|
بررسی فیلم سینمایی قلاده های طلا ( در مورد فتنه ی 88 )
|
|
۱۷:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
می خواستم نظرتون رو در مورد فیلم جدیدی که اجازه اکران گرفته رو بدونم فیلم قلاده های طلایی با کار گردانی ابولقاسم طالبی هنوز فیلم رو ندیدم اما نمیدونم چجوری اجازه نمایش این فیلم رو دادن خیلی جالبه به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، شب گذشته «ابوالقاسم طالبی» کارگردان فیلم سینمایی «قلادههای طلا» در برنامه پارک ملت اشارهای به روشن نبودن تکلیف اکران «قلادههای طلا» و مخالفت برخی افراد با نمایش این فیلم داشت. اما ماجرای مخالفتی که طالبی به آن اشاره داشت، چیست؟ چندی پیش قرارداد پخش نوروزی «قلادههای طلا» و «گشت ارشاد» با دفتر پخش فیلمیران به مدیریت علی سرتیپی برای اکران نوروزی منعقد شد. با توجه به اینکه جدیدا مصوبهای از سوی شورای صنفی نمایش مبنی بر اینکه هر دفتر پخش در یک بازه زمانی اکران تنها میتواند یک فیلم را اکران کند، به تصویب رسید. البته تبصرههایی هم برای حل این مشکل گذاشته شد که عملا راه به جایی نمیبرد و اگر دفتر پخشی بخواهد دو فیلم را در یک بازه زمانی اکران - مثل اکران نوروز - نمایش دهد، میبایست اکران فیلمهای خودش را به دفتر پخش دیگری بسپارد. شنیدههای خبرنگار فارس حاکیست پس از کش و قوسهای فراوان و مخالفتها در این زمینه، در نهایت تهیهکننده «قلادههای طلا» با وجود این فشارها تصمیم گرفت یک دفتر پخش راهاندازی کند که پس از انجام کارهای اداری و اخذ مجوز، تبلیغات محیطی فیلم را هم آغاز کرد ولی باز هم برخی تهیهکنندگان و تصمیمگیرندگان پخش با اکران فیلم مخالفت کردند و اعلام داشتند: اگر «قلادههای طلا» اکران شود، استعفا میدهند. چطور میشود که فیلمی که مورد تایید رهبر معظم انقلاب، مسئولان ارشد نظام، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی است، این طور قربانی اختلافها میشود که این موضوع نشان از تصمیمگیرنده بودن عدهای خاص در لایههای میانی سینمای ایران است. عدهای که مشکلی با خزاعی یا طالبی ندارند، بلکه مشکلشان موضوع و مضمون فیلم است. این عده که در ظاهر مدافع فیلم هستند ولی در باطن به شدت مخالف فیلم هستند و با این اقدامها قصد دارند نگذارند «قلادههای طلا» در اکران موفق شود. همچنین خبرنگار فارس طی تماس تلفنی با محمد خزاعی تهیهکننده فیلم، موفق به برقراری ارتباط با او نشد تا جزییات بیشتری از این موضوع را در اختیار فارس قرار دهد.
|
|||
|
| آغاز صفحه 4 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
|
۱۳:۵۵, ۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #32
|
|||
|
|||
|
دوستان لطفا اگر فیلم رو ندیدن درباره ی فیلم اظهار نظر نکنید تا بحث به حاشیه کشیده نشده اگر فیلم رو دیده اید مستند و با توجه به فیلم بحث کنیم.
|
|||
|
|
۱۸:۵۱, ۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۴ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #33
|
|||
|
|||
(۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۳۳)Yaser_h2011 نوشته است: 1-اصلا شما فکر میکنین همه اتفاقات خواست اونور آبی ها بودش ؟؟ 1-چرا , اومدند و لی خیلی هام جوگیر شده بودند. نشده بودند؟ 2-نه نمیگن. چرا؟ چون اونقدر توی ماهواره تبلیغ علیه ایران شده که حدو حدود نداره.بعد یه آدمی که قدرت تجزیه و تحلیل نداره میشینه پای ماهواره و دیگه... رفت که بره. مقصر میدونی کیه؟ خود مسولینن که پشت میز نشستند و قراره کار فرهنگی بکنند, ولی دست روی دست گذاشتن و به فکر جیبشونند. نمیدونند که مردم یادشون رفته ایران چندین هزار شهید داده برای حفظ اسلام. اون کاری که ما میکنیم خیلی کمتر از اون چیزیه که اونا دارند میکنند. 3-راسی منم برعکس اینو شنیدم. حزبهای مخالف ایران با اسلحه روی مردم گرفته بودند.یعنی به زور اسلحه برده بودندشون پای صندوق های رای و گفته بودند نه بدهید. 4-راسشو بخوای من توی فیس بوک نبودم و نمیتونم نظر شخصیمو بدم. 5-چرا .خود من از این ناراضی ام که چرا چندین نفر دارند میخورند , چه حلال و چه حروم , بعد به ما نمیرسه و این میشه یه جوون میشه ضد ایران و اسلام. (۵/فروردین/۹۱ ۲۰:۴۶)ezio252 نوشته است: ببخشیدا ولی این فیلم یکی از آشغال ترین فیلم هایی بود که دیدم من خودم سبز نیستم و به هیچ حزبی هم وابسته نیستم ببخشید میشه بگید کجا آشغال ریختن ![]() کجاش به فرهنگ ایران و اسلام توهین میشه ![]() نکنه اونجایی که مردم از پایگاه بسیج بالا میرند. آره دیگه . همینو کم داشتید که بیاند با گشت ارشاد فیلم طنز بسازند که یه چندتایی متلک یاد بگیرند. بعد گشت ارشاد داره تو خیابون راه میره مردم بهش متلک بگند و اون نتونه کاری بکنه و دیگه کسی از نیروی انتظامی حساب نبره. همین رو میخواهید. منظورت چیه ؟واضح بگو. برمنکرش لعنت ![]() قانون شکن رو باید زد نیستو نابودش کرد. ولی یه چیزی! یکسی که توی دامنه کوه ایستاده راحت تر میبینه یا کسی که قله ی کوه ایستاده؟ اونا از منو و تو لباس بیشتر پاره کردند و چیز زیادی میدونند. |
|||
|
۱۰:۳۱, ۷/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/فروردین/۹۱ ۱۲:۰۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #34
|
|||
|
|||
|
@ نجف آبادی :
آره حتما آقایانی که یکبار هم به سینما نرفته اند و یک خط هم درباره سینما نمیدانند چند تا پیراهن(نه لباس بلد نیستی ضرب المثل نگو) بیشتر از ما پاره کرده اند من کی گفتم آشغال ریختن منظورم این بود که میزانسن فیلمبرداری تدوین و کارگردانی این فیلم آشغال بود بازی های فیلم هم که کاملا تصنعی بود جلوه ها رایانه ای هم در حد قارچ خور آقای عزیزاگه شما جای این تهیه کننده ای بودی که اومده 600 میلیون خرج فیلمش کرده و از ارشاد هم مجوز قانونی گرفته بعد به خاطر حرف امام جمعه محترم فیلمش از اکران حذف میشه چیکار میکردی؟ بعد این آقای طالبی که از اطلاعات و سپاه و غیره پول میگیره ویک ریال هم از جیب خودش خرج نمیکنه و فیلم ضعیفی هم میسازد تشویق شود اگر تهیه کننده گشت ارشاد میرفت بجای فیلم سازی سکه میخرد الآن کلی براش سود کرده بود به نظر شما این که سازمان های دولتی بیان به یه عده پول بدن و ضعیفترین فیلم ها رو بسازن و اجازه ندن فیلم ها خوش ساختی مثل گشت ارشاد که نامزد 4 سیمرغ بوده اکران بشه خیانت به هنر نیست این که وزارت خانه ارشاد به خاطر یه خطبه قانونو زیر پا بذاره خیانت به کشور نیست مگه آقا تومشهد نگفتن که همه چیز باید فانون مند باشه اینا قانون شکنی نیست |
|||
|
|
۱۲:۴۲, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #35
|
|||
|
|||
(۷/فروردین/۹۱ ۱۰:۳۱)ezio252 نوشته است: @ نجف آبادی : دوست عزیزاون امام جمعه محترم خیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلللللللللللللللللللللللللللللللللللییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی بیشتر از شما میفهمن . [b]در این تالار به اندازه کافی دررابطه با دو فیلم گشت ارشاد و خصوصی بحث شد . در ضمن دوستان لطف کنید دیگه بحث های بیجا راه نندازید تا این تاپیک زیاد شلوغ نشه چونکه مطالعه مباحث ممکنه یکم سخت بشه . |
|||
|
|
۰:۴۵, ۸/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/فروردین/۹۱ ۰:۴۸ توسط نجف آبادی.)
شماره ارسال: #36
|
|||
|
|||
|
زیادی داغ نکن.
اون امام جمعه خیلی بیشتر میفهمه که اگه فیلم طنز گشت ارشاد درست بشه دیگه گشت ارشاد میشه بازیچه دست اینو اون. پس بهتره میرفت همون سکه رو میخرید تا سودش بیشتر باشه نه بیاد بخواهد فیلم طنز یک ستاد را بسازه. بدون اگه اون ساخته میشد بعدش میشد سپاه , اطلاعات ,ارتش , بعد اون بالا بالاها. داداش اون فیلم هم از نظر شما ضعیفه است ولی بدون از لحاظ ما کاری که میخواست انجام بشه ,شد. راسی پست قبلیه منو خوب خواندی آفرین
|
|||
|
|
۲:۰۷, ۸/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #37
|
|||
|
|||
|
به نام خدا
سلام خدمت دوستان گرامی! برادران عزیز، لطف کنید در این تاپیک در مورد باقی فیلم ها بالاخص گشت ارشاد صحبت نفرمایید تا مباحث مخلوط نشوند! برای فیلم گشت ارشاد میشه تاپیک جداگانه ای زد! ضمنا برای اخبار سینما هم به تاپیک مربوطه اش مراجعه کنید! یا علی |
|||
|
|
۱۸:۰۲, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #38
|
|||
|
|||
|
این همه فشار برای توقیف فیلم قلاده های طلا برای چیست ؟
![]() برخی منابع از فشارهای سیاسی به وزارت ارشاد برای جلوگیری از اکران فیلم جنجالی ابوالقاسم طالبی باموضوع حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ درتهران خبر می دهند. به گزارش فارس، فیلم “قلاده های طلا” پربیننده ترین فیلم جشنواره فجر امسال که درزمان اکران آن در برج میلاد ، چندین سالن بطور همزمان مجبور به پخش همزمان آن شده بودند،پس از اکران نوروزی و استقبال عمومی در چند روز اول،وحشت برخی جریانات سیاسی را به دنبال داشته است. بنابر آخرین شنیده ها ، بدلیل موضوع این فیلم و پرداخت آن به حوادث سال ۸۸ ، برخی گروهها درتلاش برای فشار وارد کردن به وزارت ارشاد و معاونت سینمایی برای جلوگیری از نمایش عمومی این فیلم به ویژه در پایتخت و توقیف موقت آن به بهانه های واهی هستند. این افراد در تلاشند تا با کمک گرفتن از افراد صاحب نفوذ در دولت ، از اکران این فیلم در ایام تعطیلات نوروزی و رکورد شکنی احتمالی سیاسی ترین فیلم تاریخ ایران جلوگیری به عمل آورند. این نکته نیز حائل اهمیت است که در زمان برگزاری جشنواره فیلم فجر امسال ،اکران این فیلم طبق برنامه اعلام شده صورت نگرفت و چندین بار به تعویق افتاد و نهایتا درنیمه شب بامداد مجوز اکران در برج میلاد گرفت اما هیچکدام ازاین اعمال محدودیتها از توفیق بی سابقه “قلاده های طلا” در جشنواره نکاست و اهالی هنر و سینما و اهالی رسانه اقبالی گسترده از خود به نمایش گذاشتند تا این فیلم “پرمخاطب ترین”فیلم جشنواره فجر شود .
|
|||
|
|
۲۳:۰۲, ۹/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #39
|
|||
|
|||
![]() دوستان عزیزی که این فیلم رو دیدند من این تیکه فیلم رو متوجه نشدم که چرا این جوری شد آخرش اونجوری لطفا یکی برام توضیح بده.ممنون
|
|||
|
۱۲:۴۲, ۱۰/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۱۹:۵۰ توسط Mahdy2021.)
شماره ارسال: #40
|
|||
|
|||
|
دوست من
اول از همه و مهم تر از همه یک آرمان و یک حرکت است نه یک شخص قطعا آقای احمدی نژاد کاستی هایی داشتند ولی الآن نماینده ی این ملت در عرصه ی بین الملی هستند و ما وظیفه داریم که چه ایشان دزد باشند چه ایشان قاتل باشند چه ایشان... باشند از ایشان حمایت کنیم بله دوست من ما را آرام آرام می کشند اما بدن ما را نه روح مارا با همین افکار روحی که سالم نباشد توی محرم می رقصد و در رمضان جلوی دید صد ها عاشق به خدا بستنی می خورد چرا چون با یک شخص موافق نیستند و ما این ها را فریب خوردگان می دانیم از استاد الهیاتم پرسیدند چرا با این همه کار های داغونی که این طرف انجام داد هنوز این همه آدم به استقبالش می رن می دونی چی جواب داد گفت اگر بدانیم رفتن ما اقتدار نظام و حمایت در مقابل فتنه ها و حرکت های صهیون را نشان می دهد این یک وظیفه است بگذریم از این که پول برق و گاز و آب در کشور های جهان اول را دولت نمی گیرد و خود می پردازد بحث به غیر از بالا رفتن تورم سر یارانه هاست. طرحی که اجرای آن گامی بزرگ به سمت اقتصادی پیشرفته است کاری که حتی به قولتان بهترین رئیس جمهور یعنی آقای خاتمی هم جرئت انجام آن را نداشت. بحث سر انرژی هسته ای نیست بحث سر مبارزه با دجال است چه با تفنگ چه با علم و چه با انرژی هسته ای دلیل من برایت کلیپ و فیلم و مناظره و متن و کنفرانس و ... نمی آورم من با منطقت صحبت می کنم با نقطه ای که باید در اختیار دجال با شد تا بتوانند جامعه را کنترل کنند حالا به آن بگویند دموکراسی در حالی که این چیزی جز دیکتاتوری پنهان نیست مدرک طبقه ی هشتم هرم قدرت با آن که آشنایی چرا ایالات متحده با این که تا دلت بخواد از آلاسکا نفت استخراج می کند آما باز بزرگترین وارد کننده ی نفت است بی خیال داش بی خیال دنیا خیلی هم بزرگ نیست به هم می رسیم روی صحبتم با تو نیستا با اونایی که دانسته سرباز دجال شدن نه آن هایی که ندانسته ما هم امامی داریم اما هنوز مثل منجی و امام شما ظهور نکرده بگذار بیاد و فقط بگذار بیاد آن موقع بگو امام فقط توهمی زیبا برای امید به ادامه راه جمهوری اسلامی با ولایت فقیه است فقط بگذار بیاید جهان تغییر کرده است من آن را در آب ها احساس می کنم من آن را در زمین احساس می کنم بویش را در هوا استشمام می کنم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| نکات و آمار جالب در مورد سی و چهارمین جشنوراه فیلم فجر | FNS4565 | 0 | 1,072 |
۲۳/دی/۹۴ ۱۲:۰۰ آخرین ارسال: FNS4565 |
|
| ساخت فیلم سینمایی درباره سردار سلیمانی | Silence | 0 | 1,239 |
۲۵/فروردین/۹۴ ۱۵:۲۸ آخرین ارسال: Silence |
|
| نقد فیلم سینمایی شکلات داغ | sinasafaee | 1 | 8,568 |
۱۳/خرداد/۹۲ ۱۱:۵۳ آخرین ارسال: pari74bala |
|
| فیلم سینمایی محمد رسول الله | idea | 10 | 7,980 |
۱۷/آبان/۹۱ ۲۲:۱۰ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| فیلم سینمایی اخلاقتو خوب کن | ZaHrA110M | 32 | 15,902 |
۱۳/آبان/۹۱ ۲۱:۳۹ آخرین ارسال: دل خسته |
|
| بررسی فیلم "طلا و مس" | عـلـی | 29 | 12,983 |
۲۹/خرداد/۹۱ ۷:۵۱ آخرین ارسال: عبدالرحمن |
|
| راه آبی ابریشم ، کاری دیدنی که دیده نشد "بررسی علل کم فروشی فیلم های فاخر ملی" | mohsen-321 | 19 | 10,742 |
۱۶/اردیبهشت/۹۱ ۲۱:۳۳ آخرین ارسال: ZaHra_20 |
|

![[تصویر: 633180112_orig.jpg]](http://www.zohur12.ir/wp-content/uploads/2012/03/633180112_orig.jpg)