|
منتظران فیس بوک را دریابید!!
|
|
۰:۲۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بنام الله
سلام دوستان منتظر فیس بوک ابزاری که فراماسون ها برای تخریب و تضعیف عقاید ما راه اندازی کردند حال بر علیه خودشان کار کرده است و به انقلابهای مردمی تحرک بخشیده! امااا اما ما منتظران ایرانی از فیس بوک غافل شده ایم و این ابزار که برای انحراف ایجاد شده ولی قابلیت عکس هم دارد پر از افکار انحرافی و یا کسانی است که کلا نسبت به تحولات بی اطلاع هستند من و شما باید از فیس بوک غافل نشویم و از ابزار خودشان بر ضد خودشان استفاده کنیم این میدان جنگ را خالی نگذاریم که چیزی جز پشیمانی عایدمان نمیگردد زیرا جوانان پاک زیادی را گمراه میکند پس یا علی بگویید. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۲۹, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
من تو فیس بوک علیه ماسون تبلیق میکنم
|
|||
|
|
۰:۱۶, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
لطفا" جوین به گروه ما در فیس بوک شوید و همین طور صفحه ما را لایک کنید!
(معذرت می خوام فارسی نوشتم!) |
|||
|
۰:۱۹, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
۱۲:۴۸, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
ضمن تشکر از بامزی عزیز!
من چند تا نکته راجع به فیس بوک بگم از تجربیات شخصیم! همین الان یه گروه تو فیس بوک هست، که اکثر اعراب فیس بوک توش عضون، میدونید اسمش چیه؟ جمهوریة الاسلامیة المتحده (United Islamic Republic) توی این گروه اخبار میذارن، قرار تظاهرات میذارن و... ببینید استکبار چه ضربه ای داره میخوره از همین فیس بوک...و الله خیر الماکرین... یا یه گروه دیگه هست به اسم (Anti Zion) بالای یک میلیون عضو داره... سوری ها، دقت کنید، سوری ها صفحه باز کردند The Grand Ayatullah Khamenei برید ببینید از کدوم ممالک این صفحه رو لایک کردن، ایتالیایی زبان از سوئیس این صفحه رو لایک کرده، دیگه بوسنی و اندونزی و مالزی و خاور میانه که جای خود داره، شما عمق نفوذ رو ببین... بیاید یه کم زاویه دیدمون رو تغییر بدیم! فقط یه کم کافیه تا خیلی چیزا رو ببینیم! |
|||
|
|
۱۶:۰۰, ۱۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
نظر من راجع به فیس بوک اینه که ما نباید اونو تحریم کنیم چون با اینکار چیزی ازونا کم نمیشه و ما باید وارد فیس بوک بشیم و فعالییت کنیم و از آنجایی که فیس بوک یه سایت جهانی و پر طرفدار ترین سایت در جهان هست بهترین راه نفوذ در اون و آگاه سازی هست این کوچکترین وظیفه ای هست که ما داریم.
|
|||
|
|
۱۸:۳۷, ۱۵/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/اسفند/۸۹ ۱۸:۳۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
خدا از نیت و هدف من آگاهه....
همین طور از نیت و افکار هممون.... من بیش تر از این ادامه نمی دم به این بحث...به اندازه کافی در تاپیکی که حذف شده،صحبت کردم. این لینک صفحه و گروه "اندیشه آگاه"،با مطالبی از همین دوستان بیداری اندیشه: http://www.facebook.com/home.php?sk=grou...04642&ap=1 http://www.facebook.com/pages/Agahi-Andi...0589452087 |
|||
|
|
۲۱:۴۴, ۱۶/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
به نظر من هم اینکه ما فعالیتمونو تو این سایت که خیلیا بهش سر می زنن ادامه بدیم خیلی خوبه
من فکر کنم اگر ما تو این جو حتی یک نفرو به فکر واداریم،کار خیلی خیلی بزرگی کردیم
|
|||
|
|
۲۰:۴۱, ۱۴/خرداد/۹۰
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
حقایقی در مورد فیسبوک
