کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 4.11 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بررسی فیلم سینمایی قلاده های طلا ( در مورد فتنه ی 88 )
۱۷:۲۱, ۲۷/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۲۰:۰۱ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #1
آواتار
با سلام
می خواستم نظرتون رو در مورد فیلم جدیدی که اجازه اکران گرفته رو بدونم
فیلم قلاده های طلایی با کار گردانی ابولقاسم طالبی
هنوز فیلم رو ندیدم اما نمیدونم چجوری اجازه نمایش این فیلم رو دادن
خیلی جالبه

به گزارش خبرنگار سینمایی فارس، شب گذشته «ابوالقاسم طالبی» کارگردان فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» در برنامه پارک ملت اشاره‌‌ای به روشن نبودن تکلیف اکران «قلاده‌های طلا» و مخالفت برخی افراد با نمایش این فیلم داشت. اما ماجرای مخالفتی که طالبی به آن اشاره داشت، چیست؟
چندی پیش قرارداد پخش نوروزی «قلاده‌های طلا» و «گشت ارشاد» با دفتر پخش فیلمیران به مدیریت علی سرتیپی برای اکران نوروزی منعقد شد.
با توجه به اینکه جدیدا مصوبه‌ای از سوی شورای صنفی نمایش مبنی بر اینکه هر دفتر پخش در یک بازه زمانی اکران تنها می‌تواند یک فیلم را اکران کند، به تصویب رسید. البته تبصره‌هایی هم برای حل این مشکل گذاشته شد که عملا راه به جایی نمی‌برد و اگر دفتر پخشی بخواهد دو فیلم را در یک بازه زمانی اکران - مثل اکران نوروز - نمایش دهد، می‌بایست اکران فیلم‌های خودش را به دفتر پخش دیگری بسپارد. شنیده‌های خبرنگار فارس حاکیست پس از کش و قوس‌های فراوان و مخالفت‌ها در این زمینه، در نهایت تهیه‌کننده «قلاده‌های طلا» با وجود این فشار‌ها تصمیم گرفت یک دفتر پخش راه‌اندازی کند که پس از انجام کارهای اداری و اخذ مجوز، تبلیغات محیطی فیلم را هم آغاز کرد ولی باز هم برخی تهیه‌کنندگان و تصمیم‌گیرندگان پخش با اکران فیلم مخالفت کردند و اعلام داشتند: اگر «قلاده‌های طلا» اکران شود، استعفا می‌دهند.
چطور می‌شود که فیلمی که مورد تایید رهبر معظم انقلاب، مسئولان ارشد نظام، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی و رئیس سازمان سینمایی است، این طور قربانی اختلاف‌ها می‌شود که این موضوع نشان از تصمیم‌گیرنده بودن عده‌ای خاص در لایه‌های میانی سینمای ایران است. عده‌ای که مشکلی با خزاعی یا طالبی ندارند، بلکه مشکل‌شان موضوع و مضمون فیلم است. این عده که در ظاهر مدافع فیلم هستند ولی در باطن به شدت مخالف فیلم هستند و با این اقدام‌ها قصد دارند نگذارند «قلاده‌های طلا» در اکران موفق شود. همچنین خبرنگار فارس طی تماس تلفنی با محمد خزاعی تهیه‌کننده فیلم، موفق به برقراری ارتباط با او نشد تا جزییات بیشتری از این موضوع را در اختیار فارس قرار دهد.
[تصویر: golden.jpg]

امضای sarallah
به امید روزی که این پُست سرتاسر این تالار گفت و گو را پرکند:
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) آمد!
[تصویر: NatureGif16.gif]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soldier ، یا ثارالله ، Imam12 ، mohammadjavodmw ، sahel ، vahrakan ، Maysam-1st ، gabriel40 ، m.hossein ، مجید املشی ، meisam317 ، revenger ، netlog36 ، جویای حقیقت

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۲۳:۰۱, ۱۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #51
آواتار
يا حق
با سلام خدمت دوستان تازه از تماشاي فيلم برگشتم از اون چيزي كه فكر ميكردم خيلي بهتر ساخته شده بود تعليق خوبي داشت صحنه هاي تظاهرات خيلي طبيعي(درست مثل همون چيزهايي كه با چشمامون ديديم و اتفاق افتاد بدون مبالغه ) بود و قضاوت منصفانه و بيطرفانه اي داشت در كل فيلم خوبي بود اجرشون با خدا
اگه اين مملكت ولايت فقيه نداشت الان هيچي ازش نمونده بود
يا علي در پناه حق
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، mohammad1369 ، باهتول ، sarallah ، انصارالمهدی ، cernel ، نجف آبادی ، sayed reza ، help me ، meisam317
۱۳:۳۵, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #52
آواتار
فروش فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» از مرز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گذشت.

[تصویر: n00093997-b.jpg]

به گزارش افکار نیوز ؛ فروش فیلم سینمایی «قلاده‌های طلا» ساخته جنجالی ابوالقاسم طالبی از مرز یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان گذشت.

این فیلم در سینماهای تهران و شهرستان‌ها با گذشت حدود ۱۸ روز از اکران، یک میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان فروخته است و در رتبه نخست اکران نوروزی قرار دارد.

این فیلم روز گذشته در سینماهای تهران و شهرستان‌ها ۱۳۵ میلیون تومان فروخته است.

در سینماهای تهران، سینما آزادی و سینما شکوفه بیشترین فروش را داشته‌اند و در شهرستان‌ها هم به ترتیب اصفهان و مشهد بالاترین میزان فروش را از آن خود کردند.

«قلاده‌های طلا» که لقب سیاسی‌ترین فیلم تاریخ سینمای ایران را به خود اختصاص داده، به کارگردانی ابوالقاسم طالبی و تهیه‌کنندگی محمد خزاعی ساخته شده است و در بازیگرانی چون امین حیایی، محمدرضا شریفی‌نیا، علیرام نورایی، حمیدرضا پگاه و محمود عزیزی ایفای نقش می‌کنند.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، SARV
۲۲:۵۵, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #53
آواتار
(۱۲/فروردین/۹۱ ۲۱:۵۲)mohammad1369 نوشته است:  
[تصویر: 150210_548.jpg]
بله دقیقا
واقا چرا
فحش و ناسزا می دن به بازیگراش
حیلی این حرکت بده
ما هم که شروع می کنیم به آروم کردنشون و تعریف بلاکمون می کنن
جالبه به خدا
بزار بلاکمون کنن
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: نجف آبادی ، علمدار133 ، help me
۲۳:۳۴, ۱۳/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #54
آواتار
برادر من
t.kam67

ببین شما اگر یک بار سخنرانی رهبر رو که در خطبه های نماز جمعه ایراد کردند مطالعه بکنید ( پست شماره 81 )
دیگ هیچ مشکلی نخواهید داشت . و بدونید که حرف همه ما باید حرف رهبری باشه . همین و بس . ما تا زمانی که مولایمان ظهور کند پیرو خط ولایت فقیه هستیم . حالا هرکی هرچی دلش میخواد بگه .
برادر من تمام افرادی که در ماجرای فتنه دخیل بودن محاکمه شدن . اعم از خودی و غیر خودی!
برای افراد بسیج و سپاه و پلیس که متخلف بودن دادگاه نظامی برگزار شد . دادگاهی نظامی در تمام شرایط غیرعلنی برگزار میشه .
در ضمن افراد اصلی فتنه به این خاطر از کشور فرار نکردن که 1 - فکر میکردن میتونن با شورش ها موفق بشن
2 - اگرم میخواستن فرار کنن نمیتونستن چون ممنوع الخروج بودن .
در ضمن افرادی که در ماجرا دخیل بودن همگی محاکمه شدن از جمله اون اصله کاریه!!!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، mohammad1369
۵:۴۴, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #55
آواتار
سلام . آقای t.kam67
من سعی خودمو کردم تا جوابی به تمام پستهای شما بدهم.انشاالله که مورد قبول جنابعالی قرار بگیره.

