|
آیا تا به حال به امتحانات الهی فکر کرده اید؟؟؟ p#
|
|
۱۸:۰۹, ۱/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۲۰:۳۳ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
همین امروز که با دوستم نشسته بودم لحظه ای گفت: من سوالی داشتم گفتم بگو آماده ی شنیدنم چیزی گفت که واقعا داشتم از تعجب شاخ در می آوردم فکر هر سوالی را میکردم غیر از این سوال:
نمیدانم چرا با اینکه خدا میداند که آخر و عاقبت ما چه میشود باز ما را در این دنیا امتحان میکند. سعی کردم و جوابش را دادم قانع نشد سپس من در راه با خودم تفکر کردم هزاران مثال آوردم مثلا مثال معلم ولی گفت: معلم اطمینان ندارد اما خدا اطمینان دارد که ما چه راهی میرویم [b]نظری دارید؟؟ یا علی [/u][b][/u] |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۴:۳۸, ۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۳/اسفند/۹۰ ۱۴:۴۲ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
با سلام
(۲/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۶)freewish نوشته است: دوست عزیز با تشکر از جواب شما (۳/اسفند/۹۰ ۱۰:۱۶)علی 110 نوشته است: نکته ی اول این که بعد از بررسی سند حدیث و منبع آن باید بررسی شود که لفظ دقیق عربی این روایت که به اتفاق ترجمه شده چه چیزی است مختصر و مفید پستی که علی آقا در جواب جناب freewish دادند از نظر بنده اینه که : قرار نیست هر کسی که شایسته هست (به فراخور زمانه) حتما به حق خودش - البته دراین دنیا - برسه و ممکنه ناملایماتی رو در این راه ببینه ولی در نهایت اجرش پیش خدا محفوظ هست و در آخرت مورد توجه قرار میگیره. مثل اینکه یه نفر یه درسی رو میخونه که بره امتحان بده اما ممکنه به دلایلی مثل مریض احوالی یا استرس امتحان نتونه نتیجه مطلوب - که همون نمره مناسب هست - بگیره اما درنهایت به هدف اصلی خودش (که یادگیری مطلب هست) برسه. البته به نظر بنده این فرمایش حضرت علی(علیه السلام) با اصل امتحان نه تنها منافاتی نداره بلکه میتونه موید فلسفه امتحانات الهی هم باشه. اگر درست متوجه نشدم لطفا راهنمایی کنید. با تشکر |
|||
|
|
۱۶:۴۳, ۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
میخواستم پس از مدت ها از شما دوستان عزیز سوالی کنم:
دکتر علی شریعتی میگویند: برای اینکه بهتر خداوند را درک کنیم بهتر است در حکمتهایش نقض ایجاد کنیم تا مفهوم حکمتهایش را بفهمیم.(تا آنجایی که یادم می آید) اما درک این حرف برایم مشکل است. میشود نظراتتان رابیان کنید درباره ی موضوع قبل کاملا توجیه شدم و از شما تشکر میکنم. |
|||
|
۰:۳۶, ۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
نکته ی اول و بسیار مهم
مرحوم شریعتی دین شناس نبودند دین خدا صاحب داره هر کسی در مسائل اعتقادی در دین خدا حرفی زد باید ببینید که حرفش مستند به چیست به چه آیه و حدیثی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! اگه از کل آمدن در این تالار همین یک جمله در عقل ما جا بگیره و در دل ما نقش ببنده و جزو باورهای اعتقادی ما بشه به لطف خدا خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی در زندگی جلو افتادیم نکته ی دوم فرار نیست ما از حکمتهای خدا سر در بیاوریم قرار است ما عبد خدا شویم اگر عبد خدا شدیم به تناسب عبودیت، معرفتمان رشد میکند، متناسب با معرفت خداوند تا آنجا که صلاح بداند و مطابق مشیتش آنچه را لازم است از لطایف حکمت هایش بدانیم به ما خواهد آموخت این پاسخ را میتوان بسط داد اما فکر میکنم حقیر در خانه اگر کسی هست یک حرف بس است یا علی برادرم |
|||
|
|
۱۲:۰۶, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۲:۰۹ توسط freewish.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
