|
اذان می گویند...
|
|
۱۲:۰۸, ۱۲/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۰ ۱۲:۰۹ توسط N.Mahdavian.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بـــــه نـــــام خـــــالــــق بـــی همــــتـــا من در خیابان همه می روند و می آیند . کاسب دارد می فروشد ، عده ای آمده اند برای خرید ، عده ای رهگذرند می روند ...آهـــــای جمـاعـت اذان می گوینـد چرا ایستاده اید ؟ مگر نمی شنوید ؟ آهای مردم اذان می گویند آنها به کار خود ادامه می دهند ، مگر صدای اذان را نمی شنوند ؟ آهــــــای .. مگر شما شیعه ی عـلی نیستید ؟ آهـــای حاجی بازاری،که آخر کلامت می گویی یا عـلی، مگر عـلی در محراب نماز به شهادت نرسید؟ اذان می گویند مـؤذن بانـگ فرا داده الـــلـــه اکــــبـــر آهــــــــای جمـاعـت خـدا بزرگترست ، به چه مشغولید ؟ اذان می گویند من در دانشگاه استاد درس می دهد ، صدای اذان را می شنوم آهــــای جمـاعت فرهیخته شما هم ؟ علم را می خواهم چه کنم وقتی هدفم را گم کرده اید ... آهــــای مـردم ! اذان می گوینـد مگر شما شیعه ی عـلی نیستید ؟ مگر شما نیستید که روز غدیر جشن میگیرید ، مگر شما نیستید که فخر می فروشید که شیـعه ی امیرالمؤمنین هستید ؟ آهـــای مـردم عـلی در محراب نماز به شهادت رسید به چه مشغولید .. اذان می گویند من در کارخانه آهـــــــای جماعت اذان می گوینـد مؤذن بانگ فرا می دهد : حـــــی عـــــلی الصـــلــوة حـــــی عــــلی الفـلـاح بشتابید بسوی رستـگاری ، به چه مشغولید ؟ می گویند ساعت کارست ... برای صبحانه اش زمان دارد برای ناهارش زمان دارد برای نمـــــاز ... ؟!!! آهــــــای مردم مگر شما شیـعه ی عـلی نیـستیـد ؟ عـلی در محراب نمـاز به شهـادت رسیـد .. اذان می گویند من در نـجـف !! می دوم بسوی حرم امـیـر الـمـومـنین آن ها هنـوز دارند می خرند و می فروشند مؤذن می گـوید : اشهــد ان عــلـی ولــی الـلـه آهـــــای جمـاعـت امیرالمومنین در محراب نمـاز به شهادت رسید آهـــــای مـردم اذان می گـوینـد ... امام علی (علیه السلام) در نامه به محمد بن ابی بکر (استاندار امام) : نماز را در وقت خود بخوان و بر اثر بیکاری جلوتر از وقت نخوان و بخاطر کار زیاد به تاخیر نینداز . توجه داشته باش که تمام کارهای تو باید تابع نمازت باشد ... |
|||
|
|
۱۵:۱۹, ۱۲/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
به نام خدا به وقت اذان خدا تو را میخواند. چگونه پاسخ میدهی حــــــــــــــــی عـــــــــــــــــــــلی الصـــلــــــــــــــــــــوة را ؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |