|
3سوال 2خواهش(الگوی شما)
|
|
۲۳:۳۲, ۲۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۴/مرداد/۹۱ ۱۵:۲۰ توسط شهیدطیبه واعظی.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سوال
الگوی شما کیست؟ معیار تان برای انتخاب ایشان چه بوده است؟ تا چه حد به الگوی خود نزدیک شده اید؟ خواهش جواب کلیشه ای ندهید. الگوی واقعیتان رامعرفی کنید. ممنون
|
|||
|
|
۱۵:۴۱, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
در چه زمینه ای؟! هر هر حوزه ای یه الگو دارم....
|
|||
|
|
۱۷:۲۶, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
|
۱:۵۴, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام 1. دکتر حسن عباسی ، دکتر حسن عباسی (دینی،علمی) 2. دین و علم و تقوا در کنار رفتار جوون پسندانه و البته مهم تر از همه مبارز. همیشه سرباز. همیشه در خط اول جنگ. والبته به روز. 3. تنها جنبه ای که تونستم به ایشون نزدیک بشم اینه که این قدر سخنرانیاشو گوش دادم لحن صحبتم خصوصا در کنفرانس هام شبیه ایشون شده.
|
|||
|
|
۲:۳۹, ۲۵/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۲:۴۰ توسط Havbb 110.)
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
در حوزه ی دینی که مسلما ما باید مرجع تقلید داشته باشیم و از اون تقلید کنیم....
ولی در حوزه ی علم اساتید دکتر عباسی و آقای رائفی پور رو من ازشون یاد گرفتم که توی تمام حوزه های علمی میشه با دیدگاه دینی وارد شد!! به خصوص دکتر عباسی.... |
|||
|
|
۳:۳۱, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
واسه زندگیم پدربزرگم(پدر پدریم) رو به عنوان الگو انتخاب کردم ، چون از 7 سالگی یتیم بود(بدون پدر و مادر) البته فامیل زیاد داشت ولی روی پای خودش رشد کرد ، طرف هیچ خلافی نرفت ، نماز روزه و کلا دین داری خیلی عالی و 3 تا فرزندش هم عالی بزرگ شدن. یه معلم و مهندس و دکتر به جامعه تحویل داد.
واسه دینم پدر بزرگم(پدر مادرم) البته چند ماه بعد از تصادف فوت کرد(خدا ررحمتش کنه) اصلا چیز عجیبی بود. بسیار ساده زندگی میکرد. تمام بچه هاش قران خون ، یکی از پسراش (دایی بزرگم ) حافظ قران . من که به شخصه ادمی نیدیدم که در اوج عزت و بزرگ منشی اون باشه. اگه تصادف نمیکرد ، مطمئنا بالای 130 سال عمر میکرد. توی 84 سالگی ، موهاش کاملا سیاه بود ، بودن رنگ و حتی یه تار سفید هم نداشت. توی 84 سالگی ، با 6 تا پسرش که کشتی میگرد ، واقعا میزدشون زمین، نه اینکه بخواد رحم کنه. نجار بود ، فکر کنم روزی هم 100 تا چون چند متری جا به جا میکرد . خداییش مرد بود در دین و زندگی.واسه علم هم که پدر خودم رو الگو قرار دادم. خیلی تلاش کرد که همزمان با زمان جنگ و در به دری و بی کسی توی شهر غریب ، درس خود و از بهترین دانشگاه ها مدرک گرفت. ما هم همه چیز در اختیارمون هست ، درس نمیخونیم :| |
|||
|
|
۴:۴۱, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
البته من یادم رفت بگم یه چیزیو و اون این که تو خیلی جاها پا جا پای پدر گرام میذارم. چون مرد دنیا دیده ایه و سختی کشیده و البته بازم همیشه یه مبارز و در خط مقدم (در زمینه علمی)!!! و البته پدرم هم مثل من خیلی به دکتر عباسی ارادت داره و سخنرانیاشو دنبال میکنه
|
|||
|
|
۶:۳۹, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
من پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) الگو برام بوده ، ایشون رو خیلی دوست دارم ، سرنماز وقتی میگم السلام علیک ایهاالنبی ... پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) در ذهنم مجسم میشه. تازگی ها هم سخنان حضرت علی (علیه السلام) خیلی به دلم میشینه و بهشون علاقه مند شدم. معیار تان برای انتخاب ایشان چه بوده است؟ دلایل مشخصی داره چون ایشون نماینده ی خدا بودن،فرد واقعا صالحی بودن و ایمانشون به خدا قطعی بوده و امکان انحراف هم در ایشون وجود نداشته ، و .... دلایل شخصی که نگم بهتره چون بقول معروف ریا میشه. تا چه حد به الگوی خود نزدیک شده اید؟ تا اینجا فکر نمیکنم زیاد به الگو هام نزدیک شده باشم ؛ تازه الگوهای زندگیم داره برام شکل میگیره. خیلی مشکلات سر راهم هست که باید برطرفشون کنم. مثل تنبلی وسستی ، خودپرستی و غرور ، هوس های دنیایی و .... در برابر این هوس ها اگر مقاوم بشم میتونم بگم که کم کم میتونم به الگوی مورد علاقم نزدیک بشم. و به بقیه هم کمک کنم. تاپیک خوبی است ، موفق باشید
|
|||
|
|
۲۲:۲۲, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
من الگوم در زمینه ی دینی پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حضرت علی(علیه السلام) هستند،البته خب من که نمیتونم مثله اونا باشم ولی سعی میکنم تا توانایشو دارم از اونا درا ین زمینه الگو برداری کنم.(امیدوام موفق بشم!!)