(۳/اسفند/۹۰ ۱۴:۳۸)در جستجوی سختی نوشته است: مختصر و مفید پستی که علی آقا در جواب جناب freewish دادند از نظر بنده اینه که : دوست عزیز برداشت شما از حدیت تا حدودی شبیه منه، ولی من منبع همین حدیث رو پیدا نکردم و البته همه می دونیم که خیلی سعی میشه تا نشون داده بشه ما نتیجه همه اعمالمون رو در همین جهان می بینیم، که با توجه به این حدیث و آیات قرآن غلط هست، می خواستم اگر دوستی مطلب یا حدیث مشابهی در این زمانه داره همینجا قرار بده تا همه دوستان استفاده کنن. |
|||
|
|
۱۵:۱۵, ۴/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۷ توسط mohammad727.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲/اسفند/۹۰ ۱۸:۳۶)علی 110 نوشته است:بسم الله الرحمان الرحيم(۲/اسفند/۹۰ ۱۴:۰۴)anti dajjil نوشته است: اما استدلال های شما دوستان قبول است اما آیا بودن این امتحانات لازمه ی بشر است؟ دوست گرامي . من كي گفتم عبرت از گذشتگان كفر است ؟ من گفتم تفكر در مورد قدرت محض خداي يگانه كفر است . سوال هايي از قبيل ابتداي دنيا چگونه بود . ايا انسان اگر گناه كند خدا مي داند يا نه و سوالهايي از اين قبيل كه به قدرت و انديشه محض خداي يگانه مربوط مي شود و عقل ادمي وا مانده از جوابش مي شود . زيرا در فطرت ادمي قرار داده نشده يك مثال ميزنم اگر كسي پاسخ داد پس مي توان در مورد قدرت محض خداي يگانه انديشيد. ايا كسي در اين جهان مي باشد كه يك حرف بغير از حروف شناخته شده بيان كند؟ انسان مخترع مي شود ولي خالق نه |
|||
|
۱۸:۰۶, ۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز گاهی مثل این سوالی که من پرسیدم را میتوان جواب داد من قدرت خدا را نگفتم گفتم که آیا لازمه ی بشر است؟؟؟
و از جناب علی 110 تشکر میکنم |
|||
|
۱۸:۳۳, ۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/اسفند/۹۰ ۲۰:۰۹ توسط حسن.س..)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
بنده تمام مطالب را نخواندم فقط چند جمله می گویم :
لازمه ی بوجود آمدن زید و امر و نقی آمدن در دنیا است بنا حکمت متعالیه جسمانیت الحدوث[b][/font][font=B Zar] و روحانیت البقا و معنی این سخن این است که نمی شود که خدا زید و امر را بوجود بیاورد ولی در بهشت یا جهنم؛زیرا دیگر آنکه در جهنم است یا بهشت انسانیت است و نه انسان به معنی تعین شخصی.قصه ی آدم و حوا هم قصه همین انسانیت است نه انسان. این امتحانات و مشکلات است که لازمه ی تفاوت زید و امر می شود و اگر نبود اینها دیگر تفاوتی نبود که افراد شکل بگیرند.روح ما مانند یک منبع بی شکل بود که توسط ملازمه ی با جسم و امتحانت الهی به شکل شخص مشخصی به نام زید جلوه گر شد. |
|||
|
|
۰:۴۱, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
(۴/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۵)mohammad727 نوشته است: بسم الله الرحمان الرحيم تا اونجا که من میدونم ما از تفکر در ذات خدا منع شده ایم در روایات در چون و چرا کردن از افعال خدا هم نهی شده ایم اما اتفاقاً به تفکر درباب قدرت خدا امر شده ایم چرا که ما را به درک بهتری از عظمت خدای یگانه راهنمایی میکند قدرت از صفات خداست و هیچ جای قرآن و در روایتی من ندیده ام که در اندیشدن در باب صفات خدا نهی شده باشیم اتفاقاً خدا دعوت کرده و این 1000 اسم و صفتش در جوشن کبیر برای این است که با تفکر در باب آنها بیشتر با خدای خود و ویژگیهایش آشنا شویم گویا در انتخاب واژگان قدرت محض را با ذات یکی گرفتید که این برداشت شخصی شماست |
|||
|
|
۱:۰۷, ۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۸/اسفند/۹۰ ۰:۴۱)mohebALI نوشته است:(۴/اسفند/۹۰ ۱۵:۱۵)mohammad727 نوشته است: بسم الله الرحمان الرحيم سپاس گزارم كه حرف بنده را متوجه شديد انتخاب اسمشم با شما دوستان يا حق |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |