کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
منتظران فیس بوک را دریابید!!
۰:۲۰, ۸/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

بنام الله
سلام
دوستان منتظر فیس بوک ابزاری که فراماسون ها برای تخریب و تضعیف عقاید ما راه اندازی کردند حال بر علیه خودشان کار کرده است و به انقلابهای مردمی تحرک بخشیده! امااا
اما ما منتظران ایرانی از فیس بوک غافل شده ایم و این ابزار که برای انحراف ایجاد شده ولی قابلیت عکس هم دارد پر از افکار انحرافی و یا کسانی است که کلا نسبت به تحولات بی اطلاع هستند من و شما باید از فیس بوک غافل نشویم و از ابزار خودشان بر ضد خودشان استفاده کنیم این میدان جنگ را خالی نگذاریم که چیزی جز پشیمانی عایدمان نمیگردد زیرا جوانان پاک زیادی را گمراه میکند پس یا علی بگویید.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، Tolou

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۳۹, ۱۹/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #21
آواتار
بحث اجازه دادن و یا ندادن آنها نیست !! چون تو دنیای ارتباطات وقتی خبری رفت بیرون دیگه بر نمیگرده !
اما من هم با دوستمون موافقم که مطالبتون رو تو همین سایت بذارین تا کسایی که به دنبال اطلاعات میگردن از اینها استفاده کنن و نه کسایی که دنبالش نمیگردن !

ولی اگه کارتونو شروع کردین آدرس شو بذارین اگه کارتون قوی بود و تاثیر گذار ، ماهم کمکی از دستمون بر بیاد انجام میدمWink
۰:۵۶, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۰:۵۷ توسط FCBOY.)
شماره ارسال: #22
آواتار
با اين موافقم كه كلا" رسانه دست اين پليد هاست اما تجربه مستند The Arrivals روي يوتيوب ثابت كرد اينا به هر حال نمي تونن جلوي افشا گري ها رو در سطح گسترده بگيرن. تا كي مي خوان هي حذف يا جلوگيري كنن!؟ اگه همين الان عبارت فراماسون رو تو فيسبوك جستجو كنين مي بينين صفحه هاي "فارسي" عليه اين فرقه وجود داره و فعاليت مي كنه. حالا اگه اين عبارت رو به همون شكل انگليسيش جستجو كنين و يه anti قبلش بزارين بايد بگم شگفت زده مي شين بس كه فعاليت تو اين مبحث به زبون هاي غير فارسي زياده! براي مثال اين پيج:‌ https://www.facebook.com/AntiFreeMasonry2 وقتي من موقع نوشتن همين نوشته بهش سر زدم 34,150 لايكش كردن(فيسبوك بازا متوجه منظورم مي شن!). اين نامردا به اين راحتي نمي تونن چيزي رو تو فيسبوك حذف كنن چون باعث تنش مي شه و اين تنش به يه سلاح نامريي عليه شون تبديل مي شه. به تجربه, ديدم, كه تاثيري كه محيط هاي اجتماعي مخصوصا" فيسبوك رو مردم ميزاره هيچ ابزار جمعي ديگه اي نميزاره! Wink

navid-313 جان وبلاگ پاي امضات تو پست ترس از شکست حرف خيلي خوبي زد كه به نظرم رو بحث ما تاثير داره:

یکی از دلایلی که باعث میشه ما حتی سراغ موفقیت نریم و فقط صحبتش رو بکنیم ؛ اینه که میترسیم
.ولی بایست بدونیم که به محظی که از مرز ترس گذشتیم اون طرف این مرز دنیای متفاوتی وجود داره.در حقیقت ترس یه مرحله طولانی نیست بلکه یه مرزه که بایست ازش تصمیم بگیریم که رد بشیم و یا نه... .

حالا هركي مرد عمله بسم الله
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: navid-313
۱:۰۳, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #23
آواتار
عزیزم دمت گرم به خاطر ایدت ولی........

ما همینجوری از سرعت اینترنت داریم لنگ میزنیم چه برسه وقتی با vpn وصل بشیم.

من خودم قبلا مثل شما حرفه ای بودم ولی الان ترک کردم . ( البته تو ترکم )Big Grin
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FCBOY
۱:۲۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #24
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱:۰۳)wakeup2012 نوشته است:  عزیزم دمت گرم به خاطر ایدت ولی........

ما همینجوری از سرعت اینترنت داریم لنگ میزنیم چه برسه وقتی با vpn وصل بشیم.

من خودم قبلا مثل شما حرفه ای بودم ولی الان ترک کردم . ( البته تو ترکم )Big Grin

ما چاكريم ... Smile
ديگه اين سرعت افتضاح معضل همه ماست‌! جنگ تو شرايط سخت براي يه آدم افتخاره, اينم روش!! خوشحال مي شم از تجربه هاي شما تو دوران قبل تركتون (Big Grin) بهره ببريم.
۱۲:۴۱, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #25
آواتار
با عرض سلام خیر مقدم به شما دوست عزیز..من سال هاست تو فیس بوک هستم وبا نظر شما موافقم که این افشا گری یواش یواش تو فضای خودشون همپپیش میره.به هر حال می تونید روی من حساب کنید.فقط ادرس صفحه رو هم بدید.به امید ظهورش یا مهدی منجی....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: FCBOY
۱۴:۵۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۲:۴۱)army313 نوشته است:  با عرض سلام خیر مقدم به شما دوست عزیز..من سال هاست تو فیس بوک هستم وبا نظر شما موافقم که این افشا گری یواش یواش تو فضای خودشون همپپیش میره.به هر حال می تونید روی من حساب کنید.فقط ادرس صفحه رو هم بدید.به امید ظهورش یا مهدی منجی....

https://www.facebook.com/pages/%D8%AD%D9...3572123908
۱۵:۱۱, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #27
آواتار
سلام.
این کاری رو که تازه شماها میخواین شروع کنین من شروع کردم.روش برنامه ریزی هم کردم.حالا دنبال همیار میگردم که به من کمک کنن.برادرا این تا÷یک رو ول کنین تو اون تا÷یک به من کمک کنید.هم یکجا هستیم،هم قوی تر و قدرتمند تر.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7077.html
البته برای اعلام آمادگی در صفحه آخر از آخرین ÷ست من تشکر کنید،چون تا÷یک بسته است.
منتظرتون هستم.
التماس دعا.
۱۵:۱۵, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۱)mohammad.d نوشته است:  سلام.
این کاری رو که تازه شماها میخواین شروع کنین من شروع کردم.روش برنامه ریزی هم کردم.حالا دنبال همیار میگردم که به من کمک کنن.برادرا این تا÷یک رو ول کنین تو اون تا÷یک به من کمک کنید.هم یکجا هستیم،هم قوی تر و قدرتمند تر.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7077.html
البته برای اعلام آمادگی در صفحه آخر از آخرین ÷ست من تشکر کنید،چون تا÷یک بسته است.
منتظرتون هستم.
التماس دعا.

آدرسی از کاری که تو فیسبوک شروع کردی رو بده.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Abasaleh
۱۵:۱۷, ۲۰/شهریور/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۸ توسط Abasaleh.)
شماره ارسال: #29
آواتار
سلام.
گفتم که
نقل قول:حالا دنبال همیار میگردم که به من کمک کنن
یا علی.
۱۶:۳۱, ۲۰/شهریور/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
(۲۰/شهریور/۹۰ ۱۵:۱۷)mohammad.d نوشته است:  سلام.
گفتم که
نقل قول:حالا دنبال همیار میگردم که به من کمک کنن
یا علی.

به لطف خدا من آمادم, چطور می تونم کمک کنم؟
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا