کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
درخواست کمک یک تازه مسلمان (معرفی کتاب)
۲۲:۴۷, ۱۷/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۹/فروردین/۹۱ ۲۱:۰۷ توسط وحید110.)
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله

سلام .

من تازه با اسلام آشنا شدم . حدود 1 ماهه

میشه راهنماییم کنید و بگید چطوری میشه بیشتر آشنا شم ؟

غیر از قرآن مقدس چه کتابی رو مطالعه کنم ؟ سخنرانی چه کسی رو گوش بدم ؟ چی کار کنم ؟
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، در جستجوی سختی ، azade ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، Islam ، soldier ، ats ، Mohammad Trust ، حقیر ، taleb ، ترنم ، یاران مهدی ، MAHDI59 ، nasimesaba ، mhvvhm ، یوسف خان ، Agha sayyed ، SARV ، فدايي ولايت ، fazel ، faateme-313 ، nafas ، Havbb 110 ، nader008 ، 872325 ، al-shia ، محمود ، ضحی
۲۳:۱۰, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
(۱۷/فروردین/۹۱ ۲۲:۴۷)فاطمه الزهرا نوشته است:  بسم الله

سلام .

غیر از قرآن مقدس چه کتابی رو مطالعه کنم ؟ سخنرانی چه کسی رو گوش بدم ؟ چی کار کنم ؟
سلام
خیلی خوشحال شدم ، شما الآن خیلی وضعیت بهتری از ما دارید (مثل یک کودک که از مادر متولد شده پاک هستید) ، پس بهره خوبی ببرید ان شاء الله.

بنده در حد وضعم چند کتاب رو پیشنهاد می کنم.
برای شناخت جقانیت شیعه کتاب های استاد تیجانی ،کتاب شبهایی در شب (یا شهابی در شب که خلاصه این کتاب هست)(و یا فایل صوتی خلاصه این کتاب که در اینترنت به وفور پیدا می شه).
فکر می کنم کتاب های استاد مطهری هم راهنماهای خوبی باشند.آیت الله مکارم شیرازی هم کتب خوبی دارند.
بهتون پیشنها می کنم بحث انتخاب مرجع تقلید رو هم هر چه سریع تر انجام بدید تا در احکام به مشکل بر نخورید.حتما مرجعتون رو از روی معیار ها انتخاب کنید (نه از روی شهرت و .... ) ، اگر سوالی هم پیش اومد دوستان اینجا اطلاعات بسیار ارزشمندی دارند.

اگر شماره علما رو هم خواستید من چند نفر رو میشناسم که می تونند کمکتون کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فاطمه الزهرا ، azade ، N.Mahdavian ، Islam ، یاران مهدی ، nasimesaba ، یوسف خان ، fazel ، nader008 ، 872325
۲۳:۲۲, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
خیلی ممنون

کتاب هایی که معرفی کردید ( مثلا کتاب های شهید مطهری ) خوب کتاب های زیادی دارن ایشون

من در حد صفر هستم . یعنی مسائل خیلی ساده رو هم نمی دونم .

می فرمایید مثلا کتاب های شهید مطهری ...من دقیقا نمی دونم کدوم کتاب منظورتون هست .

راجب به تاریخ اسلام ...سیاست ... مسائل اخلاقی و نحوه ی زندگی اهل بیت ...حتی انتخاب مرجع و مسائل دیگه من هیچی نمی دونم متاسفانه

اگر امکانش هست منو بیشتر راهنمایی کنید . ببخشید ا !

متشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، Islam ، حقیر ، taleb ، nasimesaba ، fazel ، nader008 ، 872325
۲۳:۳۵, ۱۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4

سلام .

به شما پیشنهاد می کنم کتاب هایی در مورد زندگی ائمه بخونید.

زندگی زیبا، الهی و عاشقانه خانواده پیامبر، حضرت علی (علیه السلام) و فاطمه (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) و حسن (علیه السلام) و حسین (علیه السلام) فرزندانشون.
دکتر شریعتی و استاد مطهری در این مورد کتاب های زیادی دارن، من کتاب فاطمه فاطمه است دکتر شریعتی رو به شما معرفی می کنم.
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه الزهرا ، azade ، Islam ، nasimesaba ، 872325
۰:۰۸, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سلام
خوب شهید مطهری ویژگی خاصی دارند ، امام خمینی در مورد ایشون فرمودند "تمام کتاب های ایشان بلا استثناء خوب هستند" ، فکر می کنم اگر برید در کتابخانه یا کتاب فروشی ، کتاب ها رو کمی ورق بزنید ، بعد خودتون انتخاب کنید بهتر خواهد بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فاطمه الزهرا ، azade ، Islam ، nasimesaba ، 872325
۰:۰۸, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام خدمت کاربر محترم فاطمه الزهرا اگه یه کمی از چگونگی مسلمون شدنتان وهمچنین قبلا چه دینی داشتید بگید ممنون میشم وهمچنین شاید بهتر بشه کمکتون کرد ان شاءالله در راهتان موفق باشید.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، وحید110 ، فاطمه الزهرا ، بیداری اندیشه ، azade ، یا ثارالله ، N.Mahdavian ، Islam ، یاران مهدی ، nasimesaba ، 872325
۰:۱۷, ۱۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۰:۳۸ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #7
آواتار

سلام .

با سلام خدمت شما خواهر گرامی
ضمن خوش آمد گویی به تالار
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-138.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14690.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-14690.html
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-7251.html
همچنین همینطور که دوستمون فرمودند جهت روشنگری حق از باطل کتاب های دکتر تیجانی مانند "آنگاه هدایت شدم" و "اهل سنت واقعی" و " از آگاهان بپرسید" رو توصیه می کنم.
نهج البلاغه رو اکیداً توصیه می کنم که بخونید چون واقعاً جذاب و عبرت آموز هستش.
کتاب "انسان، آغاز تا انجام" نوشته علامه طباطبایی هم می تونه مفید واقع بشه.
البته تمامی این موارد باید در کنار قرآن خوانده بشه.
حتی اگر وقت خیلی کمی برای مطالعه دارید بهتر هستش که این وقت رو به خواندن قرآن و تفسیرش اختصاص بدهید.
البته کمبود وقت با حذف تلویزیون، فیلم و نرفتن به سینما کاملا جبران میشه.

اگر هم به سخنرانی علاقه دارید میتوانید سری سخنرانی های "معرفت نفس" آیت الله صمدی آملی را - که به نظز بنده بسیار جذاب و آموزنده هستش - تهیه کنید و استفاده کنید.

یادم رفت که بگم
یکی از کتاب هایی که بنده الان در حال مطالعه اون هستم و فکر می کنم تمامی کاربران این تالار بهش احتیاج اساسی دارند کتاب "مکیال المکارم فی فوائد الدعا للقائم" هست که اختصاصاً جهت امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) نوشته شده است.
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-13957.html
با تشکر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: دل خسته ، فاطمه الزهرا ، أین المنتظر ، azade ، Islam ، nasimesaba ، SARV ، 872325
۱:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
خیلی ممنون از راهنماییتون

آقا یا خانم در جستجوی سختی خدا خیرتون بده انشاالله . تشکر

آقای مهدی 313 :

بنده دین اسلام داشتم . اما شناسنامه ای . از اسلام متنفر بودم و ضد اسلام و ولایت فقیه تبلیغ می کردم .

به وجود خدا هم اعتقادی نداشتم . حجابم هم .... متاسفانه خیلی بد بود . تا مرز شیطان پرستی هم پیش رفتم

تمام سعی من این بود که ثابت کنم هیچ خدایی نیست و اسلام توهمی بیش نیست Sad

تنها کسی که دوسشون داشتم ( اونم بی دلیل و خودمم نمی دونستم چرا ) امام حسینم بود .

اما تازه متوجه شدم اسلام چیه و الگوم باید کی باشه . حجابم عوض شد . زندگیم عوض شد اما خوب اطلاع چندانی هنوز ندارم و هر کتابیم نمیشه خوند و هر صحبتی رو نمیشه شنید .

خیلی پشیمونم . خیلی . خیلی خیلی
دوست دارم همه زندگیمو بزارم پایه رشته ی فقه و اصول اسلامی . پای بسیج . پای شناخت هر چه بیشتره دفاع مقدس .

واقعا محتاج دعای شما هستم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: أین المنتظر ، فاطمه خانم ، وحید110 ، بیداری اندیشه ، azade ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، عبدالرحیم ، Patriot ، N.Mahdavian ، Admirer ، Islam ، حقیر ، taleb ، ترنم ، یاران مهدی ، MAHDI59 ، nasimesaba ، تفکر ، بیداری12 ، mhvvhm ، Agha sayyed ، saloomeh ، یا زهرا(س) ، fazel ، nafas ، Havbb 110 ، black ، nader008 ، 872325 ، al-shia
۸:۱۶, ۱۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۱۰:۱۹ توسط بیداری اندیشه.)
شماره ارسال: #9
آواتار
ضمن خیر مقدم به شما دوست عزیز،

کتاب برای مطالعه زیاده. الحمدلله که در دسترس هم هست اما نباید خیلی دور خودتون رو شلوغ کنین و از این شاخه به اون شاخه بپرین چون ممکنه خسته بشین. برای شروع باید از اصول دین شروع کرد. در همین زمینه هم کتاب زیاده اما بنده کتب شهید آیت الله دستغیب رو بهتون توصیه میکنم. ایشون کتب زیادی دارن. اصول عقاید همه چیز زندگی رو تحت تاثیر قرار میده. خوشبختانه شهید دستغیب زبان رسا و ساده و شیوایی دارن و باعث میشه سرعت مطالعه شما زیاد باشه. ایشون کتب توحید، نبوت، معاد، عدل و امامت دارن که به اصول عقاید شیعه برمی گرده. کتب دیگر شهید دستغیب هم بسیار زیبا هستن مثل ایمان، استعاذه و سید الشهدا و سرای دیگر و .... که به دلخواه می تونین تهیه و مطالعه کنین. مثلا این کتاب ایمان ایشون هست که دوستان خوندن و لذت بردن:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-2447.html

اینها رو که خوندین اونموقع باید شناخت خودتون نسبت به حلال و حرام خدا رو زیاد کنین. فعلا به ساده ترین احکامی که بلدین عمل کنین. عمل کردن خیلی مهمه. برای شناخت حلال و حرام خدا بایستی به رساله یکی از مراجع تقلید رجوع کنین و اگر مواردی براتون جای سوال هست باید با دفاتر نمایندگی اون مرجع تماس بگیرین و سوالتون رو بپرسین یا در سایتشون بپرسین. انتخاب مرجع هم به عهده خودتون که باید اعلم مراجع رو انتخاب کنین. الان مراجع زیادن مثل آیت الله خامنه ای، آیت الله مکارم شیرازی، آیت الله سیستانی و ....

بعد از فهم اصول دین و انتخاب مرجع و رساله اون مرجع تقلید، مهمترین کار، تزکیه نفس هست به این معنا که تمام اخلاق های زشت رو از وجودمون پاک کنیم و به جاش تمام اخلاق های زیبا رو در وجودمون بکاریم. برای اینکار باید کتب اخلاقی مطالعه کنیم که در این زمینه خوشبختانه کتاب زیاده. بزرگان اخلاق زیادی داشتیم که یکی از دیگری بهتر و نورانی تر بودن. اینکه عرض میکنم اخلاق حرف بنده نیست. این چیزی هست که از بزرگان یاد گرفتم. چون هدف از خلقت معرفت خداوند هست. معرفت خداوند تا حدی با مطالعه و شنیدن سخنرانیهای بزرگان حاصل میشه اما اون حد کاملش فقط از ناحیه خداوند و معصومین به بعضی ها عنایت میشه. حالا اون بعضی ها چه کسانی هستن؟ اونهایی که تزکیه نفس بکنن. اونها که هر روز سعی کنن از اخلاق های زشت خودشون کم کنن و اخلاق های خوب و خدایی رو در وجودشون ملکه کنن. اخلاق که درست شد علم الهی که شامل معرفت خداوند و معرفت امام معصوم هست به آدم داده میشه.

این لینک در شناختن رذیلت های اخلاقی کمکتون میکنه برگفته از کتابهای اخلاقی شهید دستغیب:

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-10976.html

یه نکته کنکوری: رمز سعادت همه ما شیعیان و از جمله خود شما بدون شک، محبت امام حسین علیه السلام هست. تا می تونین این ارتباط رو تقویت کنین. در مراسم عزاداری و روضه های امام حسین علیه السلام شرکت کنین. هر چقدر می تونین و خسته نمی شین زیارت عاشورا بخونین. روزی یه بار، هفته ای یه بار. سیره و زندگی ایشون رو مطالعه کنین. مقتل بخونین. یکی از بهترین کتب سیره معصومین کتاب ارزشمند منتهی الآمال شیخ عباس قمی رحمه الله علیه هست. اینها تنها راه شناخت برای ماست. در این کتابها از باطن و نورایت و حقیقت امام خیلی چیزی نمی نویسن چون اینها همون اسراری هست که خداوند و خود امام باید به آدم بدن اما مطالعه همینها یعنی نشون دادن علاقه شما به معرفت امام. ان شاءالله همینها فتح بابی میشه برای معرفت بیشتر. معرفت بیشتر، محبت بیشتر به دنبال داره و وقتی کسی رابطه خودش با امام حسین علیه السلام رو درست کنه رابطه اش با سایر معصومین و امام زمان و رابطه اش با خدا و همینطور رابطه اش با مردم درست میشه. اینها رو طی مطالعه یکی دو ساله از آثار اساتید بزرگ فهمیدم. پس دو دستی به اونچه از محبت امام حسین علیه السلام دارین بچسبین تا انشاءالله به مرور زمان و طی سالهای آتی اثرش رو ببینین. می دونین که گفتن همه اهل بیت علیهم السلام کشتی نجات هستن اما کشتی امام حسین علیه السلام، سریعترین کشتی هست.

در پناه الله.

امضای بیداری اندیشه
[تصویر: signature.jpg]

والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: azade ، یا ثارالله ، در جستجوی سختی ، فاطمه الزهرا ، أین المنتظر ، وحید110 ، N.Mahdavian ، Islam ، soldier ، یاران مهدی ، MAHDI59 ، nasimesaba ، بیداری12 ، mhvvhm ، rastin ، saloomeh ، علی 110 ، fazel ، nafas ، Havbb 110 ، nader008 ، 872325 ، al-shia
۹:۰۶, ۱۸/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۸/فروردین/۹۱ ۹:۲۱ توسط azade.)
شماره ارسال: #10
آواتار
توضیحات جناب بیداری اندیشه خیلی مفید و خوب هست ، بنده فقط یک چیزی اضافه میکنم ؛ توسل و توکل هم خیلی مهمه فقط حواستون باشه که وقتی حال انجام کاری مستحبی مثل خوندن دعا یا... رو ندارید به زور اون رو انجام ندید ، چون بعد از مدتی خسته تون میکنه و بدونید که ارزش یک کار کم اما پیوسته خیلی بیشتر از یک کار زیاد و موقتی هست این رو یکی از معصومین(الان فراموش کردم کدام ) هم اشاره کردند که نقل به مضمونش همون عبارت بالاست یا به قول شاعر :رهرو آن نیست که گه تند و گهی خسته رود/ رهرو آن است که آهسته و پیوسته رودمن امضای جناب مدیر رو ، که یکی از آیات امید بخش قرآن کریم هست ، به خاطر اهمیتش و مرتبط بودنش با موضوع شما پیست میکنم :
والذین جاهدوا فینا، لنهدینهم سبلنا
به یقین کسانی که در راه ما تلاش کنند را به راه های خود هدایت خواهیم نمود.

(۱۷/فروردین/۹۱ ۲۳:۲۲)فاطمه الزهرا نوشته است:  خیلی ممنون

کتاب هایی که معرفی کردید ( مثلا کتاب های شهید مطهری ) خوب کتاب های زیادی دارن ایشون

من در حد صفر هستم . یعنی مسائل خیلی ساده رو هم نمی دونم .

می فرمایید مثلا کتاب های شهید مطهری ...من دقیقا نمی دونم کدوم کتاب منظورتون هست .

راجب به تاریخ اسلام ...سیاست ... مسائل اخلاقی و نحوه ی زندگی اهل بیت ...حتی انتخاب مرجع و مسائل دیگه من هیچی نمی دونم متاسفانه

اگر امکانش هست منو بیشتر راهنمایی کنید . ببخشید ا !

متشکر
در مورد کتابهای شهید مطهری ، دوستان درست میفرمایند ایشون کتابهای خوبی نوشتند
من به علاوه اون کتاب دیگری هم معرفی کنم که در مورد زندگی اهل بیت و آشنایی با اهل بیت و تلاش و نقش اونها در زنده نگهداشتن دین هست ، برای من که این کتاب واقعا معرفت افزا بود و آشکار کرد که چرا باید حتما راه ائمه رو بریم و صحابی دیگر پیامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) هم زمانی میتونند الگو باشند که همراهی با ائمه کرده باشندSmile
اسم این کتاب "نقش ائمه در احیای دین" هست از علامه عسکری ، این کتاب قبلا به صورت جلدهای متعدد بود که در انتشار جدید تبدیل به یک مجموعه دو جلدی شده البته جلد 15 و 16 اون در این دو جلد نیست که جلد 15 اختصاص به امام حسن علیه السلام و جلد 16 اختصاص به امام حسین عیله السلام داره
اگر وقت مطالعه ندارید یا با توجه به حجم کتب معرفی شده قصد دارید که ببینید این کتاب رو مطالعه بفرمایید یا نه ، میتونید برای مثال فقط ج 16 رو مطالعه بفرمایید در همین جلد هم خلاصه ای از مطالب مورد نیاز قبلی گفته که این امکان رو میده که به صورت مستقل مطالعه بشه
اگر بخواید میتونید این جلد رو از طریق سرچ اینترنتی دانلود کنید (من خودم این جلد رو در کتابفروشی نتونستم پیدا کنم) یا بفرمایید براتون آپلود کنم

موفق باشید ، ان شاالله
درپناه خدا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری اندیشه ، فاطمه الزهرا ، N.Mahdavian ، Islam ، یاران مهدی ، nasimesaba ، mhvvhm ، fazel ، nafas ، 872325
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]