|
اطلاع رسانی اعضایی که عازم سفر زیارتی هستند
|
|
۱۵:۵۲, ۱۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/خرداد/۹۵ ۱۴:۳۷ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم سلام دوستان و همسنگران گرامی هر از گاهی میشنوم و میشنویم که بعضی از رفقای تالار عازم سفر زیارتی هستند ماهم که مشتی گدا گودوله جمع شده ایم دور هم فقیر و بیچاره و گدایان کوی اهل بیتیم با یه عالمه التماس دعا خواهشم این است که اگه کسی از رفقا و اعضای تالار قصد سفر زیارتی داشت و خواست که التماس دعای رفقا را برساند به اهل بیت اینجا خبر بده تا همه ی ما هم کسب فیضی کنیم و البته برکات تکوینی دیگری هم دارد این خبر دادن رفتن به سفرهای زیارتی که بر اهلش پوشیده نیست همین معطر شدن تالار به عطر اهل بیت همین ایجاد ذوق و سوختن از فراق دیدار اهل بیت که با شنیدن سفر یکی از اعضا بیان میشه همین.... همینها آثاری دارد که در وصف نمیگنجد گویا این هم لینک یک سخنرانی مفید درباب آداب زیارت است که یکی از کاربران پیشنهاد دادن حتماً رفقای زائر گوش کنند: http://www.aghlovahy.ir/site/media/attac....03.04.mp3 بر مشامم میرسد هر لحظه بوی کربلا تشنه ی آب فراتم ای اجل مهلت بده تا بگیرم در بغل قبر شهید کربلا بر دلم ترسد بماند آرزوی کربلا |
|||
| آغاز صفحه 13 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۷:۰۲, ۲۹/اسفند/۹۱
شماره ارسال: #121
|
|||
|
|||
(۲۹/اسفند/۹۱ ۱۶:۰۵)علی امینی نوشته است: سلامسلام و عرض احترام اگر امکان پذیر بود سلامی از طرف دوستان بیداری اندیشه بفرستید بر قبور ائمه بقیع سلامی هم از طرف حقیر در بقیع، نثار کریم اهل بیت امام حسن مجتبی (علیه السلام) بفرستید یا علی (علیه السلام) مدد است. |
|||
|
|
۰:۳۶, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #122
|
|||
|
|||
|
سلااااااااااااااااام اینجانب فردا میخوام برم قم و جمکران وااااااااااسه همتون دعا میکنم (:
امااااااااااا شرطش یه صلواته پس بگو: الهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم
|
|||
|
|
۰:۴۲, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #123
|
|||
|
|||
|
سلام
اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم به حضرت بي بي معصومه (سلام الله علیها)سلامم رو برسون يا فاطمه الزهرا سلام الله عليها اللهم العن جبت والطاغوت
|
|||
|
|
۰:۵۵, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #124
|
|||
|
|||
|
|
۰:۵۸, ۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #125
|
|||
|
|||
![]() 0![]() |
|||
|
|
۱۱:۲۵, ۱۶/فروردین/۹۲
شماره ارسال: #126
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان،
در شهر پیامبر مدینه النبی دعا گوی شما می باشم. علی امینی |
|||
|
|
۱۹:۴۲, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #127
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان گلم.
من ان شاالله دوشنبه عازم سفر به مشهد مقدس هستم.دعا گوی همه عزیزان هستم. ![]() بازم اگه التماس دعاهای ویژه دارین پیام بفرستید ،حتماااااااااااااااااااااااا دعاتون میکنم. امیدوارم حاجت همه دوستان مستجاب بشه.ان شاالله التماس دعا |
|||
|
|
۲۰:۲۵, ۱۴/اردیبهشت/۹۲
شماره ارسال: #128
|
|||
|
|||
|
با سلام بر شما کاربر محترم.
(۱۴/اردیبهشت/۹۲ ۱۹:۴۲)ترنم نوشته است: سلام به همه دوستان گلم. 1-اگر امکان دارد از طرف بنده و سایر دوستان تالار حتما یک دعای ویژه برای سرور و مولایمان حضرت بقیة الله اعظم ( علیه السلام و عجل الله تعالی فرجه الشریف) بفرمایید و تعجیل فرج ایشان را خواستار شوید. 2-در صورت امکان برای همه کسانی که برای اعتلای دین اسلام می کوشند طلب رحمت و بخشش بفرمایید. اگر زنده هستند، همچنان توفیق خدمت به اسلام را داشته باشند و اگر در قید این دنیای فانی نبودند، قرین رحمت الهی گردند. با تشکر از لطف شما. ان شاء الله زیارتتان مورد قبول حضرت حق واقع شود. در پناه حق زنده و پیروز باشید. |
|||
|
|
۱۱:۱۷, ۱۲/خرداد/۹۲
شماره ارسال: #129
|
|||
|
|||
|
سلام
این قدر اومدم این تاپیکارو خوندم که بالاخره خودمم اومدم بنویسم قراره بریم قم جمکران انشاالله تا یه ساعته دیگه راه میفتم سلام همگی دوستان رو میرسونم و یه زیارت از جانب همه دوستان ان شا الله البته به شرط حیات التماس دعا از همگی |
|||
|
|
۱۴:۱۰, ۱۸/خرداد/۹۲
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/خرداد/۹۲ ۱۴:۱۱ توسط mohammad reza.)
شماره ارسال: #130
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام من امشب میرم مشهد انشاء الله همتون رو دعا میکنم 1روزه میرم دعا کنید دعاهام بگیره صلوات اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم یا الله |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اطلاع رسانی مراسم و یادبود شهدا | fafa* | 5 | 2,714 |
۱۳/بهمن/۹۴ ۹:۱۰ آخرین ارسال: fafa* |
|
| خاطرات زیارتی | Agha sayyed | 30 | 19,507 |
۲۱/مرداد/۹۳ ۱۳:۳۱ آخرین ارسال: Agha sayyed |
|
| لطفاً اطلاع رسانی کنید:قرائت دسته جمعی دعای فرج،ساعت 23:00 | meisamtiger | 6 | 3,964 |
۲۰/دی/۹۲ ۲۳:۵۸ آخرین ارسال: Night_World |
|
| اطلاع رسانی هیئت های مذهبی(ویژه محرم و صفر 1434) | Seyed Mohsen | 9 | 5,701 |
۱۳/دی/۹۱ ۸:۵۹ آخرین ارسال: میلاد.م |
|

![[تصویر: babolgif_13.gif]](http://s2.picofile.com/file/7654165799/babolgif_13.gif)
0![[تصویر: babolgif_26.gif]](http://s2.picofile.com/file/7654172896/babolgif_26.gif)