|
آغاز سال 91 خورشیدی، سال تولید ملی مبارک باد
|
|
۱۰:۳۸, ۱/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
یا مقلّب القلوب و الأبصار یا مدبّر اللّیل و النّهار یا محوّل الحول و الأحوال حوّل حالنا الى احسن الحال. اللّهمّ کن لولیّک الحجّة بن الحسن صلواتک علیه و على ءابائه فى هذه السّاعة و فى کلّ ساعة ولیّا و حافظا و قائدا و ناصرا و دلیلا و عینا حتّى تسکنه ارضک طوعا و تمتّعه فیها طویلا. پارسال اولین سالی بود که به طور کامل تالار از ابتدا تا انتهای سال برقرار بود و با وجود همه اتفاقات خوش و بعضا رخ دادن مشکلات، طبق ارزیابی فعالان تالار سالی موفق و پربار داشتیم. سالی پر از مطالب جدید و فعالیت در عرصه های مختلف و کمک به دوستان و مبارزه با دشمنان در حد وسعمان جا داره همینجا آغاز سال 91 خورشیدی و عید نوروز را به همه شما برادران و خواهران عزیز حاضر در تالار و خانواده گرامیتان تبریک عرض کنم ضمنا دوست دارم در همینجا پستی بزنید و مهمترین پیشنهاد و انتقاد وارد بر تالار را در سال 90 بفرمایید تا همه فعالان در تالار از مدیران و ناظران گرفته تا کاربران با تفکرات گوناگون با دیدن آن، نسبت به اصلاح ضعفها در سال 91 بکوشند.. همچنین توصیه مهم رهبری برای تولید ملی، حمایت از کار و سرمایه ایرانی را به شدت جدی بگیرید! با توجه به تحریم های بسیار شدید و بی سابقه استکبار علیه ایران و مسدود کردن بسیاری از راههای ارتباطات مالی کشورمان با جهان، احتمالا مشکل تجارت کالاها در سال آینده بیشتر شده و کالاهای خارجی افزایش قیمت قابل توجهی بیابند! به همین خاطر ایشان هوشمندانه مصرف کالاهای داخلی را موکدا تاکید کردند: نقل قول:ما باید عادت کنیم، براى خودمان فرهنگ کنیم، براى خودمان یک فریضه بدانیم که هر کالائى که مشابه داخلى آن وجود دارد و تولید داخلى متوجه به آن است، آن کالا را از تولید داخلى مصرف کنیم و از مصرف تولیدات خارجى بجد پرهیز کنیم؛ در همهى زمینهها: زمینههاى مصارف روزمرّه و زمینههاى عمدهتر و مهمتر ان شاء الله که قبل از ایجاد موضوعی برای تبریک سال 92، تبریک ظهور منجی آخرالزمان توفیق شود! التماس دعا |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱:۱۶, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
(۱/فروردین/۹۱ ۱۶:۵۴)Mahdy2021 نوشته است: انتقاد و پیشنهادتون رو هم می تونید همینجا بنویسید! بسم الله الرحمن الرحیم با تبریک مجدد سال جدید بنده چند اشکال در تالار دیدم که امیدوارم در سال جدید این مسائل بهبود پیدا کنه . (ناگفته نماند که همه اینها نظرات شخصی بنده هست و خالی از اشکال نیست) مدیران : اول در مورد اطلاع ندادن مدیران از حذف بعضی تاپیک ها یا پست هاست. اینکه پست هایی که برخلاف قوانین خیلی واضح تالار (توهین یا سیاسی) بدون اطلاع حذف بشه قابل درکه ولی در بعضی موارد متاسفانه زحمت زیادی که کاربران برای نوشتن یک ارسال کشیدن نادیده گرفته میشه و بدون اطلاع حذف میشه (البته برای بنده فقط یک بار این اتفاق افتاد و بدون اطلاعم یک تاپیک حذف شد. قابل درک هم بود حذف شدنش اما انتظار داشتم قبلش خبر دار میشدم که بتونم مطالبی که چندین ساعت از روی کتاب تایپ کردم رو جای دیگه ای کپی کنم!) بگذریم دوم در خصوص ضعف جریمه های تالار هست . مثلا افراد معلوم الحالی که تنها شبه پراکنی یا توهین و تخریب میکنند در سایت تنها بهشون تذکر داده میشه.حقیر از ابزار محروم کردن از سایت تاحالا ندیدم استفاده بشه ولی افرادی رو دیدم که ادامه فعالیتشون کاملا مضره ولی هنوز آزادن بیان تو سایت و بدون پاسخگویی به پست های بچه ها در همه جا شبه پراکنی کنند. (این مساله در زمان شلوغی و مخصوصا امتحانات دانشجوها خیلی بیشتر دیده میشه.) عمومی : (اینا رو اول به خودم میگم و بعد با دوستای دیگه ام). بیاین یکم منطقی باشیم. دست از غد بازی برداریم اگر جایی اشتباه کردیم بپذیریم. اگر پستی حذف شد یک ثانیه احتمال بدیم که اشتباه از ما بوده . فوری خداحافظی نکنیم . فوری نفرین نکنیم و پای 14 معصوم رو وسط نکشیم!!! حتی اگر اشتباه از ما نبوده یکم کوتاه بیایم انقدر بحث بیمورد نکنیم ... یکم کوتاه بیایم ... یکم کوتاه بیایم... آسمون به زمین نمیرسه! قبل از ارسال جستجو کنیم که انقدر تاپیک تکراری درست نشه در آخر مهمترین نکته اینکه : هر پستی میخوایم بدیم قبل از ارسال فکر کنیم اینو برای کی داریم مینویسیم برای رضایت نفسمون ؟ برای تخلیه عصبانیتمون از یک فرد یا گروه خاص؟ برای اثبات حرف خودمون؟ برای رفع بیکاری و سرگرمی؟ (خدا وکیلی ارسالش نکنیم) برای رضایت اعضای تالار؟ برای بالا رفتن تشکر و رتبه ؟ برای اینکه بچه های اینجا فکر کنن چقدر آدم باحالی هستیم؟ (خدا وکیلی ارسالش نکنیم) برای رضای خدا؟ (شک نکنیم. بفرستیم .حتی اگه به ضررمونه) برای رضایت و شادی امام ؟ اگه امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) پستمونو بخونه خوشحال میشه؟ (شک نکنیم. بفرستیم .حتی اگه به ضررمونه) باور کنید همین آخرین نکته اگه رعایت بشه یه خونه تکونی اساسی تو تالار به وجود میاره. ببخشید پر حرفی کردم. یا علی |
|||
|
|
۱:۳۰, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۱:۳۲ توسط black.)
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
|
۱:۳۳, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۱:۳۰)brother نوشته است:(۲/فروردین/۹۱ ۱:۱۶)یا ثارالله نوشته است: [quote='Mahdy2021' pid='102512' dateline='1332246273'] نخیر منظورم به شما نبود.شما که نرفتید.. این پدیده خیلی فراگیر شده تو فروم همون طور که عرض کردم مسائل مطرح شده رو با خودم بودم بعد با بقیه کاربرا. هیچ شخص خاصی مدنظر نیست یا علی |
|||
|
|
۱:۳۸, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
نقل قول:لبته برای بنده فقط یک بار این اتفاق افتاد و بدون اطلاعم یک تاپیک حذف شد. قابل درک هم بود حذف شدنش اما انتظار داشتم قبلش خبر دار میشدم که بتونم مطالبی که چندین ساعت از روی کتاب تایپ کردم رو جای دیگه ای کپی کنم!) بگذریم شما با پیام به ناظری که موضوعتون از بخشش حذف شده میتونید متنتون رو بگیرید . در پناه خدا |
|||
|
|
۱:۴۵, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
(۲/فروردین/۹۱ ۱:۱۶)یا ثارالله نوشته است:(۱/فروردین/۹۱ ۱۶:۵۴)Mahdy2021 نوشته است: انتقاد و پیشنهادتون رو هم می تونید همینجا بنویسید! سلام بنده هم به شما وخانواده گرامیتان سال نو رو تبریک میگم و ان شاء الله سال پربرکتی داشته باشید با تشکر از شما که از پستتون نهایت استفاده رو کردید و به یک تبریک خالی اکتفا نکردید در این 2 موردی که نسبت به مدیران گفتید کمی توضیح بدم 1-من هم نظرم اینست که چیزی که صراحتا مخالف قوانین تالار است و کاربر ایجاد کننده هم از کاربران با سابقه است و این را می داند، دیگر نیازی به اطلاع به ایجاد کننده اش ندارد که حذف شده اما نکته جالب اینجاست که ناظران و مدیران به بنده می گویند ما حتی این موارد را هم به ایجاد کننده دلیل حذف را خبر می دهیم حتما اگر از این به بعد موردی دیدید که به شما اطلاع ندادن، به بنده پیام خصوصی بدهید 2-اتفاقا ما با کاربرهای خاطی که به تذکرات توجه نمی کنند برخوردهای جدی داشتیم ولی نکته اینجاست که برخوردهای ما 2 ویژگی دارد: عدم بردن آبروی شخص فرصت دادن دوباره برای جبران اشتباهات متاسفانه در سالهای اخیر این باب شده که هر کسی خلافی از کسی شنید، بلافاصله آن را علنی می کند و آبروی شخص را می ریزد و زندگی او را مختل می کند! بر فرض هم کسی خلافی کرد.اولا این باید توسط قاضی عادل تشخیص داده شود و شنیده ها پشیزی نمی ارزد.ثانیا بالاخره باید طوری مجازات شود که اصلاح شود نه اینکه یک خلافکار و مجرم حرفه ای بسازیم هر چقدر ما تند و بد برخورد کنیم، طرف به جای آنکه به اشتباه خود پی ببرد و به دنبال اصلاح آن باشد، جری می شود و کار را بدتر می کند..... فقط همینقدر بگویم که اگر قرار بود برای تخلفات جدی از اخراج استفاده کردیم بودیم، شاید تا الان بالغ بر 100 نفر اخراجی داشتیم ولی خوشبختانه با برخورد خوب تیم مدیریت و عدم شتابزدگی در مجازات و بردن آبروی کسی، شاید 10-20 نفر نهایتا اخراج شدند که این یک برد است.خیلی ها دوباره برگشتند و فعالیت خوبی در تالار دارند هدف ما بیداری اندیشه انسانهاست و این با سعه صدر و درایت حتما بدست می آید و الزاما نیازی نیست 40 صفحه مقاله یا 40 قسمت مستند کسی را بیدار کند بازم از نظرات شما تشکر می کنم
|
|||
|
|
۲:۱۰, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۲:۱۲ توسط AFG Shia.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
بسم الله الرحمن الرحیم
سلام به همهٔ دوستان آرزوی سال پر برکت و موفقیتِ برای تمامیی مؤمنین و شما دوستان میکنم به آرزوی دیدن یوسف زهرا امسلو هم سر میکنم انشاالله امسال به آخر نرسیده چشم ما به جمال آقا روشن بشه اللّهمّ کن لولیّک فرج یا علی |
|||
|
|
۲:۳۷, ۲/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۲/فروردین/۹۱ ۳:۰۰ توسط انتصـار.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
سلام
سال نو رو به همه ی دوستان فعال در تالار بیداری اندیشه تبریک میگم. ان شاءالله سالی پر بار و پر برکتی رو پیش رو داشته باشید و باشیم . ان شاءالله شما عزیزان در این سال به همه ی آرزوهایی که به مصلحتتان است برسید. -------------------------------------------------------------------------- چند تا پیشنهاد و انتقاد دارم : اولی : اینکه من تا الان که در خدمتتون هستم چند بار شده که خوابیدم صبح بیدار شدم ( ) دیدم که یه دفعه مثلا 20 عدد از ارسال هام حذف شده ، میخواستم در این مورد توضیج بدید ؟دومی : اینکه دیدم بعضی دوستان از لبل کاربریشون گلایه کردند ، به نظرم بهتره البته اگه امکانش هست بر اساس سابقه و فعالیت این امتیازات داده بشه (البته بدون شک هیچ کس به خاطر این عناوین فعالیت نمیکنه) سومی : اگه چیزی یادم اومد مینویسم ![]() --------------------------------------------------------------------------- (۱/فروردین/۹۱ ۲۳:۱۳)a.l.? نوشته است: مگه تالار چند ساله که افتتاح شده؟!! |
|||
|
|
۳:۵۱, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
نمیدونم چند ساله جدی ؟؟؟؟
![]() بابا من راضی ام... البته به قول شما به خاطر این که این جا درجه دار بشیم که این جا نمیایم ولی وقتی دوستمون گفت تازه دقت کردم دیدم ای بابا راست میگه ![]() ولی خب من همیشه ناظر این جام و فعالیت ان چنانی ندارنم و توقع هم ندارم (فقط این جارو زیر نظر دارم) خیالتون راحت ![]() ( راستی بچه ها فردا میرم مسافرت زیارتی هم هست من که دعاگوی شما هستم همیشه ..به خدا راست میگما ریا نباشه سر نمازام همیشه واسه بچه های این تالار دعا میکنم ) شمام منو حلال کنید و منو از دعای خیرتون بی نصیب نکید موفق باشید دوستای گلم اللهم عجل لولیک الفرج ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|||
|
|
۱۱:۳۱, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
|
بسم الله
..... سلام به همه همسنگران عزیز! عید رو پساپیش تبریک میگم! ![]() خوب اگر اجازه بدید من هم یک انتقادی از تالار بکنم . اولین انتقادم مربوط میشه به بچه های بالا (مدیران ارشد سایت) ! در مورد اینکه در بعضی مواقع ممکنه یک طرحی برای تالار پیشنهاد بشه و خیلی از کاربران با اون طرح موافق باشن اما مدیران عزیز همیشه مخالفت میکنن . من دلیل این مخالفت ها رو نمیدونم . بیزحمت شفاف سازی کنید که این تالار سیستم مدیرسالاری داره یا سیستم کاربرسالاری!!!به عنوان مثال همه میدونیم که این سایت داره با هزینه شخصی اداره میشه برای همین نمیتونیم فعالیت های گسترده تری داشته باشیم . سال پیش موضوعی در رابطه با کمک مالی کاربران به سایت مطرح شد و خیلی ها هم با این طرح موافقت کردن ( بهتره بگم همه موافقت کردن ) اما مدیران عزیز به هیچ وجه موافقت نکردند . این یکی از پربحث ترین طرح ها بود . دومین انتقادم در رابطه با بی نظمی مطالب تالار هست . وقتی وارد بخش های مختلف میشم فکر میکنم وارد انباری شدم که اگر یک کاربر تازه وارد ! بره داخلش بدون شک گم و گور میشه . بعضی از مطالب ناب زیر گرد و خاک و تارعنکبوت رفتن!!! به طور کلی بی نظمی داخل بخش ها موج میزنه! باید یک فکر برای این هم بکنید. انتقادهای دیگه ای هم دارم که میترسم مطرح کنم ![]() یک پیشنهاد هم دارم : اگر تالار برای هر بخش یک چشم انداز یک ساله معین کنه خیلی عالی میشه . به عنوان مثال بخش صنعت موزیک و سرگرمی با توجه به یکسری اهداف برنامه ریزی کنه که تاسال92 به عنوان مثال 3 تا فیلم رو به طور کامل نقد کنه و .... ( البته به این مثالی که من زدم چشم انداز نمیگن!!) این کار رو اگر انجام بدیم واقعا باعث پیشرفت چندبرابری میشه . جاداره از همه دوستان عزیزم تشکر صمیمانه کنم چراکه واقعا با یکدیگر مانند برادر وخواهر بودیم . صمیمیت و معنویتی که در اینجا توسط شماها بوجود آمده بدون شک در هیچ سایت دیگه وجود نداره . در آخر هم از دو نفر میخوام صمیمانه تشکر کنم . علی آقا که با مطالبشون راه منو تغییر دادن . آقای دکتر که کارگاه معنویتشون باعث پیشرفت معنوی من شد در ضمن از مدیران سایت هم خیلیییی تشکر میکنم . انشاءالله که اجرتون رو از آقا امام زمان بگیرید .
|
|||
|
|
۱۱:۵۶, ۲/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
سال 90 تمام شد و ما هنوز در خانه ی اول مانده ایم ...
تبریک سال جدید به همه ی کاربران تالار مخصوصاً مدیران و ناظران و کاربران زحمتکش تالار که به عشق مولا اینجا و هر جا که باشند برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دارن کار می کنند چند تا انتقاد یا پیشنهاد!! 1- یک مقدار فعالیتهای میدانی و عملی رو بیشتر کنیم 2- به صورت رندوم یک سری از تایپیک های گذشته در یک قسمت از تالار وجود داشته باشه و خاک نخوره! 3- قسمت دانلود رو هم جدا در سایت داشته باشیم ( اینجوری هم فکر کنم بهرته) 4-ای کاش تالار یک سیستم پیامکی داشت تا ... ( البته برای این موضوع من خیلی حرف دارم) 5- چرا امتیاز منفی در تالار وجود ندارد الزاماکه من همیشه خوب نبوده و نیستم گاهی اوقات خطاهایی دارم که باید با امتیاز منفی تذکر داده شود و سایر دوستان هم متوجه خطا بشن و تکرار نکنند! ببخشید اینا چیزهایی بود که به عقل من می رسید بیشتر از این بلد نبودم |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

) دیدم که یه دفعه مثلا 20 عدد از ارسال هام حذف شده ، میخواستم در این مورد توضیج بدید ؟
خیالتون راحت
سر نمازام همیشه واسه بچه های این تالار دعا میکنم ) شمام منو حلال کنید و منو از دعای خیرتون بی نصیب نکید