|
برای کمک به شیعیان بحرین امضا کنید
|
|
۱۱:۵۹, ۱۹/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
کمپین دفاع از ملت مظلوم بحرین فعالیت رسمی خود در فضای مجازی را آغاز کرد تا بتواند با جمع آوری یک میلیون امضا، سازمان ملل متحد را مجبور کند با ورود به عرصه بحرین، چاره ای برای حل بحران جاری در این کشور بیابد و راهی برای نجات ملت مظلوم این کشور به دست رژیم آل خلیفه که با همکاری رژیم اشغالگر آل سعود به جان مردم بی گناه افتاده، بیفتد.
کاربران محترم می توانند با مراجعه به آدرس اینترنتی www.petitiononline.com/ssi2011/petition.html و رفتن به بخش پایینی صفحه و کلیک کردن کلید cilck here to sing petition ، فرم را پر کرده و با ارسال آن جزو امضا کنندگان این نامه باشند. منبع : شیعه آنلاین
|
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۹:۰۴, ۲۹/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
درود
عزیز من چرا منظورمو نمیگیرید؟ یا شایدم نمیخواید بگیرید!!! انگار شما پست منو کامل نخوندید!!! من کجای پستم از غرب حمایت کردم؟ شما فکر میکنید تفکر کلا دو نوعه : یا به طرفداری از حکومت ایران یا طرفداری از غرب عزیز من ، منم میدنم که غرب نسبت به سرکوب مردم بحرین بی تفاوته . ایرانم نسبت به نسل کشی تو سوریه بی تفاوته. جفتشونم دارن اشتباه میکنن. کاری که الان حکومت ایران باید انجام بده اینه که هم از مردم بحرین و هم از مردم سوریه به طور کامل طرفداری کنه. غرب هم همینطور. خیلی ممنون |
|||
|
۱۴:۰۹, ۳۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۴)spartacus نوشته است: درودسلام علیکم من منظور شما رو متوجه شدم دوست من.شما نگاه کن تو سوریه چه اتفاقاتی افتاده.کلی بازرس فرستادنن ببینن چه خبره. اما چرا تو بحرین هیچ اتفاقی نمیفته؟ فکر میکنم شما هم منظور من رو متوجه نشدی. ![]() من میگم خدمتتون که چرا مردم بحرین انقدر مظلومانه باید از بین برن.و مدعیان حقوق بشر هیچ کاری ندارن بکنن. |
|||
|
|
۲۲:۱۲, ۲/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۷:۳۱)العبد نوشته است:(۸/اردیبهشت/۹۱ ۱۳:۲۳)spartacus نوشته است: عزیز من بشار اسد که روزانه بیشتر از کل شهدای بحرین مردمو قتل عام میکنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (۳۰/اردیبهشت/۹۱ ۱۴:۰۹)العبد نوشته است:(۲۹/اردیبهشت/۹۱ ۱۹:۰۴)spartacus نوشته است: درودسلام علیکم ببین برادر من تو همین کمپین امضای این تاپیک برای کمک به مردم بحرین شرکت کردم(هر چند نمیدونم چرا نمیشه امضا رو ثبت کرد!) من با این کار مشکلی ندارم و صدالبته خیلی هم موافقم. آفرین به انسان دوستیتون. حرف من اینه که چرا مثل همین تاپیک رو برای طرفداری از مردم مظلوم سوریه ایجاد نمیکنید؟ اصلا هرجای دنیا که مثل سوریه یا بحرین کشتار راه افتاد ما باید از مردم اون کشور حمایت کنیم. |
|||
|
|
۱۸:۲۶, ۱۰/خرداد/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
بيانيه حوزه هايبسيج دانشجويي دانشگاه هاي مشهد درباره بودجه فرهنگي، طرحالحاق بحرين به عربستان و وضعيت حجاب درمراکز آموزش عالي حوزه هاي بسيج دانشجويي دانشگاه ها و مراکز آموزش عالي مشهد در بيانيه اي از استاندار خواستار پاسخ گويي سرانجام بودجه هزار ميليارد توماني ارتقاي شاخص هاي فرهنگي شد.همچنين در اين بيانيه، اخطار به آل سعود در زمينه الحاق بحرين به عربستان، مهلت ۵ ماهه به روساي مراکز آموزش عالي به منظور ساماندهي اوضاع اسفناک حجاب و حمايت از اقدام صريح مراجع در برخورد قاطع با هتاکان به ائمه اطهار (علیه السلام) به چشم مي خورد.