|
یه جواب محکم میخوام(اتش زدن پرچم اسراییل)
|
|
۲۲:۱۵, ۱۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۲:۳۰ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چند وقت پیش جلوی سردر دانشگاهمون پرچم آمریکا اسرائیل و انگلیس رو روی زمین کشیدن,دوستای من که خیلی کم توی جریان هستن کلی بد و بیراه میگن که:آقا این چیه کشیدن من روش رد نمیشم و توهین به کشورشونه و خوبه از روی پرچم ما رد شن... اما من دو سه تا دلیل آوردم که اصلا قانع نمیشن لحنم انقدر خوب نیست که تایید کنن. حالا از شما کمک میخوام که که یک جواب محکم بدید که راضی بشن و قانع بشن که این یه جور اعتراضه.والبته دلایل بسیار محکم و خوب منتظر هستم |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۳:۲۲, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
نقل قول:ممکنه این بهانه رو بگیرند که اگر ما پرچم اونا رو آتیش بزنیم اوناهم پرچم ما رو آتیش میزنن. نخیر مردم آمریکا با حکومت ایران مشکلی ندارن که پرچمشو آتش بزنند. مگه همین صهیونیستها نبودند که لباسهای زیر با پرچم ایران درست کرده بودند و تو کشور های حاشیه خلیج فارس میفروختند؟ بعد هم برای مردم ایران ، قرآن مهمتره یا پرچم؟ اونا قرآن ما رو آتیش زدند برای پیغمبر ها کاریکاتور کشیدند و مسخره کردند.... |
|||
|
|
۱۳:۳۲, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
من حرفاتون رو قبول دارم و پرچم، مربوط به حکومته نه مردم ... درست .
ولی به نظرم اگه راههای بهتری هم میتونه باشه به جای آتیش زدن پرچم . حتی خود مردم معترض آمریکا هم پرچم خودشونو آتیش میزنن!خب این یعنی چی؟ یعنی دارن به خودشون توهین میکنن یا یعنی با حکومتشون مخالفن؟؟ ممکنه این بهانه رو بگیرند که اگر ما پرچم اونا رو آتیش بزنیم اوناهم پرچم ما رو آتیش میزنن. نخیر مردم آمریکا با حکومت ایران مشکلی ندارن که پرچمشو آتش بزنند. اگرم کسی پرچممونو آتش بزنه به خاطر الله ی که روش داره یعنی با اسلام مخالفه! دیگه زیاد جو گیر نشید، از هر دست بدی از همون دست میگیری. اگه کسی این کار رو بکنه یعنی با حکومت مشکل داره، طبق حرفای خودتون. |
|||
|
۱۴:۲۶, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۱۲/اسفند/۹۰ ۱۳:۳۲)blue.blood نوشته است: من حرفاتون رو قبول دارم و پرچم، مربوط به حکومته نه مردم ... درست . دوست گرامی راه برای اعلام مخالفت بسیار زیاد است . این هم یکی از همان راه های مخالفت است . من موندم که چرا بعضی ها اینقدر درمورد آمریکا و اسرائیل مهربون شدن . ما این کار ور میکنیم «و لو کره المشرکون» . جواب تکمیلی و کامل این سوال رو به زودی برای دوستان در اینجا قرار میدم . |
|||
|
|
۱۴:۵۲, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۳ توسط mohammad727.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
برادر من, وقتي برادر رو در فلسطين اتش مي زنند . وقتي خون مردمت رو در شيشه كرده اند . وقتي نفس خاور ميانه را بريده اند . وقتي مردمش از عمالشان حمايت مي كنند و قتي مملكتت رو تصاحب كنند .... باز هم بگم برادر , اعتراض به پرچم كه نماد وطن ملت و حكومت بسيار مبارك است ولي گمراهان قبول نمي كنند |
|||
|
|
۱۵:۴۶, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۱ توسط SARV.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم از دوبعد به این سوال میشه پاسخ داد : 1 – بعد شرعی و دینی درآیات قرآن و روایات موارد بسیار پیدا می شود که مشرکان و ظالمان مورد لعن و نفرین و قرار گرفته اند و برآنها شعار مرگ فرستاده شده است .
از جمله : بىگمان كسانى كه خدا و پيامبر او را آزار مىرسانند خدا آنان را در دنيا و آخرت لعنت كرده و برايشان عذابى خفتآور آماده ساخته است (احزاب 57) - مرگ بر آدمسوزان خندق (بروج4) - كشته باد انسان چه ناسپاس است(عبس17 ) درضمن در احکام دینی ((تبری)) و بیزارى از دشمنان اسلام یکی از وظایف و واجبات میباشد که این بیزاری در زبان و عمل باید ظهور پیدا کند . بنابراین صحت اصل شعار مرگ و برائت از دشمنان الهى روشن شد. حالا آیا آمریکا و اسرائیل مشمول این شعار هستند ؟ من دیگه جواب این سوال رو نمیدونم چون هر انسان عاقل و حق طلبی جواب این سوال رو به وضوح میدونه .مسلمانان باید در عمل هم این انزجار را نشان دهند تا هرگونه سیطره و سلطه این استکبار بر مسلمانان، برداشته شود. قرآن کریم می فرماید :منافقان همانها هستند كه پيوسته انتظار ميكشند و مراقب شما هستند اگر فتح و پيروزي نصيب شما گردد ميگويند آيا ما با شما نبوديم (پس ما نيز سهيم در افتخارات و غنائم هستيم!) و اگر بهرهاي نصيب كافران گردد ميگويند آيا ما شما را تشويق به مبارزه و عدم تسليم در برابر مومنان نميكرديم! (پس با شما سهيم خواهيم بود!) خداوند در ميان شما در روز رستاخيز داوري ميكند و هرگز براي كافران نسبت به مومنان راه تسلطي قرار نداده است( نساء141 ) و اعلام شعار مرگ بر آمریکا به معناى نپذیرفتن و زیربار سلطه نامشروع آمریکایى تمامیت طلب نرفتن و به معناى برائت از آن میباشد، همانگونه که خداوند و رسولش نیز از مشرکین برائت میجویند. با كساني از اهل كتاب كه ايمان به خدا، و نه به روز جزا دارند، و نه آنچه را خدا و رسولش تحريم كرده حرام ميشمرند، و نه آئين حق را ميپذيرند، پيكار كنيد، تا زماني كه جزيه را به دست خود با خضوع و تسليم بپردازند. توبه(۲۹) بنابراین ملاحظه کردیدکه هر چند خداوند در این ایه مسلمانان را از توهین کردن به بتهاى اهل کفر برحذر مىدارد ولى در موارد متعدد دیگرى به لعن و نفرین با مشرکان برخواسته و مسلمانان را به اعلام انزجار و برائت با آنان در عمل و گفتار فرا مىخواند. علت این امر رعایت موقعیت و شرایط مسلمانان و مصالح جامعه اسلامى و نیز چگونگى مواضع دشمنان مىباشد و تشخیص آن بر عهده حاکم و مسؤولین جامعه اسلامى است .
2 – از بعد حکومتی دو نظر وجود داره : مخالفان به آتش کشیدن پرچم آمریکا و اسرائیل: چون ایران منادى گفتگوى تمدنها در جهان کنونى مىباشد و پرچم هر کشور نماد تاریخى و شخصیت و اعتبار یک ملت مىباشد، از همینرو دولت جمهورى اسلامى ایران باید در این باره موضع منفى داشته باشد . موافقان به آتش کشیدن پرچم : 1:[/b] آتش زدن پرچم آمریکا توهین به مردم آمریکا نیست، همچنان که رهبران نظام بارها اعلام کردهاند که ما با مردم آمریکا دشمن نیستیم، بلکه نشانه خشم علیه سیاستهاى استکبارى و ظالمانه آمریکا مىباشد و پرچم امریکا به عنوان نماد و سمبل نظامى مستکبر و زورگو و خائن به حقوق بشر مورد نفرت همه ملل ستمدیده است. 2: آتش زدن پرچم امریکا حاوى این پیام براى مردم آمریکا است که بدانند دولتمردان آنها حیثیت و اعتبار بینالمللىشان را لکهدار کردهاند، پس باید بکوشند که با دقت در انتخاب رهبرانشان و اعتراض به عملکردها آنان موجبات تغییرات اساسى در سیاست خارجى ایالات متحده پدید آورند.( که هم اکنون هم شاهد این مسئله هستیم ) 3: با توجه به ابعاد وسیع توطئه هاى آمریکاواسرائیل علیه ملت ایران که همگان به وضوح میدانند ، یکى از راههاى نشان دادن خشم ملت ایران و اعتراض نسبت به سیاستهاى استکبارى آمریکا، آتش زدن پرچم آمریکا میباشد. نتیجه این حرکت یکى از این دو است: الف- یا مردم آمریکا حامى سیاستهاى ظالمانه رهبرانشان هستند، بنابراین مردم آمریکا با توجه به نقش آنها در انتخاب دولتمردان خود شریک جرم محسوب مىشوند و در مقابل جنایات دولتمردان خود و تضییع حقوق ملل مظلوم جهان توسط آمریکا مسؤول مىباشند. پس اگر توهین به آنان نیز تلقى شود نابجا نیست. ب- یا آنان حامى چنان سیاستهایى نیستند و مسیر خود را از سیاستمداران جدا میدانند، لاجرم این مسأله به معناى توهین به آنان نیست. 4: مگر مردم آمریکا بر ملتهاى دیگر چه برترى و مزیتى دارند که نباید خاطر شریفشان ناراحت شود، در حالى که هر روز میلیونها انسان بیگناه بر اثر سیاستهاى ظالمانه و استکبارى آمریکا و توسط سازمانهاى امنیتى و اطلاعاتى و رژیمهاى دستنشانده آمریکا از حداقل حقوق مسلم خود محروم مىشوند. آیا دولت آمریکا براى حقوق ملتهاى دیگر احترامى قائل است که ما مواظب باشیم که خداى ناکرده ملت آمریکا آزرده خاطر نشود. آیا نباید ملت آمریکا با مشاهده این همه اعتراض در سراسر جهان به این فکر فرو رود که چه شده است که در اکثر نقاط جهان مردم علیه سیاستها و دولتمردان آمریکا اعتراض مىکنندپرچم آمریکا را به آتش میکشند و آدمکهاى دولتمردان آمریکا را میسوزانند و... قرآن کریم در سوره توبه در آیه 120 میفرماید: مسلمانان هیچ قدمى که کفار را خشمگین کند برندارند و هیچ دستبُردى بر دشمنان دین نرسانند جز آن که در مقابل از این رنج و آلام عمل صالحى در نامه اعمالشان نوشته شود که خدا هرگز اجر نیکوکاران را ضایع نخواهد کرد و به قول مرحوم شهید بهشتى:
«آمریکا از دست ما عصبانى باش و از این عصبانیت بمیر». |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |