|
انتقادات از فضای کلی تالار
|
|
۱۲:۵۷, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۰ توسط bahar2006.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ. نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟ از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن. خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم. |
|||
|
| آغاز صفحه 9 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۳:۳۳, ۱۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #81
|
|||
|
|||
|
سلام
من در مطالبی که خوندم، خیلی مباحث مفیدی مطرح شده اما متاسفانه بعضا با نوشته هایی برخوردم که غلطهای املایی داشته، درسته که از اعتبار نوشته کاسته نمیشه، اما از دوستان خواهشمندم دقت بیشتری بفرمایند ![]() با تشکر
|
|||
|
|
۱۵:۳۹, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #82
|
|||
|
|||
|
غلط املایی بره به درک
غلط موضوعی انشاالله نداشته باشیم خواهشا این غلط املایی رو دیگه بیخیال شید چند ساعت من تایپ میکنم بعد یه پیام خصوصی برام به صورت تحقیر امیز میاد و میگه : چند با چه ی سه نقطه ی و کوه با که ی کاهه این پیام خصوصی میدونید چیه ؟؟؟؟؟ این پیام خصوصی خود خود فحشه ![]() ![]() خواهشا اینو بچسبین نه غلط املایی رو
|
|||
|
۱۸:۱۴, ۱۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۱۸:۱۵ توسط سدرة المنتهی.)
شماره ارسال: #83
|
|||
|
|||
|
بله
برای من هم اینطور اومده 3 ساعت زحمت کشیدم نوشتم بعد یه خواهری بجای برداشتش از متن رفته به یه غلط املایی گیر داده. البته به شعور خودش توهین کرده ، اما یکم در اخلاق مراعات کنید بد نیست. |
|||
|
|
۲۰:۰۷, ۱۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #84
|
|||
|
|||
|
ببخشید که تند رفتم
راستی من یه تاپیک زده بودم که فقط عکس از رئیس جمهور و منشور کوروش بود اون تاپیک چرا و بر چه اساسی پاک شده ؟؟؟ ![]() ![]() درود بر اسکندر مقدونی ذوالقرنین قران ( این شعار را من در این سایت اموختم ) |
|||
|
|
۲۰:۲۲, ۱۵/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/آبان/۹۰ ۲۰:۳۲ توسط Anti gods.)
شماره ارسال: #85
|
|||
|
|||
(۱۵/آبان/۹۰ ۲۰:۰۷)محمد667 نوشته است: ببخشید که تند رفتممحمد جان اینجا شما هزارتا سند ومدرک از وجود کوروش وخوب بودنش بیار همش از نظر دوستان کذبه ومال صهیونیستهاست.ولی کافیه بری بگردی یه کتاب یاسند مبنی بر کافر بودنش یا وجود نداشتنش پیدا کنی واینجا بزاری اون درسته وباید روش نقد صورت بگیره.وببین چه تقدیر وتشکرایی ازت میشه.ثانیه ای چهل تا اعتبار بهت اضافه میشه که دستت درد نکنه مارو از گمراهی در اوردی.اما اون کتابهایی که میگن کوروش وجود داشته باید از صحنه روزگار محو شه.این سیاستیه که من دیدم.اگرم کسی بیاد بگه حرفت غلطه قبول نمیکنم.چون از این جور چیزا تا دلتون بخواد دیدم. طرف یه کتاب گیر اورده گزاشته اینجا که میگه کوروش وجود نداشته ویا کافر بوده همه میان میریزن سرش که اه دیدی چی شد کوروش وجود نداشته.سرمون کلاه گزاشتن.اما دویستا کتاب بیار که خلاف اینارو بگه,همه میگن این کار صهیونیستهاست ودروغه.کلا ما ایرانیها از حرفای دو پهلو وسخنانی که یه سری چیزارو زیر سوال ببره خوشمون میاد.حالا میخواد درست باشه یا غلط.مهم نیست. |