به گزارش خراسان دراين بيانيه که نسخه اي از آن به روزنامه نمابر شده در مقدمه آن آمده است:هر ساله مقام معظم رهبري در ديدار با دانشجويان بر لزوم داشتن بصيرت و آينده نگري تاکيد دارند و سالي نيست که ايشان جلوتر از دانشجويان در خط شور انقلابي حرکت نکنند. معظم له در پيام ويژه به گردهمايي دانشگاهيان و دانشجويان در تاريخ 1378.3.12 اين چنين لزوم بيداري دانشجويان و داشتن احساس مسئوليت را به جوانان گوشزد مي کنند: «ساده انگاري است اگر اميد و طمع دشمن، بر رجعت دانشگاه به آن گذشته آفت زا ناديده گرفته شود. امروز آماج بسياري از تبليغات خصمانه دشمن در درجه اول، دانشجويان و دانشگاهيانند. امروز در حالي که نسل جوان و روشن فکر در بسياري از کشورهاي اسلامي، مجذوب امام و انقلاب و اسلام ناب محمدي (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) است، طراحان نظام سلطه جهاني، درصدد آنند که نسل جوان و نوخاسته کشور را با آرمان هاي انقلاب بيگانه و از ريشه خود جدا کنند.دست هاي طرار و مغزهاي مکار و دلارهاي بي شمار در تلاش بيهوده، نسل جوان انقلاب را هدف گرفته اند. آنان از بيداري جوانان و قدرت تحليلي که در پرتو انقلاب به آنان داده شده غافل اند». لذا جمعي از دانشجويان عاشق اسلام و انقلاب وولايت فقيه در پرتو فرمايشات مقام معظم رهبري و باتوکل به خدا و توسل به ائمه اطهار(علیه السلام)، جنبش بيداري دانشگاهيان را پيگيري و در پي آنند که دانشجو و دانشگاه و کشور را به سمت و سوي اسلامي شدن ببرند و مطالبات قشر مستضعف جامعه و قشر جوان دانشجو را دنبال کنند. جنبش بيداري دانشگاهيان در اولين بيانيه خود تعدادي از مطالبات خود را بدين شرح اعلام مي کند: ۱ - جناب آقاي استاندارهيئت وزيران در سال ۸۸ مصوبه هزار ميليارد توماني را براي ارتقاي شاخص هاي فرهنگي مشهد اختصاص دادند. جنبش بيداري دانشگاهيان از شما به عنوان استاندار مي پرسد که ۱۰۰۰ ميليارد چه شد؟ آيا اين مبلغ هنگفت گرفته شد؟ اگر گرفته شد در کجا خرج شد و اگر گرفته نشد بي لياقتي کدام مسئول بود که نتوانست بعد از دو سال اين بودجه را حتي براي يک بار جذب کند. آقاي استاندار در سال آخر رياست جمهوري هستيم و مجلس هشتم هم به پايان رسيد اما ۱۰۰۰ ميليارد به مشهد نرسيد. آيا لياقت شهري که متعلق به وجود امام رضا(عليه السلام) است اين است که اوضاع فرهنگي آن اين قدر بغرنج باشد؟ جنبش بيداري دانشگاهيان انتظار پاسخ روشن، بي پرده و مستدل از طرف شما را در زمان کوتاه دارد. ۲ - جنبش بيداري دانشگاهيان به حکام آل سعود و آل خليفه اخطار مي کند که بحث الحاق بحرين به عربستان را هرچه سريع تر منتفي کنند در غير اين صورت دانشجويان، منتظر پيام ولي امر خود امام خامنه اي خواهند بود که اوضاع خاورميانه را از چنگال پست و کثيف حکام آمريکايي و اسرائيلي خارج و خاورميانه اي رابا محوريت مردم مسلمان ايجاد نمايند. ۳ - جنبش بيداري دانشگاهيان به روساي مراکز آموزش عالي پايتخت معنوي ايران علي الخصوص مراکز غيرانتفاعي و علمي کاربردي تا تاريخ 91.8.30 فرصت و مهلت مي دهد که فکري براي ساماندهي اوضاع اسفناک پوشش و حجاب چه با امور فرهنگي، چه آموزشي و چه انضباطي کنند در غير اين صورت بايد منتظر اقدام عملي فرزندان مومن و غيور انقلاب باشند که مرکزي که مي خواهد مکاني براي انحراف جوانان پاک اين مرز و بوم باشد همان بهتر که نباشد. ۴ - جنبش بيداري دانشگاهيان از تمامي دانشجويان مومن و متعهد استدعا دارد که در مقابل هتاکان به اسلام و تشيع موضع گيري کوبنده اي داشته باشند تا ديگر هر حيوان انسان نمايي جرات اهانت به مقدس ترين مقدسات عالم را نداشته باشد.جنبش در پايان از اقدام صريح و عظيم مراجع در برخورد قاطع با هتاکان و اعلام ارتداد اين حيوان صفت هاي در آغوش شياطين حمايت و اعلام آمادگي براي جهاد مي کند.اين بيانيه به امام جمعه مشهد مقدس، استاندار خراسان رضوي، معاونت سياسي- امنيتي استاندار و روساي مراکز آموزش عالي مشهد مقدس رونوشت شده است |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |