کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 20 رای - 4.05 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نماد های فراماسونری و ایلومناتی در بازی تِکِن (Tekken)
۵:۰۴, ۲۳/مهر/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
[تصویر: 3073667873_190e6e0388_o.PNG]

نام بازی که قص داریم در این پست درباره اش بحث کنیم ، تکن یا تی کن یا تیکن ، یا به زبان انگلیسی (tekken) است...که در انواع سری از یک گرفته تا سری پنج و شش و... برای انواع کنسول ها ارائه شده...بازی های رایانه ای پر از نماد و علائم و افکار ماسونی هستند بازی های نظیر شاهزاده ایرانی یا لاکسر... بارها نقد شده فقط کمی نیاز به جستجو دارد...اما اینبار به نمادشناسی در فیلم این بازی میپدازیم...بازی که کاراکتر های آن اکثرا تحت نیروی شیطان ، قدرت های باور نکردنی را دارند...به ادامه مطلب بروید...

بیشتر بازی های رایانه ای بر اساس فیلم هایشان یا بالعکس ساخته میشود...بازی تکن هم فکر کنم فیلم بر اساس فیلمش ساخته شده...اینبار نماد های داخل این فیلم را نشان شما خواهیم داد...

درباره ی کاراکتر اصلی این فیلم یعنی جین که در یکی از سایت ها ی معتبر خارجی میخوندم که این نام Jin همان جین در کلمه عربی است که در فارسی همان جن خودمان هست البته چون زیاد از این بحث مطمئن نیستم درباره اش حرفی نمیزنم...

در قسمت های مختلف این فیلم بارها چشم این کارکتر یعنی جین کازاما ( Jin Kazama) به صورت تک چشم نشان داده میشود که منظور همان تک چشم دجال است نماد معروف فراماسون ها است ... از تی کن چهار به بعد یک چشم جین قرمز میشود دقت کنید فقط یک چشم وی...که میتوانید در عکس های پایین ببینید...

[تصویر: Tekken%20%281%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%2810%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%288%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%289%29.jpg]

در بعضی قسمت ها ی فیلم هم طور دیگری این نماد را نشان میدهند به گونه ای که ابتدا سه چشم را نشان میدهند اما با کمی دقت میبینید که یکی از چشم ها بزرگتر و واضح تر از بقیه هست که سعی بر دلالت بر همان نماد تک چشم است...

[تصویر: Tekken%20%284%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%285%29.jpg]

[تصویر: Tekken%20%287%29.jpg]

[تصویر: Tekken.jpg]

در حال جستجو بر این مطلب بودم که در یکی از انجمن ها یکی از کاربران با چندین عکس میگفت که نمادی که بر روی بدن جین وجود دارد بسیار شبیه به نماد بافومت (بز) اسث... و دقیقا هم همینگونه نشان میدهند...در عکس پایین دومی که علامت بر روی بدن جین است را نشان میدهد که دارای دو شاخ و بینی و دیگر اجزا مانند بز است...

[تصویر: 350px-DevilJin.jpg]

[تصویر: tekken.jpg]

[تصویر: Baphomet_II.jpg]

[تصویر: Tekken%20%283%29.jpg]

در آخر هم کلیپی از یه قسمت فیلم میبینید که نیروی شیطانی و بُعد دوم جین ، هیتاچی ( Hitachi ) یکی از قهرمانان فیلم را با چشم خودش به شدت ضربه میزند و قدرت ماورائی این کارکتر را نشان میدهد در حالت خباثت....در تیکه دوم کلیپ نشان میدهد که جین بَد شخصیت خوب جین را به اسارت گرفته و بر روی بدن وی با قدرت شیطانی خود نماد بافومت را به وجود می آورد...از اینجـــــا به طور کامل دانلود کنید...

کلیپ بسیار کم حجم و دارای کیفیت خوبی میباشد
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، Mahdy2021 ، asier ، امیر گیمر ، parisan ، hamed ، arang ، mosafer ، ANTI satan ، MohammadMeraj ، ایران ، pooya ، خاک ، محمدجواد ، آرین (الهه.ع) ، أین المنتظر ، MiladYLH ، sioosh ، Reihaneh ، tyujhgfd ، mhklord ، آیدین ، Ahmad-A.R.M ، 3pan ، sam fisher ، fardinho ، nooromahdi ، m.hossein ، K-1 ، Amirsaeed ، خادمة الزهرا ، فدک زهرا ، برادر تعادل ، Detector ، seiied ، aliali ، taleb ، عدالت ، yamin ، Bran ، TheVampire ، مفقود الاثر ، حوریه سادات ، فرشاد عبدالوند ، emj ، mofa ، منادی حق ، من انقلابی ام ، paramida.ir ، مهرومه ، termeh ، مجید املشی ، kashkol-ir ، sadegh313 ، قلب ، sabrina ، HaDi.n ، fahim ، ehsan8taherian

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱:۱۷, ۲۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱:۳۷ توسط آناستازیا.)
شماره ارسال: #51
آواتار
خوبه ظاهرا من تنها نیستم! از نا امیدی در اومدم!

Alone.Vampire
منم منتظر دلیل می مونم. شاید شما بتونی این بازی رو نجات بدی!
احساس میکنم همه با هم درگیر شدن!
یه خواهش از آنتی ساتان و بقیه.
میشه اگه .....حالا به هر دلیلی ثابت شد جایی اشتباه کردید اون قسمت رو پاک یا تصحیح کنید؟
اخه اینجوری همه دچار اشتباه میشن.
نقل قول: تو نقد یکی نگفت که این بازی عامل خشوت است و بعد از 10 دست بازی دوست داری خودت را جای کاراکتر بازی بگذاری و زورت را روی دک و دیوار خالی کنی ...

من که تاحالا اینطوری نبودم! تمام دوستام و داداشم هم وقتی بازی میکنن اینطوری نمیشن. چون بیشتر اوقات پیش همیم.
فک کنم شما اینجوری مبشید:دی

نقل قول:هیچ کس از اثرات مخرب این بازی ها بر مغز یا اعصاب چیزی نگفت ...

هوووووم............اعصاب؟؟
تا حالا اعصابمو ضعیف نکرده! باورتون میشه؟ نمیدونم چرا ولی ظاهرا من با شما متفاوتم!

نقل قول:اون قسمت 10 گوی که دیگه به نظر من واقعا بد بینی بود ...
اینم دقیقا یکی از اون نکاتی بود که حرصمو در آورد و از شما عزیزان دلیلشو میخوامو هنوز منتظرم......

نقل قول:قسمت مو بد نبود [تصویر: angry.gif] ! تا اونجایی که میرسه به اس ایستاده ... من هیچ منبعی پیدا نکردم و حتی آن را جایی ندیدم اگر اون قسمت را با یک منبعی چیزی میزاشتید بد نبود .

منم جایی ندیدم. ولی به نظر من قسمت مو ها که شبیه مثلته دیگه آخر منفی بافب بود. اگه میشه دلیل این رو هم بگیید

نقل قول:من به این نقد از 100 نمره بین 20 تا 50 میدهم ... چون نقد خوبی نبود ... نقد نقدی است که دندان شکن باشد و حرفی توش نباشد مانند شکل ازازیل یا شکل دمون جین .

من منظور این تیکه رو نفهمیدم دوست عزیز. یعنی چی دموی جین؟ مگه دموش چش بود؟

نقل قول:[url=http://forum.bidari-andishe.ir/user-715.html][/url]
:

این تحلیلی که شما کردید خیلی مو شکافانه بود بنابراین نباید اینجا در این مکان عمومی قرار میدادید ... بیشتر به درد محافل خصوصی میخورد ... با این تحلیل معلومه همه بهتون ایراد میگیرند شما از نوک پا تا سر را تحلیل کردی ... ولی دریغ از یک پاپاسی تحلیل محتوایی ... این یک ایراد بسیار بزرگ است .

اینجا به مهم ترین موضوع اشاره شده!
این قسمت یعنی شما خودتون . خودتون خودتون شخصا این بازی رو تحلیل کردید و حرفاتون با مدرک نیست.
این طور که نمیشه نظر شخصی خودمونو بذاریم و بعد بخوایم به عنوان یه مطلب با موضوع معتبر تو یه همچین سایت معروفی بذاریم. مثلا من بیام بگم که لینگ شایو با اون لباس های بچگونه ای که میپوشه سعی داره تا دختر های 19 ساله رو یه کودک جلوه بده که هنوز خیلی بچس.
خوب حالا واقعا این طوره؟؟اگه از لباس شایو عکس بذارمو این چیزا رو بنویسم بهم اعتراض نمیکنن؟ازم دلیل نمیخوان؟؟
۲:۱۶, ۲۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۲:۴۱ توسط yashar1374.)
شماره ارسال: #52
آواتار
(۲۱/بهمن/۹۰ ۲۱:۱۰)آناستازیا نوشته است:  هه من خانومم نه آقا!
بخدا من قصد دعوا ندارم. [b]خدا میدونه الان درموردم چه فکرا که نمیکنید!
به خدا من از یه خانواده مذهبیم از اون اصیلاش!
من نمیگم توی بدن جین نماد فراماسونی نیست یا اونا روش سرمایه گذاری نکردن من فقط میگم شما درباره ی جین زیاده روی کردید. مثلا گذاشتن اسم جن روی جین واقعا با عقل من جور درنمیاد هنوز.
من که چیز زیادی نخواستم. ببینید شما میگید علامت روی دست جین مال شیطان پرستیه (اس استند) خوب حرف کاملا درستو به جایی و من قبول میکنم . از قدیم گفتن حرف حساب جواب نداره ولی جاهایی مثل همون نام گذاری که کردید من کاملا مخالفم و فقط ازتون دلیل قانع کننده میخوام. همین

مرسی

واقعا عذر ميخوام Sad
به خداكه من هيچ فكر توهين آميزي نميكنم و فقط اين حدس رو ميزنم كه شما به دليل علاقه ي بسيار زياد به اين شخصيت ، ازش دفاع ميكنيد .

من نميدونم چرا شما با اين كه قبول داريد اين شخصيت يك شخصيت فراماسونري است بازهم از اين طرفداري ميكنيد !!!Confused
اگه مشكلتون اينه كه خيلي به علامتهاي فراماسون گير ميديم پس تاپيكش جدا هست چون اين گير دادنها علاوه بر بازيها شامل فيلمها و مقالات و ... هم ميشه .

يا حق
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، 208 ، blue.blood ، زهرا_20 ، رمز شب
۲:۲۴, ۲۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۲:۲۵ توسط K-1.)
شماره ارسال: #53

دمون جین = daemon jin = devil jin = دیمن جین
Angel
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood
۲:۳۲, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #54
آواتار
سلام به خانوم آناستازيا

جين در انگليسي به معني جن هست و در شرق و چشم بادومي ها يك اسمه كه احتمالا ربطي به جن نداره ( بايد تحقيق بشه)
پس اين اسم ايهام داره و دو معني ميتونه داشته باشه .
ولي از اونجا كه وسط بازي جين كازاما تبديل به مرد ديگه اي با پر ( مخصوص فرشته ها كه شيطان هم فرشته ي رانده شده است) و قل و زنجير ( نماد جهنم ) تبديل ميشه .
پس فكر نكنم منظور ديگه اي از اين اسم در بازي داشته باشن .

سؤال ديگه :
اگه جين كازاما جن هست پس چرا وسط بازي اومده و ما بايد اون رو دوبار شكست بديم؟ اونها كه ميگن شيطان پيروزه !!
چشم شما با قيافه ي جين آشنا ميشه ( به اولين هدفشون رسيدن )
محيطي كه با جين مبارزه ميكنيد بسيار استرس آوره به طوري كه هر وقت به جين ميرسيد براتون ناخودآگاه شكست دادنش سخت تر ميشه .
شما تجربه ي جنگ با يك جن رو خواهيد داشت .
اگر جني در مسير شما قرار بگيره با خودتون ميگيد من با فلان كس به زور از عهده ي جين كازاما بر اومدم چه برسه به من كه كمربند سفيدم ندارم !! پس هيچ شانسي ندارم

در ضمن خانوم آناستازيا گفتيد كه خودمون تفسير كرديم و مرجعي نياورديم !!
اولا تفاسير توسط خودمون مطرح ميشه چون ما عقل داريم و قدرت تفكر و ميتونيم چيزهايي رو بگيم تا بقيه هم ازش استفاده كنن .
دوما فكر نكنم به خاطر يك بازي كسي از بزرگان بياد و مرجعي به ما بده چون اين چيز واقعا پيش پا افتاده ايه و چيزي كه عيان است چه حاجت به بيان است !!

ببخشيد كه اينهمه بهتون توپيدم ولي لازم بووووووووووووود !!!Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا ، 208 ، ANTI satan ، زهرا_20 ، Maysam-1st
۲:۳۵, ۲۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱۲:۰۲ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #55

خانم
آناستازیا

این عکسهارامی بینید که آواتار و امضای خود کرده اید ...

