کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
آغاز سال 91 خورشیدی، سال تولید ملی مبارک باد
۱۰:۳۸, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
آواتار
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الأحوال حوّل حالنا الى احسن الحال.
اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و على ءابائه فى هذه السّاعة و فى کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّى تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا.

[تصویر: i251574_32.jpg]

پارسال اولین سالی بود که به طور کامل تالار از ابتدا تا انتهای سال برقرار بود و با وجود همه اتفاقات خوش و بعضا رخ دادن مشکلات، طبق ارزیابی فعالان تالار سالی موفق و پربار داشتیم.
سالی پر از مطالب جدید و فعالیت در عرصه های مختلف و کمک به دوستان و مبارزه با دشمنان در حد وسعمان

جا داره همینجا آغاز سال 91 خورشیدی و عید نوروز را به همه شما برادران و خواهران عزیز حاضر در تالار و خانواده گرامیتان تبریک عرض کنم
ضمنا دوست دارم در همینجا پستی بزنید و مهمترین پیشنهاد و انتقاد وارد بر تالار را در سال 90 بفرمایید تا همه فعالان در تالار از مدیران و ناظران گرفته تا کاربران با تفکرات گوناگون با دیدن آن، نسبت به اصلاح ضعفها در سال 91 بکوشند..

همچنین توصیه مهم رهبری برای تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به شدت جدی بگیرید!
با توجه به تحریم های بسیار شدید و بی سابقه استکبار علیه ایران و مسدود کردن بسیاری از راههای ارتباطات مالی کشورمان با جهان، احتمالا مشکل تجارت کالاها در سال آینده بیشتر شده و کالاهای خارجی افزایش قیمت قابل توجهی بیابند!

به همین خاطر ایشان هوشمندانه مصرف کالاهای داخلی را موکدا تاکید کردند:
نقل قول:ما باید عادت کنیم، براى خودمان فرهنگ کنیم، براى خودمان یک فریضه بدانیم که هر کالائى که مشابه داخلى آن وجود دارد و تولید داخلى متوجه به آن است، آن کالا را از تولید داخلى مصرف کنیم و از مصرف تولیدات خارجى بجد پرهیز کنیم؛ در همه‏ى زمینه‏ها: زمینه‏هاى مصارف روزمرّه و زمینه‏هاى عمده‏تر و مهمتر

ان شاء الله که قبل از ایجاد موضوعی برای تبریک سال 92، تبریک ظهور منجی آخرالزمان توفیق شود!
التماس دعا

امضای Mahdy2021
ربّ اشرح لی صدری ویسّر لی أمری واحْلُل عقدهً من لسانی یفقهوا قولی.
پروردگارا سينه ‏ام را گشاده گردان و كارم را براى من آسان ساز، و از زبانم گره بگشاى، [تا] سخنم را بفهمند
------------------
أَيْنَ الْمُنْتَظَرُ لِإِقامَةِ الْأَمْتِ وَالْعِوَجِ؟
أَيْنَ هادِمُ أَبْنِيَةِ الشِّرْكِ وَالنِّفاقِ؟
أَيْنَ الْمُعَدُّ لِقَطْعِ دابِرِ الظَّلَمَةِ؟
أَيْنَ قاصِمُ شَوْكَةِ الْمُعْتَدينَ؟
اَيْنَ بَقِيَّةُ اللهِ؟

================
"اگر با آمدن خورشــید بیدار شویم ؛ ‌نمازمــان قضاســت"
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: soshiant ، یا صاحب الزمان ، Hadith ، اکبر.ع ، Detector ، fereydun ، a.l.? ، وحید110 ، Admirer ، میلاد.م ، یا ثارالله ، SARV ، Dragonborn ، idea ، Agha sayyed ، فرهاد ، علائم ظهور ، navid-313 ، Tohid_Prince ، black ، yamin ، أین المنتظر ، rastin ، Mitsonary ، انتصـار ، ساقی ، EMPERATOR ، Lancelot ، mohammad727 ، MohammadMeraj ، Havbb 110 ، fazel
۱۱:۳۹, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
آواتار
سال نویه همه مبارکHeartBig Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، SARV ، Dragonborn ، idea ، Mahdy2021 ، وحید110 ، Agha sayyed ، فرهاد ، علائم ظهور ، black ، انتصـار ، EMPERATOR
۱۳:۰۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
آواتار
سلام به همه دوستان ، امیدوارم سال خوبی داشته باشین و براتون پر از موفقیت باشه و انشاا.. امسال دیگه ظهور رو میبینیم همگی باهم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا صاحب الزمان ، Mahdy2021 ، وحید110 ، Agha sayyed ، فرهاد ، یا ثارالله ، علائم ظهور ، black ، a.l.? ، انتصـار ، EMPERATOR
۱۶:۵۴, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۹)a.l.? نوشته است:  سال نویه همه مبارکHeartBig Grin

(۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۲)navid-313 نوشته است:  سلام به همه دوستان ، امیدوارم سال خوبی داشته باشین و براتون پر از موفقیت باشه و انشاا.. امسال دیگه ظهور رو میبینیم همگی باهم

سال نوی شما 2 عزیز هم مبارک Heart
انتقاد و پیشنهادتون رو هم می تونید همینجا بنویسید!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، فرهاد ، یا ثارالله ، علائم ظهور ، black ، a.l.? ، انتصـار ، EMPERATOR
۱۷:۵۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
آواتار
سال نو دوستان مبارک
انشالله اگه دوستان دلخوری از من داشته باشن بنده رو حلال کنن و با سال نو همگی یه خونه تکونی اساسی در درونمون بدیم.
برای همه هم سال خوب و خوشی رو آرزو میکنم.
Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، Mahdy2021 ، Agha sayyed ، یا ثارالله ، علائم ظهور ، black ، a.l.? ، انتصـار ، EMPERATOR
۲۰:۵۷, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6

ان شاء الله که سالی پر خیر و برکت برای مسلمین و مستضعفین باشد
بنده هم به نوبه خودم سال نو را تبریک می گویم Heart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یا ثارالله ، Agha sayyed ، وحید110 ، black ، a.l.? ، yamin ، فرهاد ، Mahdy2021 ، انتصـار ، EMPERATOR
۲۲:۱۱, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
آواتار
منم تبریک می گم به همگی. ایشالا که خدا هر چی آرزوی خوب دارید بر آورده کنه.

و سالی توام و سرشار از آکنده برایتان مملو از لبریزم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: sogiii ، وحید110 ، black ، a.l.? ، فرهاد ، یا ثارالله ، Mahdy2021 ، انتصـار ، EMPERATOR
۲۲:۱۶, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
آواتار
سال نو مبارکTongue

خدا جونی برای همتون خوب می خواد انشالله امسال بیشتر بخواد.. هورااا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Tohid_Prince ، وحید110 ، black ، yamin ، فرهاد ، یا ثارالله ، Mahdy2021 ، انتصـار ، EMPERATOR
۲۲:۲۰, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
آقا من یه انتقاد دارم !!!Smile
چرا من هنوز خودمونی نشدم !؟ همش نوشته داره خودمونی میشه !

بیاین تو این سال نویی برام بنویسین خودمونی یا اگه نباشه جاش خالیه
جونونیم آرزو داریم Wink
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: black ، وحید110 ، yamin ، فرهاد ، أین المنتظر ، یا ثارالله ، rastin ، Mahdy2021 ، انتصـار ، EMPERATOR ، SARV
۲۳:۱۳, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۰)navid-313 نوشته است:  آقا من یه انتقاد دارم !!!Smile
چرا من هنوز خودمونی نشدم !؟ همش نوشته داره خودمونی میشه !

بیاین تو این سال نویی برام بنویسین خودمونی یا اگه نباشه جاش خالیه
جونونیم آرزو داریم Wink

Big GrinBig GrinBig GrinBig GrinBig Grin منم موافقم من الان با امسال میشه تقریبا یه دو سال و نیمی هست که این جام ولی هنوز خودمونی نشدم ... کی میشم الله و اعلم Big Grin
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: وحید110 ، yamin ، فرهاد ، یا ثارالله ، Mahdy2021 ، navid-313 ، انتصـار ، EMPERATOR
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا