|
آغاز سال 91 خورشیدی، سال تولید ملی مبارک باد
|
|
۱۰:۳۸, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الأحوال حوّل حالنا الى احسن الحال. اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و على ءابائه فى هذه السّاعة و فى کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّى تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا. پارسال اولین سالی بود که به طور کامل تالار از ابتدا تا انتهای سال برقرار بود و با وجود همه اتفاقات خوش و بعضا رخ دادن مشکلات، طبق ارزیابی فعالان تالار سالی موفق و پربار داشتیم. سالی پر از مطالب جدید و فعالیت در عرصه های مختلف و کمک به دوستان و مبارزه با دشمنان در حد وسعمان جا داره همینجا آغاز سال 91 خورشیدی و عید نوروز را به همه شما برادران و خواهران عزیز حاضر در تالار و خانواده گرامیتان تبریک عرض کنم ضمنا دوست دارم در همینجا پستی بزنید و مهمترین پیشنهاد و انتقاد وارد بر تالار را در سال 90 بفرمایید تا همه فعالان در تالار از مدیران و ناظران گرفته تا کاربران با تفکرات گوناگون با دیدن آن، نسبت به اصلاح ضعفها در سال 91 بکوشند.. همچنین توصیه مهم رهبری برای تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به شدت جدی بگیرید! با توجه به تحریم های بسیار شدید و بی سابقه استکبار علیه ایران و مسدود کردن بسیاری از راههای ارتباطات مالی کشورمان با جهان، احتمالا مشکل تجارت کالاها در سال آینده بیشتر شده و کالاهای خارجی افزایش قیمت قابل توجهی بیابند! به همین خاطر ایشان هوشمندانه مصرف کالاهای داخلی را موکدا تاکید کردند: نقل قول:ما باید عادت کنیم، براى خودمان فرهنگ کنیم، براى خودمان یک فریضه بدانیم که هر کالائى که مشابه داخلى آن وجود دارد و تولید داخلى متوجه به آن است، آن کالا را از تولید داخلى مصرف کنیم و از مصرف تولیدات خارجى بجد پرهیز کنیم؛ در همهى زمینهها: زمینههاى مصارف روزمرّه و زمینههاى عمدهتر و مهمتر ان شاء الله که قبل از ایجاد موضوعی برای تبریک سال 92، تبریک ظهور منجی آخرالزمان توفیق شود! التماس دعا |
|||
|
|
۱۱:۳۹, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
سال نویه همه مبارک
![]()
|
|||
|
|
۱۳:۰۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
سلام به همه دوستان ، امیدوارم سال خوبی داشته باشین و براتون پر از موفقیت باشه و انشاا.. امسال دیگه ظهور رو میبینیم همگی باهم
|
|||
|
|
۱۶:۵۴, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۱ ۱۱:۳۹)a.l.? نوشته است: سال نویه همه مبارک (۱/فروردین/۹۱ ۱۳:۰۲)navid-313 نوشته است: سلام به همه دوستان ، امیدوارم سال خوبی داشته باشین و براتون پر از موفقیت باشه و انشاا.. امسال دیگه ظهور رو میبینیم همگی باهم سال نوی شما 2 عزیز هم مبارک ![]() انتقاد و پیشنهادتون رو هم می تونید همینجا بنویسید! |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
|
سال نو دوستان مبارک
انشالله اگه دوستان دلخوری از من داشته باشن بنده رو حلال کنن و با سال نو همگی یه خونه تکونی اساسی در درونمون بدیم. برای همه هم سال خوب و خوشی رو آرزو میکنم.
|
|||
|
|
۲۰:۵۷, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #6
|
|||
|
|||
|
ان شاء الله که سالی پر خیر و برکت برای مسلمین و مستضعفین باشد
بنده هم به نوبه خودم سال نو را تبریک می گویم
|
|||
|
|
۲۲:۱۱, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #7
|
|||
|
|||
|
منم تبریک می گم به همگی. ایشالا که خدا هر چی آرزوی خوب دارید بر آورده کنه.
و سالی توام و سرشار از آکنده برایتان مملو از لبریزم. |
|||
|
|
۲۲:۱۶, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #8
|
|||
|
|||
|
سال نو مبارک
![]() خدا جونی برای همتون خوب می خواد انشالله امسال بیشتر بخواد.. هورااا |
|||
|
|
۲۲:۲۰, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
|
|||
|
|||
|
آقا من یه انتقاد دارم !!!
![]() چرا من هنوز خودمونی نشدم !؟ همش نوشته داره خودمونی میشه ! بیاین تو این سال نویی برام بنویسین خودمونی یا اگه نباشه جاش خالیه جونونیم آرزو داریم
|
|||
|
|
۲۳:۱۳, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #10
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۱ ۲۲:۲۰)navid-313 نوشته است: آقا من یه انتقاد دارم !!! ![]() ![]() ![]() ![]() منم موافقم من الان با امسال میشه تقریبا یه دو سال و نیمی هست که این جام ولی هنوز خودمونی نشدم ... کی میشم الله و اعلم
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |