کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 5 رای - 3.8 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران دو فيلم
۱۵:۱۷, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۹/اسفند/۹۰ ۰:۳۸ توسط Hadith.)
شماره ارسال: #1
آواتار
تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران فيلم هاي 'گشت ارشاد' و 'خصوصي'

تاریخ انتشار:
۲۸ اسفند ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
[تصویر: 144906_964.jpg]

[تصویر: 144907_794.jpg]

[تصویر: 144908_650.jpg]

[تصویر: 144909_322.jpg]

[تصویر: 144910_961.jpg]

[تصویر: 144911_413.jpg]

[تصویر: 144912_800.jpg]

[تصویر: 144913_336.jpg]

[تصویر: 144914_470.jpg]
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، SARV ، peimane ، فاطمه خانم ، میلاد.م ، soldier ، rastin ، fazel ، یا صاحب الزمان ، 59-11(یامهدی) ، Agha sayyed ، هدهد ، azade ، sahel ، Hadith ، yamin ، تفکر ، Maysam-1st ، یا ثارالله ، سدرة المنتهی

آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۵۰, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #21

(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۰)mohammad1369 نوشته است:  
نقل قول:شما هنوز منتظرید سر ماجرای سفارت ازتون تقدیر بشه؟ [تصویر: smile.gif]
کاش عبرت می گرفتید........

همین امثال شما هست( افراد به ظاهر حزب اللهی و میانه رو که گمان میکنند در همه جا میشود با احتیاط کار را حل کرد) که اجازه داده اینها اینقدر گستاخ و پر رو شوند که چونین فیلمهایی بسازند وقتی اعتراض نکنید و سرجای خودتون ساکت بنشینید اینها گمان میکنند کارشان درست است و ذائقه بیننده ایرانی همین است و مطمئن میشوند که بچه حزب اللهی ها همه در موضع انفعال قرار دارند ولی یادتان باشد هرازچندگاهی این حرکات انقلابی لازم است تا کی ما حرف بزنیم و اینها گوش نکنند؟ باید یه کاری کرد اینطوری که نمیشه
خوب الحمدلله که شما تندروها جور ما را هم می کشید.تشکر میکنیم
فقط سوالی اینوسط می ماند! مشکل انگلیس حل شد؟ تحریمها برداشته شد؟
یا فقط از طرف عده ای معدود خودنمایی صورت گرفت که بگویند ما هم هستیم؟

(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۴۱)revenger نوشته است:  مگه کسی بگیر و ببند کرد برادر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهارتا جوون که پدراشون روی تخت بیمارستان دارن به خاطر این مملکت جون میدن اومدن تظاهرات کردن
این بگیر و ببنده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بذار چیزی باقی نمونه از سینمای کثیف ایران و اصلا ماهی 1 فیلم اکران بشه بهتر از اینه که اشغال اکران بشه
از گرسنگی مردن بهتر از خوردن مدفوعه برادر
هرچند اگه همین وزارت ارشاد همت کنه بودجه بده اینقدر کارگردان وظیفه شناس تو این مملکت هست که کار به اینجاها نکشه
این حزب اللهی ها رو راست میگید قبول دارم کوتاهیشونو و اینم به این دلیله که سینما فاسده مثلا من سال پیش میخواستم برم کارگردانی و بخونم واسه کنکور هنر که مادرم نذاشت گفت سینما فاسده و...
درمورد ماهواره و... هم منم انتقاد دارم ولی مطمئن باشید اونی که ماهواره داره چندماه بعد همین فیلمو از ماهوارش نگاه میکنه بعدشم میزنه فارسی1 عشق ممنوعشو میبینه .همین
روش مبارزه با حمله نرم دشمن این نیست که ما خودمونو رنگ اونا کنیم
اقا یه بنده خدایی اومد رپ خوند واسه امام زمان همه پوستشو کندن که از نظرم کارش درست بود چون از قالب رپ اومد خواست یه تلنگری به اونایی که 50ساله مداحی گوشن ندادن بزنه
ولی این فیلما چی داره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ایا ادم ازشون درس میگیره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
همونطور که در پست قبلی اشاره کردم فیلمی مثل مارمولک که کلی اخوندا رو مسخره میکنه ولی چون اخرش نتیجه میگیره خوبه ولی اینا همه چیزو زیر سوال میبرن اخرشم جواب مخاطبو نمیدن.
این خطرناکه
من هم در اولین پستم گفتم همه حق دارن اعتراض کنن ولی کسی حق نداره نظر خودشو تحمیل کنه

راه تعطیلی فیلمهای ضعیف اینه که مردم نروند و نبینند..............
نباید وزارت ارشاد را مجبور کرد که فیلمهای ضعیف را حذف کند چون واقعیت سینمای ما همین است

فرهنگ مسئله ایست که باید کاملا ایجابی با آن برخورد کرد

همینجا رگه هایی از افراطی گری و بی قانونی را شما دارید در نظرات برخی می بینید.خدا رو شکر که امثال اینها هیچ قدرتی ندارند وگرنه به جای اصلاح دنیا، آن را به آتش می کشیدند
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فرهاد ، AllahoAkbar ، blue.blood ، در جستجوی سختی ، sahel ، fereydun
۱۷:۲۰, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۲۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #22

(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۶:۵۰)علائم ظهور نوشته است:  من هم در اولین پستم گفتم همه حق دارن اعتراض کنن ولی کسی حق نداره نظر خودشو تحمیل کنه

راه تعطیلی فیلمهای ضعیف اینه که مردم نروند و نبینند..............
نباید وزارت ارشاد را مجبور کرد که فیلمهای ضعیف را حذف کند چون واقعیت سینمای ما همین است

فرهنگ مسئله ایست که باید کاملا ایجابی با آن برخورد کرد

همینجا رگه هایی از افراطی گری و بی قانونی را شما دارید در نظرات برخی می بینید.خدا رو شکر که امثال اینها هیچ قدرتی ندارند وگرنه به جای اصلاح دنیا، آن را به آتش می کشیدند

فکر نکنم کسی نظرشو تحمیل کرده باشه.
اینو که میگید راه تعطیلی این فیلمها ندیدن ان است هم از نظر من خوبه ولی کافی نیست
برای مثال الان خیلی ها دوست دارن بی حجاب باشن و خیل کثیری هم عاشق اسلام امریکایی هستن که خیلی جاها پیاده میشه مثل کشورهای جنوب شرق اسیا
البته منظورم از اسلام امریکایی همون اسلام لیبرال یا اباهی است که در اون همه ازادن هرکس دوست داره حجاب داره هرکس دوست داره بی حجابه
هم مسجد داره هم بار و...
خب.نظر شما مثل اینه که ما هم تو کشور اعلام کنیم فروش مشروب ازاده چون واقعا خیلی ها میخورن و ما نمی تونیم نظرمون رو تحمیل کنیم یا بدحجابی زاییده نفرت از حجابه و مطمئن باشید اگه امشب اخبار اعلام کنه حجاب الزامی نیست فردا 60%دخترا...
این طرز فکر درست نیست.
مثلا اگه وزارت ارشاد مقررات سفت و سختی بگذاره اینا میخوان چیکار کنن برن اونور اب فیلم بسازن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نه خیر
میان با هر زوری هم شده خودشونو تطبیق میدن
جامعه اسلامی باید همه چیزش دینی باشه از اقتصاد و حکومت داری گرفته تا سینماش
هرکس هم بهش بر میخوره بخوره
مگه خدا در ایه 54 سوره مائده نمیگه:
يَا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُواْ مَن يَرْتَدَّ مِنكُمْ عَن دِينِهِ فَسَوْفَ يَأْتِي اللّهُ بِقَوْمٍ يُحِبُّهُمْ وَيُحِبُّونَهُ أَذِلَّةٍ عَلَى الْمُؤْمِنِينَ أَعِزَّةٍ عَلَى الْكَافِرِينَ يُجَاهِدُونَ فِي سَبِيلِ اللّهِ وَلاَ يَخَافُونَ لَوْمَةَ لآئِمٍ ذَلِكَ فَضْلُ اللّهِ يُؤْتِيهِ مَن يَشَاء وَاللّهُ وَاسِعٌ عَلِيمٌ
ای کسانی که ايمان آورده ايد ، هر که از شما از دينش بازگردد چه باک ، ،زودا که خدا مردمی را بياورد که دوستشان بدارد و دوستش بدارند در برابر مؤمنان فروتنند و در برابر کافران سرکش ، در راه خدا جهاد می کنند واز ملامت هيچ ملامتگری نمی هراسند اين فضل خداست که به هر کس که خواهدارزانی دارد ، و خداوند بخشاينده و داناست