![]() این تحقیق فقط راجع به فیسبوک انجام شده و در رابطه با توئیتر یا دیگر سرویس ها مطلبی تهیه نشده است. طبق مقرراتی که حین ثبت نام در فیس بوک پذیرفته اید، "فیس بوک مالک تمامی اطلاعاتی است که در اختیار آن می گذارید" و از این رو می تواند هرگونه که صلاح می بیند، از آنها استفاده کند. برای مثال فیس بوک می تواند اطلاعات شما را به سازمان های مختلف بفروشد، عکس های شما را منتشر کند یا ایده های تجاری تان را استفاده کند و این کار از نظر قانونی هیچ منعی ندارد. این امر ممکن است هم اکنون برای شما بی اهمیت جلوه کند، ولی ارزش این اطلاعات را در بیست سال آینده در نظر بگیرید؛ زمانی که موقعیتی مهم از نظر سیاسی،اجتماعی، اقتصادی دارید و یک جمله یا عکس از شما در جوانی می تواند اعتبار شما را از بین ببرد. یا به زمانی فکر کنید که در یک معامله سیاسی، که معمولا مردم در آن ضرر می بینند، اکانت های کاربران مخالف یک دولت به آن دولت فروخته شود. Application یا اپ، نرم افزارهای جانبی فیس بوک هستند. همانطور که حتما دیده اید، قبل از استفاده از یکی از این اپ ها، فیس بوک به شما هشدار می دهد که این اپ اجازه دسترسی به اطلاعاتی از پروفایل شما را دارد. برای مثال، شما موافقت می کنید که یک اپ بتواند به تمامی دیوار شما یا عکس های شما دسترسی داشته باشد. این اجازه دسترسی، صد در صد به معنای دزدیده شدن اطلاعات نیست، ولی به این نکته باید توجه کنید که تیم فیس بوک نظارتی بر نحوه عملکرد این اپ ها ندارد؛ یعنی یک اپ می تواند اطلاعاتی که به آن دسترسی دارد را بدزدد و مورد سوء استفاده قرار دهد و تنها در صورتی که این موضوع تشخیص داده شده یا گزارش شود، فیس بوک جلوی آن اپ را میگیرد. نظیر این اتفاق قبلا نیز افتاده و چه بسا هم اکنون نیز در حال رخ دادن است و کسی متوجه آن نیست یا به خاطر حفظ اعتبار فیس بوک از انتشار خبر آن جلوگیری شده است. برای روشن تر شدن قضیه، یک مثال را بررسی می کنیم: من به عنوان یک فرد آشنا با برنامه نویسی، می توانم به سادگی یک اپ درست کنم که شامل یک کوییز است. در کنار این کوییز، این قابلیت را قرار می دهم که تمامی استتوس ها و لینک های شما در دیتابیس دیگری در اینترنت کپی شود. با استفاده از این اپ، بدون متوجه شدن شما، تمامی این اطلاعات در اختیار من قرار خواهد گرفت و می توانم از آنها در جهت به خطر انداختن سلامت یا اعتبار شما استفاده کنم. درآمد فیس بوک بیشتر درآمد فیس بوک از تبلیغات است. در سمت راست هر صفحه شاهد تبلیغاتی هستیم که فیس بوک به ازای هر کلیک بر روی آنها، هزینه ای از سفارش دهنده تبلیغ دریافت میکند. این هزینه، بر اساس مخاطبان متفاوت است. برای مثال، اگر مخاطبان تبلیغ از ایالات متحده آمریکا و بالای 18 سال سن داشته باشند، هر کلیک روی تبلیغ 1.45 دلار هزینه خواهد داشت! کافیست روی یکی از همین تبلیغ های سمت راست کلیک کنید تا 1-2 دلار از جیب صاحب تبلیغ بکاهید و به حساب فیس بوک بریزید. شرایط سرویس دهی (Terms of Service) البته که هیچ کدام از ما حوصله خواندن 20-30 صفحه شرایط استفاده از فیس بوک یا هر نرم افزار دیگر را نداریم و با زدن دکمه (I Agree) از آن رد می شویم، ولی توجه داشته باشید که تمام سوءاستفاده هایی که در دو قسمت قبل ذکر شد از طرف فیس بوک قانونی بوده، زیرا هرکدام از آنها دقیقا در سند شرایط سرویس دهی آمده و شما آن را پذیرفته اید؛ همانند یک قرارداد. اختلال اعتیاد به فیس بوک ( Facebook Addiction Disorder) بله، مثل همین اصطلاح در بین روانشناسان رواج پیدا کرده است. بدیهی است که با استفاده بیشتر از فیس بوک، از کیفیت روابط اجتماعی واقعی و همچنین میزان تمرکز روی فعالیت های ذهنی (درس، کار