کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
برخی ها دنبال چه هستند!؟ "پیروی از دستورات اهل بیت در زمان غیبت"
۱:۰۲, ۲۰/آذر/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۲/آذر/۹۰ ۱۰:۰۰ توسط paradise.)
شماره ارسال: #1
آواتار
در حالی که اهل بیت همه ی دستورات لازم در زمان غیبت امام زمان عج را برای شیعیان تا ظهور حضرت بیان فرموده اند برخی ها دنبال چه هستند !؟

[تصویر: 3doa.jpg]
شنبه ۱۹ اذر ۱۳۹۰ هجری شمسی
دوستان ایا بهتر نیست به جای وقت تعیین کردن و توقیت و تطبیق و جدالهای سیاسی و پرداختن به مسائل بیهوده و لغو و ... که نهی اهل بیت در این موارد است به فکر دستورات و اوامر اهل بیت مثل دعای بر فرج و امادگی برای فرج و خودسازی برای یاری حضرت و سکوت و تقیه و کتمان اسرار و ... بود که این نواهی و اوامر امر واجب خود اهل بیت است
برخی ها همین الان از اوامر اهل بیت در این موارد اطاعت نمیکنند چگونه می خواهند و انتظار دارند بعد از ظهور مطیع حضرت باشند !؟
در حالی که اهل بیت همه ی دستورات لازم در زمان غیبت امام زمان عج را برای شیعیان تا ظهور حضرت بیان فرموده اند برخی ها (گروهی از شیعیان ) دنبال چه هستند !؟
دسته ی اول : این گروه از شیعیان یا غافلند که در این صورت نا خواسته باعث ازار امام و تاخیر در ظهورند قال مولانا الامام المهدی-عجل الله تعالی فرجه الشریف- :
قَدْ آذانا جُهَلاءُ الشّیعَهِ وَحُمَقاؤُهُمْ، وَمَنْ دینُهُ جِناحُ الْبَعُوضَهِ أَرْجَحُ مِنْهُ
نادانان و كم خردان شیعه و كسانى كه پر و بال پشه از دین دارى آنان برتر و محكم تر است، ما را آزار مى دهند.
بحارالأنوار، ج25، ص267، ح9
دسته ی دوم : یا دشمن و مغرضند که در لباس شیعیان در امده اند

امام صادق (علیه السلام):

چون قائم آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قیام کند ابتدا و پيش از همه شیعیان دروغگو یعنی کسانی که در ظاهر خود را از شیعیان معرفی می کردند ولی با

شیعیان واقعی ما که گفتار و کلام ما را نشر
مي دادند دشمني مي كردند و با آنها مخالفت داشتند را می کُشد

اثبات الهداة، ج 7، ص 121

ان دسته ی اول مگر نمیدانید دشمنان داخلی و خارجی شیعه در حال رصد مو به موی اعمال ما و سخنان ما و وقت تعیین کردن های ما و ... و در پی ایجاد تقرقه در بین ما و غافل کردن ما و سست کردن عقاید ما و و به جان یکدیگر انداختن ما با ایجاد درگیری های جناحی و سیاسی و ... هستند
و ان دسته ی دوم شیعیان دروغین که از دشمنان بسیار خطرناک شیعیان واقعی هستند که در همه جا نفوذ دارند مثل اصحاب رسول الله مانند عمر و ابوبکر و طلحه و زبیر و ... که تا کجا نفوذ کرده بودند در بین اصحاب و دوستان و شیعیان واقعی تا ...
شیعیان در این فتنه های عجیب اخر و زمان حواستان به ترفندهای ماسون ها و شیاطین و دشمنان باشد دشمنان میخواهند ما را از یاد و دعا و اماده شدن برای فرج حجت خدا غافل کنند و سرگرم مسائل حاشیه ای و اغلب سیاسی که خودشان میتراشند کنند دشمنان در همه جا نفوذ دارند حتی در ایران حتی در برخی مقامات و مسئولین ...
ای شیعیان دشمنان را امریکایی ها را انگلیسی ها را وهابیت را ناصبی ها را اسرائیلی ها را شکست دهید چگونه !؟
با توجه به احادیث و امر اهل بیت : با اتحاد و همدلی و توبه به سوی ولی الله الاعظم حجت خدا با دعای بر فرج و اماده شدن جسمی و روحی و نفسی و با چشم و گوش و فکر و قلب و از همه مهمتر با اعمال

با اتحاد و دعای دست جمعی برای فرج امام مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) : لو أن أشياعنا وفقهم الله لطاعته علي اجتماع من القلوب في الوفاء بالعهد عليهم ، لما تأخر عنهم اليمن بلقائنا و لتعجلت لهم السعادة بمشاهدتنا .
اگر شيعيان ما - كه خداوند آنها را به طاعت و بندگي خويش موفق بدارد در وفاي به عهد و پيمان الهي اتحاد و اتفاق مي داشتند، سعادت ديدار ما به تأخير نمي افتاد و زودتر به سعادت ديدار ما نائل مي شدند
.

الإحتجاج للطبرسي ، ج 2 ، ص 499
در این صورت با توجه به احادیث و امر اهل بیت : یقینا فرج حجت الهی حاصل خواهد شد و نابودی دشمنان فرا خواهد رسید
شیعیان این فرصت طلایی محرم و صفر را از دست ندهیم
امام صادق سلام الله علیه می فرمایند: انتم لو فعلتم لَفَرَّجَ اللهُ عنّا، اگر شما شیعیان فرج را بخواهید خدای تعالی حتماً فرج ما را خواهد رساند

بحار الأنوارجلد 52 صفحه 131،حدیث۱۳۴

ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: میلاد.م ، hesam110 ، saghi222 ، Agha sayyed ، علی 110 ، meshkat ، حسام+ ، mahdy_mir ، فدک زهرا ، شهیدطیبه واعظی
۱۷:۵۹, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #2
آواتار
(۲۰/آذر/۹۰ ۱:۰۲)ashab313mahdi نوشته است:  
یقینا فرج حجت الهی حاصل خواهد شد و نابودی دشمنان فرا خواهد رسید
شیعیان این فرصت طلایی محرم و صفر را از دست ندهیم
امام صادق سلام الله علیه می فرمایند: انتم لو فعلتم لَفَرَّجَ اللهُ عنّا، اگر شما شیعیان فرج را بخواهید خدای تعالی حتماً فرج ما را خواهد رساند

بحار الأنوارجلد 52 صفحه 131،حدیث۱۳۴

http://ashab313mahdi.blogfa.com

و اكثروا الدعاء بتعجيل الفرج فان ذلك فرجكم
۱۹:۲۸, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #3
آواتار
عزیز برادر فرج واقعی را طلب کردن نیاز به معرفت دارد که اصلاً فرج چیست؟
امام زمان را حقیقتاً خواستن سخت است
آیا ما حقیقتاً امام زمان را میخواهیم؟
من به خودم میگویم
و از خودم میپرسم!

امام زمان نعوذاً بالله حکم چلو کباب را دارند برای ما
یعنی اگه باشند خوب است اما حالا هم که ظهور نکرده اند مشکل چندانی برای زندگی روز مره من نیست
امام زمان برای من اکسیژن نشده است!!!!!!!!!!!!!!
که اگر نباشد حیات خود را در معرض نابودی ببینم
این اکسیژن شدن نیاز به معرف دارد
نیاز به این دارد که افق نیاز های ما فراتر از هدفمندی یارانه ها و رفاه مادی و عدالت اجتماعی شود!!!!!!!!
نیاز به این دارد که تشنگی ما از جنس دیگری شود تا حقیقتاً در جایگاه دعا کنندگان حضرتش قرار گیریم
وگرنه عجل لولیک های امثال من ...

خداوند به ما حقیقتاً عطش توحید و اقامه ی توحید دهد
خداوند به ما حقیقتاً عطشی دهد که در راستای هدف حضرت حجت زندگی کنیم و بخواهیم و عمل کنیم

خداوند روزی کند به ما تا امام زمان حقیقی را بخواهیم نه امام زمان تخیل خود را
یا علی

امضای علی 110
پرستش به عبادت نیست، به اطاعت است!!!!
از که اطاعت می کنیم؟!
همو معبود ماست!!

امام زمان علیه السلام:
ظهور ما به تأخیر نیفتاده مگر به سبب اعمال ناپسندی که از ایشان (شیعیان) سر می‌زند و خبر آنها به ما می‌رسد.

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: meshkat ، shakiba ، ashab313mahdi ، حسام+ ، تازه مسلمان ، SARV ، مبينا ، فدک زهرا ، هدهد ، بیداری12
۲۰:۵۳, ۲۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #4
آواتار
(۲۰/آذر/۹۰ ۱۹:۲۸)علی 110 نوشته است:  عزیز برادر فرج واقعی را طلب کردن نیاز به معرفت دارد که اصلاً فرج چیست؟
من به خودم میگویم
و از خودم میپرسم!

امام زمان نعوذاً بالله حکم چلو کباب را دارند برای ما
یعنی اگه باشند خوب است اما حالا هم که ظهور نکرده اند مشکل چندانی برای زندگی روز مره من نیست
امام زمان برای من اکسیژن نشده است!!!!!!!!!!!!!!
که اگر نباشد حیات خود را در معرض نابودی ببینم
این اکسیژن شدن نیاز به معرف دارد
نیاز به این دارد که افق نیاز های ما فراتر از هدفمندی یارانه ها و رفاه مادی و عدالت اجتماعی شود!!!!!!!!
نیاز به این دارد که تشنگی ما از جنس دیگری شود تا حقیقتاً در جایگاه دعا کنندگان حضرتش قرار گیریم
وگرنه عجل لولیک های امثال من ...

خداوند به ما حقیقتاً عطش توحید و اقامه ی توحید دهد
خداوند به ما حقیقتاً عطشی دهد که در راستای هدف حضرت حجت زندگی کنیم و بخواهیم و عمل کنیم

خداوند روزی کند به ما تا امام زمان حقیقی را بخواهیم نه امام زمان تخیل خود را
یا علی

احسنت خدا به این حقیر و همه ی محبین و شیعیان محبت و معرفت و ولایت و برائت و ... روزی کند انشاالله
اقا جان با اینکه ذلیلیم اما حاضریم در هر ثانیه هزاران بار بمیریم تا یک ثانیه در فرج شما تعجیل شود
اللهم عجل لمهدیک المظلوم الفرج

اللهم عجل لسیدنا الغریب الفرج
خدایا ما که هیچ حقی نداریم دیگه بیا به حق زینبت به گریه های زینبت به ناله های زینبت به پریشانی زینبت به بدن سیاه و کبود زینبت به اضطرار زینبت به 1400 سال انتظار زینبت به جان زینبت به شب یازدهم کربلای زینبت فرج زینب را در همین سال قرار بده بظهور الحجة و به انتظار و اضطرار تمام انبیا و اوصیا خاتمه عنایت بفرما یا الله یا الله یا الله ...
ظهور مولا صاحب الزمان فرج تمامی انبیاء و اوصیاء و صالحین و مومنین است
دیگه صبح و ظهر و شام نداریم دیگه جمعه و شنبه و یک شنبه نداریم هر روز برای صبح جمعه است هرشب برای ما صبح جمعه است هر لحظه برای ما صبح جمعه است همیشه باید منتظر بود همواره باید اماده ی شنیدین اون ندای ملکوتی بود
سال ما حال ما جان ما کماکان منتظر تحویل است خواهش ثانیه ها خواهش ما حتی خواهش خود خواهش ها هم تعجیل است اقا جان با اینکه ذلیلیم اما حاضریم در هر ثانیه هزاران بار بمیریم تا یک ثانیه در فرج شما تعجیل شود
فرج ما فدای فرج اقا

دعا کنید برای ما اول به دعای فرج اقا دوم به دعای فرج اقا سوم به دعای فرج اقا ... تا اخر به دعای فرج اقا
اقا را می خواهیم برای خود ایشان نه برای خودمان
فرج اقا را می خواهیم برای فرج خود ایشان نه فرج خودمان
حتی اقا را دوست داریم برای خود ایشان نه برای خودمان
واجب است تلاش کنیم از یاران اقا باشیم این هم برای اقاست نه برای ما
ای خدا ای خدا ای خدا همان طور که اقا امام کاظم سلام الله علیه بین نجات جان شیعیانشان و زندان رفتن خودشان زندان را بر گزیدند ما شیعیان شرمنده ی امام مهدی عج هم بین جان خودمان و نجات اماممان از زندان غیبت نجات اماممان را بر می گزینیم جانمان فدای فرج حضرت
باید خودمان را اماده کنیم برای حضرت بسازیم برای ظهور
باید فقط فرج حضرت و خواست حضرت برایمان مهم باشد
باید از خودمان بیاییم بیرون باید از نفس بگذریم هیچی نبینیم جز حضرت هیچی نخوایم جز خواست حضرت جز فرج حضرت تازه فرج حضرت را هم که می خواهیم چون امر خود اقاست خواست اقاست و واجب است که بخواهیم و بخوانیم با جان و جسم و اعمال و اخلاق و رفتار و ... مان : اللهم عجل لولیک المظلوم الفرج http://ashab313mahdi.blogfa.com/post-16.aspx
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: حسام+ ، علی 110 ، مبينا ، فدک زهرا
۱۷:۰۴, ۱۲/دی/۹۰
شماره ارسال: #5
آواتار
این شیعیان باید علم و معرفت و تقوا و ... شان را بالا ببرند و در صدد این باشند که بفهمند برای ظهور حضرت چه باید بکنند !؟ ان وقت از خود امر اهل بیت میفهمند که برای فرج باید همگی یک دل و متحد و با اخلاص و با توجه در همه حال برای فرج دعا کنند و خودشان را برای فرج حضرت و یاری حضرت اماده کنند و بسازند و ... http://ashab313mahdi.blogfa.com/

امام صادق (علیه السلام):

چون قائم آل محمد (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) قیام کند ابتدا و پيش از همه شیعیان دروغگو یعنی کسانی که در ظاهر خود را از شیعیان معرفی می کردند ولی با

شیعیان واقعی ما که گفتار و کلام ما را نشر
مي دادند دشمني مي كردند و با آنها مخالفت داشتند را می کُشد

اثبات الهداة، ج 7، ص 121

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، علی 110
۲۳:۲۹, ۱۳/دی/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/دی/۹۰ ۲۳:۳۶ توسط فدک زهرا.)
شماره ارسال: #6
آواتار
بسم ا...
یا علی
سلام
به موضوع و اصل بسیار بسیار مهمی اشاره کردین که تو جامعه ی ما مردم اونو به حاشیه روندن و براشون یه فرع شده و شاید علت مهمش بعد جهل عمومی تفکر مردم باشه که امام زمانشون رو فقط رهبر دینی جامعه میدونن، هیچوقت فک نمیکنن که کوچکترین مشکل فردی و اجتماعیشون هم به نبود آقاشون مربوط بشه،
یه مثال جالب: یه بچه ای به دنیا میاد و حالا اندیشمندا میشینن به گفتگو...:
این بچه برا رشد به کسی احتیاج داره که بش غذا بده
کسی رو میخواد که تر و خشکش کنه
کسی رو میخواد که مراقبش باشه
به کسی نیاز داره که تربیتش رو به عهده بگیره و .. و... و....
در یک کلام خوب بگین این بچه مادر میخواد دیگه!
الان وضع جامعه ی ما هم همین شده، همه دنبال کسایی میگردن که دونه دونه مشکلات رو حل کنن و دنیارو به ثبات برسونن اما نمی دونن که در واقع همه اونها ناخواسته به امام احتیاج دارن ینی هنوز نیازش رو حس نکردن و امامشون رو هم نشناختن یا چون ممکنه با منافعشون تضاد داشته باشه اصلا نمیخوان که بشناسن ( اینو در مورد داخلیا میگما، فراماسونری و حکومت شیطان که اصلا قضیه ش جداست و این گروه نادانسته دارن تو زمین اونا توپ میزنن!)
همین چند روز پیش بود که با یکی از همکارا صحبت میکردیم، حرف از مشکلات کاری ایشون افتاد منم گفتم که اینا به خاطر نبود امام زمانمونه، بسیار تعجب کردم وقتی ایشون فرمودن کار من چه ربطی به نبود امام زمان داره، اما دیدم واقعا اینطوریه و مردم و دور و بریامون امامو در این حد شناختن.... اما آیا وقتی کسی تشنه بشه میپرسه که درد قلب و کلیه ی من چه ربطی به آب داره..؟ نه نمیپرسه چون باور داره که همش به تشنگیش مربوطه، و این همون جمله ی مولاست که فرمودن اگر دوستان ما، مارو به اندازه این آب میخواستن ما ظهور میکردیم.....
البته منظورم این نیس که فقط وقتی به مشکل برخوردیم یاد آقا بیفتیم، این اصلا درست نیست، این میشه آقا رو واسه خودمون خواستن و مصداق اون حرف خود مولا تو مسجد جمکران که فرمودن: اینایی که اومدن اینجا همه واسه حاجتای خودشون اومدن هیچکدومشون واسه من نیومدن.....
باید طوری بشیم و طوری رشد کنیم که آقامونو به خاطر خودش صدا کنیم، کارامون، دعاهامون، اعمال مستحبیمون حتا یه صلوات و صدقه، زندگیمون، شادیامون و همه چیمون رو به نیابت از طرف ایشون انجام بدیم، شاید این کمک بکنه که بهشون نزدیکتر بشیم.... و اگر اینطور بشه حتا اگه موفق به دیدار ظهور عام مولا نشیم انشا ا... شامل ظهور خاصش خواهیم شد....
خیلی خوشحالم، از وقتی اومدم تو این تالار بیشتر از آقا حرف میزنم و حرف میشنوم، اینجا میشه امیدوار بود که هنوز کسایی هستند که سعی میکنن تپش قلبشون رو به مولاشون هدیه کنن،
التماس دعای فرج از همگی.......
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ashab313mahdi
۲۳:۵۳, ۲۴/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #7
آواتار
بسم الله

من به خودم میگویم
و از خودم میپرسم!

جای امام زمان تو زندگی ما کجاست .....؟؟؟
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: علی 110 ، ashab313mahdi
۲:۱۲, ۲۵/اسفند/۹۰ (آخرین ویرایش ارسال: ۲۵/اسفند/۹۰ ۲:۲۰ توسط هدهد.)
شماره ارسال: #8
آواتار
نقل قول:بسم الله

من به خودم میگویم
و از خودم میپرسم!

جای امام زمان تو زندگی ما کجاست .....؟؟؟
خسته شدم آقا جان از این همه آیا.
امروز که یه کلیپ تو گوشی یکی از بچه ها دیدم دلم به حال امام زمون سوخت، آتیش گرفت.
نه نوحه بود نه شرح فراق و نه دعا و نه گریه. فقط و فقط بی بند و بار شدن و بی غیرت شدن بچه شیعه ها بود تو تهران.
دلم داره از تو سینم در میاد از این غم. نمیدونم چرا سر ما با این همه گناهای عجیب و غریبی که از بچه شیعه های مدعی منتظر بعیده عذاب نازل نمیشه؟
درد آدم وقتی بیشتر میشه ببینی طرف از این گناه فاحش فیلم گرفته اسمشم میذاره اینجا تهران است و خودشو کارگردان فیلم مهیجش DodgyDodgyمعرفی میکنه. نمی دونم آقا چقدر دلت از دستمون خونه؟ مثلا ما آدم خوبای دنیاییم. مثلا
اگه اینجور گناه هایی رو هم نمی کنیم وا میستیم نیگا میکنیم یه سری تکون میدیم و یه نچ نچی میکنیم و رد میشیم.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: فدک زهرا ، بیداری12
۱۹:۲۷, ۷/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #9
آواتار
بسم الله
جون مادرت بیا ای پسر خون خدا،
یا دعا کن که بشم من دیگه مهمون خدا ....
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: بیداری12 ، ashab313mahdi