در تفاسیر این افراد ایرانی ها هستند در اخرالزمان
خب حالا اگه قرار باشه ما کوتاه بیاییم به این بهانه که مردم ناراحت میشن و... بذار بشن
اصلا بشینن اونقدر از ماهواره فیلم پرنو ببینن چشماشون بزنه بیرون ولی تو جامعه اسلامی این برنامه ها جایی نداره مگر اینکه بخواد نامتقارن باشه و پیامی رو به مخاطب بده که از نظر حقیر این فیلمها کاملا فاقد پیام هستند و فقط ترویج اباهی گری محسوب میشوند

واسلام
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: idea ، mohammad1369 ، AllahoAkbar ، blue.blood ، peimane ، akhevi ، sahel
۱۷:۳۰, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #23

گزینه های پیش روی ما در کارهای فرهنگی:
1-تهدید و بگیر و ببند و مجازات و حکم و ....
2-آزادی مطلق که هر کسی خواست به هر آیینی که قبول دارد عمل کند
3-جا انداختن تدریجی دین و فرهنگ و اعتقادات همان طوری که انبیا عمل کردند

شما پروسه تحریم شراب رو میدونی؟
http://tinyurl.com/6ofwrax

بسیاری از مردم ما هنوز توحید درستی ندارند.ما به جای اینکه توحیدشان را درست کنیم می خواهیم فقط ظواهر را حفظ کنیم.خوب مسلما به جایی نمی رسیم
همین سینماگران ما به ندرت نماز در فیلمشان می بینی.خوب خیلی مسائل روشن است

اگر وزارت ارشاد بیاید مجوز ندهد شما فکر میکنی مشکلی حل می شود؟
نمی خوام وارد برخی مسائل بشم ولی اگر افراطی گری ها ادامه یابد ما نه تنها در اینجایی که هستیم در جا می زنیم، بلکه بر می گردیم به 15 سال قبل
این حرف من رو به یاد داشته باشید.البته هنوز اون رفتارها غالب نشده Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، AllahoAkbar ، blue.blood ، iman-s ، در جستجوی سختی ، sahel
۱۸:۱۲, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/فروردین/۹۱ ۱۲:۲۹ توسط idea.)
شماره ارسال: #24
آواتار
حذف شود حذف شود حذف شود حذف شود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: mohammad1369 ، revenger ، peimane ، sahel
۱۸:۴۸, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۱۹:۱۹ توسط revenger.)
شماره ارسال: #25

(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۷:۳۰)علائم ظهور نوشته است:  گزینه های پیش روی ما در کارهای فرهنگی:
1-تهدید و بگیر و ببند و مجازات و حکم و ....
2-آزادی مطلق که هر کسی خواست به هر آیینی که قبول دارد عمل کند
3-جا انداختن تدریجی دین و فرهنگ و اعتقادات همان طوری که انبیا عمل کردند

شما پروسه تحریم شراب رو میدونی؟
http://tinyurl.com/6ofwrax

بسیاری از مردم ما هنوز توحید درستی ندارند.ما به جای اینکه توحیدشان را درست کنیم می خواهیم فقط ظواهر را حفظ کنیم.خوب مسلما به جایی نمی رسیم
همین سینماگران ما به ندرت نماز در فیلمشان می بینی.خوب خیلی مسائل روشن است

اگر وزارت ارشاد بیاید مجوز ندهد شما فکر میکنی مشکلی حل می شود؟
نمی خوام وارد برخی مسائل بشم ولی اگر افراطی گری ها ادامه یابد ما نه تنها در اینجایی که هستیم در جا می زنیم، بلکه بر می گردیم به 15 سال قبل
این حرف من رو به یاد داشته باشید.البته هنوز اون رفتارها غالب نشده Smile

من دقیقا با گزینه 3 موافقم ولی برداشتم با شما از این مورد تفاوت داره
واسه این برداشتم دلیلم دارم
اولا ازتون شراب در بین اعراب شایع بوده و برای از بین بردنش از این روش استفاده شد
اما کجا این بی بندو باری ها در مردم ما رایج بود؟؟؟؟؟؟؟؟
20سال پیشو نگاه کنید همه یا چادری بودن یا اخرش از این مانتو گشادا میپوشیدن
ولی بعد از دولت دکتر خاتمی این بی بندو باری ها شروع شد و حجاب به مشکلی اساسی تبدیل شد تا جایی که شلوارهای زنونه کوتاه شده بود و رسیده بود تا دم زانو(البته در برخی محلات بالا بالا)
اما همین گشت ارشادی که براش فیلم درست کردن جلوی پیشرفت این غده ی سرطانی رو گرفت
ولی فرهنگ و سینما همچنان به رشدش ادامه داد
درمورد اصلاح تدریجی سینما ازتون میپرسم ایا واقعا به نظر شما سینمای ما از نظر دینی پیشرفت کرده یا پسرفت؟؟؟؟؟؟

اگه 8سال قبل مارمولک اومد و مسخره کردو نتیجه دینی گرفت امروز خیلی فیلمها هستن مسخره میکنن و توهین میکنن و نتیجه لیبرالی میگیرن از جمله همین فیلمها که قراره پخش بشه.

و اینکه مردم شناخت درستی از توحید ندارن دلیل نمیشه ما بیایم بگیم فعلا خوش باشید اول توحید بعد حجاب و... بلکه باید موازی کاری کنیم

درمورد مجوز ندادن هم قبلا گفتم باید شرایط اینقدر سخت باشه که کسی جرات ساخت چنین ............. رو نکنه
اینا که خیرشون نمیرسه پس بذار لااقل از شرشون در امان باشیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel
۱۹:۴۸, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #26
آواتار
(۲۸/اسفند/۹۰ ۱۵:۳۱)علائم ظهور نوشته است:  
نقل قول:تجمع مقابل ساختمان وزارت ارشاد در اعتراض به اکران فيلم هاي 'گشت ارشاد' و 'خصوصي'
البته تمام افراد و گروههایی که ذیل انقلاب اسلامی تعریف می شوند حق اعتراض به مسائل کشور را دارند و ان شاء الله که این اعتراض فقط در انحصار گروههای خاصی قرار نگیرد
خاص بودن این گروه در این عکس مشخص می شود که همه با موتور آمده اند!!!!
[تصویر: 144908_650.jpg]

وزارت ارشاد هم باید مجوز به همه فیلمهای در چارچوب اصول را بدهد و تحت تاثیر جوسازی های جریانات خاص قرار نگیرد.
البته من آن 2 فیلم را تایید نمی کنم ولی به نظر می رسد مسئله ای چون گشت ارشاد باید از دید همه اقشار جامعه بررسی شود و نظر عده ای بر کل جامعه تحمیل نشود

مثل اینکه عده ی اندکی نظرشان این بود که باید روابط با انگلیس قطع شود و سر خود از دیوار سفارت بالا رفتند و فقط به نظام ضربه زدند!
چرا یه نظر سنجی نمیذارن که حق من اهوازی رو اون موتور سوار تهرانی نخوره ؟!
شاید من از این فیلم خوشم بیاد
شاید یکی طرفدارش باشه
منی که این فیلم رو ندیدم و واسه اولین بار اسمش رو از اینجا میشنوم، چرا نباید ببینم این فیلم رو ؟
شاید این فیلم با زندگی مردم شهرم تطابق داشته باشه
این حق منه که ببینمش ...

شاید وقتی دیدم بگم آقا این مزخرفات چیه ...
این چه فیلمیه ...
این که نشد سینما و ...

نه اینکه یه اقلیت که موتور دارن، زور دارن، میزنن میشکنن بخوان واسه ی من تصمیم بگیرن ...

هنوز از جریان سفارت درس نگرفتن ؟!!!

تا کی باید حق ما رو اینطوری بالا بکشن ؟

شما اعتراض دارید یه گروه تشکیل بدید که همه رو جذب کنه، نه اینکه با زور و تهدید بخواید کار کنید ...

کشوری که به این راحتی بشه توش زور گفت، حق رو ناحق کرد، بهتر از این نمیشه ...

این آقایون موتور وقتی 3000000000000 (3هزار میلیارد) تومن رو خوردن و رفتن و تمام کجا بودن ؟؟؟
حالا که کله گنده های پرونده رفتن، پول خارج شده، یادشون افتاده که باید کاری کنن ...
اگه دنبال حقیقتید و اصلاح، این همه بدبختی داریم، فقط فیلما مهم شدن الان ؟

چه طور فیلم مزخرف و لوده ی اخراجی ها 3 که اومد کسی مشکلی نداشت باهاش ؟ فیلمی که گند زد به اخلاق با اون تیکه هاش و به سیاست هم همچنین ...
تا کی زورگویی ؟
تا کی سکوت ؟!!

الانم که این post رو میدم منتظر پاک شدنش هستم ، چون این جور حرف ها به مذاق Moderatorهای اینجا خوش نمیاد ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، در جستجوی سختی ، sahel ، پارمیس
۲۰:۰۴, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #27

رفیق تند نروBig Grin
بابا این بدبختا اومدم تجمع کردن دیگه نیومدن که بزنن و بکشن و خون بریزن و...
درمورد قضاوت درمورد باید بگم در جشنواره فیلم فجر فیلم اکران شد و از 5تا فیلم مورد نظر که قراره نوروز پخش بشه این 2 فیلم خیلی قضیه داره که همه بهش اعتراض کردن
قبل از موتور سوارها هم عده زیادی از نویسنده و منتقدان سینما و مقاله نویسها انتقادهای شدیدی از این فیلمها داشتند مخصوصا فیلم "خصوصی"
ضمنا خدایی این بنده خداها نه زور و اجبار به کار بردن نه اقدامی مثل تسخیر سفارت داشتند بلکه 4تا پوستر زدن و وایسادن شعار دادن

درمورد 3000میلیارد باید بگم اون قضیه ش با این زمین تا اسمون فرق داشت
اون یه کار پشت پرده بود که 12000 صفحه پرونده قضایی داره و هنوز که هنوزه معلوم نیست مقصر کیه و بی گناه کیه درحالی که اینجا همه چیز رو هستش و مردم دوست ندارند یه فیلم غیراخلاقی و فیلمی که این همه شهید و جانباز توهین کرده اکران بشه
من نمیدونم این کجاش بده دوستان اینقدر شلوغش میکنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
اخراجی های 3 هم فیلم مشکل داری بود ولی حداقل یه خوب توش بود و راستگوهایی وجود داشتند درحالی که این 2تا فیلم از اون ........
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: blue.blood ، وحید110 ، MohammadMeraj ، SARV ، فاطمه خانم ، akhevi ، sahel ، idea ، peimane
۲۰:۱۷, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #28
آواتار
خوبه
الان یه مقدر بحث آروم تر شد Angel
آقا من حرفم اینه، فرهنگ و هنر یه چیز سلیقه ای و شخصیه .
وقتی 1نفر چنین فلیمی درست میکنه، حتما میدونه که بینندش هم هست
از کجا میدونه ؟
از اینجا که داره حقایقی رو میگه که متاسفانه تو جامعه به راحتی میشه دید ...

درسته ،از اقشار مختلف بهش اعتراض کردن، ولی اونا واسه ی اکران عمومی مورد قبوله ...
یه مثال میزنم تا یه مقدار باز کنم حرفم رو
من نوعی - یه فرد متدین - یه آدم دنیا دیده
یه صحنه رو در نظر بگیرید
1خانوم خوشگل و تیکه و بسیار جذاب توی خیابون میبینیم
من نگاهش میکنم و به سرعت جذبش میشم
اون آقای متدین نگاهش نمیکنه، چون نمیدونم اگه نگاه کنه چی میشه، پس نمیشه قضاوت کرد
ولی اون آقایی که دنیا دیدست (حتی اگه جوون هم باشه) و به اصطلاح چشمش پره، یه نیم نگاهی میکنه و میشه مطمئن بود که 1دقیقه بعد حتی اون چهره یادش نمیاد ...

من دارم میگم که حق انتخاب و آزادی و باید به مردم داده بشه
من نمیخوام و نمیتونم از این فیلم ها دفاع کنم، چون ندیدمشون، ولی شاید اینطوری که شما میگید نباشه و این فیلم هیچ اثر منفی رو من نداشته باشه ...

وقتی مردم انتخاب کنن، یاد میگیرن که بهترین رو انتخاب کنن و دیگه زود از راه به در نمیشن ...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sahel ، پارمیس
۲۰:۲۰, ۲۸/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۸/اسفند/۹۰ ۲۰:۲۳ توسط revenger.)
شماره ارسال: #29

نظر دکتر کوشکی درمورد این دو فیلم:(حتما بخونید)

متاسفانه شاهد هستیم از فیلم هایی که برای نوروز ۹۱ در نظر گرفته شده است دو فیلم “زندگی خصوصی” و “گشت ارشاد” مشکلدار هستند. این دو فیلم مناسب فضای خانوادگی نیستند.
کوشکی با اشاره به فیلم “زندگی خصوصی” گفت: این فیلم به هیچ عنوان برای مخاطب خانواده مناسب نیست و قطعا با توجه به نکات منفی و بدآموزی ها مخاطف بنیاد خانواده است زیرا زندگی خصوصی روایت یک خیانت است و قطعا این فیلم تاثیر منفی خواهد گذاشت.

