شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
سلام
چرا اينقدر فضاي تالار بي روح شده گفت و گوي دوستان روي موضوع هاي مهم و اساسي كه ظهور و امام زمان عليه السلام هستش كم شده و تالار داره تبديل ميشه به يه وبلاگ.
نمي دونم شايد فقط من اينجوري احساس مي كنم نظر شما چيه؟
از مديران تالار خواهشمندم كه هر چند وقت يك بار اعلام كنن كه چه پست هايي مهم و اساسي هستن و به دوستان و كاربران محترم تالار پيشنهاد ميشه كه روي چه موضوعي بحث داشته باشيم و نظر خودمون را بگيم، براي اينكه تالار به موضوعات غير اساسي و جنبي نپردازه راه حلي را ارائه كنن.
خواهش مي كنم دوستان ديگه هم نظرشون رو در مورد وضعيت كنوني تالار بدن شايد من در اشتباه هستم.
درسته و حق با شماست
برای حل این مشکل چند کار انجام شده، مثلا:
هر هفته بهترین مطالب در تاپیک زیر معرفی می شه
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-1135.html
و در هر بخش هم تاپیک های مهم مشخص شده اند
ولی اینکه می فرمائید فضای تالار بی روح شده، بخاطر اینه که بعضی از مسائل سطحی گفته شده و حالا که ما باید از سطح به عمق بریم، اینکار برامون سخته.
و دیگه اینکه همه ی ایده های اولیه و البته جالب توجه مطرح شده و انگار کسی نیست که ایده ای ناب و تازه بده.
و البته نیاز به زمان هم هست چون همه جریان ها فراز و فرود دارند که فکر می کنم این هفته های اخیر ما در قسمت سرازیری قرار داشتیم
انشاالله با همت مدیران و خلاقیت کاربران جدید دوباره به سمت بالا حرکت کنیم.
من با حرفت موافقم ولی تا وقتی که دو دستگی و اختلاف بین بچه هاست نمی تونه سایت همه باید یکی بشیم ولی بعضی ها غیرتی عمل می کنن بعضی ها تندرو هستن و بعضی ها زیادی بحث سیاسی واقعا اگه واسه خدا و امام زمان کار می کنیم اینا باید همه چیزو بذارن کنار دفاعی کار نکن چون انسانم می تونه اشتباه کنه تنها کسان که اصلا عیب ندارن اول خدا و بعد پیامبران و امام هستن نه افراد معمولی یا کسایی که تو ایران هستن
بسم الله الرحمن الرحیم
من از این تالار خسته شدم یه عده از دوستان یه مطلبی رو میگن
یه سری از دوستان میان تکذیب می کنن یا تایید بعضی هم که
با هم جنگ و دعوا میکنن اگه تایپیک ها رو بخونید می فهمید
شدیم سایت خبری فقط خبر می رسونیم این اتفاق افتاد یا این اتفاق قراره بیافته
در برابر این اتفاق ها ما چه عملی انجام دادیم کار مثبتی انجام دادیم ؟!!!!!
تا حالا برای مبارزه کاری انجام دادیم من که چیزی توی تالار ندیدم!!!
به نظر شما این تالار تا الان موفق بوده با تقریباً 1500 عضوی که داشته چه کاری انجام داده
به غیراینکه فقط نظر و بازهم فقط نظر البته بعضی از دوستان خواستن کاری بکنند مثل آقای
امیر بروف که در حال شروع یک مستد هستند کلاً معلوم نیست
این تالار به هدفش رسیده ؟!! هدفش چی بوده؟!!! الان ما کجای راه هستیم؟؟؟؟؟
نمی دونم آیا فقط من این جوری فکر می کنم یا نه؟!!!!
سلام
یکی از دوستان پیشنهاد همایش گذاشت.خیلی فکر خوبی بود...نمی دونم چرا بعضی ها می ترسن ظاهر بشن!!!!!!!!!!!ما که کارمون و تالارمون و اهدافمون مثل فیس بوک و 360 نیست!!!!!!!!! پس چرا همکاری نمی کنید یک همایش با حضور اعضا برگزار بشه؟؟؟؟ آقایون و خانومها انسان در هر کاری به یک پیر و مرشد نیاز داره
اگه یک همایش خصوصی برگزار بشه با حضور اعضا و دعوت از استادان و پژوهشگران در زمینه مهدویت خیلی عالی میشه.
از اونا کمک میگیریم و برنامه ریزی می کنیم به خدا ما اینجا الکی نیومدیم...دعوت شدیم و وظایفی داریم....
از مدیران سایت خواهش می کنم در برگزاری این همایش کمک کنن
اون پیشنهاد همایش رو هم خودم داده بودم که یه تحولی در فعالیت های
تالار شکل بدمن می دونم چرا مورد استقبال به اصطلاح مدیران قرار نگرفته
در تعجبم ، مثل اینکه که مرد عمل نیستند و فقط حرف می زنند تایپیک
ایجاد می کنند نمی دونم چرا در برابر دشمن تا دندان مصلح فقط می خواهیم
حرف بزنیم
به نظر من ما کم نیستیم. فقط مشکل اینجاست که هر کس دوست داره برای خودش یک کاری بکنه. ما اگر متحد بشیم و هدف داشته باشیم خیلی کارها می تونیم بکنیم. منظور من فقط تالار نیست. ببینید چقدرسایت در زمینه ی مهدویت دارن کار می کنن. ولی تا الان چه کار کردیم. فقط یکبار سر لوگوی المپیک با هم متحد شدیم و صدامون رو به گوش جهانیان و سازمان تربیت بدنی رسوندیم. پس ما می توانیم. بخدا می توانیم. فقط باید متحد بشیم و با هدف کار کنیم.
ما نباید منتظر بنشینیم تا او بیاید و ما را متحد کند, اوست که منتظر است تا ما متحد شویم و ظهور کند
امپراطور خودت بیفت جلو دیگه
من اصلا مدیران سایت نمی شناسم تازه واردم وگرنه یه حرکتی می زدم

با سلام
دوست من انجام كار براي ظهور آقا امام زمان فقط با ساخت مستند و همايش نيست.
كار و هدف اصلي متمايل كردن افراد براي داشتن تقواي بيشتر، خودسازي و درست و محكم كردن اعتقادات هستش.
همايش و مستند و .... هم اين هدفو دنبال ميكنه
اين تالار تا الان باعث افزايش آگاهي نسبت به دين و امام زمانتون نشده؟
البته ميشه براي افزايش راندمان كارهايي كرد .نظير:
1- خودداري از قرار دادن مطالب خبري با ارزش پايين و متعلق به بازه زماني كوتاه
2-عدم اظهار نظر در جاهايي كه اطلاعات كافي نداريم
3- فهميدن فرق بين تالار با موضوع مهدويت و چت روم
و ....
شما می دونید چند نفر با دیدن مستند ظهور به این تالار مراجعه کردند
یکی شون خود من . روش دیدن در امر آموزش بهترین راه هست.
مدیران سایت اونایی هستند که جلوی اسمشون بیستر از 4 و 5 تا
ستاره دارن!!!!!!!!!!!
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13