| نظرسنجی: آیا شما در همایش اعضای تالار شرکت می کنید ؟ این نظرسنجی بسته شده است. |
|||
| بله | ![]() ![]() |
17 | 62.96% |
| خیر | ![]() ![]() |
10 | 37.04% |
| تمام | 27 رأی | 100% | |
|
برگزاری همایش با حضور اعضای تالار
|
|
۱۶:۰۰, ۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/اسفند/۸۹ ۱۶:۰۲ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
ارتباط در بیرون از فضای مجازی چیزی هست که در قسمتی از تالار مطرح شده و دوستان هم جواب های زیادی داده اند موافق و مخالف ارتباط خیلی مهم تر هست دوستان چند راه در اون تایپیک ها گفته بودند که همه ی راه ها هم خوب بود ولی می تونست بهتر هم باشه !!!!
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-614.html تایپیک بالا مربوط به ارتباط اعضا در خارج از فضای مجازی می باشد ولی یک پیشنهاد خوب می تونیم همایش بگذاریم همه اعضا باشند یا افرادی که تمایل دارند حضور داشته باشند ولی اگه همه خیلی خوب میشه هزینه هاش هم اعضا پرداخت میکنند به طور مثال فکر کنم حداقل 1300 تا عضو داریم نفری بخوان 5000تومن بدن می دونید چقدر میشه ناقابل6500000میشه یه سالن گرفت همه ی اعضا رو هم دعوت کرد بهشون مسئولیت داد یا کارهایی محول کرد حالا پژوهش و تحقیق و ساخت کلیپ و ... حالا یعنی یک گام برای نزدیک شدن به اهداف برداریم حالا این جلسات میتونه به صورت دوره ای در همه ی شهرها باشه یا فقط یک جای خاص اون دیگه با اساتید و مدیران تالار که تصمیم بگیرن که اصلاً اجرا بشه یا نه ولی یک بار اجرا کنن ببین نتیجه میده دوستان میان استقبال می کنن یا نه یه ایمیل به همه ی کاربر ها بزنند تا نتیجه رو بررسی کنند امیدوارم که همه گرد هم بیایم برای اهداف بلند تر و با شکوه تر |
|||
|
|
۱۶:۱۰, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
1300تا عضو داریم از کل ایران...
فکر نمیکنم عملی باشه.. برای یک همایش دو سه ساعته نیاز به روزها وبلکه هفته ها برنامه ریزی وصرف وقت واطلاع رسانی و....است.والبته برای یک استان. تازه بیشتر مواقع نتیجه همایش اصلا رضایت بخش نیست... ما خیلی همت کنیم توی همین تالار به اتفاق نظر برسیم.یا خالصانه فعالیت کنیم کافیه. این نظر منه.... |
|||
|
|
۱۶:۵۲, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام
شما شروع کنید با توکل برخدا همه چی خودش درست میشه! یاعلی |
|||
|
|
۱۹:۴۱, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
1300 تا عضو داریم اما انصافا چند تاشون فعالن؟
خیلی خوشبینانه 100 نفر... نه رفیق...ما پیشنهاد یه گردهمایی کوچیک و تبادل نظر دادیم کلی ان قلت تو کار آوردن برخی دوستان...این یکی که دیگه...خودتو خسته نکن... اینجا آدم اهل عمل انگشت شماره...همه فقط قشنگ حرف میزنن.. |
|||
|
|
۹:۴۱, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
دوستان راست ميگن .
چند نفر فعال داريم؟تازه همه كه ماله يه استان نيستن!!!!!!!!!
|
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
دوستان چرا اینقدر بد بین هستند اگه شما قبول کنید که بیاید
چیزی نیست کار نشد نداره باید از خودتون یه همت نشون بدید البته باید صیر کنیم ببینیم اساتید و مدیران تالار چه میگن ؟!!!!!! اگه مخالفت نکنند!!!!!! |
|||
|
|
۱۷:۴۵, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
من تجربه شخصيمو گفتم رفيق!
وگرنه من ذاتا آدم پايه اي هستم |
|||
|
|
۲۰:۳۵, ۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۶/اسفند/۸۹ ۲۰:۳۸ توسط EMPERATOR.)
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من تجربه شخصيمو گفتم رفيق!
وگرنه من ذاتا آدم پايه اي هستم می دونم چی میگی تایپیک هاتون رو در ارتباط خارج از فضای مجازی رو خوندم و درک می کنم ولی این همایشی که میگم خود اساتید هم هستند نظارت می کنند که ما دست از پا خطا نکنیم!!!!!!!!!!!!!!! من موندم که چرا مدیران و اساتید به این تایپیک جواب نمی دن یعنی این تایپیک ارزش نداشته به عنوان یه پیشنهاد یا کلاً مخالف هستند که ما اعضای تالار همدیگر رو بببینیم تبادل اطلاعات کنیم |
|||
|
۲۲:۱۵, ۶/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/اسفند/۸۹ ۱۱:۴۷ توسط ELENOR.)
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
دوستان دو شنبه این هفته دانشگاه ما خواجه نصیرالدین طوسی ساعت 13 تا 15 آقای رائفی پور سخنرانی دارند و برنامه هایی هم برای ادامه این سخنرانی ها و استفاده از افراد مختلف داریم تهرانیها میتونن شرکت کنن و از سخنرانی استاده کنن و در کنارش همدیگر رو ببینن
البته من خودم 100 در 100 معلوم نیست باشم چون سفر عمرمون کنسل شده و گفتن هر روز ممکنه اعزام بشیم!!!! ولی به هر حال من برای این برنامه تو دانشگمون برنامه زیاد دارم ولی ممکنه اولین جلسه نباشم ![]() نگران حراست هم نباشید هماهنگیهاش ان شالله انجام خواهد شد یا علی |
|||
|
|
۲۲:۳۵, ۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان.
ببینید به زبون آسونه اجرای چنین طرحی. ما برای یک همایش دانشگاهی چند ماه برنامه ریزی و دوندوگی باید میکردیم چه برسه به این قضیه. بعد هم فکرشو کردید مثلا من که خوزستانی ام و تهران هم به اون صورت آشنایی ندارم،چطور باید بیام؟ صد در صد مثل باقی امکانات بازم سر ما شهرستانیا بی کلاه میمونه! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| فراخوان اعضای تالار که خودشان دارای سایت و یا وبلاگ هستند!!!!! | علی 110 | 55 | 29,292 |
۱۴/مرداد/۹۳ ۱۱:۴۵ آخرین ارسال: captaincharisma |
|