کوشکی در ارتباط با فیلم گشت ارشاد افزود: این فیلم هم بسیاری از ارزش ها ، مقدسات و بایستی های دینی ما را به هزل و تمسخر گرفته است. اینکه آیا فیلمسازان پاداش چنین رفتارهایی را با اکران فیلم هایشان می گیرند و یا وزارت ارشاد می خواهد به این دو فیلم به دلیل شکستن خطوط قرمز و چنین رفتارهایی جایزه بدهد که در فهرست اکران نورزی آنها را قرار داده است.

این منتقد سینما ادامه داد: دست اندرکاران وزارت ارشاد و شخص وزیر ارشاد به عنوان کسی که دکترای فقه دارد و زمانی در دوره پنجم مجلس شورای اسلامی طلایه دار استیضاح مهاجرانی بودند و آنجا از نکاتی که حسینی وزیر ارشاد فعلی به عنوان نماینده مجلس در استیضاح مهاجرانی مطرح کردند این بود که سینما دارد به سمتی می رود که ارزش های اسلامی و نظام را زیر سئوال می برد.

کوشکی در ادامه عنوان کرد: امروز باید از حسینی سئوال کنیم که آیا این عملکرد شما به ویژه معاونت سینمایی و سازمان سینمایی در ماجرای اکران نوروزی ارزش های اسلامی را زیر سئوال نمی برد؟ آیا توهین نیست؟

وی افزود: وقتی در فیلم گشت ارشاد مراسم عزاداری سالار شهیدان در دو کلمه قمه زنی و قیمه خلاصه شده است و در واقع قهرمانان فیلم به صراحت مراسم عزاداری را به تمسخر می گیرند و آن را مرکب از کلمه قیمه و قمه می دانند آیا منظور ایشان از اختصاص اکران نوروزی به چنین فیلمی تشویق سازندگان اثر است.

کوشکی تاکید کرد: با وجود چنین آثاری و نگاه مسئولین ما در سال آینده تعداد بیشتری در خصوص خیانت در زندگی زناشویی و یا تعداد بیشتری فیلم در جهت تمسخر ارزش های اسلامی و مقدسات خواهیم داشت. به همین دلیل باید به طور جدی در اکران نوروزی تجدید نظر شود.

وی افزود: با صادر شدن مجوز اکران برای این فیلمها، وزارت ارشاد نشان می دهد که صلاحیت ندارد به خاطر اینکه به قدری با سهل انگاری فیلم ها را بررسی کردند که به هیچ عنوان خانواده معمولی ایرانی چنین فیلم هایی را نخواهند پسندید.

کوشکی در ادامه بیان کرد: این اسباب شرمندگی وزارت ارشاد است و حتما باید در این موضوع تجدید نظر کند. چنین فیلم هایی که شایسته لفظ مبتذل هستند و آبروی سینما و سینماگران ایرانی را می برند خصوصا حالا که سینمای ایران در افق جهانی شدن است این فیلم ها قطعا لطمه ای به آبروی سینما ایران می زند و قطعا خانواده های ایرانی از چنین آثاری استقبال نمی کنند.

این منتقد در پایان تاکید کرد: این آثار به نوعی ترویج فحشا و فساد است آیا دوستان اشاد تمایل دارند نامشان به عنوان کسانی که به چنین فیلم هایی مجوز دادند ثبت شود؟ در این صورت دیگر خودشان می دانند و وجدانشان و تاریخی که در ارتباط با آنها چه قضاوتی خواهد کرد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: MohammadMeraj ، idea ، sahel ، peimane
۲۱:۲۳, ۲۸/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #30
آواتار
عزیزان دل
برادران و خواهران من
ما با فیلمی که قصد نقد کردن داشته باشه هیچ مشکلی نداریم و اگر کسی مشکل داشت این دیگه مشکل خودشه چون باید اینجور فیلم ها وجود داشته باشه .
باباجان ما میگیم که جامعه ما مثلا اسلامیه . ما مثلا مسلمونیم . پس دیگه داخل جامعه اسلامی نباید الگوهای جوونا ... باشن!
در جامعه اسلامی نباید فیلم هایی پخش بشه که با ترویج فساد و فحشا باعث توهین به اسلام بشه
جامعه ما آرمان گراست پس نباید فیلم هایی در اون پخش بشه که به آرمان ها توهین کنه
توجه داشته باشید دارم میگم نباید توهین بشه .
دوستان توجه داشته باشید ما نباید وسیله گناه رو فراهم کنیم برای مردم . سینمای الان وسیله گناه
میتونم براتون ثابت کنم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: revenger ، وحید110 ، sahel ، idea ، peimane
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:

[-]