|||
|
|
۱۱:۴۵, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #86
|
|||
|
|||
|
سلام مدیران عزیز یک سوال داشتم.امروز به داشتم به تیم تالار نگاه میکردم یک نکته ی جالب رو دیدم . تعداد کاربران فعال تالار 7 تا بود و تعداد ناظرین 16 تا (البته مدیران بخش ها و معاونان و مدیران کل رو حساب نکردم)میشه توضیح بدید با وجود کاربران فعالی مثل محمود و sms(میلاد) و محمد پایه ثابت تالار و.... چرا اینقدر تعداد کاربران فعال کم هستش . نمیخوام حرفی بزنم کسی ناراحت بشه چون واقعا کاربر فعال بودن فقط رنگی شدن اسم کابر هستش و هیچ ارزشی نداره و ولی بعضی از کاربران فعال تالار نصف بعضی از کاربران تالار در طی شش ماه اخیر فعالیت نداشتن. در بقیه فروم ها برای تشویق کاربران بعد از یک مدت فعالیت اونها رو به عنوان کاربر فعال بعد از یک مدت انتخاب میکنن ولی اینجا کاربران فعال از تعداد ناظران کمتر هستن و این اصلا به نظر من خوب نیست. البته این رو بگم کاربر فعال یعنی کاربری که زیاد در تالار فعالیت میکنه نه اینکه عقایدش بیشتر به عقاید تالار نزدیک باشه یا نظراتش پخته تر باشه .لطفا این مساله رو هم فراموش نکنید. برای خیلی از دوستان مثل من مهم نیست که کابر فعال انتخاب بشن چون معتاد تالار شدن و به این راحتی ها تالار رو ول نمیکنن ولی برای تشویق بچه های تالار تعداد کاربران فعال رو بیشتر کنین از نظر من بهتره.چون برای من پیشرفت تالار مهمه .اگر هم اشتباهی میکنم با دلیل من رو اگاه کنید. در پناه حق
|
|||
|
|
۱۸:۴۴, ۲۲/آبان/۹۰
شماره ارسال: #87
|
|||
|
|||
نقل قول: البته این رو بگم کاربر فعال یعنی کاربری که زیاد در تالار فعالیت میکنه نه اینکه عقایدش بیشتر به عقاید تالار نزدیک باشه یا نظراتش پخته تر باشه .لطفا این مساله رو هم فراموش نکنید. خیلی حرف توپی بود. |
|||
|
|
۲۲:۳۰, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #88
|
|||
|
|||
|
ناظران ما همشون در ابتدا جزو کاربران فعال بودن. در واقع کار نظارت یکی از فاکتورهاش وقت گذاشتن هست و البته یه سری پارامترهای مهم دیگه که قبلا جایی گفتم. حالا دوستان ناظر ما کسانی هستن که پارامتر اول یعنی وقت رو داشتن بنابراین کاربر فعال شدن. از بین کاربران فعال طبعا دوستانی که بنا به صلاحدید احساس کردیم برای کار نظارت مناسب تر هستن انتخاب کردیم و این باعث شده تعداد ناظران بیشتر از کاربران فعال نشون بده در حالیکه اصل داستان همونی هست که گفتم.
از طرفی در معرفی ناظران یک سری اولویت ها داریم و در انتخاب کاربران فعال مواردی دیگه. این نیست که در این فروم مثل سایر فرومها ملاک فعال بودن فقط تعداد پستها باشه. به هر حال اینجا قوانین خاص خودش و جهانبینی خودش رو داره. بعضا کاربران معاندی داشتیم که در مناظره های خودشون تعداد پستهای زیادی داشتن. قرار نیست چنین افرادی فعال فروم معرفی بشن! یا موارد مشابه دیگه.... البته بنده متوجه نیت خیر شما عزیز هستم اما مطمئن باشین ما هم ملاکهایی در دست داریم که لااقل به نظر خودمون درست و مهم هستن. صحبت این نیست که حتما در تمام زمینه ها هم عقیده با تالار باشن اما بالاخره ضوابط و معیارهایی هم وجود داره. یه حداقل هایی باید وجود داشته باشه. |
|||
|
|
۲۲:۵۰, ۲۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #89
|
|||
|
|||
|
بیداری اندیشه عزیز
بنده این جمله رو گفته بودم نقل قول:البته این رو بگم کاربر فعال یعنی کاربری که زیاد در تالار فعالیت میکنه نه اینکه عقایدش بیشتر به عقاید تالار نزدیک باشه یا نظراتش پخته تر باشه .لطفا این مساله رو هم فراموش نکنید. که اصلاحش میکنم کاربر فعال یعنی کاربری که فعالیت مفیدش در تالار زیاد هست. من نمیگم یک معارض که زیاد پست زده به عنوان کاربر فعال انتخاب بشه .گرچه که فکر نمیکنم کسی با این شرایط داشته باشیم ولی در کل میگم یک مقدار ف+ل+تر انتخاب کاربران فعال رو کمتر کنید . ملاک های انتخاب کاربران فعال شما فکر میکنم اینها باشه
1-فعالیت مفید2-جنجالی نبودن 3-فعالیت چند ماهه از زمان ثبت نام 4-فعالیت زمانی قالب توجه در تالار [b] این اخرین ملاک هم کمی به نظر من تاثیر گذار هست 5-اعتبار در بین کاربران و میزان تشکر خوب به نظر من افرادی هستن که این ملاک رو داشته باشن ولی کاربر فعال انتخاب نمیشن این رو هم تاکید کنم خیلی کاربران مفید داریم که در طی چند ماه اخیر بیشتر از بعضی از کاربران فعال تالار لیاقت فعال بودن داشتن. البته قصد ندارم با این حرف جنجال الکی به وجود بیاد وکسی ناراحت بشه چون کابر فعال فقط یعنی رنگی شدن اسم ولی بهتره یک بررسی در این مورد شما مدیران داشته باشین و در این مورد کمی فکر کنید . چون این بخش یک مقداری کند و ضعیف عمل میکنه. |
|||
|
|
۰:۴۶, ۲۶/آبان/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/آبان/۹۰ ۰:۴۷ توسط zaeim.)
شماره ارسال: #90
|
|||
|
|||
(۲۵/آبان/۹۰ ۲۲:۵۰)ANTI MASON نوشته است: بیداری اندیشه عزیز که اصلاحش میکنم کاربر فعال یعنی کاربری که فعالیت مفیدش در تالار زیاد هست. من نمیگم یک معارض که زیاد پست زده به عنوان کاربر فعال انتخاب بشه .گرچه که فکر نمیکنم کسی با این شرایط داشته باشیم ولی در کل میگم یک مقدار ف+ل+تر انتخاب کاربران فعال رو کمتر کنید . ملاک های انتخاب کاربران فعال شما فکر میکنم اینها باشه 1-فعالیت مفید 2-جنجالی نبودن 3-فعالیت چند ماهه از زمان ثبت نام 4-فعالیت زمانی قالب توجه در تالار [b] این اخرین ملاک هم کمی به نظر من تاثیر گذار هست 5-اعتبار در بین کاربران و میزان تشکر خوب به نظر من افرادی هستن که این ملاک رو داشته باشن ولی کاربر فعال انتخاب نمیشن این رو هم تاکید کنم خیلی کاربران مفید داریم که در طی چند ماه اخیر بیشتر از بعضی از کاربران فعال تالار لیاقت فعال بودن داشتن. البته قصد ندارم با این حرف جنجال الکی به وجود بیاد وکسی ناراحت بشه چون کابر فعال فقط یعنی رنگی شدن اسم ولی بهتره یک بررسی در این مورد شما مدیران داشته باشین و در این مورد کمی فکر کنید . چون این بخش یک مقداری کند و ضعیف عمل میکنه. با شما موافقم خیلی وقت ها بخاطر زیاد بودن مطالب اونها رو مطالعه نمیکنم ، مطلبی رو میخونم که یکی از کاربران فعال یا مدیران از اون تشکر کرده باشند. لذا فکر میکنم باید کاربران فعال (اسمشون رنگیه) بیشتر بشوند |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بچسبین نه غلط املایی رو

ولی برای تشویق بچه های تالار تعداد کاربران فعال رو بیشتر کنین از نظر من بهتره.چون برای من پیشرفت تالار مهمه .