در زمینه ی علمی دو نفر رو الگو قرار دادم یکی دکترر عباسی و دیگری بنجامین فرانکلین.شاید خندتون بگیره ولی خب درسته فرانکلین ماسون بود و دشمن ما محسوب میشه ولی ادم باید از دشمناشم یه چیزایی یاد بگیره دیگه.البته تو تاریخ به ناپلئون هم ارادت خاصی دارم!!!! البته الان از الگوهام خیلی عقبم ولی کم کم سعی میکنم بهشون نزدیک شم.(به فرانکلین فقط از لحاظ علمی نزدیک میشم گفتم یهو سو تفاهم نشه!!!) |
|||
|
|
۳:۳۶, ۲۶/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۶/اسفند/۹۰ ۳:۳۸ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
|
سلام خدمت دوستان
من الگوی علمی و دینیم 14 تا معصومن! مثل پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) عاشق این سه چیز«نماز,عطر,زن» باشم(هستم) و دوستدارم مثل ایشون«محمد» باشم(هستم)!و.... مثل امام علی(علیه السلام) دوستدارم بجنگمو و چشم هرچی فتنه هست از کاسه دربیارم! و.... مثل به اندازه حضرت فاطمه(سلام الله علیها) دوستدارم عاشق امام علی (علیه السلام) باشم! و.... مثل امام حسن(علیه السلام) دوستدارم بخشنده باشم! و.... مثل امام حسین (علیه السلام) دوستدارم جونمو در راه اسلام و الله فدا کنم! و.... مثل امام سجاد(علیه السلام) دوستدارم تو نمازام سجده کنمو رازو نیاز داشته باشم! و.... مثل امام باقر(علیه السلام)دوستدارم علم رو فرابگیرمو در گسترش و ارائه در راه و رضای الله قدم بردارم! و.... مثل امام صادق(علیه السلام) دوستدارم چمعی از دوستان داشته باشم و باهم بحث علمی و مذهبی در هر زمینه داشته باشیم و گروه ها و انجمن ها سایتها تالار ها و.....برای رضای الله تشکیل بدیم! و.... مثل امام کاظم(علیه السلام) دوستدارم خشمم رو فرو بخورم! و.... مثل امام رضا(علیه السلام) دوستدارم ضامن و مایه رحمت واسه هرکسو هر موجودی باشم! و.... مثل امام جواد(علیه السلام) دوستدارم قدرت های و افرادی که به هرطریقی قصد دارن منو مجذوب و ترغیب به همکاری و دست برداشتن از اعتقاداتم بکنند ناکام بزارم! و... مثل امام هادی(علیه السلام) دوستدارم بالاترین سطح اخلاق رو داشته باشم! و... مثل امام حسن عسکری(علیه السلام) دوستدارم وفتی تو محاصره و تحت فشارم ماموریت و اهدافم رو به بهترین وجه به پایان برسونم! مثل حضرت حجت(عجل الله تعالی فرجه الشریف) دوستدارم از دست این مردم غیب شم تا روزی که ایشون ناگهانی تشریف بیارن و من اجازه پیدا کنم در رکاب ایشون جهاد کنم و بجنگم و دشمنان اسلام رو تا نفرآخر به هلاکت برسونم! و... یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| ۩۩الگوی زندگی اسلامی۩۩ | عبدالرحمن | 7 | 5,023 |