|
....مسیحا برزگر.......
|
|
۱۲:۴۴, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
بنام ارام دلها![]() سلام این تاپیک درخصوص سخنان مسیحا برزگر است ![]() مسیحا برزگر فهمی عاشقانه و زیباشناسانه از هستی دارد و به دلیل نوع نگاهش، هنرمندیست رازآشنا. او هنرمندیست که با رنگهای کلمات، نقاشی معنا میکند و با نتهای کلمات، نغمههای نیایش میسازد. مسیحا زاده تهران است، اما به گفتهی خودش، مقیم وادی کلمات است. وطن او کلمه است و دوست دارد بیش از هر چیز، از خدا بگوید که برای او، همهچیز است و همهچیز خداست. میگوید: خدا کسب و کار من است، او را میخرم و به بهای تبسمی ژرف که بر لبانتان مینشانم، به شما میفروشم و اینچنین است که همیشه سود میکنم. ![]() او را میخرم و به بهای تبسمی ژرف که بر لبانتان مینشانم به شما میفروشم و اینچنین است که همیشه سود میکنم عشق مخاطب خاصی ندارد فقط دلی سرشار از عشق داشته باش عشق باید خاصیت تو باشد عشق ربطی به رابطه ندارد عشق به رایحه ی گل می ماند برای گل تفاوتی نمی کند که کسی رایحه اش را استشمام کند یا نکند حتی در دورترین و متروکترین نقاط جهان نیز گل هائی خوش رنگ و خوش بو می رویند آنها بی آنکه منتظر نگاهی باشند شکوفا می شوند گل ها برای رنگ و بوی خود از کسی توقعی ندارند خاصیت گل آن است که خوش ببوید و رنگ های بدیع خود را در آفتاب پهن کند همچون گل باش در دوست داشتن گل ها نگران این نیستند که مبادا دیده نشوند آنها مسرور شکوفائی و رایحه خویشتن اند عشق باید خاصیت تو باشد عاشق باش چیزی نخواهد گذشت که عین عشق خواهی شد و این لحظه ای ست که قطره به دریا می رسد و دریا می شود [b]ازاوضاع و احوال شاکی نباش. اوضاع و احوال همیشه خوب است. این تو هستی که .جایی در درون خود مسئلهای میسازی و خود را به دردسر میاندازی. این نکته را به خاطر بسپار "آنچه باید اتفاق بیفتد، میافتد" پس بگذار بیفتد و بدان آنچه اتفاق میافتد همه خیر است. درست است که گاهی ناگوار است، اما آنها نیز خیرند. گاهی دچار مصیبت میشویم اما در مصیبت هم خیری نهفته است دامنه خیر، چیزی را بیرون نمیگذارد، بلکه همه چیز را در بر میگیرد ![]() ![]() ![]() ![]() تو برهنه به دنیا آمده ای و برهنه از دنیا می روی . تو به همان میزان که با خود به دنیا آورده ای با خود از دنیا می بری. تو در میان عریانی تولد و عریانی مرگ ،نقش واسطه را ایفا می کنی. تو از زندگی می گیری و به زندگی می بخشی. تو هیچ چیز نداشته ای و هیچ چیز نداری و هیچ چیز نخواهی داشت. همه چیز به هستی تعلق دارد.مالک حقیقی ،هستی ست. چند روزی چیزی را به تو امانت می دهد،سپس پس می گیرد و روانه ات می کند.کسی که از فهمی ژرف برخوردار است،خود راوسیله ای می داند در دست زندگی، تا زندگی به وسیله او به زندگی ببخشد. انسان شاهدی بیش نیست.اما این انسان باید بصیرتی کسب کند تا شایسته نام انسان باشد ![]() ![]() ![]() ![]() زندگی هیچ گاه به بن بست نمیرسد.
کافیست چشم باز کنیم و راههای گشوده ی بیشماری را فرا روی خود ببینیم. خدا که باشد ، هرمعجزه ای ممکن میگردد ![]() ![]() ![]() بودن ،ضیافتی پرشکوه است ؛ خاکی ست حاصلخیز تا تو دانه ی وجودت را به درخت تناور عشق و نیایش تبدیل کنی و سرانجام باکانون آفریننده ی هستی یگانه شوی . یک نوع دانایی وجود دارد که از خلال منطق به دست می آید .این یک نوع دانایی را سواد هم میتوان خواند ؛ دانشی که تورا دگرگون نمیکند ، زیرا در سر میماند و به قلب تو راهی نمیابد .اگر دل تو نلرزد و دگرگون نشود فتو همان خواهی بود که هستی ؛ در جمع کتابها خواهی کوشید ،اما خحجابی را پس نخواهد زد . چنین دانشی باری بر دوش است .چنین دانشی تورا دانمشند میسازد اما چیزی از حماقت تو نخواهد کاست چنین دانشی ، بصیرت نمی بخشد ، پرتو نمی افکند جهش نمی آورد و تولدی دیگر نیست .فقط تلمبار کردن حافظه است و حافظه هم ظرفیتی پایان ناپذیر دارد .
![]() |
|||
|
|
۱۷:۵۲, ۳۰/خرداد/۹۳
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۳ ۱۸:۳۰ توسط captaincharisma.)
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
این عکس رو میزارم به چند دلیل
![]() 1.واسه این که جهان بینی مسیحا رو بگم منشا از کجا داره واین که گقته های ایشون منبعش کجاست 2.اگر گفته ها مربوط به شخص مسیحا باشد هم تحت تعلیمات اوشو بوده 3.کتاب عشق پرنده ای آزاد و رها نوشته اوشو وترجمه مسیحا برزگر رو هم مطالعه کنید که بسیار زیباست 4.گفتم معرفی کنم این فرد رو مسیحا برزگر رو که برخی از دوستان با شمشیر برسند خدمت این تاپیک ![]() [b]
|
|||
|
|
۱۸:۲۲, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
اگه منظورتون بعضی ها
هستندکه مهم نیست میخواد تحت تاثیر هرکسی باشه از اوشو گرفته یا خواجه عبدالله انصاری مهم گفته هاش که بسیار زیباست و اینکه دیدگاه ما باید طوری باشه که جوانب مثبت قضیه رو برداشت کنیم نه .............. |
|||
|
|
۱۸:۲۹, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #4
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۸:۲۲)رهگذر... نوشته است: اگه منظورتون بعضی ها بله بنده هم اعتقاد به گفته شما دارم گفتم شاید آشنایی بیشتر با این نویسنده بهتر باشه
|
|||
|
|
۱۹:۰۳, ۳۰/خرداد/۹۳
شماره ارسال: #5
|
|||
|
|||
(۳۰/خرداد/۹۳ ۱۷:۵۲)captaincharisma نوشته است: این عکس رو میزارم به چند دلیلحالا این بعضی ها هم یه بار حواسشون نیست،شما یادآوری کنید!توی این جور صحبت ها متن رو سنجش کنید نه شخص رو. |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

بنام ارام دلها![[تصویر: www.roozgozar.com-1423.gif]](http://www.roozgozar.com/piczibasazi/zibasaz/29/www.roozgozar.com-1423.gif)
![[تصویر: 001.jpg]](http://1doost.com/Files/Pictures/1389/02/18/Masiha/001.jpg)
![[تصویر: 1_gif__8_.gif]](http://www.askquran.ir/gallery/images/5405/1_gif__8_.gif)
![[تصویر: fleur_068.gif]](http://www.gifs.toutimages.com/images/nature/fleurs/fleur_068.gif)

![[تصویر: %DB%8C%DA%A9.png]](http://ketabnak.com/images/covers/%DB%8C%DA%A9.png)
هستند
هم یه بار حواسشون نیست،شما یادآوری کنید!