|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 30 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۴۳, ۹/آبان/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/آبان/۹۵ ۸:۵۹ توسط عبدالرحمن.)
شماره ارسال: #291
|
|||
|
|||
(۹/آبان/۹۵ ۱۶:۳۵)افشین نوشته است: سلام سلام آقای خیلی التماس دعا برای کسی که هنوز کربلایی نشده متاسفانه یادمه سال 93 داشتم میرفتم کربلا قبل اینکه اتوبوس راه بیفته یه پسر جوون از پله ها اومد تو گفت آقایون خانما تو رو خدا جون هرکی دوست دارید (به حالت گریه) منو فراموش نکنید واقعتیش فکر کردم متکدیه و داره فیلم بازی میکنه (اولش) یه حال عجیبی بود کلیم اگر دعا کند بی تو دعا نمی شود مسیح اگر دوا دهد بی تو دوا نمی شود اگر جدائی اوفتد میان جسم و جان من قسم بجان تو دلم از تو جدا نمی شود گریه اگر کنم همی بهر تو گریه می کنم ورنه زدیده ام عبث اشک رها نمی شود گرد حرم دویده ام صفا و مروه دیده ام هیچ کجا برای من کرب و بلا نمی شود کسی که گشت گرد تو گرد گنه نمی رود پیرو خط کربلا اهل خطا نمی شود عمر گذشت، وانشد راه زیارتت به من حاجت این شکسته دل چرا روا نمی شود جز سر غرق خون تو که شد چراغ قافله رأس بریده بر کسی راهنما نمی شود ای بدن تو غرق خون وی سر و روت لاله گون با چه خضاب کرده ای خون که حنا نمی شود کرب و بلا و کوفه شد سخت به عترتت ولی هیچ کجا به سختی شام بلا نمی شود چوب به دست قاتلت سوخت و گفت این سخن جای سر بریده در طشت طلا نمی شود سوز درون (میثمت) بوده شراری از غمت ورنه زشعرش این همه شور به پا نمی شود |
|||
|
|
۱۹:۲۱, ۱۷/آبان/۹۵
شماره ارسال: #292
|
|||
|
|||
|
سلام ان شاء الله 3 روز دیگه عازم هستم
حلال کنید |
|||
|
|
۱۴:۵۳, ۱۸/آبان/۹۵
شماره ارسال: #293
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
يَأْتُوكَ رِجالاً مِنْ كُلِّ فَجٍّ عَميق (آیه 27 سوره مبارکه حج) از هر سو پیاده به گرد تو می آییم... on Foot from every where to circle around you دعاگوی همه ی عزیزان هستیم التماس دعا |
|||
|
|
۰:۰۱, ۱۹/آبان/۹۵
شماره ارسال: #294
|
|||
|
|||
|
چشم من نیست لایق دیدار...
![]() ![]() ![]() دل من را به کربلا ببرید ![]() التماس دعااااا |
|||
|
|
۱:۲۲, ۲۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #295
|
|||
|
|||
|
سلام و عرض ادب
ان شاءالله فردا عازمم ، خواهش میکنم حلال کنید یاحسین
|
|||
|
|
۲۰:۰۲, ۲۱/آبان/۹۵
شماره ارسال: #296
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
ان شا الله دو سه روز آینده راهیم حلال کنید یاعلی. |
|||
|
|
۲۰:۲۹, ۳/بهمن/۹۵
شماره ارسال: #297
|
|||
|
|||
|
سلام.
ان شاالله سه شنبه عازم مشهدم اگه لایق باشم نائب الزیاره هستم السلام علیک یا علی بن موسی الرضا المرتضی... چون ماهیان برکهام، بیتاب ماهم یا رضا ! از عاشقان «عاشقی با یک نگاهم» یا رضا ! من خوب میدانم بدم اما دوباره آمدم خاکی راه مشهدم پس سر به راهم یا رضا ! به به! چه میآید به هم ترکیب ما، آخر بر آن صحن سفید مرمرت، خالی سیاهم یا رضا ! یادم نمیآید یکی از دردهای بی حدم شکر خدا پهلوی تو من روبراهم یا رضا ! از ماه زیباتر تویی، از نوح آقا تر تویی با اینکه بدنامم ولی دادی پناهم یا رضا ! من در بهشتم پس قسم ساقی! به سقاخانهات حتما کشیده دست تو خط بر گناهم یا رضا ! یا ضامن آهو! بگو صیاد آزادم کند تا صحن آزادی شبی باشد پناهم یا رضا ! از آب سقا خانهات یک جرعه نوشیدم ببین «رستم از این بیت و غزل» من مست مستم یا رضا ! |
|||
|
|
۰:۱۰, ۱۲/اسفند/۹۵
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۹۵ ۰:۱۲ توسط MOHSEN-Z.)
شماره ارسال: #298
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان ان شاالله فردا عازم کربلا هستم دعا گویه همتون هستم ![]() حلال کنید یا علی ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
|
|
۱۸:۱۷, ۱۳/اسفند/۹۵
شماره ارسال: #299
|
|||
|
|||
|
حرم امن تو کافیست هراسان شده را مثل شه راه بده آهوی گریان شده را... سلام. ان شاالله چهار شنبه عازم قم هستم اگه لایق باشم نائب الزیاره هستم |
|||
|
|
۲۲:۴۳, ۲۲/تیر/۹۶
شماره ارسال: #300
|
|||
|
|||
|
سلام
ان شاء الله فردا عازم کربلام خوبی بدی دیدید حلال کنید اولین بارمه
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,624 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,019 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,872 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,549 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|