|
یک انتقاد.آیا همه بازی ها نماد فراماسونی دارن؟
|
|
۲۱:۴۳, ۴/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اردیبهشت/۹۰ ۱۲:۴۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
باسلام...میبخشید یکم لحنم تنده ولی باید واقعیتو بگم
ببینید من بازیسازم و تازه بازیسازی را شروع کردم....راستش اینطور که شما توی این انجمن نظر دادید،همه بازی ها نماد فراماسونی دارند... خوب اگه شما میگی که بازی رزیدنت اویلخرافه پرستی ایجاد میکنه پس بازی تاریکی که ایرانی هست هم خرافه پرستی ایجاد میکنه دیگه........ عزیز من شاید قصد یه چیز دیگه باشه ...اصلا خود من..خود من الان در حال ساخت یه بازی هستم بنام"جنگ در فضا"...ویه سایت بازی دارم که اینم آدرسشه:www.mjm-games.vcp.ir شما میتونید دموی اونو دانلود کنید... اونجوری باشه بازی من هم خرافه پرستی ایجاد میکنه...همچنین آسماندژ در ضمن یه درد دل کنم که :دید دیگران نسبت به صنعت بازی در ایران خیلی متفاوته و همه فکر میکنن که با بازی میشه به بچه ها قرآن یاد داد.....من واقعا از اینگونه طرز دید متاسفم
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۶:۱۷, ۹/شهریور/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
اكسرا نماد دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
|||
|
۲۲:۰۳, ۳۰/مهر/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۱۲/مرداد/۹۱ ۱۴:۴۵)amir-kratos نوشته است: ببخشید اگر اینطور که شما میگین باشه الان کل آدمایی که بازی میکنن شامل ایرانی و خارجی فراماسونن دیگه نه؟ در پاسخ به شما باید گفته بشه که هرکسی که بازی ماسونی بازی کنه ماسون نیست ولی اونات روی ضمیر ناخودآگاه شما تاثیر میذارن و شما نمی فهمید و به طور ناخودآگاه اعمالی رو که در بازی ها دیدی و ماسونی هست انجام میدید |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken) | Amir | 150 | 117,572 |
۱/فروردین/۹۴ ۷:۴۸ آخرین ارسال: ANTI satan |
|
| نماد های فراماسونری در بازی tskksn x street fighter | یامهدی! | 8 | 6,044 |
۳/تیر/۹۲ ۱۱:۰۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|

اكسرا نماد دارن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!