کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
مهدی دروغین!! پروژه جدید غرب و فراماسونها بر علیه اسلام
۲۱:۳۸, ۱۴/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۵ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان این مطلب دارای اهمیت بسیاری است که نیاز به آگاهی و هوشیاری زیاد از جانب ما داره

ببینید دوستان پروژه تقریبا جدیدی که غرب و بخصوص هالیوود اونو شروع کرده و تا حدود زیادی توش موفق بوده پروژه ی هست بنام مهدی دروغین که قبلا این پروژه مسیح دروغین نام داشت اما با آگاهی پیدا کردن فراماسونها درباره ی اسلام و امام زمان این پروژه به مهدی دروغین تغییر شکل یافت و یه جورایی مسیح کنار گذاشته شد
در واقع فراماسونها می خوان با این کار امام زمان رو همان دجال آخر زمان معرفی کنن که به نبرد با مسیح واقعی
میاد!
من زمانی بخوبی متوجه این مساله شدم که تو فیس بوک با مسیحیان و یهودیان زیادی ارتباط برقرار کردم و از اونا درباره ی اخرزمان پرسیدم.
دو دسته اعتقاد بین مسیحیان و یهودیان درباره ی امام مهدی وجود داره:
1- دسته ی که هیچ چیز درباره امام زمان نمی دونه
2- دسته که میگه : Mahdi is Anti-christ
امکان نداره که شما غیر از این دوتارو از یک مسیحی یا یهودی بشنوید

نقطه ی شروع این پروژه از فیلم ارباب حلقه ها بود جایی که چشم دجال در لشکر مسلمانان قرار گرفت و خیلی از مردم دنیا حتی خود مارو گمراه کرد چون همه میدونن که چشم نماد ماسونهاست. اما حالا به سادگی میشه گفت چشم به این دلیل در ارتش اسلام بود که اسلام رو همون دجال آخرزمان معرفی کنه و همه ی ادیان موظفند که با این دین و منجی دروغینش بجنگن
(مثل این میمونه که شما صفت بد خودتون را به شخص دیگه ی نسبت بدید و مردم هم باور کنند و از اون شخص بیزار بشن)

[تصویر: f98f1617165b.jpg]

ببینید اگه شما چشم سایرون رو همین هتل شیطانی در نظر بگیرید پس کوه آتش که حلقه توش نابود میشه کجاست؟
جوابش بسیار ساده است خانه ی کعبه!
جایی که قرار است امام زمان منجی بشریت بدست پلید شیطان صفتان(که آرزو بر دلشون میمونه) نابود بشه و درواقع حلقه ی قدرت در مقدس ترین مکان اسلام نابود بشه

دوستان این پروژه کاملا جدی هست و در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا امام مهدی را همون ضد مسیح میدونن که این وظیفه ی ماست تا حدودی جلوی این گمراهی جهانیرو بگیریم هر چند که وقتی امام زمان بیاد همه چیز ثابت خواهد شد اما این دلیل بر سکوت ما نمیشه
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسن.س. ، HadiTak ، mhvvhm ، ali.khm ، meshkat ، soldier ، یاســین ، حلما ، در جستجوی سختی ، vahid1878 ، انتصـار ، یاشار ، sadegh-a ، Mostafa21 ، عبداللهی ، sahel ، abas_341 ، boghz ، جبریل

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۰۴, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #11

(۱۴/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۸)Imam12 نوشته است:  
بسم الله الرحمن الرحیم

دوستان این مطلب دارای اهمیت بسیاری است که نیاز به آگاهی و هوشیاری زیاد از جانب ما داره

ببینید دوستان پروژه تقریبا جدیدی که غرب و بخصوص هالیوود اونو شروع کرده و تا حدود زیادی توش موفق بوده پروژه ی هست بنام مهدی دروغین که قبلا این پروژه مسیح دروغین نام داشت اما با آگاهی پیدا کردن فراماسونها درباره ی اسلام و امام زمان این پروژه به مهدی دروغین تغییر شکل یافت و یه جورایی مسیح کنار گذاشته شد
در واقع فراماسونها می خوان با این کار امام زمان رو همان دجال آخر زمان معرفی کنن که به نبرد با مسیح واقعی
میاد!
من زمانی بخوبی متوجه این مساله شدم که تو فیس بوک با مسیحیان و یهودیان زیادی ارتباط برقرار کردم و از اونا درباره ی اخرزمان پرسیدم.
دو دسته اعتقاد بین مسیحیان و یهودیان درباره ی امام مهدی وجود داره:
1- دسته ی که هیچ چیز درباره امام زمان نمی دونه
2- دسته که میگه : Mahdi is Anti-christ
امکان نداره که شما غیر از این دوتارو از یک مسیحی یا یهودی بشنوید

نقطه ی شروع این پروژه از فیلم ارباب حلقه ها بود جایی که چشم دجال در لشکر مسلمانان قرار گرفت و خیلی از مردم دنیا حتی خود مارو گمراه کرد چون همه میدونن که چشم نماد ماسونهاست. اما حالا به سادگی میشه گفت چشم به این دلیل در ارتش اسلام بود که اسلام رو همون دجال آخرزمان معرفی کنه و همه ی ادیان موظفند که با این دین و منجی دروغینش بجنگن
(مثل این میمونه که شما صفت بد خودتون را به شخص دیگه ی نسبت بدید و مردم هم باور کنند و از اون شخص بیزار بشن)

[تصویر: f98f1617165b.jpg]

ببینید اگه شما چشم سایرون رو همین هتل شیطانی در نظر بگیرید پس کوه آتش که حلقه توش نابود میشه کجاست؟
جوابش بسیار ساده است خانه ی کعبه!
جایی که قرار است امام زمان منجی بشریت بدست پلید شیطان صفتان(که آرزو بر دلشون میمونه) نابود بشه و درواقع حلقه ی قدرت در مقدس ترین مکان اسلام نابود بشه

دوستان این پروژه کاملا جدی هست و در حال حاضر بسیاری از مردم دنیا امام مهدی را همون ضد مسیح میدونن که این وظیفه ی ماست تا حدودی جلوی این گمراهی جهانیرو بگیریم هر چند که وقتی امام زمان بیاد همه چیز ثابت خواهد شد اما این دلیل بر سکوت ما نمیشه
با سلام

دوست عزیز این طرز استدلال اصلاً پذیرفته نیست. اینکه شما برای استدلال حرف تون به یک فیلم 12 سال پیش رجوع میزنین، برای کسانی مثل بنده قابل قبول نیست.
از طرف دیگه ارجاع به چت روم هم یک استدلال منطقی نیست!
بهتره حرف هامون با استدلال و منطق همراه باشه.
بنده با نظر دوست عزیز Grace Dies موافقم، بهتره وقت مون رو صرف کار هایی بکنیم که بیشترین سود رو برای اسلام داره.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، سدرة المنتهی
۱:۱۴, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
سلام به برادر گرامي
شما چرا فكر ميكنيد فيلمهاي قديمي ارزش تفسير ندارند ؟Huh
شما چي ديديد كه فكر ميكنيد تاريخ انقضاي اين فيلم گذشته ؟ Confused
هركسي يه توانايي داره . فعاليت بعضيا تو اين زمينه ميتونه كارساز و موثر باشه Wink
يا حق
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Lancelot ، mhvvhm ، sahel
۱:۳۱, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13

علیک سلام خدمت شما دوست گرامی
بنده نگفتم ارزش تفسیر ندارند، منظور من این هستش که برای استدلال کردن در مورد یک موضوع که ظاهراً منبع مؤثقی هم برای تأییدش نیست، به طور قطع به شیوه ی بهتری میتوان عمل کرد تا ارجاع به یک فیلم که از روی یک رمان ساخته شده...

موفق باشید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، سدرة المنتهی
۱:۴۳, ۱۶/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/اسفند/۹۰ ۱:۴۶ توسط Imam12.)
شماره ارسال: #14
آواتار
دوست عزیز گراس:
من نمی خوام به شما بی احترامی کنم اما یه جمله ی معروفی هست که میگه کافر همه را به کیش خود پندارد
برادر من شما چرا اینقدر بدبینی چرا همه چیزو از اون طرف میبینی. ایران تو جهان بواسطه ی اسلام شناخته شدس هرجای دنیا بگی اسلام اول بهت میگن ایران
بعدشم چرا شما عصبانیتتو میای تو تاپیک دیگران خالی میکنی قبلا گفتم اگه شما راهکاری داری بفرما ما هم کمک میکنیم اینکه بشینیی و شعار بدی تا ملتو تحریک کنی همش خواب خیاله
در ضمن شما از کجا میدونی ما در راه اسلام کاری نکردیم گفتنش خوب نیست چون ریا میشه اما ما هم به اندازه ی خودمون خدمت کردیم همین که اینجا جمع میشیم اطلاعاتمون رو در اختیار همدیگه قرار میدیم یعنی داریم کار میکنیم و فکر نکنم کسی اینجا واسه غیر از این اومده باشه و همه ی دوستان نیتشون خیره و اگه بشه همگی فکرامونو روی هم میزاریم تا بتونیم به دنیای اسلام خدمت کنیم
یا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mhvvhm ، sahel ، سدرة المنتهی
۱۱:۵۲, ۱۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
(۱۶/اسفند/۹۰ ۰:۰۵)Grace Dies نوشته است:  
ما مباحث پیچیده تری در جامعه خود داریم ، مثل فقر ، فحشا ، بی فرهنگی ، زیاده خواهی ، ..........
یک بحث ساده هم ، که باعث بشه تعدادی از دوستان به سمت و سوقش پیش برن کافیست....

دوست گرامی توی این تالار تا دلتون بخواد راجع به حجاب تاپیک زدند ، حالا به قول خودتون حجاب یه مثال بود، چون شما صلاح دونستید که فلان و بهمان موضوع در جامعه اهمیت داره دلیل نمیشه همه اعضای این تالار روی اون موضوعات کار کنند، هر کس در این دنیا درک و استعداد خودش رو داره، یکی با توجه به مفاهیم ذهنیش و توانایی هاش به این نتیجه میرسه که اگه فلان تاپیک رو بزنه تونسته تاثیری بگذاره و جز خدا هیچ کس نمیدونه ،که شما فرمودید هیچ تاثیری نداره، این تاپیک اینقدر رو من تاثیر داشت (البته نه دقیقا خود موضوع، حسی که منتقل میکرد) که از همون روز رو موضوعی که از تنبلی کنارش گذاشته بودم رو دست گرفتم ، هر تاپیکی رزق و روزی خودش رو داره ، شما هم اگه واقعا اعتقاد داری خیلی ها اینجا تاپیک بیهوده میزنند، بسم ا...، شروع کنید.
در ضمن واقعا لحنتون تند بود
اما در مورد خود فیلم، شاید اگر غیر مسلمانی ساختمان عظیم کنار کعبه رو ببینه در ضمیر نا خوداگاهش یاد ارباب حلقه ها بیفته و احساس بدی از این جمعیت و شور و حرکت بهش دست بده(احساس نا امنی) ، ما باید رو فرهنگ سازی مون کار کنیم، یه عده رو تبلیغ خارجی و بعله یه عده هم در فرهنگ سازی داخل کشور، هر کس هم در حوزه خودش
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، Imam12 ، سدرة المنتهی
۴:۳۷, ۱۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/اسفند/۹۰ ۴:۴۴ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #16
آواتار
نقل قول: اینجا جمع میشیم اطلاعاتمون رو در اختیار همدیگه قرار میدیم یعنی داریم کار میکنیم.

اگر منظور شما از تبادل اطلاعات تفاسیر تکراری گذشته است بفرمایید:
نقل قول:http://forum.bidari-andishe.ir/thread-67.html

و اگر این است :

نقل قول:گفتنش خوب نیست چون ریا میشه

امام خمینی (رحمة الله علیه) در کتاب چهل حدیث و در حدیث دوم در معنای ریا نوشته‌اند: «بدان که «ریا» عبارت از نشان دادن و وانمود کردن چیزی از اعمال حسنه یا خصال پسندیده یا عقاید حقه است به مردم، برای منزلت پیدا کردن در قلوب آنها و اشتهار پیدا کردن پیش آنها به خوبی و صحت و امانت و دیانت، بدون قصد صحیح الهی».

پس، دقت شود که علنی شدن کار خوب به قصد قربت، نه تنها عیب و ریا نیست، بلکه بسیار هم کار پسندیده و لازمی است و سبب الگوسازی، فرهنگ‌سازی، اصلاح و رشد جامعه می‌گردد. بلکه انجام کار خوب به صورت علنی، با هدفی غیر خدا و برای نمایش به مردم و موجه و محبوب شناساندن خود ریا است. لذا خداوند متعال در کلام وحی مؤکداً به بندگان خاصش دستور می‌دهد که کارهای خوب را به صورت پنهان و نیز آشکار انجام دهید. پس هر کس بگوید کار خوب نباید علنی باشد، خلاف نص صریح قرآن کریم سخن گفته است:

«قُلْ لِعِبادِيَ الَّذينَ آمَنُوا يُقيمُوا الصَّلاةَ وَ يُنْفِقُوا مِمَّا رَزَقْناهُمْ سِرًّا وَ عَلانِيَةً مِنْ قَبْلِ أَنْ يَأْتِيَ يَوْمٌ لا بَيْعٌ فيهِ وَ لا خِلالٌ» (ابراهیم، 31)
ترجمه: به بندگان من كه ايمان آورده‏اند بگو: پيش از آن كه روزى بيايد كه در آن نه معامله باشد و نه دوستى نماز را به پاداشته و از آن چه روزيشان داده‏ايم پنهان و آشكار را انفاق كنند.

پس، اگر کسی برای خدا اقدام به کارهای خوب علنی کند،‌ مثلاً به نماز جماعت رود تا نماز و جماعت رونق یابد، آشکارا خیرات کرد و صدقه دهد، جهیزیه دهد، بی‌بضاعتی را کمک کند، هزینه‌ی مداوای درمانده‌ای را بپردازد و ...، تا دیگران نیز به این امر خیر ترغیب گردند، کار بسیار پسندیده‌ای نموده و پاداشی مضاعف می‌برد.

[/b]

نقل قول:کافر همه را به کیش خود پندارد

دوست عزیزم ، اولا اینکه توهین نکنید. من به شما هیچ لقبی نسبت ندادم و دشمنی ابراز نداشتم.

نقل قول:ایران یک کشور اسلامی و حرف اول در جهان

شما یک فرد مسلمان هستید و در دنیای خودتان زندگی میکنید.
دوستان مومنی دارید ، و روابط سالمی برقرار است..................... درست.

خب شما خوشحالید ، ایران بهترین جای دنیاس ، من هم آرزو دارم در دنیای خودم باشم و کار به دیگران نداشته باشم اما کمی بیا اینطرف تر»»»

حالا با من بیا و پایت را فراتر ازین بگذار ... ، وارد جامعه شو... ، اگر حوصله نداری از منابع خبری موثق ایران بشنو !! :

[b]9 سالگی سن آغار فحشا در ایران[/u] (http://rahva.ir/102/15923-89.html)

[b]تغییر وضعیت روسپیگری در ایران[/u] (صدای شیعه)

مقداری از خبر :

صدای شیعه: امان الله قرایی مقدم استاد دانشگاه و آسیب شناس در گفت و گو با دنیای صنعت درباره وضعیت روسپیگری در ایران گفت: با این که سن فحشا در ایران به 14 سال رسیده است ما شاهد افزایش روسپیگری درزنان طبقه متوسط هستیم.

او گفت: در تحقیقی که سال گذشته در کرج انجام دادم از یک نمونه 860 نفره 33درصد زنان روسپی متاهل بودند و ارتباط های چندگانه داشتند. منتهی نتایج این تحقیق رابه علت حساسیت هایی که در جامعه وجود داشت، منتشر نکردم تا اینکه امسال مدیر امور آسیب دیدگان اجتماعی سازمان بهزیستی اعلام کره که 50 درصد زنان روسپی متاهل هستند.

---------------------
این بحث رو می بندیم ، چون به قول شما هر کسی زندگی خودشو داره. قصد متشنج کردن جایی رو هم ندارم ، همه جای دنیا این مشکلات رو داره اما بعنوان یک مسلمان وظیفه دارم جلوی فساد رو بگیرم.
---------------------

من برای جلوگیری از این روند چند سایت تاسیس کردم و محکم پاش هستم ، همه ی خرج هاش رو هم تقبل می کنم ، از کسی هم انتظار کمک ندارم ، اعتقاد دارم انسان تو دنیا تنهاست و فقط خدا رو داره.

دوست عزیزم nina درست گفتید ولی لحن من تند نبود ، برداشت شما تند بود.Heart

درپناه خدا.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: shafagh_mah ، yashar1374 ، Lancelot
۱۵:۱۸, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
تاپیکتون خیلی جالب بود تا حالا در این مورد فکر نکرده بودم.

ودر ضمن یه حرف دوستانه بگم اگه کسی اصلاح رو از خودش شروع نکنه نمیتونه محیط خودشو اصلاح کنه این واقعیته.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: سدرة المنتهی ، Lancelot ، حسن.س.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]