کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام



ارسال پاسخ  به روز آوری
 
رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند
۱۱:۴۲, ۸/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
آواتار
به نام خالق هستی
با سلام
Idea
نمی دانم دوستان با پروژه هارپ چقدر آشنا هستند - من خودم تازه با این پرژوه آشنا شدم
وسوالاتی برام پیش اومده

[تصویر: 4230_955.jpg]

در فضای اینترنت هم مطالب متفاوت و حتی متناقضی دیده میشه
برای آشنایی دوستان و ایجاد بحث ، لینکهای زیر رو مطالعه کنید
هارپ چیست؟
پروژه «هارپ» سلاح مخوف و چند منظوره اربابان قدرت
زلزله هائيتي طبيعي نيست پاي «هارپ» در ميان است

مطالبی که در لینکهای بالا آمده همه درارای یک جهت گیری مشخص هستند

حالا لینک های
هارپ دروغ بزرگ آمريكا
پروژه هارپ ، يك دروغ بزرگ....
بخونید.
یا
هارپ ، راست یا دروغ ؟ (1) موافقان
هارپ ، راست یا دروغ ؟ (2) مخالفان
رو بخونید و نظراتون رو بگین.

اینم لینک مستند هارپ -برای دانلود .
http://e12.ir/cat-6.aspx

جالب اینجاست که همه لینک های مطالب بالا ،متعلق یه سایت های مذهبی هستند
ولی بالاخره کدام مطلب درست است؟
فکر کردم شاید در تالار گفتگوی بیداری اندیشه جای بحث این موضوع خالی است.

فقط یک خواهش دوستانهBlush
دوستان در نظر دادن عجله نکنید و برای دیدن مستند و خوندن مطالب وقت بگذارید. ممنون
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: user313 ، خاک ، Hadith ، nader008 ، ضد ماسون ، MiNuTeS ، vahrakan ، AMINI ، persia ، aliali ، revenger ، پروانه ، بچه شیعه ، مجید املشی

آغاز صفحه 7 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۵:۲۰, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #61

نقل قول:یک نمونه فاجعه که بر اثر چنین فرآیندی اتفا افتاد ، پلی بود در آمریکا ، که در اثر یک باد نسبتا ساده شروع به حرکت کرد و پاره شد و تعداد زیادی هم کشته داد.

خب اینکه مشخصه ربطی به امواج و این چیزا نداره چون اون باده،قدرت باد به نسبت پل رو مقایسه میکنید با هارپ؟
نقل قول:مثال عینی هم که بنده دیدم ، گچ هایی بود که در مدرسه ما موجود بود و استادها برای نوشتن از اونها استفاده می کردند.ما این گچ ها رو که کمی خشک بودند ، از سر می گرفتیم ، و با سرعت بر روی تخته می کشیدیم و صدایی جیغ مانند ایجاد می شد، گچ بدون وارد شدن نیرویی به میانه ، از وسط به دو نیم می شد ، چون این صدا فرکانسی متناسب با فرکانس تشدید گچ داشت.

این هم مثل جواب بالا.شما چه قدر نیرو وارد کردین و اون کج رو روی تخته کشیدین و به قول شما اون فرکانس باعث رخ دادن این شد؟آیا هارپ همچین قدرتی داره؟آیا هارپ همچین کاری میتونه بکنه؟
نقل قول:در ضمن دوست خوبم ، یک مسئله دیگر هم هست ، مثلا در ریختن باران ما نیاز به وارد کردن نیروی زیادی نداریم ، فقط نیاز به تحریک داریم ، با تحریک ابرها و شروع بارش ، خود بارش هم می تونه به ادامه بارش کمک کنه ، مثل ریختن بهمن بر اثر صدای بلند ، چون بهمن و باران هر دو دارای پتانسیل ناپایدار هستند و با یک تحریک مناسب می تونند این پتانسیل رو از خودشون بروز بدند.

وقتی میگن هارپ مثل مایکروویو تولید گرما میکنه چطوره که ابرها با گرما باعث ریزش باران میشن؟من واقعا نمیدونم چطوری میشه،اگر میدونید ممنون میشم توضیح بدین.
یه سوال دیگه هم دارم اینه که شما برای بهمن به صدایی رو به وجود میارین و باعث بهمن میشه،اولا اینکه چطوره که هارپ صدا نداره (یعنی ما صداش رو نمیشنوم)بعدشم اینکه اون برفها اماده ریزش هستن،خب اون فشار زیادی داره و با یک صدا از جای خودش خارج میشه و باعث بهمن میشه،اینا رو توضیح بدین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: zahra11 ، persia
۱۵:۴۸, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #62
آواتار
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱۵:۲۰)Ahmad-A.R.M نوشته است:  خب اینکه مشخصه ربطی به امواج و این چیزا نداره چون اون باده،قدرت باد به نسبت پل رو مقایسه میکنید با هارپ؟

سلام
من به عنوان مثال آوردم ، نه این طور نیست ، طبق محاسبات اون باد قادر نبوده پل رو تخریب کنه ، به هیچ وجه ، بلکه یواش یواش به پل موج می ده (پل کابلی بوده) ، این موج دائم تقویت می شده ، بیشتر و بیشتر ، و باعث فرو ریختن پل میشه.
نقل قول:این هم مثل جواب بالا.شما چه قدر نیرو وارد کردین و اون کج رو روی تخته کشیدین و به قول شما اون فرکانس باعث رخ دادن این شد؟آیا هارپ همچین قدرتی داره؟آیا هارپ همچین کاری میتونه بکنه؟
این که من چقدر نیرو وارد کردم مهم نیست ، این مهمه که به نیمه گچ چقدر نیرو وارد شده که باعث شکستنش شده ، این نیرو هم نیروی صوتی بوده.منظور از صوت یک موج هست ، حالا اگر موج فرکانسش بره بالاتر ، می شه اولتراسونیک ، بره بالاتر و الکترومغناطیسی بشه ، میشه نو ، بره بالاتر می شه گاما و ....
نقل قول:وقتی میگن هارپ مثل مایکروویو تولید گرما میکنه چطوره که ابرها با گرما باعث ریزش باران میشن؟من واقعا نمیدونم چطوری میشه،اگر میدونید ممنون میشم توضیح بدین.
من به شخصه از ماهیت کلی بارش بر اثر گرما خبری ندارم ، اما گاهی اوقات ما حالتی داریم به نام تعادل نا پایدار.ببین دوست من، گاهی اوقات یک جسمی داریم مثل یک بیضی که بر روی قسمت طولی خودش خوابیده ، شما بهش نیرو وارد می کنید ، باز هم بر می گرده سر جای اولش ، اما گاهی اوقات ما تعادل نا پیدار داریم ، مثل یک بیضی که روی وجه عرضی خودش ایستاده ، چنین تعادلی با یک تلنگر به هم می ریزه.شاید و احتمالا امواج هارپ هم نوعی تلنگر هستند برای نا پایدار کردن تعادل نا پایدار ، تا با یک بارش کوچیک باعث ایجاد بارش مداوم بشه.درست مثل مثال بهمن که زدم ، یعنی شما یک گلوله کوچیک از اون بالا ول می کنی ، می بینی وقتی رسید پایین شد یک غول یخی.
نقل قول:یه سوال دیگه هم دارم اینه که شما برای بهمن به صدایی رو به وجود میارین و باعث بهمن میشه،اولا اینکه چطوره که هارپ صدا نداره (یعنی ما صداش رو نمیشنوم)بعدشم اینکه اون برفها اماده ریزش هستن،خب اون فشار زیادی داره و با یک صدا از جای خودش خارج میشه و باعث بهمن میشه،اینا رو توضیح بدین.
باز هم بگم که من متخصص هارپ نیستم ، بلکه یک سری احتمالات فیزیکی رو بیان می کنم.ببین دوست خوبم ، ما برای بر هم زدن تعادل ناپایدار ، نیاز به نیرو داریم ، مقدار این نیرو برابر هست با مقدار نیروی مزاحم که نمی گذاره تعادل به هم بخوره.این نیرو می تونه هر نیرویی باشه ، نیروی صوت ، نیروی الکترومغنایطیسی ، گرما ، نور و یا هر چیز دیگه.ببین مثلا بیضی که مثال زدم ، ما برای بر هم زدن تعادلش باید بر اصطکاکش بر زمین و احیانا چسبندگی به زمین رو تامین کنیم+ یک نیروی خیلی کم تا تعادلش به هم بخوره.یا مثلا ما با فشار یک انگشت روی شاسی تفنگ و اعمال نیروی مورد نیاز برای حرکت چکش پشت گلوله ، می تونیم نیروی موجود در باروت داخل فشنگ رو آزاد کنیم و باهاش شکم یک نفر رو سوراخ کنیم.حالا این مقدار نیرو در هر تعادلی متفاوته ، گاهی اوقات کمتره ، مثله بهمن (که حتی ممکنه با یک سوت راه بیفته) ، گاهی اوقات نیروی بیشتری می خواد ، مثل مثلا نیروی لازم برای بالا بردن یک ماشی از یک سربالایی کوچیک و رها کردنش به سمت سرازیری.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۱۹:۵۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۲۰:۰۰ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #63

نقل قول:سلام
من به عنوان مثال آوردم ، نه این طور نیست ، طبق محاسبات اون باد قادر نبوده پل رو تخریب کنه ، به هیچ وجه ، بلکه یواش یواش به پل موج می ده (پل کابلی بوده) ، این موج دائم تقویت می شده ، بیشتر و بیشتر ، و باعث فرو ریختن پل میشه.
سلام علیکم و رحمت الله Beard
خب پل ریخته یا نریخته مسئله اصلی نیست مسئله اصلی اینه که نسبت نیروی که باد به پل وارد کرده چقدره و نسبت هارپ و زمین لرزه چقدره.البته نمیشه باد رو با هارپ قیاس کرد.
نقل قول:این که من چقدر نیرو وارد کردم مهم نیست ، این مهمه که به نیمه گچ چقدر نیرو وارد شده که باعث شکستنش شده ، این نیرو هم نیروی صوتی بوده.منظور از صوت یک موج هست ، حالا اگر موج فرکانسش بره بالاتر ، می شه اولتراسونیک ، بره بالاتر و الکترومغناطیسی بشه ، میشه نو ، بره بالاتر می شه گاما و ....
حالا نیرو وارد شده مهمه یا مهم نیست؟اگه اتلاف نیرو! مد نظرتونه که ما کاری به این نداریم.ما با این کار داریم که چقدر نیرو وارد شده و فقط هم اون صوت نبوده که باعث شکستنش بوده خب یه فشاری هم به اون گچ وارد شده.
نقل قول:من به شخصه از ماهیت کلی بارش بر اثر گرما خبری ندارم ، اما گاهی اوقات ما حالتی داریم به نام تعادل نا پایدار.ببین دوست من، گاهی اوقات یک جسمی داریم مثل یک بیضی که بر روی قسمت طولی خودش خوابیده ، شما بهش نیرو وارد می کنید ، باز هم بر می گرده سر جای اولش ، اما گاهی اوقات ما تعادل نا پیدار داریم ، مثل یک بیضی که روی وجه عرضی خودش ایستاده ، چنین تعادلی با یک تلنگر به هم می ریزه.شاید و احتمالا امواج هارپ هم نوعی تلنگر هستند برای نا پایدار کردن تعادل نا پایدار ، تا با یک بارش کوچیک باعث ایجاد بارش مداوم بشه.درست مثل مثال بهمن که زدم ، یعنی شما یک گلوله کوچیک از اون بالا ول می کنی ، می بینی وقتی رسید پایین شد یک غول یخی.
خب مثالهاتون برای اثبات هارپ اشتباهه،بهترین مثال همین بهمن هستش ولی اینجا سوال پیش میاد که چطور امواج رو روی منطقه ای مترکز میکنن؟
یه منطقه ای زلزله خیزه مثل تهران و کازرون،حالا چطور میشه که این امواج رو متمرکزش کرد روی تهران که توی کازرون زلزله نیاد؟و اگر به هر طرقی چه متمرکز چه غیر این میشه چرا تا حالا این کارو نکردن؟اگر جوابتون اینه که فعلا در حالت ازمایشی هست پس این زلزله ها و ... رو که به هارپ نسبت میدن چیه؟پس میشه نتیجه گرفت این هارپ تا حدودی دروغ تشریف داره.
نقل قول:باز هم بگم که من متخصص هارپ نیستم ، بلکه یک سری احتمالات فیزیکی رو بیان می کنم
خب ما کاری به احتمالات نداریم، چون اونا میگن همین چیزی هست، پس از حالت احتمالات خارجه.
بازم میگم نسبتش رو باید سنجید،اصلا تا حالا ازمایشی مثل هارپ در مقیاس کوچک شده یا نه؟اگر شده و کسی میدونه بیاد بگه،بازم باید نسبتش رو بسنجین.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۹:۵۶, ۲۵/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #64
آواتار
سلام
ببین احمد آقا ،من اول یک جکع بندی می کنم از نوشته هام :
1- ما برای وارد کردن نیرو نیاز نداریم که نیرو رو به صورت یک باره وارد کنیم ، بلکه می تونیم به صورت تشدید و رفته رفته وارد کنیم، پس با یک نیروی کم و ممتد می شه نقش یک نیروی ناگهانی رو ایفا کرد.
2- ما پتانسیل های پرقدرت طبیعی در دنیا داریم،مثل پتانسیل زمین لرزه ، مثل پتانسب ریزش باران و ... ، ما با برنامه ریزی و پیدا کردن راه آزاد سازی این پتانسیل ها می تونیم با اعمال یک نیروی متناسب اون ها رو آزاد کنیم.
در مورد اون مثال گچ که گفتم ، تاثیر جرکت تقریبا صفره ، چون من با قدرت و سرعت خیلی بیشتر حرکت رو روی گچ تست کردم ، اما تاثیری نداشت ، تولید اون صدا باعث می شد که گچ بشکنه،چون اون صدا متناسب بود با فرکانس تشدید گچ.
این که دیدی من گفتم احتمالات ، منظورم این هست که ما از واقعیت دقیق هارپ نمی دونیم ، چون پروژه سری هست ، اما به احتمال قوی شامل دو مورد بالا می شه.
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۱:۰۳, ۲۸/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #65

(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۹:۳۶)Sdg نوشته است:  متاسفانه نمیتونم لینک بذارم ولی بنظرم خوبه که یه سری به سایت حقیقت خاموش بزنین و راجبه هارپ(آخرین مقاله)رو بخونین.جالبه و به درکش کمک میکنه

واقعا چه دلایل قانع کننده ای عنوان نکردن حقیقت خاموش.

به گل نشستن آبزیان اولین بار نبوده. ضمن این که فرضیه ها دیگه ای برای به گل نشستن دلفین ها ذکر شده.

موارد زیادی از بارش پرنده ها هم از سال ها قبل ثبت شده.

نور های زمین لرزه هم سال ها قبل مشاهده شدن.

و از اونجا که قبل از HAARP هم اتفاقات عجیب و غریب روی سیاره ی زمین می افتاده، من حدس می زنم که تمام این اتفاقات کار آدم فضایی هاست!!! Big Grin
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Ahmad-A.R.M
۱:۵۰, ۱۵/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/تیر/۹۱ ۲:۱۰ توسط یوسف لسبو.)
شماره ارسال: #66

با سلام . با توجه به موضوع پروژه های شیطانی آخر الزمان می خاستم بگم دنیا از نظر پروژه های شیطانی وارد مرحله بسیار نوین و حساس جنگ های بدون جنگ افزار های توپ و تانک و یا در صدر آنها سلاح های هسته ای و کشتارجمعی بر پایه مواد معدنی شده که در این رابطه میشه از پروژه هارپ که یک عملکرد علمی کاملاً غیر انسانی هست نام برد . یکی از قدرت های این پروژه یا این سلاح نوین اینه که بیشتر مسائلی که ما تا به امروز اعتقادمون بر این بوده که خواستن و اتفاق افتادنش به دست خداست الان دیگه دست بشر هم هست . مثلا قدرت ایجاد بلایای طبیعی ، تعغیر در نظم آب و هوا ، به هم ریختن نظم در لایه های جو از جمله آیونوسفیر که نقش مهمی تو زندگی تمامی موجودات زنده تو این سیاره رو داره و یا کنترل کردن ذهن انسان از راه دور که خودش به تنهایی مشکل بزرگی برای فرد کنترل شده و جامعه ی اون فرد درست می کنه و یا از کار انداختن تمامی سلاح هایی که توسط رایانه و رادار و فرکانس مورد استفاده کنونی بشر هست و در کل هر چیزی که با فرکانس کار می کنه مثل رادارهای ناوبری که در وسایل حمل و نقل امروزی کاربرد زیادی داره رو تحت تأثیر قرار می ده و می تونه غیر فعالشون کنه (اشاره به یکی از موارد ظهور امام زمان). متأسفانه الانم این پروژه به مرحله استفاده توسط همون فراماسون هایی که لااقل تمامی اعضاء این تالار از پلیدی اون ها خبر دارند رسیده و چند وقته که توی برنامه های شومشون ازش استفاده می برن . من به عنوان یه عضو کوچیک از این تالار خواهش دارم از دوستان که اگه محبت کنن و تحقیقاتشونو در اختیار من و تمامی دوستانی که از این قضیه مهم و تعیین کننده حتی خبر هم ندارند قرار بدن ممنون می شم تا دوباره بتوینم تو این پروژه هم ما یک دست بالاتر از تصورات اونا باشیم . ممنون از شما که تلاش می کنین تا راه رو برای ظهور امام عصرتون هموارتر کنین .
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: seiied ، mhvvhm
۲:۱۱, ۱۵/تیر/۹۱
شماره ارسال: #67
آواتار
(۱۵/تیر/۹۱ ۱:۵۰)یوسف لسبو نوشته است:  متأسفانه الانم این پروژه به مرحله استفاده توسط همون فراماسون هایی که لااقل تمامی اعضاء این تالار از پلیدی اون ها خبر دارند رسیده و چند وقته که توی برنامه های شومشون دارن ازش استفاده می برن .

سلام دوست عزیز .
به تالار بیداری اندیشه خوش اومدی و امیدوارم بتونی تبادل اطلاعات خوبی با دیگر کاربران داشته باشی .

در مورد استفاده ماسونها از پروژه هارپ در کارهاشون سند یا منبع معتبری هم داری تا بتونیم دقیقتر رو مساله تمرکز کنیم ؟؟

یکی از نکات خوب این تالار اینه که هر اطلاعاتی رو دوستان باذکر سند و منبع معتبر به اشتراک میزارن تا دوستان دیگه اگر خواستن تحقیقات مازاد داشته باشن از سندها و منابع استفاده کنن .

یک سری تایپیک هم در این زمینه زده شده که میتونید یه سری بهش بزنید :

سلاح هاي ممنوعه آمريكا؛ از هارپ تا بمب جنسي

پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند

مدیران و ناظرین اگر لازم میدونن تایپیک رو ادغام کنن .
پاینده باشید .
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه خانم ، seiied ، شهرام
۴:۰۶, ۱۵/تیر/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/تیر/۹۱ ۱۱:۲۳ توسط namekarbary.)
شماره ارسال: #68

――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――――Smile
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
۲۱:۵۶, ۱۷/تیر/۹۱
شماره ارسال: #69

با سلام . می خواستم بدونم با توجه به این که یکی از استفاده های پروژه هارپ در علم پیدا کردن چاه های نفتی که در زیر زمین قرار داره و می شه با استفاده از اون و بسامد امواجی که از لایه های زیرین زمین دوباره به جو برمی گرده می تونن بفهمن که آیا فضای خالی مثل چاه نفت یا تأسیسات زیر زمینی (مثل همون تأسیساتی که چند وقته میگن تو محوطه پارچین که انتهای بابایی قرار داره) و چند وقته مدام کارشناس می فرستن و میگن که داره فعالیتهایی در زیر منطقه پارچین انجام میشه امکان داره که توسط همین فن آوری دارن رو اینجا تحقیق می کنن . در ضمن چند وقته که در محدوده پارچین دزدگیر ماشین هایی که دارای سیستم هوشمند کنترل از راه دوره در بعضی از ساعت های روز مدام به صدا در می یاد می خواستم بدونم امکان داره با توجه به این که این فن آوری توسط موج فرکانس زیر ماکروویو عمل می کنه این امکان هست که کار کردن مدام دزدگیر این ماشین ها توسط این امواج به کار بیفته ؟ در ضمن می خواستم نظر دوستان رو راجع به این ویدئو کلیپ که مربوط به زلزله های اخیر بند لنگه هست رو بدونم که آیا ربطی به پروژه هارپ داره یا نه ؟ با تشکر
http://storagenl.info/v45
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: persia
۱۴:۴۵, ۱۹/مرداد/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/مرداد/۹۱ ۱۵:۴۱ توسط mhvvhm.)
شماره ارسال: #70
آواتار
سلام دوستان
می خواستم از دوستان بپرسم تاثیر هارپ و امواج زیر 20 هرتز بر دمای بدن انسان چیه؟آیا نمیشه با هارپ آب بدن یک انسان رو از فاصله دور به دمای جوش نزدیک کرد؟؟؟؟؟
در ضمن جدیدا به سایتی بر خوردم که مطلبش برام جالب و یه جورایی قابل درک بود شاید منم درگیر شدم ها؟؟؟؟؟Big Grin
درضمن شما با دانلود mp3زیر می تونید به صدای ناشی از هارپ گوش کنید
http://www.zoodi.com/121/soraya.blog/h-sound.mp3
هجم:25KB
ايراني تسخيرشدگان پروژه «هارپ»
قويترين فرضيه قاضي جرائم رايانه اي پايتخت در تحقيقات علمي


آلاسکا مقر فرماندهي پروژه هارپ که دنيا را به خطر انداخته است
گروه شوک: ادعاهاي عجيبي دارند! اصرار مي کنند هر چه ديده و شنيده اند توهم نيست! مي گويند تحت سلطه صداهاي غيبي هستند! از اشعه نامرئي و سوزنده فضاي اينترنتي مي ترسند!
6 زن و مرد تهراني در سطح هاي فرهنگي و اجتماعي متفاوت ماجراي شگفت انگيزي را پيش روي داديار دادسراي جرائم رايانه اي گذاشته اند.
يکي مي گويد با ستاره نيما در عالم غيب حرف مي زند و جالب اينکه او هر چه دستور مي دهد بايد انجام بدهد، ديگري ادعاهاي جالب تري دارد وي مي گويد اصلاً کامپيوتر ندارد، اما با شرايط مشابهي روبه رو است.
شايد شنيدن داستان هاي خارق العاده اين 6 زن و مرد تصوري به وجود آورد که آنان توهم دارند، اما اين يک واقعيت است! خيلي ها در سراسر جهان با چنين مشکلاتي مواجه هستند. شايد يکي از پيچيده ترين معماهاي جهان شنيده شدن صداي موتوسيکلتي باشد که هر لحظه دورتر مي شود و در کل اروپا همه آن را شنيده اند خصوصاً در جزيره اي واقع در جنوبي ترين بخش اين قاره و هنوز هيچ کس نمي داند اين صداي غريب چيست؟!
از سال ها پيش در دادسراهاي مختلف تهران و ايران پرونده هايي کليد خورده است که در آن مقامات قضايي و پليس به نيروهاي متافيزيکي برخورده​اند و هيچ گاه منبع اين صداها و نورها مشخص نشده است.
اين بار وقتي 6 زن و مرد با ادعاهاي مشابه و در فاصله هاي زماني خاص به طرح شکايت پرداختند داديار پرونده براي نخستين بار به تحقيقات علمي پرداخت و خود را در برابر يک پرونده اقتصادي معروف و البته مخرب ديد که کل جهان را زير سيطره خود فرو برده است.


نيروهاي غيبي
نخستين بار مرد جواني به شعبه دوم دادسراي ناحيه 31 جرائم رايانه اي تهران مراجعه کرد و ادعاي عجيبي را پيش روي داديار قرار داد. وي گفت: چندماه پيش در خانه ام نشسته بودم. وقتي به کامپيوتري که در گوشه اتاقم بود خيره شدم ناگهان سروصداهاي عجيبي را در گوشم شنيدم. صداهاي ترسناکي بود که مرا تحت تاثير قرار داد و مي خواست مرا اسير خواسته هاي خود کند. در برابر اين صداها هيچ مقاومتي نمي توانستم انجام بدهم. ناخواسته تسخير شده بودم و بايد تن به خواسته هاي صداها مي دادم.
وي ادامه داد: صداي چند بازيگر سينما و تلويزيون بود که از من مي خواست تسليم خواسته هايشان شوم. آن روز پشت کامپيوتر نشستم باز هم صداهاي بازيگران مشهور سينما به سراغم آمدند و درخواست هاي عجيبي داشتند که باورکردني نبود. صداها کاملاً مرا تسخير کرده بودند. هيچ اراده اي از خودم نداشتم. وحشت به جانم افتاده بود. اين صداها در زندگي ام تاثير بدي گذاشته بود. مي ترسيدم از خانه بيرون بروم چون بايد هر کاري را با دستور آن صداها انجام مي دادم. ديگر خسته شده ام. تصميم گرفتم براي شکايت از اين صداها به دادسرا بيايم.
در حالي که ابتدا تصور مي شد اين مرد به خاطر مشکلات روحي و رواني چنين ادعاهايي دارد يا تحت تاثير داروهاي خواب آور و آرامبخش است، داديار پرونده با شکايت ديگري مواجه شد. در حالي که بررسي ها ادامه داشت مرد ديگري شکايت مشابهي را پيش روي بازپرس قرار داد. اين مرد گفت: مدت هاست که صداهاي عجيبي در گوشم شنيده مي شود تا جايي که آنها از من خواستند براي شکايت به دادسرا مراجعه کنم. وي ادامه داد: با وجودي که در خانه اينترنت و کامپيوتر نداريم، اما صداها از طريق دنياي مجازي وارد خانه مان مي شوند و صداهايمان را شنود مي کنند. تاثير اين صداها در زندگي مان به حدي است که باعث شده بين من و همسرم اختلاف پيش آيد. همسرم مدت ها پيش مرا ترک کرد و به خانه پدري اش رفت. همسايه ها از طريق دنياي مجازي از زندگي مان با خبر بودند. من و همسرم را تهديد مي کردند و اکنون هم مرا وادار مي کنند هر کاري را انجام دهم. در برابر اين صداها مقاومتي ندارم و نمي دانم چه بايد کرد. هر روز به هم ريخته ام آنها به من دستور مي دهند که تسليم خواسته هايشان شوم و اين وضع مرا کلافه کرده است.
با اين ادعاهاي مشابه داديار ترزي خود را در برابر شکايت هايي عجيبي ديد که 2 مرد با شنيدن صداهاي متافيزيکي هيچ کنترلي در زندگي خود نداشته و نمي توانند کارهاي خود را اداره کنند. اين مردان تابع نيروهاي غيبي بودند. ادعاي باورنکردني اين بود که يکي از 2 مرد حتي در خانه اش کامپيوتر و اينترنت نداشت ولي اين شکايت را مطرح کرده بود. در شاخه نخست، داديار جرائم رايانه اي به پليس دستور داد تا به بررسي زندگي دو مرد مرموز دست بزنند. تحقيقات نشان مي داد که اين مردان، مواد روانگردان نيز مصرف مي کنند و اين توهمات مي تواند زاييده خيال و تصورات فکري آنها باشد، اما واقعاً همين دليل ادعاهاي آنان بوده است؟!


ادعاهاي مشابه
در حالي مي رفت اين پرونده ها از نظر تيم قضايي و پليسي بسته شود، يک زن به دادسراي جرائم رايانه اي رفت و در ادعاي مشابهي عنوان کرد: ذرات آب در همه جا هستند. اين قطرات اختيار را از من گرفته اند. هر کاري مي خواهم بکنم مانع مي شوند و با دستورات عجيبي از من خواسته هاي غير منطقي اي دارند. همه حرکات مرا تحت نظر گرفته اند و مي خواهند من به کارهايي دست بزنم که هرگز در زندگي انجام نداده ام. آنها من و خانواده ام را تحت کنترل خود دارند و هر آنچه را انجام مي دهيم مي بينند. اين قطرات مثل سنسور عمل مي کنند هر کاري انجام مي دهم هشدار مي دهند. صداهاي عجيبي دارند و مدام در گوشم نجوا مي کنند.
در حالي که بررسي ها درباره اين ادعاي جديد ادامه داشت، داديار ترزي با شکايت مشابه ديگري نيز روبه رو شد که از صداهاي متافيزيکي و نيروهاي غيبي و تاثيرات آنان در زندگي اش داستانسرايي مي کرد. اين زن جوان پيش روي داديار شعبه سوم دادسراي جرائم رايانه اي قرار گرفت و گفت: مدتي است که وقتي پشت کامپيوتر مي نشينم و مشغول کار با دستگاه هستم بدنم مي سوزد. اشعه هايي بدنم را مي سوزاند و از درون آتش مي گيرم. وقتي از کامپيوتر دور مي شوم ديگر اشعه ها نمي توانند به من صدمه اي برسانند.
پرونده ها خيلي پيچيده شده بودند، داديار ترزي در برابر ادعاهايي قرار داشت که هر روز با روند عجيبي مطرح مي شد.
با شکايت هاي جديد دوباره پرونده تشکيل شد و بررسي هاي پليسي نشان مي داد که هيچ قطره اي در زندگي زن وجود ندارد که به صورت سنسور بخواهد عمل کند و باعث کنترل وي شود. در شاخه ديگر وقتي زن ديگري به پزشکي قانوني مراجعه کرد آزمايشات نشان داد اشعه هاي مطرح شده در پرونده که به وي صدمه رسانده است هيچ آثار باليني ندارد و روي بدن وي آثار زخم مشاهده نشده است و احتمالاً به خاطر خوردن قرص هاي اعصاب و روان است که اين دو زن در توهم و خيال خود بستر صداهاي ناهنجار را در زندگي روزمره رواج داده اند و هيچ نيروي ماورايي در زندگي آنها رخنه نکرده است.
درحالي که تصور مي شد اين شکايت ها تنها ميان گروهي ديده مي شود که در شرايط روحي مناسبي نيستند، اما مشابهت ادعاها عجيب و معمايي بود تا اينکه 2 ادعاي ديگر مطرح شد که تحقيقات پليسي و قضايي را مصمم کرد تا با باور به چنين حوادث شگفت انگيز آن را جدي بگيرند. يک زن و يک مرد ديگر که در رتبه هاي مهم کاري بودند و در تخصص خود نه تنها اسم و رسمي داشته، بلکه داراي شخصيت اجتماعي و فرهنگي مناسبي بودند در چنين مخمصه اي خود را گرفتار ديدند. ادعاي اين زن و مرد خيلي مشابه بودند، آنها گفتند: روي صفحه هاي مشکي کاغذ مرداني را مي بينيم که هر ثانيه باهم در جنگ و ستيز هستند. مردان صفحه مشکي زندگي ما را کنترل مي کنند وهر لحظه از ما خواسته هايي دارند. مي دانند خانواده ما چه کارهايي انجام مي دهند و حرف هاي ما را شنود مي کنند. در گوشمان نجوا مي کنند و خواسته هايشان را مطرح مي کنند. آرامش را از ما سلب کردند و لحظه اي رهايمان نمي کنند دائماً در حال امر و نهي کردن هستند. تصميم گرفته بوديم ديگر به صداهايشان توجهي نکنيم، ولي آنها ما را زير نظر دارند و حرکات و رفتارهاي ديگر اعضاي خانواده مان را شرح مي دهند.
پرونده به مرحله باورنکردني وعجيبي رسيده بود. داديار ترزي پس از دو فرضيه نخست که ممکن بود اين زنان و مردان از مواد روانگردان يا قرص هاي اعصاب استفاده کرده باشند با شکايت هايي مواجه شده بود که اين زن و مرد هرگز در زندگي به سمت مواد يا نزد پزشک نرفته بودند. در فرضيه سوم داديار جرائم رايانه اي تصور کرد ممکن است در خانه اين افراد دستگاه هاي شنود يا دوربين کار گذاشته شده باشد و کساني قصد آزار و اذيت رواني آنان را دارند. با اين فرضيه کارآگاهان دستور يافتند تا در زندگي آنان رخنه کنند تا صداهاي عجيب را رصد کنند. تحقيقات يک ماهه از خانه و محل کار اين گروه از زنان و مردان نشان مي داد که هيچ دستگاه و ابزاري در 500 متري آنها نصب نشده است تا کسي بتواند با اين وسيله محرک فضاي ماورايي در خانه و محل کار 6 زن و مرد باشد و آنها را آزار دهد.


تحقيقات علمي
داديار ترزي كه ديد 3 فرضيه قضايي و پليسي به گره كوري خورده است و مشخص نيست چه عواملي باعث چنين فضاي مجازي شده دست به تحقيقات علمي گسترده اي زد و خود را در برابر فرضيه ترسناكي ديد كه مي تواند تاثيرگذارترين عامل براي گرفتار شدن مردان و زنان سطح جهان در دام نيروهاي متافيزيكي باشد.
در اين شاخه چنين به نظر مي رسد كه به جز اين 6 زن و مرد گروه زياد ديگري نيز در چنين شرايطي هستند اما نمي دانند بايد چه كنند؟! يا خود را بيمار مي دانند يا تحت تسلط كامل قرار مي گيرند.
شايد هيچ كس تصور نكند كه يك پروژه اقتصادي مخرب توانسته نه تنها فضاي مجازي را آلوده كند بلكه زندگي هزاران انسان و جانور ديگر را به خطر بيندازد.


پروژه هارپ
به دنبال مطالعاتي كه داديار ترزي داشت وي به يك پرونده به نام هارپ رسيد. هارپ پروژه اي تحقيقاتي است که در ظاهر براي بررسي و تحقيق درباره لايه و مطالعات معادن زير زميني راديويي آيونوسفير تاسيس شده است. ولي در واقع «پروژه اي با تکنولوژي جنگ ستارگان» به منظور کامل کردن يک سلاح جديد پايه گذاري شده است. اين سيستم در حال حاضر از يک مجموعه آنتن هاي مخصوص -١٨٠ برج آنتن آلومينيومي به ارتفاع ٥٠/٢٣ متر- تشکيل و روي زمين وسيعي به مساحت ٢٣ هزار مترمربع در آلاسکا نصب شده است.
اصولاً امواج آنتن ها پس از اصابت به آيونوسفير و بازگشت به زمين قادرند نه تنها به عمق دريا بروند بلکه فراتر رفته و به اعماق زمين نيز وارد شوند و عملکرد آن مانند «راديو ترموگرافي» است که امروزه ژئولوژيست ها براي اکتشافات مخازن مختلف شامل گاز و نفت استفاده مي کنند. وقتي يک موج کوتاه «راديو ترموگرافي» به داخل زمين فرستاده مي شود به لايه هاي مختلف برخورد کرده و آن لايه ها را به لرزه در مي آورد و از لرزش صدايي با فرکانسي مخصوص توليد و به سطح زمين باز مي گرداند و ژئولوژيست ها از صداي بازگشتي قادرند مخازن زيرزمين را شناسايي کنند.
در واقع اين پروژه براي پيدا کردن مخازن زيرزميني در سال ۱۹۹۳ توسط نيروي هوايي امريكا، نيروي دريايي امريكا، دانشگاه آلاسکا در فيربنکس، و نزديک به ۱۵ دانشگاه امريكايي ديگر اداره و راه اندازي شد.


نظريات متفاوت
نظريات متعددي در مورد «خطرات پروژه» يا استفاده از اين تاسيسات به عنوان يک سلاح تا کنون عنوان شده است. از ايجاد وقوع زمين لرزه هاي متعدد در مناطق مختلف جهان، تا کنترل آب و هوا ده ها ادعاي مختلف در مورد پروژه هارپ عنوان شده است. مشهورترين اين نظريات توطئه از طرف گزارش روزنامه پراودا در روسيه و نيز هوگو چاوز در سال ۲۰۱۰ ميلادي مطرح شد که در آن مدعي شدند؛ امريكا با اين تاسيسات زلزله هائيتي را خلق کرد.
ايجاد موج ELF با فرکانس از ١ تا20 هرتز توسط آيونوسفير که با برخورد امواج هارپ توليد شده و سپس به زمين فرستاده مي شود و تا اعماق ٣٥ کيلومتري زمين نفوذ مي کند که پس از برخورد به لايه هاي مختلف زيرزميني توليد صدا كرده و در پي آن ايجاد زلزله مي کند.
شايد ندانيد30 دقيقه قبل از زلزله سيچوان در سال 2008 چين واکنش گداختگي آيونوسفير در آسمان مشاهده شد که در پي آن زلزله هولناک ٨ ريشتري در آنجا به وقوع پيوست.
هارپ با قابليت تکنولوژي «ترموگرافي» مي تواند کليه اطلاعات معدن هاي زير زميني کره زمين را در اعماق کم شناسايي کند و کليه تاسيسات زير زميني کشورهاي ديگر را دقيقاً زير مطالعه قرار دهد.
ايجاد سونامي، خشکسالي، آتشفشان، سيل ها، توفان هايي نظير توفان کاترينا در نيواورلئان، توفان گانو نيز تحت تاثير همين پروژه است. در اين پرونده انتقال نيروي برق از محل تاسيسات آن به نقطه ديگر از زمين و همچنين انتقال برق از زمين به ماهواره ها نيز صورت مي گيرد.
ايجاد اختلال در جريان برق و قطع برق شهري و اختلال در کار کامپيوتر هواپيماهاي مسافربري، جت هاي جنگنده، کشتي ها، زيردريايي ها و غيره نيز از آثار مخرب پروژه هارپ است.
ايجاد انفجار هاي عظيم زيرزميني باقدرت بمب هاي اتمي و بدون توليد اشعه هاي
راديو اکتيو از خطرناك ترين آثار پروژه هارپ است و جالب ترين بخش را اختلال در عملکرد طبيعي آيونوسفير که چرخش زمين را در کنترل دارد مي دانيم كه مي تواند در آينده زمين را به نابودي بكشاند.
ايجاد ديوارهاي راديويي ضد هواپيما و ضد موشک نيز يكي از قدرت هاي مورد استفاده از اين پروژه است.
داديار ترزي به مهم ترين بخش پروژه هارپ رسيد كه در آن به ايجاد اختلال و كنترل فركانس هاي نوري مغز در سطوحي به وسعت شهرها و كنترل انسان ها از راه دور و ايجاد غش و توليد وهم، در مغز انسان ها اشاره شده بود.
مي توان گفت كه همه اسلحه هاي جنگي معمول و متداول امروزه در مقابله با اين تكنولوژي جديد كاملاً متروكه است به گونه اي كه هارپ مي تواند با يك عملكرد كليه كامپيوترها را از فاصله دور كنترل كند و مغز انسان را به تسخير خود درآورد.
در واقع هدايت كنندگان پروژه هارپ در آلاسكا نه تنها به جايي رسيده اند كه زمين لرزه توليد مي كنند بلكه توانسته اند براي اهدافشان روح و روان انسان ها را تحت تسلط بگيرند.


هنوز ادامه دارد
داديار پرونده اين 6 زن و مرد پروژه هارپ را قوي ترين فرضيه خود مي داند كه البته كاملاً مورد تاييد نيست اما به نظر مي رسد تعداد اين زنان و مردان هر روز بيشتر خواهد شد و ماجراي تسخيرشدگان دنياي متافيزيكي هنوز ادامه دارد.



روزنامه ايران، شماره 4947 به تاريخ 3/9/90، صفحه 22 (شوك سياسي)
اگر شما هم حس می کنید خبری هست منو با نامه در جریان بزارید
یا علی
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mahdy_mir
ارسال پاسخ  به روز آوری


[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]
موضوعات مشابه ...
موضوع: نویسنده پاسخ: مشاهده: آخرین ارسال
  بحث پیرامون پروژه جدیدشیطان(مستند(Ancient Aliens مرتضی اقبالی 6 2,919 ۹/مهر/۹۴ ۲۳:۱۱
آخرین ارسال: A.E
  آیا زلزله بوشهر با پروژه هارپ ارتباطی دارد؟؟ عدالت 18 16,267 ۲۵/خرداد/۹۲ ۷:۴۹
آخرین ارسال: دل خسته
  سلاح هاي ممنوعه آمريكا؛ از هارپ تا بمب جنسي nimama 15 10,074 ۱۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۵
آخرین ارسال: السا
  مهم : دانلود مستند تقویم مایا antizion 2 2,559 ۲/دی/۹۱ ۱۰:۱۰
آخرین ارسال: سیدمحمود
  دانلود مستند 3 قسمتی بررسی 2012 - قسمت 2 اضافه شد mohammmad 32 16,349 ۱۲/فروردین/۹۱ ۵:۵۲
آخرین ارسال: mohammmad

پرش در بین بخشها:


بالا