و…) می کاهید. ماندگاری اطلاعات در فیس بوک از اطلاعات فیس بوک یک آپ گرفته می شود که با پاک کردن اطلاعات خود از فیس بوک، این اطلاعات در حقیقت از بین نرفته و در بک آپ ها موجود هستند. البته از طرف فیس بوک ذکر شده است که سعی می شود اطلاعات پاک شود و پس از مدتی بک آپ ها نیز پاک شوند. عدم امنیت قطعی اطلاعات در نهایت اگر اطلاعات شما از سوی فیس بوک به کسی فروخته نشد، از آپ های فیس بوک نیز در امان ماندید و… بدانید که همیشه احتمال هک شدن شما یا فیس بوک وجود دارد. به عنوان مثال در سال 2010، دولت چین برای مشاهده نامه های جیمیل برخی مخالفین و فعالین حقوق بشر آن کشور، سیستم های گوگل را هک کرد. هک وب سایت گاکر(Gawker) در این سایت پسورد 1.4 میلیون کاربر لو رفت. هک کردن اکانت یک شخص خاص نیز در صورت دسترسی به شبکه کابلی یا بیسیم مورد استفاده (شبکه دانشگاه، مودم ای.دی.اس.ال و…) حتی نیاز به دانش فنی ندارد و با استفاده از نرم افزارهایی ساده قابل انجام است. نتیجه: با وجود این مقدار از تهدیدات در دنیای مجازی، عقل سلیم حکم می کند عاقلانه در این راه قدم برداریم و صرف داشتن تنظیمات پرایوسی، دنیای مجازی را امن تلقی نکنیم و از اشتراک گذاری مطالبی که ممکن است در آینده علیه ما استفاده شوند برحذر باشیم. هم اکنون برخی مدارس و کمپانی های خارج از کشور، اطلاعات پروفایل فیس بوک را برای گزینش مورد استفاده قرار می دهند؛ بسیاری از دولت ها از اطلاعات فیس بوک به عنوان مدرک در دادگاه استفاده می کنند. مهم تر از همه، کسی از اهمیت اطلاعات به ظاهر بی ارزش پروفایل شما در بیست سال آینده خبر ندارد. البته فیسبوک می تواند ترم های ارائه شده را تغییر دهد، حالا چه کسی می تواند ثابت کند که آن موقع که ثبت نام کرده، ترم ها چیز دیگری بوده است… نکته: این متن از سوی یکی از کاربران داخلی فیس بوک تهیه شده است و از آنجایی که استفاده بدون ذکر منبع را مجاز دانسته، آن را منتشر میکنیم. منبع |
|||
|
|
۲۱:۴۸, ۱۹/شهریور/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱:۱۰ توسط FCBOY.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
با عرض سلام خدمت همه شما. من می خوام یه گروه در قالب یه صفحه در فیسبوک راه بندازم به نام "حقایق پنهان" که همونطور که از اسمش مشخصه انشاالله قراره توش مطالبی قرار بگیره که در مورد حقایقی که از دید عموم مخفی شده از جمله انجمن های مخوف فراماسونری و ... . اگه کسی علاقه منده و تا حد مناسبی با کارکردن تو این سایت اجتماعی آشناهه تو همین تاپیک بگه. به شخصه دیدم و هنوزم گروه ها و صفحه های مسخره ای تو فیسبوک می بینم که بازدید کننده های زیادی دارن ولی حیف با کارایی که این ها انجام می دن هم به خودشون ضرر می رسونن و مهمتر از همه به خیل کثیری از کاربرا. در ضمن هیچ محدودیته سنی, جنسیتی یا ... نیست. تعداد افرادی هم که بخوان به لطف خدا عضو اصلی این گروه بشن هم اهمیتی نداره. هر کی حاضره, یا علی!
|
|||
|
|
۲۳:۱۷, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سلام علیکم
دوست عزیز، اولاً خوش آمد میگویم، دوماً اجازه چنین کاری به شما نخواهند داد .چرا که شما میخواهید بر ضدشان افشاگری نمایی .میدانید که فیسبوک ساخته پرداخته خودشان است و به محض آنکه مطلبی بر ضدشان منتشر گردد آنرا حذف مینمایند و تلاشهای شما بی نتیجه می ماند. بنظرم بهتر است تا مطالبتان را در همین سایت یا دیگر سایتهای مشابه بنویسید. موفق باشید وخدایی. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |

![[تصویر: 12948_471.jpg]](http://www.gerdab.ir/files/fa/news/1390/3/9/12948_471.jpg)