این است اثر بر اعصاب و روان ...

نقل قول:تو نقد یکی نگفت که این بازی عامل خشوت است و بعد از 10 دست بازی دوست داری خودت را جای کاراکتر بازی بگذاری و زورت را روی دک و دیوار خالی کنی ...

من این قسمت را با لحن شوخی گفتم .

نگاه کنید همسنگرا من همیشه آدم رکی هستم Big Grin یعنی دیگه جور دیگه ای نمیشه صحبت کرد وقتی کار به اینجا میرسه ..

نگاه کنید :

بازی احساسی آدم را به واکنش های احساسی باز میدارد ...
و همینطور بازی و سریال و فیلمها و ... که زیاد هستند ...
حالا چطور میشه بازی خشن آدم را به خشونت باز ندارد ؟؟؟ Huh
مگر اینکه آدم یه مشکلی داشته باشه که باید به پزشک مراجعه کنه !!!

به قول استادمون : تو که آدم نیستی

فرشته ای Confused

البته یک مساله ی دیگه عادت شدن یک کار است ... مثل آدم هایی که راحت آدم میکشند و هیچ واهمه ای هم ندارند که اون بحثش جداست .
خط-ژاپـنـی-=-خط-اسـرائـیـلـی-!!!

اینجا
لینک دانلود : اینجا
۱۳:۲۹, ۲۲/بهمن/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/بهمن/۹۰ ۱۳:۳۱ توسط آناستازیا.)
شماره ارسال: #56
آواتار
نقل قول:جين در انگليسي به معني جن هست و در شرق و چشم بادومي ها يك اسمه كه احتمالا ربطي به جن نداره ( بايد تحقيق بشه)
پس اين اسم ايهام داره و دو معني ميتونه داشته باشه .

پس لطفا اونجا ذکر کنید که هنوز مطمئن نیستید. لطفا هم نگید باید تحقیق بشه ، تحقیق کنیدو بذارید چون اگه من اینکارو کنم هیچکی گوش نمیکنه.
ضمنا جین کازاما با دیول جین یا دمون جین درسته که یک نفرن اما کاملا با هم متفاوتند. جین یه زندگی جدا داره ودیول جین یک اندیشه ی جدا

نقل قول: فقط اين حدس رو ميزنم كه شما به دليل علاقه ي بسيار زياد به اين شخصيت ، ازش دفاع ميكنيد .
من نميدونم چرا شما با اين كه قبول داريد اين شخصيت يك شخصيت فراماسونري است بازهم از اين طرفداري ميكنيد !!!

هوووم......نمیدونم چی بگم.
باور کنید موقعی که این مطابو خوندم بد جوری به اعصابم فشار اومد.شاید هم از روی علاقم به جین باشه! یعنی فک میکنید نبایدازش طرفداری کنم؟
کاشکی به جای نقد سر تا پای شخصیت ها از دست های پشت پرده ی این بازی میگفتید.

