|
سازش با دشمن؟؟؟؟
|
|
۲۲:۴۰, ۲۵/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان خوب هستین؟؟؟پیشاپیش سال نو رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.یه سوالی داشتم که خیلی وقت بود ذهنمو به خودش مشغول کرده بود خواستم با شما در میون بزارم تا ببینم نظر شما در این باره چیه؟.خب همونطور که میدونین روابط ما اصلا با غرب و آمیرکا خوب نیست و اون ها هم که روز به روز به تحریمهتشون علیه ایران اضافه میکنن.البته شکر خدا تا حالا تحریم ها اثر زیادی نداشته ولی اگه کمی واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم که مارو تو زمینههایی با مشکل مواجه کرده.به نظر شما خوب نیست که تو این شرایط با غرب سازش داشته باشیم تا از فشار اونا بر علیه خودمون لکاهیم و بهتر بتونیم رشد کنیم و به پیشرفت برسیم؟؟؟؟
|
|||
|
۲۳:۱۷, ۲۶/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۰)امیرحسین313 نوشته است: سلام دوستان خوب هستین؟؟؟پیشاپیش سال نو رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.یه سوالی داشتم که خیلی وقت بود ذهنمو به خودش مشغول کرده بود خواستم با شما در میون بزارم تا ببینم نظر شما در این باره چیه؟.خب همونطور که میدونین روابط ما اصلا با غرب و آمیرکا خوب نیست و اون ها هم که روز به روز به تحریمهتشون علیه ایران اضافه میکنن.البته شکر خدا تا حالا تحریم ها اثر زیادی نداشته ولی اگه کمی واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم که مارو تو زمینههایی با مشکل مواجه کرده.به نظر شما خوب نیست که تو این شرایط با غرب سازش داشته باشیم تا از فشار اونا بر علیه خودمون لکاهیم و بهتر بتونیم رشد کنیم و به پیشرفت برسیم؟؟؟؟ سلام نه دوست عزیز این همون چیزیه که اونا میخوان یعنی با تمام قدرت به ما فشار میارن تا ناچار به صلح بشیم از اونجایی ولی امر اونها شیطانه اونها تمام حرکاتشونو از اون یاد میگیرن یعنی استراتژی غرب نسبت به ایران دقیقا استراتژی شیطان نسبت به انسان هستش من در عجبم در اون زمان که هنوز زیاد از انقلاب نگذشته بود و هنوز رفتار غرب برای ما مشخص نبود امام خمینی (رحمة الله علیه) به امریکا لقب شیطان بزرگ داد واقعا این مرد نابغه بود در توضیح این رفتار شیطان گونه غربی ها باید عرض کنم سیاست غرب به گونه ای هستش که اگه ما یک قدم به اون حمله کنیم یک قدم عقب میکشه و اگر ما یک قدم عقب بریم اون 10 قدم به ما حمله میکنه دقیقا مثل شیطان با صبر و حوصله و برنامه کار میکنه و تا زمانی که بهش ضربه بزنی عقب میره ولی وای از روزی که بهش روی خوش نشون بدی که کار رو به جایی میرسونه که بهش سواری میدی ضمنا استراتژی سازش در دوره 8ساله اصلاحات استراتژی اصلی وزارت خارجه بود که در اون میشه به "گفتگوی تمدن ها" اشاره کرد که کاملا شکست خورد و قضیه تا جایی پیش رفت که قرار شد در سال 1393 فعالیتهای هسته ای ایران به طور کامل به تعلیق در بیاد و ما به طور کامل از انرژی هسته ای محروم بشیم که خدا رو شکر تیر دشمن به سنگ خورد |
|||
|
|
۱۲:۳۴, ۲۷/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۲۷/اسفند/۹۰ ۱۲:۳۶ توسط در جستجوی سختی.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
(۲۵/اسفند/۹۰ ۲۲:۴۰)امیرحسین313 نوشته است: سلام دوستان خوب هستین؟؟؟پیشاپیش سال نو رو خدمتتون تبریک عرض میکنم.یه سوالی داشتم که خیلی وقت بود ذهنمو به خودش مشغول کرده بود خواستم با شما در میون بزارم تا ببینم نظر شما در این باره چیه؟.خب همونطور که میدونین روابط ما اصلا با غرب و آمیرکا خوب نیست و اون ها هم که روز به روز به تحریمهتشون علیه ایران اضافه میکنن.البته شکر خدا تا حالا تحریم ها اثر زیادی نداشته ولی اگه کمی واقع بینانه نگاه کنیم میبینیم که مارو تو زمینههایی با مشکل مواجه کرده.به نظر شما خوب نیست که تو این شرایط با غرب سازش داشته باشیم تا از فشار اونا بر علیه خودمون لکاهیم و بهتر بتونیم رشد کنیم و به پیشرفت برسیم؟؟؟؟ با سلام می خواستم از شما بپرسم که شما از کجا می دونید که تحریم ها روی ما اثر زیادی نداره ؟ از شما خواهش دارم که کمی تحقیق کنید تا متوجه بشید که اتفاقا تحریم ها اثر خیلی بدی در مملکت گذاشته. لطفا گول تبلیغات رو نخورید با تشکر |
|||
|
|
۱۴:۳۳, ۲۷/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
|
شما جمهوری اسلامی رو قبول کردی . پس بدون که تا قیام قیامت آمریکا و متحدانش دشمن ما باقی میمونن و هیچ موقع سازشی در کار نیست . در ضمن تحریم ها به نظر من خیلی تأثیرخوبی داشته . همین که ما تونستیم به خاطر تحریم ها روی پای خودمون بایستیم خیلی حرفه! (البته تأثیرات بدی هم داشته که نمیشه نادید گرفتشون . ) |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| اونا چی میگن؟ دشمن از زبان دشمن | عبدالرحمن | 56 | 28,564 |