کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آیا اینیشتین شیعه بود؟
۲۰:۳۴, ۱۹/آبان/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
با عرض سلام و خسته نباشید.
چندی پیش مطلبی درباره شیعه شدن اینیشتین در سایتهای خبری منتشر شده بود. من فکر می کردم که ممکن است این هم از همان بازی های رسانه ای با خبرهای ضد و نقیض باشد که موجب مشغول شدن اذهان از واقعیات موجود می شود. با این حال از طریق عزیزی که در قم ساکن است تحقیق کردم و متوجه شدم که بیت آقای بروجردی وجود نامه نگاری بین ایشان و اینیشتین را تایید می کند. اگر از دوستان کسی در این زمینه اطلاعاتی دارد ممنون می شوم مطرح کند. درضمن اینکه گفتم بیت آیت الله بروجردی نامه نگاری ها را تایید کرده جزء شنیده های من از یک دوست قابل اعتماد است و من از دو لب آن عزیزان نشنیدم.

خداوند چشم ما را به دیدن یوسف زهرا روشن کند...
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، خاک ، وحید الف ، محمود ، آرین (الهه.ع) ، یا صاحب الزمان ، freewish ، hesam110 ، یاســین ، سرباز امام

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۴۶, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #11
آواتار
(۵/آذر/۹۰ ۱۵:۲۱)alitalebi نوشته است:  عزیز اینا تماما حرف و اظهار نظر شخصی است. و مدرکی درست و حسابی نیست برای صدق این مطلب
اگر درصدی هم قبول کنیم که شیعه شده به شما با قاطعیت میگم رسانه به هیچ وجه نمیزاره شما این رو بفهمی.هر سندی برای صحت این موضوع وجود داشته باشه از بین میبرند.
اگر این اتفاق بی افته یعنی همه بفهمن انیشتین مسلمان و شیعه شده بود میدونی چه اتفاقی براشون می افته
پس با تمام قبا انکار میکنند و از هرچیزی هم جلوگیری میکنند تا اثبات نشه.
دوست عزیز من هم موافق نظر شما هستم و اطمینان دارم که انیشتین شیعه نشده اما این مطلب که انیشتن نامه ای به آیت الله بروجردی(رحمة الله علیه) داده در فضای سایبری بسیار زیاده کافیه یک سرچ کنی ببینی و حرف من هم اینجا نقدی بر این نامه است چون با نظام صهیونیستی در صورت صحت جور در نمیاد مگر این که نقشه ای در کار باشه.

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یاســین
۲۲:۱۴, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #12
آواتار
خوب حالا چه نتيجه گيري ميخواي بکني دوست عزيز؟؟؟؟ فقط اينو کم داشتيم که انيشتين اين نابغه بزرگ قرن رو تفتيش عقايد کنيم!!!!..ايشون حق بزرگي بر گردن علم فيزيک داره ..با نظريه نسبيت انيشتين علم کيهان شناسي به يک جهش بزرگ رسيد...کاري که اين نابغه براي بشريت کرده انقدر ارزشمند هست که از نظر من کنکاش در زندگي شخضي و خصوصي ترين زواياي زندگيش يه اهانت بزرگ محسوب ميشههههه..حالا ايشون چه يهودي باشه چه مسلمان يا به قول شما شيعه!!!!! چه فرقي ميکنه...خدمتي که اين دانشمند به تاريخ بشريت کرده انقدر بزرگه که من نوعي ..حتي با ديدن عکس ايشون منقلب ميشم..يعني شايد سالها بگذره و دانشمندي به بزرگي انيشتن تاريخ به خودش نبينه...حالا مثلا اگه اين مسئله براتون مسجل بشه که انيشتين شيعه بوده خوشحالتر ميشين؟؟ يا اگه بدونين نه ايشون يهودي بودن و يهودي مردن ايا ديدگاه و حستون نسبت به اين دانشمند عوض ميشه؟؟؟واقعا برام جاي سواله!!:s
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Blank Mind ، محمد667
۲:۳۲, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #13

حق با شماست.
ولی برای خیلی افراد مهمه که سیره زندگی افرد مشهور یا دانشمندان چیه که سرلوحه خودشون قرار بدن برای موفقیت.
که دین و عقاید مزهبی در این بخش بررسی میشه.
البته این مهمه که اگر دین تحقیقی داشته انیشتین اون دین چه بوده اگر هم دین ارثی بوده که هیچ
۹:۵۵, ۶/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۶/آذر/۹۰ ۱۰:۰۷ توسط محمد667.)
شماره ارسال: #14
آواتار
یه سوال :
ایا ما شیئه هستیم ؟؟؟؟؟
یا اینکه شیئه یعنی چه ؟؟؟؟؟
[/b]

یعنی در ایران متولد شدن ؟؟؟

یعنی زیر جمهوری اسلامی ایران تربیت شدن ؟؟؟؟؟

یا اینکه بگیم مرگ بر امریکا ؟؟؟

[b]خیلی مسخرست این دنیا

کاش میدونستید که بعد از استفاده ی نظامیه امریکا از بمب اتم ، انیشتین گفت :
اگر روزی دوباره متولد شوم یه لوله کش میشم نه یک فیزیکدان[/b]

[b]روزهای اخر زندگیش به جنون متهم شد زیرا پس از ان حادثه ی هیروشیما ضربه ی روحیه بسیار زیادی خورد و به مخالفت با دولت مردان برخاست
Heart
[/b]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi ، a.l.?
۱۲:۴۴, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #15
آواتار
به نظر من بحث در این مورد بی فایده هستش چون نمیشه به اصل و حقیقت ماجرا پی برد شاید هم شیعه شده باشه ما از کجا بدونیم؟

