|
اشکالات و باگها
|
|
۲۱:۱۴, ۱۹/مهر/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۴/مهر/۸۹ ۱۶:۰۸ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام
هر سیستم نرم افزاری مسلما اشکالات کلی و جزئی زیادی دارد و خواهد داشت.تمام سعی ما بر این بوده که اینها را به حداقل برسانیم اما این مهم بدون کمک تک تک کاربران عزیز امکانپذیر نیست از تمام کاربران گرامی خواهشمندم هر چیزی که در تالار به نظرشون درست کار نکرد یا خراب بود در اینجا مطرح کنن.احتمال داره بعضی موارد که از نظر شما مشکل به نظر برسد در واقع دلیل خاصی داشته باشه اما مسلما مشکلاتی هم وجود دارد که از دید ما پنهان مانده باشد مشکلات و عیوب اصولا 3 دسته هستن: 1-اساسا یک عملکرد یا صفحه برای همه اشکال دارد. 2-مشکل فقط برای یک نفر پیش می آید و دیگران چنین مشکلی ندارند. 3-مشکل فقط در یک ویندوز یا مرورگر رخ می دهد و در سایر موارد مشکلی نیست. در هر صورت لطفا پس از رویت مشکل و نقص در همینجا آن را ذکر کنید.سعی کنید دقیقا مشکل را توضیح بدید و بفرمایید با چه ویندوز یا مرورگری مشکل وجود دارد و با دیگری خیر. با تشکر یا علی |
|||
|
| آغاز صفحه 39 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۳۶, ۳۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #381
|
|||
|
|||
|
سلام و خسته نباشید
دکمه تشکر بنده کار نمی کند. با مروزگر زیر سایت را باز می کنم Internet Explorer 10 for Win7 64Bit همچنین نمی توانم از "پاسخ سریع استفاده کنم" |
|||
|
۱۹:۲۷, ۳۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #382
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۴ ۱۸:۳۶)amirak نوشته است: سلام و خسته نباشیدسلام سلامت باشید این 2 قابلیت از JavaScript استفاده میکنن. 2 کار احتمالا مشکل رو حل کنه 1- پاک کردن کوکی و فایلهای کش شده مربوط به تالار به طور کامل. استفاده از ctrl+f5 2- فعال کردن JavaScript http://www.technipages.com/internet-expl...javascript توضیح بیشتری لازم بود بفرمایید بد نیست با مرورگرهای دیگه هم تست کنید ببینید مشکل وجود دارد یا خیر |
|||
|
|
۲۰:۳۶, ۳۰/مهر/۹۴
شماره ارسال: #383
|
|||
|
|||
|
اولا ممنون
دوم با مرورگر firefox دکمه تشکر کار کرد. ولی باز هم در مرور Internet Explorer کار نکرد. با اینکه دستور العمل شما را انجام دادم. (توضیح: قبلا که نسخه قدیمی Internet Explorerداشتم کار می کرد و با نصب نسخه جدید دیگر کار نمی کند) |
|||
|
۰:۱۷, ۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #384
|
|||
|
|||
(۳۰/مهر/۹۴ ۲۰:۳۶)amirak نوشته است: اولا ممنونبه این لینک برید: https://www.cyscape.com/showbrow.asp?bhcp=1 جلوی این گزینه ها چی نوشته؟ JavaScript JavaScriptEnabled JavaScriptBuild البته آخرین ورژن IE 11 می باشد |
|||
|
|
۱۲:۱۲, ۱/آبان/۹۴
شماره ارسال: #385
|
|||
|
|||
|
بازم ممنون
J True JavaScriptEnabled: True JavaScriptBuild: 10.0.16521 ولی من ورزن 10 را نصب کرده بودم |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |