|
منتظران فیس بوک را دریابید!!
|
|
۰:۲۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام الله
سلام دوستان منتظر فیس بوک ابزاری که فراماسون ها برای تخریب و تضعیف عقاید ما راه اندازی کردند حال بر علیه خودشان کار کرده است و به انقلابهای مردمی تحرک بخشیده! امااا اما ما منتظران ایرانی از فیس بوک غافل شده ایم و این ابزار که برای انحراف ایجاد شده ولی قابلیت عکس هم دارد پر از افکار انحرافی و یا کسانی است که کلا نسبت به تحولات بی اطلاع هستند من و شما باید از فیس بوک غافل نشویم و از ابزار خودشان بر ضد خودشان استفاده کنیم این میدان جنگ را خالی نگذاریم که چیزی جز پشیمانی عایدمان نمیگردد زیرا جوانان پاک زیادی را گمراه میکند پس یا علی بگویید. |
|||
|
|
۰:۲۶, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز بنده قبلا" این بحث رو مطرح کردم و البته با اجازه مدیران برای استفاده از مطالب سایت،البته به زبان اصلی،
یک گروه و یک صفحه(page) راه اندازی کرده ام. اگر مایل بودید،بفرمائید تا آدرس آن را در اختیارتان قرار دهم. یا علی. |
|||
|
|
۲۰:۵۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
ببینم شما کجا زندگی می کنید؟ اگر ایران هستید که اینجا فی*ل*تر است. یک دوستی هم قبلاً راجع به احکام فی*ل*تر شکن نوشته بود. بالاخره ما نفهمیدیم، فی*ل*تر شکن خوبه، بده، فیسبوک خوبه؟ بده؟.....
|
|||
|
۲۱:۴۴, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
راستش اين همكاري مسئولان رو هم تا حد زيادي مي طلبه.
وقتي شما مي شنوي كه سايتي فی*ل*تر هست اولين چيزي كه به ذهنتون مي رسه چيه؟ حتما سايت زننده بوده ديگه!!! تا وقتي هم كه فيس بوك در ايران فی*ل*تر باشه نميشه كه كاري كرد.خيلي ها اصلا نميدونن ميشه از فی*ل*تر رد شد. |
|||
|
|
۲۲:۴۶, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
من هرچی گشتم،متاسفانه موفق نشدم تاپیکی رو که در مورد همین بحث صفحه و گروه در فیس بوک و فی*ل*ترینگ نوشته بودیم رو پیدا کنم.
اگر دوستان موفق شدند،ممنون میشم لینکش رو این جا بذارن تا بقیه بخونن. |
|||
|
|
۰:۳۰, ۹/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۸۹ ۰:۳۷ توسط InsomniAc.)
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
اصولا وقتى كاشف به عمل مياد كه يك چيزى از برخى لحاظ "جيز" است، ديگه اون جنبه هاى غيرجيزش هم جيز ميشود و متعاقبا فيل خيس(تر)!
مثل همين فيس بوك، كه انقدر سوء تبليغ كردن كه الان اغلب ايرانى هاى فيس بوك مخالفن! تا جايى كه برادران سورى و لبنانى براى رهبر و رئيس جمهور ما پيج باز ميكنند! آقايون اگر بدونن چه بسترهايى در فيس بوك فراهمه براى پيشبرد اهدافمون! اما خوب...حيف كه فيس بوك جيزه! |
|||
|
|
۰:۳۴, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
بسم الله
سلام دوستان اشتباه نکنید فی*ل*تر برای عامه است وقتی دشمن همه امکاناتش را بسیج میکند تا به ما ضربه بزند و جوانان ما بدون دانستن اصول خود با نفی ظواهر ان به شکلی معقول البته سطحی مواجه میشوند فی*ل*تر راهکاری مناسب است اما محقق و مبارز به ناچار باید از فی.ل.tr بگذرد و ساده است ! در مبتذل بودن فیس بوک شک نکنید پر است از مظاهر فساد و فحشا در ظاهر باید اینها حذف شود اما حتی اگر گزارش هم دهید حذف نمیکنند اصلا این جز هدفشان است! از جین شارپ هم غافل نشوید که تئوریسین انهاست لعنت خداوند بر او باد که مانند حزب توده که افکار جوانان ایرانی را روزی به یغما برد این ملعون هم در خفا قصد چنین کاری دارد... ان شا الله نخواهد توانست |
|||
|
۱:۱۶, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
من نگفتم فيس بوك خوبه!
گفتم ابزار خوبيه! ضمنا در ايران اونكه دنبال ابتذال باشه رد ميشه از فيل خيس! |
|||
|
۱۰:۵۸, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
(۹/اسفند/۸۹ ۱:۱۶)InsomniAc نوشته است: من نگفتم فيس بوك خوبه! یا حق و سلام نظر شما بسیار محترم اما ایا تنها کسانی که بدنبال ابتذال باشند از بقول شما فیل خیس رد میشوند؟ لطفا به این مصادیق که به عقل ناقص بنده رسید توجه کنید: و 4shared و حتی سایتهایی که مذهبی هم باشند بنا به دلایلی از قبیل اشتباه افراد یا بکار بردن کلمات یا ... فی*ل*تر میشوند و حتی ما گاهی برای دیدن نظرات مخالف باید از تعبیر جالب فیل خیس شما بگذریم . این مثال نقض بنده بود اما منکر اکثریت نمیشوم ولی با جمع بستن افراد هم موافق نیستم در ضمن چه بپذیریم چه نپذیریم افرادی از .. میگذرند و در فیس بوک عضو هستند و فعالیت میکنند و حتی انرا سالم میدانند و حتی بدان اعتیاد دارند پس به نظر من تبلیغ و فعالیت در فیس بوک به نحوی که خود دچار متریالیسم ان نشویم حکم امر به معروف و نهی از منکر دارد چون تاثیر گذاری بالایی دارد هم سنهای من(جوانان) منتظر یک تلنگر هستند منتظر یک شمع هستند تا به نورافکن تبدیلشان کند. اگر خدا بخواهد. |
|||
|
|
۱۴:۰۰, ۹/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
خدا جزاي خير دهاد!
حرف منم همينه اخوي! |