وجود رهبر معصوم و حکومت الله و ولی اعظم خدا و مشکلات جامعه بشری چیست این که ما با امام چه داریم و بی امام چه نداریم این که امام بیایند چه میشود و........ اینها است که اگر مردم فهمیدند حقیقتاً شوقی پیدا میکنند که پا به رکاب باشند و متزلزل نباشند و تا ذوق حقیقی حاصل نشود امام زمان نخواهند آمد چون قرار نیست کربلایی دیگر تکرار شود! |
|||
|
|
۱:۰۸, ۱۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
در زمان حمله مغول نیز مردم بسیار امیدوار به ظهور بودند ولی این اتفاق روی نداد
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| آيا ما به زمان ظهور نزديك شده ايم؟شرایط عمومی جهان در آخرالزمان | علی 110 | 107 | 70,499 |
۹/آبان/۹۷ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: علی 110 |
|
| تبلیغات بر ضد امام مهدی عجل الله تعالی فرج الشریف | قبیله منتظر | 1 | 1,596 |
۲۷/شهریور/۹۵ ۱۳:۳۴ آخرین ارسال: قبیله منتظر |
|
| کراهت تعیین وقت ظهور امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | در جستجوی سختی | 6 | 2,716 |
۱۹/آذر/۹۴ ۱۲:۲۳ آخرین ارسال: در جستجوی سختی |
|
| آیا با ظهور امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) همه مردم، مسلمان می شوند؟ | میثاق | 6 | 4,086 |
۱۶/مرداد/۹۴ ۵:۳۵ آخرین ارسال: archimolar |
|
| پاسخ آيت الله جوادي آملي به چهار پرسش درباره امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | مصطفي مازح7610 | 0 | 1,714 |
۱/تیر/۹۴ ۱۱:۰۷ آخرین ارسال: مصطفي مازح7610 |
|
| واقعا چه لزومی داره امام زمان ظهور کنه؟ »جدی پرسیدما« | مرهم | 43 | 17,972 |
۲۹/شهریور/۹۳ ۱۷:۳۲ آخرین ارسال: قلب |
|
| من امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) را دیدم!! | وحید110 | 19 | 15,689 |
۱۶/دی/۹۲ ۱۱:۴۱ آخرین ارسال: AlienMuslim |
|

ولی حالا ببینیم چی میگن)