| نظرسنجی: آیا شما در همایش اعضای تالار شرکت می کنید ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
17 | 62.96% |
| خیر | ![]() ![]() |
10 | 37.04% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
برگزاری همایش با حضور اعضای تالار
|
|
۱۶:۰۰, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۰۲ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ارتباط در بیرون از فضای مجازی چیزی هست که در قسمتی از تالار مطرح شده و دوستان هم جواب های زیادی داده اند موافق و مخالف ارتباط خیلی مهم تر هست دوستان چند راه در اون تایپیک ها گفته بودند که همه ی راه ها هم خوب بود ولی می تونست بهتر هم باشه !!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-614.html تایپیک بالا مربوط به ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی می باشد ولی یک پیشنهاد خوب می تونیم همایش بگذاریم همه اعضا باشند یا افرادی که تمایل دارند حضور داشته باشند ولی اگه همه خیلی خوب میشه هزینه هاش هم اعضا پرداخت میکنند به طور مثال فکر کنم حداقل 1300 تا عضو داریم نفری بخوان 5000تومن بدن می دونید چقدر میشه ناقابل6500000میشه یه سالن گرفت همه ی اعضا رو هم دعوت کرد بهشون مسئولیت داد یا کارهایی محول کرد حالا پژوهش و تحقیق و ساخت کلیپ و ... حالا یعنی یک گام برای نزدیک شدن به اهداف برداریم حالا این جلسات میتونه به صورت دوره ای در همه ی شهرها باشه یا فقط یک جای خاص اون دیگه با اساتید و مدیران تالار که تصمیم بگیرن که اصلاً اجرا بشه یا نه ولی یک بار اجرا کنن ببین نتیجه میده دوستان میان استقبال می کنن یا نه یه ایمیل به همه ی کاربر ها بزنند تا نتیجه رو بررسی کنند امیدوارم که همه گرد هم بیایم برای اهداف بلند تر و با شکوه تر |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۲:۴۸, ۷/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۸۹ ۱۸:۱۴ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
دوستان من خودم هم بچه ی شهرستان هستم
خوب منم تهران رو بلد نیستم الان اگه پول بدی همه جا می برند مشکلی نیست برای هماهنگی باید فقط ببینیم مدیران تالار چی میگن نظرشون چیه خلاصه هر چی باشه بی خودی که مدیر نشدند یه چیزی بلد بودند دیگه !!!!!!!!!! |
|||
|
۱۳:۱۴, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
البته دوستان هر کس تو شهر خودش یا حتی تو خانواده ی خودش میتونه این جلسات رو تشکیل بده
برای مثال ا الان چند هفتس تمام پسرای فامیل هر هفته دور هم جمع میشیم احکام میخونیم ،در مورد مسائل مختلف وفراماسونری ،آخرالزمان و .... حرف میزنیم مهم اینه که ارتباط هامون محکمتر بشه و نزاریم حتی یک نفر از عزیزانمون در سیستم جهانی شیطانی حل بشه یک نکته دیگر هم مهمه و اون اینکه لحظه به لحظه داریم به روز موعود نزدیکتر میشیم و در اون زمان اولین چیزی که نابود میشه و تبذیل به خاطره میشه همین اینترنته پس کم کم باید مستقل بشیم و وابستگیمون رو کم کنیم حتما مهم نیست که همه عزیزان در یک جلسه باشند ما میتونیم مثل جزیره هایی مستق باشیم که با هم متحد هستند ...................................... در مورد پول و سفر به تهران هم خیلی ها مشکل دارند و نباید کاری کنیم که اگر کسی به هر دلیلی نتونه بیاد فکر کنه عقب افتاده یا ناراحت بشه یا علی |
|||
|
|
۱۳:۴۲, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
ممنون ELENOR همه می تونن این بحث ها رو تو خانواده داشته باشند
درست ولی ما گفتیم اعضای تالار بیان با هم آشنا بشن سخنران داشته باشیم از اساتید بزرگ مثل استاد رائفی ، دکتر سروستانی و ... دعوت کنیم برای همایش ها و کارهای دیگه نگفتم که با هم بشینیم بحث کنیم |
|||
|
۱۴:۲۹, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۸۹ ۱۳:۴۲)EMPERATOR نوشته است: ممنون ELENOR همه می تونن این بحث ها رو تو خانواده داشته باشندبله منم منظور شما رو فهمیدم ولی برای اون دسته گفتم که نمیتونن بیان گفتم حتی با یک جمع خانوادگی هم میشه کار کرد در این زمینه هم ما که فعلا آقای رائفی پور رو دعوت کردیم ایشون هم لطف کردند قبول کردن ایشالله در ادامه از دیگر اساتید هم استفاده میکنیم و با هم آشنا هم میشیم یا علی |
|||
|
|
۱۵:۲۱, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
دیدار و ارتباط حضوری اعضا خیلی مفید است
پیشنهاد می کنم اعضا از لحاظ افکار دسته بندی شوند و برای فعالترین آنها برنامه ای هرچند کوتاه در نظر گرفته شود |
|||
|
|
۲۲:۵۹, ۷/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
سلام.
جناب امپراطور بنده اصلا اسمی از هزینه نیاوردم، که شما سریعا بحث مالی رو وسط می کشید. منظورم نا آشنایی امثال بنده و راه بلد نبودن و بعد هم مسائل امنیتی بود! و راضی کردن خانواده و امثالهم... کمی عمیق تر فکر کنید و خودتونو جای دیگران هم بذارید. |
|||
|
|
۰:۰۸, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
حالا elenor جان واقعا وقتي امام ظهور كنه اينترنت نابود ميشه؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟
|
|||
|
۱۱:۴۵, ۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۴۶ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۸۹ ۰:۰۸)a.l.? نوشته است: حالا elenor جان واقعا وقتي امام ظهور كنه اينترنت نابود ميشه؟؟؟؟؟چرا؟؟؟؟؟؟؟؟ من نگفتم امام زمان اگر ظهور کنن " ان شالله اون روز زودتر بیاد" اینترنت نابود میشه منظورم در زمان اوج گیری بحران های جهانی که مقدمه ظهوره این اتفاق احتمالا رخ میده الان کلید روشن و خاموش کردن اینترنت دست آمریکاییها و اوباماست اگر اشوبی و انقلابی که خیلی دور هم نیست آمریکا و متحدانش رو در معرض خطر قرار بده اون وقته که اینتنت پر
|
|||
|
|
۱۴:۴۱, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۷/اسفند/۸۹ ۲۲:۵۹)bozorgmehr نوشته است: سلام. از دوستان واقعاً ممنونم که اینقدر پیگیر هستند این فقط یک فرضیه هست که بدونیم دوستان می تونن بیان یا نه چه شرایطی وجود داره هدف ما بررسی تا به نتیجه برسیم گر صبر کنی اتفاق خوبی می افته |
|||
|
|
۲۱:۳۳, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
من هم موافقم با ایده این همایش..
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان اعضای تالار که خودشان دارای سایت و یا وبلاگ هستند!!!!! | علی 110 | 55 | 29,296 |
۱۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۵ آخرین ارسال: captaincharisma |
|