در ضمن دیول جین در تکن 5 به عنوان غول آخر نیست. غول آخر جین پاجی و در تکن 6 آزازل هستش.
تازه شکست دادن دیول جین بسیار بسیار بسیار ساده و آسونه. یعنی یه بچه دو ساله هم میتونه از پس اون مرحله بر بیاد.
جین تو هیچ کدوم از شماره های تکن به عنوان غول آخر نبوده ( قابل توجه
ema1392
)
پس جین به عنوان یه جن شکست ناپذیر تو ضمیر ناخوداگاه هیچ کس ذخیره نمیشه.
هیچ گیمیری وقتی به مرحله ی 8 میرسه نمیگه :واییی.....نـــــــــــــــــه!!!....حالا چه جوری جین کازاما رو بکشم؟.....کار حضرت فیله...........
ولی باز هم میگم اینکه نظر خودمونو در اختیار دیگران به عنوان یه مطلب عمومی قرار بدیم اصلا اصلا اصلا جایز نیست. چون در این صورت من هم باید یه کار هایی بکنم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، novambr
۱۳:۳۸, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #57
آواتار
خوب بابا حالا شما به جین که یه شخصیت خیالیه علاقه داری به ما ربطی نداره ما میزگرد خودمون رو داریم و داریم توش بحث و گفت و گو میکنیم دلیلی نداره شما انقدر با دست پاچگی و عصبانیت از ایشون دفاع کنید بابا کمی روشن فکر باشید
واقعا کنترل ذهن همینه که شما دارین سره یه شخصیت خیالی که هیچ ارزشی نداره با همدیگر بحث و جدل میکنید شرکت نامکو با این شخصیت میلیون ها دلار پول بدست میاره اونوقت شما فقط با یاد و فکرش زندگی میکننید بابا خیلی متاسفم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: K-1 ، Amir ، ANTI satan ، yashar1374 ، blue.blood ، Maysam-1st
۱۸:۳۰, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #58
آواتار
یعنی فک میکنید نبایدازش طرفداری کنم؟
ببخشيد كي گفت كه طرفداري نكيد من فقط ميگم كه چشمو گوشتون بايد باز باشه Confused
کاشکی به جای نقد سر تا پای شخصیت ها از دست های پشت پرده ی این بازی میگفتید.
ماداريم در مورد جين حرف ميزنيم و اون بحثش جدا هست Wink
در ضمن مهم اين نيست كه غول آخر باشه يا اول مهم اينكه هميشه با اون روبه رو ميشي ( لطفا در جواب دادن دقت كنيد كه چه چيزي معيار و هسته ي جمله هست )
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: K-1 ، ANTI satan
۱۹:۱۶, ۲۲/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #59
آواتار
نقل قول: خوب بابا حالا شما به جین که یه شخصیت خیالیه علاقه داری به ما ربطی نداره ما میزگرد خودمون رو داریم و داریم توش بحث و گفت و گو میکنیم دلیلی نداره شما انقدر با دست پاچگی و عصبانیت از ایشون دفاع کنید بابا کمی روشن فکر باشید
واقعا کنترل ذهن همینه که شما دارین سره یه شخصیت خیالی که هیچ ارزشی نداره با همدیگر بحث و جدل میکنید شرکت نامکو با این شخصیت میلیون ها دلار پول بدست میاره اونوقت شما فقط با یاد و فکرش زندگی میکننید بابا خیلی متاسفم

احتمالا بخاطر سن و سال پایین باشه ، ما هم سنمون پایین بود عشق سوباسا بودیم !Big Grin
انشالله چند سال دیگه این احساسات و کودک درون میخوابه !
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محب الزهرا
۲:۳۱, ۲۳/بهمن/۹۰
شماره ارسال: #60
آواتار
(۱۷/بهمن/۹۰ ۱۴:۵۹)آناستازیا نوشته است:  ببینم کی گفته من 12 سالمه؟؟
کی کفته کودک درونم فعاله؟؟ اینارو میگید چون من با نظراتتون مخالفم؟؟ بینیو بین الله زیاده روی نکردین؟؟
عکس کازویا رو گذاشتین بعد میگید جین؟؟ خدا وکیلی ادم اعصابش خورد میشه. بعد هم اصلا دلیل تون واسه ی اثبات کلمه ی جن روی جین قانع کننده نبود.
mohammad727
ببخشید اشکالی داره رو جین غیرتی باشم؟؟
لطفا میشه بگید اشکالم کجا بوده که همگی با نظرم مخالفید؟
راستی یه چیزی بگم. تا حالا به شلوار دیول جین دقت کردید؟ روی یکی از کفش هاش دورتا دورش مهرست.
[تصویر: DevilJinTTT2.jpg]

مطمئنید نمیخواین به اون گیر بدید؟؟ نه تورو خدا تعارف نکنیداااا. دیگه آبرویی هم برای اون شخصیت بدبخت گذاشتید؟؟

به زمینو زمان گیر دادید .از کازویا گرفته تا هوارانگ فلک زده!
حرفای منو جدی نمیگیرید چون فک میکنید از روی علاقم به جینه ولی من بازم میگم باید نیمه ی پر لیوانو دید.
ندید جـیــن چه جوری برای کشتن آزازل [/i][u]جونشو فدا کرد؟

حیا کنید. غیرت هم خوب چیزیه.
ما که همه منتظر امام زمانیم مطمئن باشید امام زمان یارایی رو که الکی تهمت میزنن نمیخواد.......

بعدشم (داداش جلال) انتقاد من انتقاده. نمیدونم چرا به کامتون تلخ شد و در ضمن من کاملا رو چیزی که نوشتم فکر کردم

اعصابتو خرد نکن بابا!!!تکن یک بازی بی نظیره و چه جین و چه دویل جین بهترین کاراکتر بازی اند!!!من باهاتم کمک خواستی در خدمتم!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: anty-evil
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]