|
چند همراه میخواهم برای مطالعه ی یک کتاب بسیار ارزشمند!
|
|
۲۱:۵۲, ۱۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
چند همراه میخواهم برای مطالعه ی یک کتاب بسیار ارزشمند کتاب گوهر بار مکیال المکارم که با دستور و عنایت خود حضرت حجت نوشته شده و نام کتاب هم خود حضرت انتخاب کرده اند از شنبه ی هفته ی آینده کار را شروع میکنم نمیدانم آیا کسی همراه خواهد شد یا نه اما استدعای عاجزانه دارم پای کار بودید بگید نه احساسی رفیق نیمه راه نباشید (البته امیدوارم خدا توفیق دهد و خودم رفیق نیمه راه نشم) خلاصه اگه پایه بودید با یک صلوات بر محمد و آل محمد با عجل فرجهم اعلام آمادگی خود را اعلام نمایید یا علی گفتیم و عشق آغاز شد!!!!!!!!! باشد که مطالعه ی این کتاب منتظر ساز مقدمه ای باشد برای معتقد شدن به اعتقاداتش و عمل به دستوراتش! |
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۱۹, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۴)آیدین نوشته است:(۱۲/اسفند/۹۰ ۲۳:۵۰)علی 110 نوشته است: سلام آیدین جانبله بله آستان قدس رو میشناسم به بقل مسجد هم یک سری میزنم فقط میخواستم مطمئن شم که حتما هست یا نه که فهمیدم انشاء الله فزدا میرم و میخرم بازم خیلی ممنونم یه ذره خجالت کشیدم از فردیس کرج پامیشی میای انقلاب و من که تا انقلاب خونمون 45 دقیقه راهه حاضر نیستم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تا آب نشدم بهتره پاشم برم انقلاب ![]() ![]() ![]() ![]() راستی منم هستم علی آقا اما از 23 تا 28 نیستم نایب زیاره بچه های گردان تو مناطق عملیات جنگی ام راستی الان که داشتم همه پست ها رو از نظر میگردوندم دیدم امثال من که توی یه تاریخ خاصی نباشن زیادن یه فکری براش داشته باش |
|||
|
|
۱۳:۳۰, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۳:۱۹)ساجد نوشته است: راستی الان که داشتم همه پست ها رو از نظر میگردوندم دیدم امثال من که توی یه تاریخ خاصی نباشن زیادن سفر به خیر و التماس دعا به قول یک عزیزی خدا رو شکر که خدا هست ![]() چه ما باشیم و چه نباشیم ![]() یا علی |
|||
|
|
۲۲:۰۸, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۲ توسط nasimesaba.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
با اجازه از محضر دوستان گرامي بنده هم اگه لياقتش رو داشته باشم دوست دارم كه در كنارتون باشم ، فقط بايد كتاب رو تهيه كنم.
انشاءالله اللهم صل علي محمد و آل محمد و عجل فرجهم. |
|||
|
|
۰:۵۳, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|
۱:۱۳, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
سلام
من هم میخوام این کتاب رو بخونم و برای تهیه اش حتما اقدام خواهم کرد ان شاالله |
|||
|
|
۱:۲۵, ۱۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
دست همه شما درد نکنه خیلی کتاب خوبی هستش حتما مطالعه کنید
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بچه ها سال تحویل میخواهم جلوی همه ی اهل خونه بلند بگم .... | علی 110 | 30 | 13,360 |
۲۸/اسفند/۹۲ ۲:۱۲ آخرین ارسال: ahmbove |
|
| فاجعه در راه است-بسیار بسیار مهم:حمایت از امام علی النقی (علیه السلام) | mosisms | 8 | 5,048 |
۲۴/شهریور/۹۲ ۹:۰۳ آخرین ارسال: mosisms |
|
| فراخوان ثبت نام برای ساخت مستند بسیار بزرگ و مهم | hsmoa | 39 | 17,305 |
۱/تیر/۹۲ ۱۴:۰۳ آخرین ارسال: hsmoa |
|