|
پیامک تبریک سال 91
|
|
۱۹:۱۷, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این وقت از سال که میرسه برای هممون پیامک های متفاوتی با موضوع تبریک سال نو ارسال میشه. کاش امسال کاری کنیم که پیامکها هم حال و هوای ملی و آیئنی داشته باشه وهم ارادت به امام زمانمون رو نشون بده کسی میتونه فکر میکنید آیا ما بچه های بیداری اندیشه میتونیم در این امر پیشرو باشیم و امسال پیامک هایی حامل ذوق بهار و شوق نوروزو امید فرج یوسف فاطمه رو به عزیزانمون هدیه بدیم؟؟ لطفا فکر کنید و متن مناسب رو انتخاب کنید واساتید بزرگوار یاری کنند
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۷, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱۶/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۶)shafagh_mah نوشته است: واقعا همه شعرو فرستادین یا چندتا بیت رو گلچین کردین واسه دوستاتون فرستادین؟؟؟؟؟؟ ![]() آخه خییلی طولانیه |
|||
|
|
۱۶:۰۵, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
بستگی به گیرنده داشت
![]() ولی همه شعر رو برای بیشتر افراد فرستادم. حیفه
|
|||
|
|
۱۶:۳۳, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحيم
عيد امد و ان يار گرامي نرسيد .......... عمر ها مي گذرد , چشم به وصالش نرسيد........ با دل تو دگر صحبت عشاق مكن ............ جانم به لب امد و سرور نرسيد |
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
به نام خدا من نام کسی نخوانده ام الا تو با هیچ کسی نمانده ام الا تو عید آمد و من خانه تکانی کردم از دل همه را تکانده ام الا تو اللهم عجل لولیک الفرج
|
|||
|
|
۱۹:۴۷, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
سلام امیدوارم عید امسال را با اقا جشن بگیریم
|
|||
|
|
۱۷:۱۷, ۱۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
عيد در راه است... شروع به خانه تكاني كردم ؛ به خانه دل كه رسيدم ، محبّتت را برداشتم نه غباري داشت و نه كهنه شده بود ! مهرت جاودانه در دلم خواهد ماند..
|
|||
|
|
۱۸:۳۰, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
امام صادق (علیه السلام): نوروز روزی است که در آن قائم ما اهل بیت ظهور کند . به امید دیدن نوروز ----------------------------------------------------------
چون لاله به نوروز قدح گیر به دست با آن گل نرگسی گرت رخصت هست میکوش به خدمتش که آن نوح نجات بر اوج فراز میبرد ذره پست عید تان مبارک باد -------------------------------------- بی تو اینجا همه در حبس ابد، تبعیدند سالها، هجری و شمسی همه بی خورشیدند سیرتقویم جلالی به جمال توخوش است فصلها راهمه با فاصله ات سنجیدند توبیایی همه ساعتها، ثانیه ها از همین روز همین لحظه همین دم عیدند اللهم عجل لولیک الفرج نوروز مبارک ---------------------------------------------------------
روزهای نو نشده کهنه تر از دیروزند / گر کند یوسف زهرا نظری نوروز است لحظه ها در تپش تاب و تب آمدنش / آسمان چشم به راه قدمش هر روز است ای خدا کاش شود سال نوام عید فرج / که نگاهم نگران و منتظر آن روز است نوروز مبارک ---------------------- سال نو با فرج شیرین می شود. سالت شیرین ------------------------------------------------------
گلها همه با اذن تو برخواسته اند / از بهر ظهور تو خود آراسته اند مردم همه در لحظه تحویل ، بی شک اول فرج تو از خدا خواسته اند . . . ---------------------------------------- خودت گفتی که وعده در بهار است بهار آمد دلم در انتظار است بهار هر کسی عید است و نوروز بهار عاشقان دیدار یار است
اللهم عجل لولیک الفرج در لحظه تحویل دعا کرده ام بهار را ببینی -------------------------------------- گوید که با یک گل نمی گردد بهار / من گلی دارم که عالم را گلستان می کند گل من را بهاری بی خزان است / گل من مهدی صاحب زمان است اللهم عجّل لولیک الفرج رویش گل انتظار را در وجودت یاری کن ------------------------
صدمبارک به تو آن عیدکه فردا باشد / نـوروز نـوید وصـل دلـها بـاشـد امـیـد که با فضل خداوند جـلـیّ / سـال فـرج مـهـدی زهـرا باشـد --------------------------------------------
به تقویم ها اعتباری نیست اگر خودت متحول شدی نوروزت مبارک یک راهنمایی برای تحول : خدا در همه حال ناظر توست (شاید از فرج سخنی نیست اما بی ربط هم به انتظار نیست)
|
|||
|
|
۱۹:۲۲, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
در خانه تکانی دلها تلاش کنید شاید مهمان امسال نوروز، حضرت موعود باشد...
|
|||
|
|
۱۹:۵۲, ۲۰/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست .
هر کجا هست خدایا به سلامت دارش. حضرت حافظ ای کاش آن سفر کرده سال 91 بیاد ای کاش.... |
|||
|
|
۱۰:۲۴, ۲۱/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سفره هفت سيني پهن كرده ام ، به وسعت انتظار تمام شيعيان تو ! و اولين سين آن ؛ سلامتي توست....
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: wink.gif]](http://forum.bidari-andishe.ir/images/smilies/wink.gif)