اول از همه نمیدونم چرا اینقدر به خودت مینازی!آخه مگه کی هستی؟
میدونی چرا حرف زدن با امثال ما فایده ای نداره؟ چون قبلا با ما حرف زدی و متاسفانه نتونستی حرف خودتو به کرسی بنشونی
برادرadmirer هم داره حرص میخوره که بحثو سیاسی نکنیم ولی دلمون نمیاد که جواب شمارو هم ندهیم.
ما جایی نگفتیم که داریم راه امام زمان را ادامه میدیم و ایشون مال ماست و شما کشکید.
اما ما دوست داریم راه امم زمان را ادامه بدهیم و توی مسیرش قرار بگیریم ولی ...
ما کجا گفتیم به عدل حاظر قانع هستیم.من شخصا به این اعتقاد دارم که از خط ولایت فقیه بیرون بریم وظعیت موجود بدتراز این میشه و خیلی خیلی خطرناک تر میشه.
ما کسی رو توی این کشور فراموش نکردیم. ولی کسی که در روز عاشورا و مخصوصا در ظهر عاشورا دست میزنه و میرقصه باید و باید زیر پا لهش کرد و زندش نگذاری.چون اونقدر بیشرم و کثیف شده که در روز عاشورا که کل جهان عزادار امام حسین(علیه السلام) هستند,چه ملائک و چه اجنه و چه حیوانات اون آدم.... داره این کار کثیف رو انجام میده.
شما توی خونتون دستشویی دارید و اتاق پذیرایی هم دارید.ایا شده وسط اتاق پذیراییتون دستشویی کنید؟
پس اگه اعتراض دارید چرا موقع دیگه ای رو انتخاب نکردید.پس اینجا همه چی آشکار میشه که اسلام مد نظرشونه.
توی روز عاشورا همه معصومین هم عزادارند ولی من هرچه هستم چه خوب و چه بد,دیگه ظهر عاشورا این کار کثیف رو انجام نمیدم چون عزادار امام حسینم.

دلیلتون برای رد و تائید چیه. سند بیارید . فیلم رو ,من هم خیلی دیدم.بنویس تا جوابتو بدم.اینجا باید پیاده شی تا باهم بریم.
راستی تو تعصب به خدا و پیغمبر و امام را چی میدونی؟
رقصیدن توی روز شهادتشون ؟
.
.
توداری ازعدالت دم میزنی,ولی نمیدونی اگه اون پسر میرفت بالا و یه چاقو میزد به یک بسیجی مسلح و میکشتش,اونجا میشد تکزاز.عدالتت چه جوریه؟ اون عدالت به درد خودت میخوره
اون کسی که آدمارو با ماشین زیرکرده,آیا قیافه اون پیدابود.ازکجا میدونی پلیسه؟
یه سوال:
امر به معروف و نهی از منکر در بین ما یعنی کسی که کار اشتباهی کرد رو بهش تذکر داده و به کار خ.ب هدایتش کنیم.
چه ربطی به عدالت داره.نکنه در احکامتون جای اینهارو اشتباه نوشتید.

میدونی چرا از کسی که ریش داره بدت می یاد؟چون اون آدمه ریش دار گرگ بوده ,اومده توی لباس بسیجی.
یه کسی حرف خیلی قشنگی بهم زد.بسیجی دزد نیست بلکه درد اومده تو لباس بسیج تا راحت تر دزدی کنه.

حالا قربون اون طرز تفکر رو برم که توی انتخابات از بسیجی ها میترسند.یاد افکار بچه گانه افتادم.
اگه اون بسیج نمی اومد توی اون قضایا حالا وضع بدتر از اون اوضاع شده بود.
بسیجی بی جهت حمله نکرده.
جنابعالی وقتی میای توی تظاهرات که ضد دولت بوده و به جایی رسیده که اسلام مد نظرشون شده,باید کتک رو بخوری تا دست خالی بیرون نری.
.
درسته اونها اصل ولایت فقیه رو هدف قرار دارند اما نه به خاطر بسیج .بلکه به خاطر اینکه اسرائیل از وجود این ولایت فقیه هراسانه فریب خوردگان شده بودند آلت دست همان اسرائیل.
بعضی مخالفان چیز عاقلانه ای خواستن ولی آمدند و میان آن کسایی که ریگ به کفششونه فریاد میزدند.
پس بنابراین در این مهلکه تر و خشک با هم میسوزه.
و البته فکر نکنم توی درگیری ایستاده تا یگان اونو دستگیر کنه.بلکه گیر افتاده.اگه میخواست بایسته باید میرفت خودشو معرفی میکرد.چون بهتر بود
چون یگان ویژه نمیتونه بیاد به یکی بگه برا چی اومدید و به اون یکی بگه برا چی اومدید تا بزنتشون.
این پست جواب حرفهای قبلیتون بود.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369
۱۵:۵۷, ۱۴/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۴/فروردین/۹۱ ۱۶:۲۳ توسط Admirer.)
شماره ارسال: #56
آواتار
به نام خدا

سلام خدمت دوستان عزیز!

این فیلم رو امروز رفتم دیدم و بسیار لذت بردم!Angel در مجموع فیلم خوش ساختی بود و البته ضعف هایی هم داشت که قابل چشم پوشیه ولی فیلم نامه نسبتا خوب بود! در مورد امانت داری در مسائل تاریخی هم حقیقتا نگاه منصفی داشت و هر دو طرف رو به نقد کشیده بود. از وجود یک جاسوس در تیم امنیتی تا مردمی که ناخواسته توسط نیروهای امنیتی کشته شدن و از این طرف دستان پشت پرده ای که آتش تظاهرات رو با برنامه های قبلی، همانند انقلاب های رنگی دیگه، زیاد می کردن! واقعا باید به این دید منصف، بی طرف و همه جانبه نگر طالبی احسنت گفت و شجاعتش رو تحسین کرد! و برای این که یه فیلم تاریخی نمره ی قبولی بگیره، همین فاکتورها کفایت می کنن!

در آخر، دوستانی که فیلم رو ندیدن، پیشنهاد میدم که از دستش ندید!Angel

یا علی

امضای Admirer
[تصویر: 1wn3fi050ilv8uqetyj9.jpg]
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sarallah ، Reza2035
۲۰:۲۷, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #57
آواتار
سلام
اولین خواهشی که دارم اینه که کسی که در مورد یه چیزی تاپیک میزنه باید خودش بدونه در مورد چی داره حرف می زنه شما میگی فیلمو ندیدی بعد میای تاپیک می زنی بررسی فیلم قلاده های طلا؟؟
من این فیلمو دیدم و باید بگم کار فوق العاده خوبی بود کی گفته فقط طرفدار نطام بود اگه اینطوری بود اونجایی که بسیجیه میزنه دو تا جوونو میکشه نباید نشون میداد اما داشت واقعیت رو می گفت و واقعیت """نباید"""سانسور بشه
جناب آقای mohammadjavodmw که فرمودین جانم فدای رهبر من نمی دونم چرا یه عده ای دایم تمایل دارند برای خودشون بت بسازند بعد بگین چرا امام زمان ظهور نمی کنه آخه مگه ما امام زمان نداریم که تو جونتو فدای یکی دیگه می کنی؟حالا اون طرف هر چه قدرم خوب تو چرا نمیگی جانم فدای مهدی؟؟؟چرا؟چرا؟چرا؟؟؟؟؟
رهبر خوب رهبر عشق رهبر هر چی مگه ما امام معصوم نداریم که فدای یه آدم جایزالخطا بشیم؟
راستشو بخواید وقتی تو این تالار عضو شدم فکر می کردم واقعا آدمای روشن فکری توشن اما این چند وقته با دیدن نظرات و پست های یه مشت انسان به اصطلاح حذبول و افراطی دارم شک می کنم(آقا محمد منظورم شما نیستیا کلی عرض می کنم)

امیدوارم ناظران این بخش ها یه مقدار به این نظرات واقعا تعجب آور در مورد اولین فیلم درست و حسابی سیاسی ایرانی یه رسیدگی بکنن که آدم شاخ درنیاره از کوته فکری بعضی از دوستان

با تشکر

یا علی

new PopupMenu("profilelink_102909");
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Mohammad Trust ، نجف آبادی ، علمدار133 ، Havbb 110
۲۱:۰۴, ۱۴/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #58
آواتار
سلام دوستان
من متوجه یه نکته ی جزئی تو فیلم شدم
اهنگ متن فیلم اهنگ متن فیلم حکومت نظامیه
حکومت نظامی فیلمی ساخته کوستا گاوراس (فیلمساز یونانی الاصل سینمای فرانسه) در سال ۱۹۷۲ است.
گاوراس می‌خواست که فیلم را حتماً در فضای آمریکای لاتین بسازد. کشور شیلی که در آن زمان، النده رهبری آنرا به عهده داشت برای فیلمبرداری انتخاب می‌شود (۱۹۷۲). یکسال پس از ساخت فیلم دولت النده به دست دیکتاتور خونخوار پینوشه سقوط می‌کند (۱۹۷۳). حدود ۳۰ نفر از بازیگران شیلیایی که در این فیلم نقش‌های فرعی را به عهده داشتند در این زمان تبعید، زندانی و اعدام می‌شوند.
اگه اطلاعات بیشتری خواستین سخنرانی شورش علیه طمع 8 دکتر عباسی روببینید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Admirer ، help me ، فرهاد
۷:۳۷, ۱۵/فروردین/۹۱ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۷:۴۶ توسط سرباز سید علی.)
شماره ارسال: #59
آواتار
(۱۴/فروردین/۹۱ ۲۰:۲۷)nilufar7676 نوشته است:  سلام
اولین خواهشی که دارم اینه که کسی که در مورد یه چیزی تاپیک میزنه باید خودش بدونه در مورد چی داره حرف می زنه شما میگی فیلمو ندیدی بعد میای تاپیک می زنی بررسی فیلم قلاده های طلا؟؟
من این فیلمو دیدم و باید بگم کار فوق العاده خوبی بود کی گفته فقط طرفدار نطام بود اگه اینطوری بود اونجایی که بسیجیه میزنه دو تا جوونو میکشه نباید نشون میداد اما داشت واقعیت رو می گفت و واقعیت """نباید"""سانسور بشه
جناب آقای mohammadjavodmw که فرمودین جانم فدای رهبر من نمی دونم چرا یه عده ای دایم تمایل دارند برای خودشون بت بسازند بعد بگین چرا امام زمان ظهور نمی کنه آخه مگه ما امام زمان نداریم که تو جونتو فدای یکی دیگه می کنی؟حالا اون طرف هر چه قدرم خوب تو چرا نمیگی جانم فدای مهدی؟؟؟چرا؟چرا؟چرا؟؟؟؟؟
رهبر خوب رهبر عشق رهبر هر چی مگه ما امام معصوم نداریم که فدای یه آدم جایزالخطا بشیم؟
راستشو بخواید وقتی تو این تالار عضو شدم فکر می کردم واقعا آدمای روشن فکری توشن اما این چند وقته با دیدن نظرات و پست های یه مشت انسان به اصطلاح حذبول و افراطی دارم شک می کنم(آقا محمد منظورم شما نیستیا کلی عرض می کنم)

امیدوارم ناظران این بخش ها یه مقدار به این نظرات واقعا تعجب آور در مورد اولین فیلم درست و حسابی سیاسی ایرانی یه رسیدگی بکنن که آدم شاخ درنیاره از کوته فکری بعضی از دوستان

با تشکر

یا علی

new PopupMenu("profilelink_102909");
اولین رهبر ما حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) است و بعد از ایشون نائب بر حق ایشون سید علی خامنه ایه (البته با توجه به تعریف نائب امام زمان که ان شاء الله همه می دونن) پس وقتی میگیم جانم فدای رهبر غیر مستقیم میگیم جانم فدای مهدی ،همونطور که شما مهدی رو از خدا جدا نمیدونین و شرکی نسبت به خدا قائل نمیشین ما هم اقا رو از حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) جدا نمیدونیم
پس جانم فدای رهبر
(ببخشید که به پست ربط نداشت)
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: cernel ، help me
۱۵:۵۲, ۱۵/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #60
آواتار
علت انصراف مریلا زارعی از قلاده های طلا
مریلا زارعی از بازی در یک فیلم سیاسی کناره گیری کرد[تصویر: mzarehe07-247x300.jpg]

رجانیوز: ابوالقاسم طالبی کارگردان “قلاده های طلا” گفت:خانم مریلا زارعی بعد از خواندن سناریو، با ما قرارداد بست و چند ماهی هم سر قراردادش بود و حتی بخشی از مبلغ قرارداد را هم گرفت.

در این میان سفر انگلیس رفت و … خب نتوانست فشار فاشیست‌ها را تحمل کند و آمد و گفت که من انگیزه‌ی شما را ندارم و نمی‌توانم که در مقابل این فشارها مقاومت کنم.

به همه (بقیه عوامل فیلم) فشار آوردند. چون فاشیست‌ها فکر می‌کنند که هر کاری که دل‌خواه آنان است، دیگران هم باید انجام دهند و هر فیلمی که آنها می‌خواهند باید ساخته‌شود و برعکس.

البته خیلی از آدم‌های معروف‌شان هم جلو نمی‌آمد و مثلاً یکی از کسانی که ما را اذیت می‌کرد یک دائم الخمر بود که انتظار داشت ما با او برخورد بکنیم.
من هم به دستیارانم گفتم که به او کاری نداشته باشید تا اینها متوجه شوند که هیچی نیستند.
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]