پس نه بهش توهین کنیم که گناهکار بشیم نه قربون صدقش بریم

از لحاظ علمی که یکی از 3 نفر برتر تمام تاریخه به نظر من
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: محمد667 ، alitalebi ، a.l.?
۱۵:۰۰, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #16
آواتار
نمی دانم انیشتین شیعه بوده یا نبوده... اصلا برای ما بنظرم نباید زیاد مهم باشد چون به خودش و آخرت خودش مربوط است... ولی خب حرفهایی زده میشود چزهایی گفته مشود... چیزهای مهمتری در زندگی وجود دارد ولی من خودم از انیشتین خوشم میاید. آدم خوبی بوده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، MohammadSadra ، alitalebi
۱۹:۳۵, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #17
آواتار
برشهایی از مغز یکی از نوابغ بزرگ قرن بیستم در موزه ای در فیلادلفیا به نمایش گذاشته شده است، برشهایی که بسیاری از محققان با مطالعه بر روی آن به اسراری از دلیل هوش بالای انیشتین پی برده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، درصورتی که علاقمندید بدانید مغز یک نابغه چه شکلی دارد، بهتر است سفری به فیلادلفیا داشته باشید، زیرا در آنجا می توانید برای اولین بار 46 قطعه از مغز آلبرت انیشتین، فیزیکدان نظری که نظریه نسبیت عمومی را مطرح کرد، از نزدیک ببینید.

این قطعات از مغز یکی از نابغه ترین فیزیکدانان جهان در موزه "موتر" و کتابخانه "پزشکی تاریخی" برای 9 روز به نمایش گذاشته خواهند شد. علاقمندان می توانند 46 قطعه از مغز این نابغه را به همان شکل که هست مشاهده کرده و بخشهایی از آن را نیز در زیر میکروسکوپ مشاهده کنند.

این برشها از مغز انیشتین از سال 1955 که وی در سن 76 سالگی دار فانی را وداع گفت، سفر طولانی و عجیبی داشته اند. "توماس هاروی" آسیب شناسی که کالبد شکافی انیشتین را انجام داد، طی یکی از مراحل استاندارد کالبد شکافی بخشی از مغز انیشتین را از جمجمه اش خارج کرد اما نتوانست آن را به جای خود بازگرداند. وی بعدها اظهار داشت که پسر انیشتین به وی اجازه داده تا این بخش از مغز را بردارد اما خانواده انیشتین این ادعا را رد کرده اند.

[تصویر: 725274_orig.jpg]
تصویری از برشهای مغز انیشتین
سفر عجیب بخشی از مغز یک نابغه

هاروی در افتضاحی که در پی این رویداد به بار آمد، کار خود را از دست داد اما مغز انیشتین را نگه داشت. طی سالها او بخشهایی از مغز را برای عصب شناسانی که تلاش در درک ساختار مغزی داشتند که انیشتین را به یک نابغه تبدیل کرده بود، ارسال می کرد.

هاروی برای آموزش تکنیک برش به فیلادلفیا سفر کرد و در آنجا بود که قطعه به جا مانده از مغز انیشتین در لابراتوار آسیب شناسی به نام "ویلیام اریک"برش خورده و به قطعات مختلفی تقسیم شدند. هاروی به عنوان تشکر از اریک که این فن را به او آموخته و نمونه مغز را در لابراتوارش برش داده بود، 46 برش از آن را به وی هدیه داد. ضخامت هر یک از این برشها 20 تا 50 میکرون است.

زمانی که اریک در سال 1967 درگذشت، همسرش قطعات را به پزشکی دیگر به نام "الن استینبرگ" اهدا کرد و در نهایت وی نیز برشها را به "لوسی رورک آدام" عصب-آسیب شناس بیمارستان کودکان فیلادلفیا سپرد. وی نیز به تازگی تصمیم گرفته است تا این برشها را به موزه موتر اهدا کند.

چرا انیشتین نابغه شد؟

محققانی که بر روی مغز این نابغه مطالعه کرده اند می گویند تعیین عاملی ویژه در مغز انیشتین که منجر به بروز نبوغ باورنکردنی اش شده بسیار دشوار است، با این همه شاید ساختار میکروسکوپی مغز انیشتین که پس از مرگش به صورت غیر طبیعی جوان به نظر می رسید یکی از این عوامل باشد.

بر اساس گزارش لایو ساینس، محققان بر این باورند که مغز او توان ساخت "لیپوفوسین"، پسماند سلولی که با سالخوردگی در ارتباط است را نداشته و عروق خونی در مغز او نیز از ساختار و شکل بسیار خوبی برخوردار بوده اند به طوری که محققان می گویند مغز او در زمان مرگ ساختار مغز فردی جوانتر از 76 سال را داشته است، عواملی که شاید در نبوغ انیشتین تاثیرگذار بوده اند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: alitalebi
۱۳:۴۳, ۷/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۱۳:۴۸ توسط mohammad790.)
شماره ارسال: #18
آواتار
دوستان اين موضوعات فکر نکنم زياد مربوط به اصول عقايد شيعه باشه بنده تاپيک رو ميبندم اگر بحث خواست ادامه پيدا کنه در بخش ديگري.
گفتني هارا دوستان گفتند
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا