|
نظم نوین دنیوی چرا بد است؟
|
|
۱۳:۵۱, ۱۰/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۸۹ ۱۹:۱۷ توسط خاک.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
نظم نوین دنیوی چرا بد است؟
دوستان این موضوع را ایجاد کردم تا با کمک یکدیگر منبعی کاربردی در مورد نظم نوین جهانی در سایت داشته باشیم تا بعدا بتوانیم با استفاده از مطالب آن بروشور یا مقاله یا حتی مستند درست کنیم من شخصا کمبود مطالب در زمینه ی این پدیده را در تالار احساس می کنم متاسفانه همه ی ما غرق در نماد های دشمنان شده ایم و به جای ارزیابی ضعف و قوت و راه های نفوض و سلاح های دشمن داریم پرچم های سپاه تاریکی را می شماریم دوستان برای شروع بهتر است از این سوال شروع کنیم که نظم نوین دنیوی چرا بد است؟ از دوستان خواهشمندم جواب طولانی ندهند ( کوتاه و مفید و با مفهوم و تاثیر گذار )
|
|||
|
|
۱۳:۵۸, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #2
|
|||
|
|||
|
چون خالق و خدای یکتا از آن حذف شده است
چون برتری بر اساس ثروت و قدرت و ظواهر است نه تقوا و عمل صالح و برابری و برادری چون قلدران دنیا حق وتوی نظر اقلیت جهان را دارند در حالیکه اکثریت دنیا اصلا حق رای ندارند (شورای امنیت) چون کشتار انسانها و حمله به دیگر کشورها کاری پسندیده است اما دفاع از خود و کشور خود و ستمدیدگان جرم است |
|||
|
|
۱۵:۳۶, ۱۰/اسفند/۸۹
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/اسفند/۸۹ ۱۷:۱۵ توسط علی 110.)
شماره ارسال: #3
|
|||
|
|||
|
عجالتاً من 7 منبع رو خدمت دوستان معرفی میکنم
کتاب"توسعه و مبانی تمدن غرب" شهید آوینی "گزینش تکنولوژی از دریچه جهانبینی توحید" اصغر طاهر زاده "علل تزلزل تمدن غرب" اصغر طاهر زاده "فرهنگ مدرنیته و توهم" اصغر طاهر زاده "غرب شناسی"حجت الاسلام سید مهدی میرباقری "جهانی سازی غربی جهانی سازی مهدوی" محمد رضا حکیمی "جامعه سازی قرآنی" محمد رضا حکیمی مباحث انشا الله اگه مقداری پیش رفت عمری باشه و توفیقی حقیر هم شرکت خواه کرد انشالله یه پست داریم در تالار دقیقاً مرتبط به همین موضوع حتماً مطالعه بفرماید برای ادامه ی مباحثتون میتونه مفید باشه انشالله مبانی محوری و ارکان توسعه نظم نوین جهانی از منظر قرآن کریم فعلاً یا علی |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

از دوستان خواهشمندم جواب طولانی ندهند ( کوتاه و مفید و با مفهوم و تاثیر گذار )