|
پیامک تبریک سال 91
|
|
۱۹:۱۷, ۱۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/فروردین/۹۱ ۲۳:۵۱ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
این وقت از سال که میرسه برای هممون پیامک های متفاوتی با موضوع تبریک سال نو ارسال میشه. کاش امسال کاری کنیم که پیامکها هم حال و هوای ملی و آیئنی داشته باشه وهم ارادت به امام زمانمون رو نشون بده کسی میتونه فکر میکنید آیا ما بچه های بیداری اندیشه میتونیم در این امر پیشرو باشیم و امسال پیامک هایی حامل ذوق بهار و شوق نوروزو امید فرج یوسف فاطمه رو به عزیزانمون هدیه بدیم؟؟ لطفا فکر کنید و متن مناسب رو انتخاب کنید واساتید بزرگوار یاری کنند
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۸, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #31
|
|||
|
|||
|
حسین جان!
سائل و سینه زن و سیب،سحر،سوره ی فجر،سوز دل بهر عزای تو دمادم داریم هفت سین کرمت جور همیشه آقا ما فقط یک سفر (کرب و بلا) کم داریم... |
|||
|
|
۱۴:۳۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
سلام
كوتاه و خلاصه و با اجازه از شاعر مورد نظر آيا امسال هم بدون تو تحويل مي شود؟ چه زماني هفت سين اهورايي با سلام تو تكميل مي شود!! پيشاپيش سال 91 بر دوستان تالار مبارك |
|||
|
|
۱۶:۳۹, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۷ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
|
به درد پیامک نمی خوره ولی زیباست ...
تقدیم دوستان : هفت نوع هفت سین متفاوت
هفت سین آیه های قرآن : ۱- سَلَمٌ عَلَیْکُم بِمَا صَبَرْتُم فَنِعْمَ عُقْبَی الدَّارِ ( سوره رعد آیه ۲۴ ) ۲- سَلَمٌ قَوْلاً مِّن رَّبٍّ رَّحِیمٍ ( سوره یس آیه ۵۸ ) ۳- سَلَمٌ عَلَی إِبْرَهِیمَ ( سوره صافات آیه ۱۰۹ ) ۴- سَلَمٌ عَلَی مُوسَی وَ هَرُونَ ( سوره صافات آیه ۱۲۰ ) ۵- سَلَمٌ عَلَی إِلْ یَاسِینَ ( سوره صافات آیه ۱۳۰ ) ۶- سَلَمٌ عَلَی الْمُرْسَلِینَ ( سوره صافات آیه ۱۸۱ ) ۷- سَلَمٌ هِیَ حَتَّی مَطْلَعِ الْفَجْرِ ( سوره قدر آیه ۵ ) هفت سین باستانی : سیب سرخ ، سنجد ، سماق ، سرکه ، سمنو ، سبزه ، سیر هفت سین رزمندگان در زمان جنگ : سرنیزه، سیم خاردار، سنگر، سیم چین، سنبه، سجاده، سینه خشاب هفت سین روستایی : سبزه ، سنبلاتیو ، سه پایه ، سبد ، سیل بند ، سبو ، سبوس هفت سین رایانه ای : سرور ، سی پی یو ، سیستم ، سوکت ، سی دی رام ، سی دی رایتر ، سیم هفت سین بدن : سر ، سیاهرگ ، سرخرگ ، سر انگشت ، سنگ کلیه ، سینه ، ساق هفت سین حافظ : ۱- سالها دل طلب جام جم از ما میکرد آنچه خود داشت زبیگانه تمنا می کرد ۲- سحرم دولت بیدار به بالین آمد گفت برخیز که آن خسرو شیرین آمد ۳- سرو چمان من چرا میل چمن نمی کند همدم گل نمی شود یاد سمن نمی کند ۴- سلامی چو بوی خوش آشنایی بر آن مردم دیده روشنایی ۵- ساقی حدیث سرو و گل و لاله میرود این بحث با ثلاثه غساله میرود ۶- ساقی بیا که یار ز رخ پرده برگرفت کار چراغ خلوتیان باز درگرفت ۷- سالها پیروی مذهب رندان کردم تا به فتوای خرد حرص به زندان کردم فارس |
|||
|
|
۱۸:۴۲, ۲۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
|||
|
|
۲۳:۰۳, ۲۹/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۲۳:۱۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
|
دوستان عید همه تون مبارک ما رو حلال کنید خیلی اذیتتون کردیم ضمنا با گوشی کاکنت شدم از این پیامها میذارم اللهم عجل لولیک الفرج
__________________ عیداست ولی بدون اوغم داریم،عاشق شده ایم وعشق راکم داریم، ایکاش که این عیدظهورش برسد،اینگونه هزارعیدباهم داریم |
|||
|
|
۲:۲۳, ۱/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱/فروردین/۹۱ ۲:۳۴ توسط peimane.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
تابستان که نیامدی پائیز شد ،
پائیز که نیامدی زمستان آمد ، بهار که نیایی زمستان می ماند , آقای من ... بیا و فصل ها را به هم نریز ...! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |