کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
۵:۰۴, ۲۳/مهر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 3073667873_190e6e0388_o.PNG]

نام بازی که قص داریم در این پست درباره اش بحث کنیم ، تکن یا تی کن یا تیکن ، یا به زبان انگلیسی (tekken) است...که در انواع سری از یک گرفته تا سری پنج و شش و... برای انواع کنسول ها ارائه شده...بازی های رایانه ای پر از نماد و علائم و افکار ماسونی هستند بازی های نظیر شاهزاده ایرانی یا لاکسر... بارها نقد شده فقط کمی نیاز به جستجو دارد...اما اینبار به نمادشناسی در فیلم این بازی میپدازیم...بازی که کاراکتر های آن اکثرا تحت نیروی شیطان ، قدرت های باور نکردنی را دارند...به ادامه مطلب بروید...

بیشتر بازی های رایانه ای بر اساس فیلم هایشان یا بالعکس ساخته میشود...بازی تکن هم فکر کنم فیلم بر اساس فیلمش ساخته شده...اینبار نماد های داخل این فیلم را نشان شما خواهیم داد...

درباره ی کاراکتر اصلی این فیلم یعنی جین که در یکی از سایت ها ی معتبر خارجی میخوندم که این نام Jin همان جین در کلمه عربی است که در فارسی همان جن خودمان هست البته چون زیاد از این بحث مطمئن نیستم درباره اش حرفی نمیزنم...

در قسمت های مختلف این فیلم بارها چشم این کارکتر یعنی جین کازاما ( Jin Kazama) به صورت تک چشم نشان داده میشود که منظور همان تک چشم دجال است نماد معروف فراماسون ها است ... از تی کن چهار به بعد یک چشم جین قرمز میشود دقت کنید فقط یک چشم وی...که میتوانید در عکس های پایین ببینید...

[تصویر: Tekken%20%281%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%2810%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%288%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%289%29.jpg]

در بعضی قسمت ها ی فیلم هم طور دیگری این نماد را نشان میدهند به گونه ای که ابتدا سه چشم را نشان میدهند اما با کمی دقت میبینید که یکی از چشم ها بزرگتر و واضح تر از بقیه هست که سعی بر دلالت بر همان نماد تک چشم است...

[تصویر: Tekken%20%284%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%285%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%287%29.jpg]

[تصویر: Tekken.jpg]

در حال جستجو بر این مطلب بودم که در یکی از انجمن ها یکی از کاربران با چندین عکس میگفت که نمادی که بر روی بدن جین وجود دارد بسیار شبیه به نماد بافومت (بز) اسث... و دقیقا هم همینگونه نشان میدهند...در عکس پایین دومی که علامت بر روی بدن جین است را نشان میدهد که دارای دو شاخ و بینی و دیگر اجزا مانند بز است...

[تصویر: 350px-DevilJin.jpg]

[تصویر: tekken.jpg]

[تصویر: Baphomet_II.jpg]

[تصویر: Tekken%20%283%29.jpg]

در آخر هم کلیپی از یه قسمت فیلم میبینید که نیروی شیطانی و بُعد دوم جین ، هیتاچی ( Hitachi ) یکی از قهرمانان فیلم را با چشم خودش به شدت ضربه میزند و قدرت ماورائی این کارکتر را نشان میدهد در حالت خباثت....در تیکه دوم کلیپ نشان میدهد که جین بَد شخصیت خوب جین را به اسارت گرفته و بر روی بدن وی با قدرت شیطانی خود نماد بافومت را به وجود می آورد...از اینجـــــا به طور کامل دانلود کنید...

کلیپ بسیار کم حجم و دارای کیفیت خوبی میباشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Mahdy2021 ، asier ، امیر گیمر ، parisan ، hamed ، arang ، mosafer ، ANTI satan ، MohammadMeraj ، ایران ، pooya ، خاک ، محمدجواد ، آرین (الهه.ع) ، أین المنتظر ، MiladYLH ، sioosh ، Reihaneh ، tyujhgfd ، mhklord ، آیدین ، Ahmad-A.R.M ، 3pan ، sam fisher ، fardinho ، nooromahdi ، m.hossein ، K-1 ، Amirsaeed ، خادمة الزهرا ، فدک زهرا ، برادر تعادل ، Detector ، seiied ، aliali ، taleb ، عدالت ، yamin ، Bran ، TheVampire ، مفقود الاثر ، حوریه سادات ، فرشاد عبدالوند ، emj ، mofa ، منادی حق ، من انقلابی ام ، paramida.ir ، مهرومه ، termeh ، مجید املشی ، kashkol-ir ، sadegh313 ، قلب ، sabrina ، HaDi.n ، fahim ، ehsan8taherian

آغاز صفحه 11 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۵۸, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #101
آواتار
اناستازیا نوشته:
نقل قول:کی برای نابودی شیطان در دنیا حاضره پدر و پدر بزرگش رو بکشه و در نهایتهم خودشو بکشه و نابود کنه؟
کی حاضره به مدت هشت سال با هیچ کس دوست نشه با هیچ کس ازدواج که نسلش ادامه پیدا نکنه ؟ کی 8 سال افسردگی رو به جون می خره؟؟؟؟؟؟

خوب معلومه شیطان پرست ها.
(شما که میگید تاثیری نداره) شیطان پرستها در موسیقی دائما تبلیغ می کنند: خودت را بکش.
چه جالب که شما جواب خودتان را می دهید.
در ضمن این انسان که جن هم نیست. مدرک این را هم بگذاید.
توضیح اینکه کسی که این بازی رو ساخته 911000 تا کتاب خونده. کسی هم که این بازی رو نقد کرده 114000 تا کتاب خونده. شما هم چند تا کتابی یه تخصصی چیزی بعد بگو از کجا معلوم.
نقل قول:ولا این اسم یه اسم ژابنیه! تا جایی که من میدونم ژابنی ها اینکاره نیستن...اصلا اونا به شیطان برستی اهمیت نمیدن...
مدرک این رو هم بگذار چون واقعا شاهکاره.
نقل قول:تو ژابن مسلمون هست ولی شیطان برست اگه هم باشه خیلی خیلی کم هستن
بر فرض محال هم که این حرف درست باشه به نظر خودتون این بازی رو یه مسلمون ساخته یا یه فراماسونر.
نقل قول:به هر حال مطلباتون باعث شد چند ساعت گریه کنم
قصد ناراحت کردن نداریم. این سایتها معمولا برای هدایت جوونها ایجاد میشه. خودمان هم وقتی می بینیم فیلم و بازیه به چه قشنگی چه مفاهیمی داره کلا از زندگی ناامید میشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، yashar1374
۱۳:۳۸, ۲۳/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۳/فروردین/۹۱ ۱۳:۳۹ توسط آناستازیا.)
شماره ارسال: #102
آواتار
خیلی خوب ممنونم

هرچی شما بگید.

فقط دربارهی این چیزی که گفتید سایتی هست؟

اگه میشه ادرسشو لطفا بهم بدید

بعدش دیگه رفع زحمت میکنم. (کلا)

مرسی
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: novambr
۳:۲۶, ۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #103
آواتار
من خودم بازیو تیکن رو خیلی دوست دارم و کارکتر مورد علاقم جین هست..و معمولا کارکتر انتخابی من جین هست..
{خیلی از بچه ها دوستام بهم میگفتن استایل شبیه به هم دارین}
چیزی که مشخصه اینه که سازندگان این بازی خوش سلیقه بودن و هر کارکتر جذابیت خاص خودشو داره
و از جذابیت کارکتر ها برای تاثییر گذاشتن بر ضمیر ناخودااگاه استفاده میکنن
خانوم اناستازیا دقیقا تحت تاثیر جذابیت و نوع داستانش قرار گرفت که اینطور معلومه این تاثیر گذاری انقد عمیق بود که یک شخصیت خیالی بخشی از زندگیش شده
ولی کی گفت خیال چیز بدیه؟خیال نیمی از مغز مارو تشکیل میده و بسیار در زندگی کاراییی بالاتری نسبت به منطق داره
بنظر من ما خودمون باید زرنگ باشیم مثلا وقتی فهمیدیم هویت تیکن یک امر ماسونیه تیکنو نزاریم کنار و بگیم اه اه این چی بود ما نمیدونستیم
بلکه باید باهوش باشین از چیزای مثبتش استفاده کنی و چیزای منفیشو بندازی دور
من بازی تیکنو هنوزم بازی میکنم کلی هم حال میکنم ولی هیچوقت تحت تاثیر قرار نمیگیرم اصلا با یک دید دیگه نگاشون میکنم
خانوم استازیا بنظرم جنبه اینجور بازیهارو ندارن و من شکی ندارم که جین رو مثل یک پسر میبینه پسر رویاهاش چیزی که همه دخترا تو این سن عاشق یه پسر از جنس بازیگر خواننده و ..... میشن..بنظر من بهتره این بچه بازیو بزارین کنار ..
بعدشم مگه ماسون بودن الکیه که شما مگین مگه من فراماسونیم اونا اصلا زیر ۲۱سالو راه نمیدن با این طرز فکر پایین
فراماسونها نخبگانن شیطان پرستیو با ماسیون بودن اشتباه نگیرید کلاس کارشونو پایین نیارین
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۱۶:۵۰, ۱۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #104
آواتار
درود!

من تا حالا صد جور از این نوع بازی ها رو بازی کردم ولی تحت تاثیر هیچکدوم قرار نگرفتم اما نمیدونم چرا این یکی اینطوری شده!

حالا بده به نظرتون؟
خو میگید من چکار کنم؟
۱:۰۰, ۱۶/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #105
آواتار
بابا به جان خودم از این نماد در آوردن ها هیچی نصیب ما نمیشه.
به جای نماد بازی بهتره نشست اینا رو نقد فنی کرد بلکه شاید دو تا بازی خوب بتونیم بسازیم.
نقد درباره گیم پلی. شرکت سازنده. موضوع کلی بازی ها . صداگذاری و...........
این موارد بالا به درد ما میخوره نه اینکه تو فلان جای بازی فلان تک چشم دیده شد. خب که چی؟ چه دردی رو دوا میکنه؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: fereydun ، شهرام ، محب الزهرا ، novambr
۱:۰۸, ۱۷/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #106
آواتار
(۱۵/خرداد/۹۱ ۱۶:۵۰)آناستازیا نوشته است:  درود!

من تا حالا صد جور از این نوع بازی ها رو بازی کردم ولی تحت تاثیر هیچکدوم قرار نگرفتم اما نمیدونم چرا این یکی اینطوری شده!

حالا بده به نظرتون؟
خو میگید من چکار کنم؟

تاثیرتون گرفتنتون مربوط میشه به جذاب بودن کاراکتر..بله اگه تاثیر گرفته باشین بده و خیلی هم خطرناک.چون اگه از جین خوشتون بیاد خود به خود از علامتهای ماسونی خوشتون میاد و اگه از این علامتها خوشتون بیاد کم کم از شیطانم خوشتون میاد
و خود به خود میبینی طرف شیطان شدی بدونه اینکه خودتون متوجه بشین
یکی از روشهای شیطان برای فریب دادن زیبا نشون دادنه چیزای مختلفه
واینکه جین پلی میشه بطرف شیطان
بنظرم جینو فقط باید به عنوان یه کاراکتر انیمیشنی نگاه کرد چون جین فقط یه تصویره هیچ روحی نداره
در واقع مثل عروسک خیمه شب بازیه
و دفاع کردن از جین یک چیز ساده لوحانست ..شما مستند ظهورو حتما ببینید ولی یکی باید براتون تجزیه تحلیل کنه
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: novambr ، mason-enemy
۲:۰۲, ۱۹/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/خرداد/۹۱ ۲:۱۱ توسط آناستازیا.)
شماره ارسال: #107
آواتار
درود!

شاید جین به ظاهر یه شخصیت بی روحه و فقط یک تصویر یا نقاشیه اما نه اون نه بازی تکن به این شدت فراماسونی نیستن.
آره توش علامت های ماسونی دیده میشه. مثل بقیه ی بازی ها که متاسفانه این اتفاق افتاده. مثل آساسینز کرید و غیره.
منم هم منکرش نمیشم و بعضی از حرفاتون رو قبول دارم. اینکه ممکنه همین موضوع آینده ی منو تهدید کنه اما شما هم اشتباهاتی کرده بودید.

شما همه چیو به فراماسونی بودن توی این بازی نسبت دادین درحالی که هنوز هم براش دلیل ذکر نکردین.
همین موضوع باعث شده که من از جین یا بقیه کاراکترا دفاع کنم نه علاقم به جین کازاما.
چون توی جین واقعا هیچی نمیبینم!...
یکی از حرفاتون موضوع جن بوده!!
اره جین و جن شیبیه همن و اختلافشون ظاهرا یه حرفه اما زمین تا اسمونه و اینکه اسم جین این یه اسم ژاپنیه که اکثریت مردم ژاپن ازش استفاده میکنن!
زبان ها با هم تفاوت داره...شما دارین "جن" در زبان عربی رو با "جین" در زبان ژاپنی مقایسه میکنین!!
و بقیه مطالبتون هم چنین حالتی داره که بازم من منتظر دلیل هاتون هستم.....
ضمنا جین پلی به سمت شیطان نیست دوست عزیز! من به این نماد ها توجه نمیکنم به هیچ وجه!!
دوستان شما دارید همه چی رو به عشق و علاقه ربط میدین؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، شهرام ، fereydun
۳:۴۰, ۲۱/خرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۱/خرداد/۹۱ ۳:۵۱ توسط afshin diba.)
شماره ارسال: #108
آواتار
(۱۹/خرداد/۹۱ ۲:۰۲)آناستازیا نوشته است:  درود!

شاید جین به ظاهر یه شخصیت بی روحه و فقط یک تصویر یا نقاشیه اما نه اون نه بازی تکن به این شدت فراماسونی نیستن.
آره توش علامت های ماسونی دیده میشه. مثل بقیه ی بازی ها که متاسفانه این اتفاق افتاده. مثل آساسینز کرید و غیره.
منم هم منکرش نمیشم و بعضی از حرفاتون رو قبول دارم. اینکه ممکنه همین موضوع آینده ی منو تهدید کنه اما شما هم اشتباهاتی کرده بودید.

شما همه چیو به فراماسونی بودن توی این بازی نسبت دادین درحالی که هنوز هم براش دلیل ذکر نکردین.
همین موضوع باعث شده که من از جین یا بقیه کاراکترا دفاع کنم نه علاقم به جین کازاما.
چون توی جین واقعا هیچی نمیبینم!...
یکی از حرفاتون موضوع جن بوده!!
اره جین و جن شیبیه همن و اختلافشون ظاهرا یه حرفه اما زمین تا اسمونه و اینکه اسم جین این یه اسم ژاپنیه که اکثریت مردم ژاپن ازش استفاده میکنن!
زبان ها با هم تفاوت داره...شما دارین "جن" در زبان عربی رو با "جین" در زبان ژاپنی مقایسه میکنین!!
و بقیه مطالبتون هم چنین حالتی داره که بازم من منتظر دلیل هاتون هستم.....
ضمنا جین پلی به سمت شیطان نیست دوست عزیز! من به این نماد ها توجه نمیکنم به هیچ وجه!!
دوستان شما دارید همه چی رو به عشق و علاقه ربط میدین؟

فهمیدنش سادست ولی توضیحش یخورده پیچیدست درسته که جین یک اسمه ژاپنیه ولی شک نکنین مقصود اصلی سازندگانش همون جین به معنای جن هست.(جین در برخی زبانهای دیگر هم معنای جن رو میده و در انگیلیسی هم معنای جین همون جن میشه )..براتون مثالی میزنم مثلا وقتی بهتون بگن شیر چه چیزای در ذهن شما نقش میبنده؟؟؟>>>شیر خوردنی؟؟؟شیر اب؟؟یا شیر حیوان؟؟؟پس مشخص نیست و به هر۳ مورد لحظه ای فکر میکنین.... حالا اگر اسم کارکتر جین به معنای اسم ژاپنی باشه خود به خود لحظه ای به جن هم فکر میکنیم چون شبیه هستند
ولحظه ای کاراکتر جین به معنای جن در ذهن ما نقش میبنده
و همین کافیه تا تاثیرش رو بزاره در نا خوداگاه ..این یچیز روانشناسانست شاید درکش اسون نباشه و بگید منکه تاثیر نمیگیرم در صورتی که بدونه اینکه خودتون بخواین ناخوداگاهتون تاثیرش رو میگیره
اره درسته یک بازیو فقط با هدف ماسونی بودن نمیسازن ولی در لا به لاش سعی میکنن ازشون به عنوان نماد ماسونی استفاده کنن
ولی در کل ادم میتونه خودش به کاراکتر روح بده مثلا هرجور دلمون بخواد جینو ببینیم با ۳.۴تا علامت که نمیشه اینارو رها کرد
بعدشم اینا همه زیر مجموعه خداست بعد مثلا ماسونها رفتن ازش استفاده کردن
ماسونها که ۹..۱۱..من چه میدونم اینارو به وجود نیاوردن اونا میگن اینها نماد ماست ما هم بهشون میگیم غلط کردین
مثلا نماد عدد قدرت ماسونها ۷۲ هست درست تعداد یاران امام حسینم ۷۲ ..پس باهوش باشیم هرجور دلمون میخواد به موضوع نگاه کنیم ..ذهن انسانها قدرتش خیلی بیشتر ازون چیزیه که بخواد مغلوب چندتا علامت شه فقط باید بکار بگیریمش و این علامتهارو بر ضدشون استفاده کنیم بخدا خیلی سادست مثلا اگه اونها به جین روح شیطانی دادن ما بهش روح خدایی بدیم و اونجوری تصورش کنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: novambr ، mason-enemy
۲۱:۴۷, ۲۴/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #109
آواتار
درود!

اره خب...من دقیقا به شما حق میدم. اولین بار که اسم جین رو شنیدم به جن فکر کردم.
کاملا درسته حرفتون مرسی و ممنون.
فقط مشکلی که هست فرهنگ سازی اشتباه مردمه...شاید بخاطر همین دلیل نشه به جین روح خدایی داد!!
منظورم همین علائم و اعداده!
نمیدونم دیگه چکار کنم!!
توی همین تایپیک در پستای اول و دوم عدد"13" رو عدد شیطان پرستی دونستن درحالی که 313 تعداد یارهای امام زمان خواهد بود!
بعضی از چیزا رو خودمون مقصرشیم! نباید همه چیو گردن سازنده ها انداخت!!!
ما ها داریم دامن میزنیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: شهرام
۱:۵۸, ۲۵/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #110
آواتار
13 عدد شیطان پرستی نیست ۱۳ برای یهودیا مقدسه به چند دلیل
بگذریم
منظورتونو از دامن زدن متوجه نشدم
ولی منظور من این بود که چون ماسونها ازین اعداد استفاده میکنن و براشون مقدسه دلیل نمیشه ما این اعداد رو کنار بگذاریم ما هم صد البته میتونیم استفاده کنیم ازشون ولی بدونه مقصود ماسونی
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]