|
یک علامت سوال بزرگ ؟
|
|
۱۵:۴۵, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده دوباره با موضوع حجاب برگشتم! متاسفم که دوباره در این مورد بحث می کنم! ولی من یه سوال بزرگ برایم ایجاد شده است و میخواهم بدانم چرا؟!!امروز داشتم اخبار شبکه 1 را تماشا میکردم که در مورد انتخابات بود و داشتن از مردم مصاحبه میکردن! بعد با یه خانومی که اصلا حجاب نداشت و یه شال کاملا باز به سر داشت مصاحبه میکردن...این خانم گفت شاید من حجاب اسلامی نداشته باشم ولی برای کشورم هرکاری می کنم! بخاطر همین اومدم و رای دادم! میخوام بدونم اگه حجاب چیزیه که الزامیه چطور به این خانوم مشروعیت داده شده و خیلی راحت با ایشون مصاحبه کردن بدون اینکه به ایشون گوشزدی راجع به پوشش بدهند!!! همیشه موقع انتخابات همینطور بوده و خیلی راحت خانوم های بی حجاب را نشان میدهند بدون اینکه ذره ای این موضوع را بد بدانند...چون ایشان در حال رای دادن هستند؟؟؟؟؟ یعنی چون این خانوم تصمیم گرفته رای بده نوع پوشش ایشان مشکلی ندارد ولی در روزهای معمولی این پوشش ایراد دارد!؟ این موضوع مرا گیج کرده! آیا پوشش اسلامی در ایران فقط جنبه سیاسی دارد؟ یعنی در موقعیت های سیاسی مختلف فرق می کند؟ |
|||
|
|
۱۵:۵۵, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خواهرم خوش امدید سوال خوبی مطرح کردید بنده هم همین سوال را از صدا و سیمای جمهوری اسلامی (!) دارم.این مشکل رسانه ماست و هیچ کس ادعا نکرده که کارهای رسانه بدون عیب و نقص است. نشان دادن زنهای بدون حجاب یک نوع اشاعه فحشاست ، حال چه خیر و رای دهنده باشند چه معتاد و دزد نباید از صدا و سیما تصویر آنها پخش شود. یا حق |
|||
|
|
۱۶:۰۲, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۵)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم ولی اخبار شبکه 1 که ساعت 2 پخش می شود یک برنامه کاملا رسمی است مگر می توانند بدون داشتن مجوز اقدام به پخش این مصاحبه ها کنند؟ |
|||
|
|
۱۶:۲۲, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۸ توسط فاطمه خانم.)
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
ای بابا چه قدر شما حسود هستین!!!
چشم ندارین ببینین هفته گذشته اینترنیت چه سرعتی داشت؟! چشم ندارین ببینین از صدا و سیما چه شعارهای وطن پرستانه ای پخش میشد؟! چشم ندارین ببینین فوتبالو به خاطر اذان قطع نکردن؟! چشم ندارین ببینین که برای یک ماه مسئولین به جمله ی معروف"واقعا مشکل ملت ما شکل موی بچه ها ماست؟!" عمل کردن؟! چشم ندارین ببینین... نگران نباشین چون از امروز(13 اسفند 90 به مدت 1 سال و 2-3 ماه(یک ماه قبل از انتخابات ریاست جمهوری))همه چیز به روال عادی برمیگرده!!!!!!! |
|||
|
|
۱۶:۲۷, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۰۲)katayun نوشته است:اخبار شبکه 1 دست مدیر و مسئولان شبکه یکه نه کس دیگه...(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۵:۵۵)یا ثارالله نوشته است: بسم الله الرحمن الرحیم متاسفانه نظارت درستی روی تلوزیون نمیشه و صدا و سیمای ما مشکلات زیادی داره.... |
|||
|
|
۱۶:۳۱, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۲۲)Rman نوشته است: ای بابا چه قدر شما حسود هستین!!!
|
|||
|
۱۶:۳۳, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
نقل قول:اخبار شبکه 1 دست مدیر و مسئولان شبکه یکه نه کس دیگه... بنده فقط و فقط نظر شخصی خودم رو عرض میکنم: اتفاقا به نظر میاد تو این مورد بسیار نظارت میشده تا همه چیز به نحو احسن اجرا بشه. |
|||
|
|
۱۶:۴۱, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
(۱۳/اسفند/۹۰ ۱۶:۳۳)Rman نوشته است:نقل قول:اخبار شبکه 1 دست مدیر و مسئولان شبکه یکه نه کس دیگه... بنده هم با این نظر موافقم..چون به هر حال حتی اگه روی صدا و سیما نظارت مناسب نداشته باشن دیگه در مورد اخبار مربوط به انتخابات حتما نظارت به خرج میدن! |
|||
|
|
۱۶:۴۴, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
بهتره برای ادامه این بحث موضع خودتون رو مشخص کنید...
بنده با حکومت اسلامی موافقم. ولی به نظرم جمهوری اسلامی ایران هنوز نتونسته اسلام رو به صورت صد در صد پیاده کنه و در خیلی جاها مثل صدا و سیما ، بانک ها و ... میلنگه اگر شما با حکومت اسلامی مشکل دارید که در اینصورت این اشکالتان را نباید وارد این بحث کنید. تاپیک جدایی بزنید که چرا باید حکومت اسلامی باشد. چون ما به بهترین بودن حکومت اسلامی ایمان داریم اما ایران فعلی را مجری کامل اسلام نمیدانیم. یا حق |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
بنده یه جمله ای حدود 5-6 سال پیش شنیدم ولی کم کم دارم بهش ایمان میارم:
هرچیزی که با سیاست قاطی بشه تابع اون میشه حتی مذهب. البته بنده موافق عوض شدن حکومت در زمان فعلی نیستم,یه جورایی اصلاح طلب میشه گفت!!! البته فکر نمیکنم برای ادامه بحث لازم میبود مواضع سیاسی خودمون رو مطرح میکردیم. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

متاسفم که دوباره در این مورد بحث می کنم! ولی من یه سوال بزرگ برایم ایجاد شده است و میخواهم بدانم چرا؟!!