|
پروژه هارپ "یک سوال بزرگ" + دانلود مستند
|
|
۱۱:۴۲, ۸/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/خرداد/۹۰ ۱۰:۳۵ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
به نام خالق هستی
با سلام ![]() نمی دانم دوستان با پروژه هارپ چقدر آشنا هستند - من خودم تازه با این پرژوه آشنا شدم وسوالاتی برام پیش اومده ![]() در فضای اینترنت هم مطالب متفاوت و حتی متناقضی دیده میشه برای آشنایی دوستان و ایجاد بحث ، لینکهای زیر رو مطالعه کنید هارپ چیست؟ پروژه «هارپ» سلاح مخوف و چند منظوره اربابان قدرت زلزله هائيتي طبيعي نيست پاي «هارپ» در ميان است مطالبی که در لینکهای بالا آمده همه درارای یک جهت گیری مشخص هستند حالا لینک های هارپ دروغ بزرگ آمريكا پروژه هارپ ، يك دروغ بزرگ.... بخونید. یا هارپ ، راست یا دروغ ؟ (1) موافقان هارپ ، راست یا دروغ ؟ (2) مخالفان رو بخونید و نظراتون رو بگین. اینم لینک مستند هارپ -برای دانلود . http://e12.ir/cat-6.aspx جالب اینجاست که همه لینک های مطالب بالا ،متعلق یه سایت های مذهبی هستند ولی بالاخره کدام مطلب درست است؟ فکر کردم شاید در تالار گفتگوی بیداری اندیشه جای بحث این موضوع خالی است. فقط یک خواهش دوستانه ![]() دوستان در نظر دادن عجله نکنید و برای دیدن مستند و خوندن مطالب وقت بگذارید. ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۵:۲۲, ۳/آبان/۹۰
شماره ارسال: #51
|
|||
|
|||
|
قبلا هم گفتم اینقدر گیر ندید به این مسئله که خدا اینجوری میره زیر سوال.
این یه توهینه ![]() مگه زمان قدیم کسی فکرش رو میکرد انسان بتونه با یه بمب یه کشور رو با خاک یکسان کنه؟؟؟ اگر به اونا هم میگفتی میگفتن نه اینجوری قدرت خدا میره زیر سوال. کافیه یه کشور 1100 واحد 10 تایی از پلوتونیم 700 رو بتونه ببره تو جو پرتش کنه رو زمین تا کره زمین پودر بشه قدرت انسان داره بالا میره. دیگه انسان ثابت کرده تو نسل کشی و انسان کشی تا کجا میتونه پیش بره. خب ایران هم بروژه هارپ رو شروع کرده و به امید خدا تا چند وقت دیگه به بهره برداری میرسه. خدانگهدار |
|||
|
۰:۳۱, ۴/آبان/۹۰
شماره ارسال: #52
|
|||
|
|||
(۱۱/اسفند/۸۹ ۱۶:۵۶)علائم ظهور نوشته است: دوستان بنده خودم از علاقه مندان به مباحث نو و پیچیده هستم.اما در مورد هارپ پیشنهاد من اینه که خیلی وقت خودتون رو تلف نکنید من با جرئت گزینه ج را انتخاب میکنم |
|||
|
۰:۳۹, ۵/آبان/۹۰
شماره ارسال: #53
|
|||
|
|||
(۴/آبان/۹۰ ۰:۳۱)haji007 نوشته است:(۱۱/اسفند/۸۹ ۱۶:۵۶)علائم ظهور نوشته است: دوستان بنده خودم از علاقه مندان به مباحث نو و پیچیده هستم.اما در مورد هارپ پیشنهاد من اینه که خیلی وقت خودتون رو تلف نکنید این گزینه ها رو هم اضافه کن.شک نکن رای میاره 1.اونا ایران رو سالم میخوان 2.برنامه 2012 که اینقدر در موردش فیلم میسازن همینه. پیشنهاد میکنم دوستان فیلم ترانسفرمرز 3 رو نگاه کنن. رسما الله وسط پرچم رو بر عکس کردن و به ایران حمله نظامی میکنن دیگه شمشیر رو از رو بستن. |
|||
|
۱۵:۲۶, ۵/آذر/۹۰
شماره ارسال: #54
|
|||
|
|||
|
سلام
شما را به خواندن این مطلب که در روزنامه ایران در تاریخ پنج شنبه 3/9/90 دعوت می کنم. نتیجه هارپ در ایران(حتماً بخوانید) ویژه نامه شوک در ایران |
|||
|
۱۵:۳۰, ۶/آذر/۹۰
شماره ارسال: #55
|
|||
|
|||
|
بله همونطور که دوستمون گفتم دلیل های موجهی هست برای اینکه چرا هنوز ایران رو نزده.
بعضیشو بقیه گفتن 1 اینطور که به نظر میاد هنوز انقدر دقیق نیست این پروژه 2 احتمالا منتظرن برای 21 دسامبر 2012 بزنن. ولی اگر هم چنین سیستمی وجود نداشته باشد، پس وضعیت اب و هوایی دنیا خیلی کمکشون کرده. |
|||
|
|
۲۰:۰۳, ۱۴/دی/۹۰
شماره ارسال: #56
|
|||
|
|||
|
سلام به همه عزیزان
کار ندارم که کی میگه راسته و کی میگه دروغه اما من رشته ام الکترونیکه و میدونم که این پروژه شدنیه و ساختنیه حالا اگه باشه که هست پس میتونه خیلی مخرب باشه البته میتونه خیلی راحت همه جای زمین رو اسکن هم بکنه و بگه کجا چه معدنی هست اگر به یونسفر امواج قدرتمندی برخورد کنه میتونه توی این لایه التهاب ایجاد کنه تازه کارهای دیگه ایی هم میشه باهاش کرد که نمیگم تا باعث ترس اجتماعی نشه اما شدنیه اما بهتره عاقلا بدونن هست و برای نادانها بگن که نیست چرا؟ عاقلا وقتی بدونن هست فکر راه چاره و مقابله میکنن اما کم خردان با دوننستن اینکه همچین چیزی هم هست فقط ترس اجتماعی راه میندازن و از کاه کوه میسازن و شایعه پراکنی میشه بدونید هست اما برای هرکسی لو ندین و برای اکثر مردم نا کارامد و بدرد نخور و ... نشونش بدین |
|||
|
|
۱۵:۵۰, ۲۰/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #57
|
|||
|
|||
|
سلام
در سال اخیر حس می کنم مقدار بادهای شدید در مشهد زیادتر شده بود ، یادم نمیاد این چند سال چنین بادهایی رو اون هم در این مقیاس و تعداد دیده باشم.همچنین امثال بارندگی ها و صاعقه ها هم عجیب ترند ، کمی به نظر شما غیر طبیعی نیست؟ |
|||
|
۱:۰۲, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۶ توسط Ahmad-A.R.M.)
شماره ارسال: #58
|
|||
|
|||
|
سلام
به نظر من این هارپ تا حدودی دروغه،دلیل هم دارم آیا چیزی هست که از طریق امواج بشه چیزی رو به لرزه در اورد؟ مثال:سیستم صوتی،خب شما به فرض میخوایید یک کاغذ رو با سیستم صوتی به لرزه در بیارین؛اولا حجم و وزن کاغذ و اون سیستم صوتی چه قدره؟ خب کاغذ چند گرمه ولی سیستم صوتی چند کیلو گرم وزنشه یعنی چند صد برابر؛حالا این سیستم هارپ نسبت حجم و وزنش به پوسته زمین،اون منطقه خاص چه قدره!؟. سیستم صوتی چقدر برق مصرف میکنه که یک کاغذ رو به لرزه در بیاره؟به نسبت همون باید توی سیستم هارپ مصرف بشه. این تازه بدون انعکاس امواج هست.اینا که میگن در اثر انعکاسی که با یکی از لایه های جو داره و برخوردش با زمین باعث زمین لرزه میشه. ![]() ببینید دروغ تا چه حد.ببینید چطور روی این دروغ کار میکنن و به خورد ما میدن و ما هم باورمون میشه. حرف باد هواست! |
|||
|
۹:۳۶, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #59
|
|||
|
|||
|
متاسفانه نمیتونم لینک بذارم ولی بنظرم خوبه که یه سری به سایت حقیقت خاموش بزنین و راجبه هارپ(آخرین مقاله)رو بخونین.جالبه و به درکش کمک میکنه
|
|||
|
۹:۵۳, ۲۴/اردیبهشت/۹۱
شماره ارسال: #60
|
|||
|
|||
(۲۴/اردیبهشت/۹۱ ۱:۰۲)Ahmad-A.R.M نوشته است: آیا چیزی هست که از طریق امواج بشه چیزی رو به لرزه در اورد؟سلام ما در طبیعت و علم فیزیک چیزی داریم به نام تشدید.تشدید یعنی این که اگر ما بتونیم با فرکانس طبیعی و مطلوب حرکت یک جسم به اون جسم نیرو وارد کنیم ، و نیروی ما بیشتر از نیروهای مزاحم مثل اصطکاک باشه ، می تونیم اون جسم رو از حالت تعادل خارج کنیم.یک مثال ساده این هست که اگر شما یک تاب رو مطابق با فرکانس حرکتش ، بهش نیرو وارد کنید ، هر چند هم اون نیرو کم باشه(فقط باید بیشتر از نیروی اصطکاک باشه) ، باز هم تاب شروع به حرکت می کنه و به حالت بیشینه خودش می رسه ، به واقع ما در اینجا به جای وارد کردن یک نیروی عظیم به صورت ناگهانی ، یک نیروی کوچک ولی متداوم وارد می کنیم. یک نمونه فاجعه که بر اثر چنین فرآیندی اتفا افتاد ، پلی بود در آمریکا ، که در اثر یک باد نسبتا ساده شروع به حرکت کرد و پاره شد و تعداد زیادی هم کشته داد. مثال عینی هم که بنده دیدم ، گچ هایی بود که در مدرسه ما موجود بود و استادها برای نوشتن از اونها استفاده می کردند.ما این گچ ها رو که کمی خشک بودند ، از سر می گرفتیم ، و با سرعت بر روی تخته می کشیدیم و صدایی جیغ مانند ایجاد می شد، گچ بدون وارد شدن نیرویی به میانه ، از وسط به دو نیم می شد ، چون این صدا فرکانسی متناسب با فرکانس تشدید گچ داشت. در ضمن دوست خوبم ، یک مسئله دیگر هم هست ، مثلا در ریختن باران ما نیاز به وارد کردن نیروی زیادی نداریم ، فقط نیاز به تحریک داریم ، با تحریک ابرها و شروع بارش ، خود بارش هم می تونه به ادامه بارش کمک کنه ، مثل ریختن بهمن بر اثر صدای بلند ، چون بهمن و باران هر دو دارای پتانسیل ناپایدار هستند و با یک تحریک مناسب می تونند این پتانسیل رو از خودشون بروز بدند. |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| بحث پیرامون پروژه جدیدشیطان(مستند(Ancient Aliens | مرتضی اقبالی | 6 | 2,916 |
۹/مهر/۹۴ ۲۳:۱۱ آخرین ارسال: A.E |
|
| آیا زلزله بوشهر با پروژه هارپ ارتباطی دارد؟؟ | عدالت | 18 | 16,251 |
۲۵/خرداد/۹۲ ۷:۴۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| سلاح هاي ممنوعه آمريكا؛ از هارپ تا بمب جنسي | nimama | 15 | 10,070 |
۱۵/بهمن/۹۱ ۱۳:۳۵ آخرین ارسال: السا |
|
| مهم : دانلود مستند تقویم مایا | antizion | 2 | 2,557 |
۲/دی/۹۱ ۱۰:۱۰ آخرین ارسال: سیدمحمود |
|
| دانلود مستند 3 قسمتی بررسی 2012 - قسمت 2 اضافه شد | mohammmad | 32 | 16,335 |
۱۲/فروردین/۹۱ ۵:۵۲ آخرین ارسال: mohammmad |
|

![[تصویر: 4230_955.jpg]](http://www.shia-news.com/files/fa/news/1388/11/2/4230_955.jpg)