|
آیا امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی هستند؟
|
|
۱۴:۴۳, ۸/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/تیر/۹۰ ۲۲:۳۴ توسط Seyed Mohsen.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
آیا خدا از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی است؟!
امام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) هم راضی هستند.... اگر که جواب شما منفی است،بین خودتان قضاوت کنید این درست است آقا و مولای ما از ما ناراضی و ناخرسند باشند!!!! چه کنیم که از ما راضی و خشنود شوند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۰۶, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
دوستان از مارك هاي گوشي هاتون ناراحت نباشيد
همين كه استفاده مثبت ازش داشته باشيد اثرش معكوس مي شه بگين ببين آقا اين گوشي ما 500 تا sms دادم تولد شما و پدرهاتون رو تبريك بگم 50 بار فيلم و سخنراني و مداحي بلوتوث دادم خلاصه باهاش تبليغ شما رو كردم....... خودت كه بهتر ميدوني آقا جان... تمومه
|
|||
|
|
۲۰:۳۱, ۹/تیر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
سلام به همه کسانی که آمدند و نظر دادند...
و ان دوست منتقد که به بنده حقیر گفتتند که برای اینکه خواننده مطلبت بالا ببره این تیتر رو گذاشتی.... دوست من...من شاید دلم میخواسته اینطوری شه و لی در اصل هدفم تلنگر زدن به برخی انسانها بود.... ممنونم....
|
|||
|
|
۷:۱۴, ۱۰/تیر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
|
سلام
گوشی من که مال خودشه اجازه داده تا گوشی خریدم ( تا اذن نده که نمیشه کاری کرد) پس با گوشی اجاره ای باید اون جوری که صاحب گوشی می خواد رفتار کنی |
|||
|
|
۱۴:۲۴, ۱۰/تیر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۰/تیر/۹۰ ۱۴:۲۶ توسط محب الزهرا.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۰ ۱۹:۲۸)mmsmms نوشته است: روزی پیامبر نشسته بودن روی سکو میبینن یکی داره از دست مامورا فرار میکنه انگاری قبل بعثت سلام این جریان در زمان قتل عمر بن خطاب به دست حضرت شجاع الدین فیروز ابو لولو رخ می دهد به طوریکه بعد از این جریان حضرت ابو لولو به سمت خانه حضرت امیر المومنین علی (علیه السلام) در حال فرار از ماموران بودند، که حضرت امیر بعد از سوار کردن ایشان بر مرکب خود (دلدل) و فراری دادن ایشان، جای خود را عوض کرده و آن جمله را بر زبان گهر بار خویش جاری می کنند. این عمل در اسلام توریه نامیده می شود، یعنی انسان کلامی را بگوید که دروغ نباشد، لکن مخاطب و شنونده از آن مطلب، کلام دیگری را برداشت نماید. منبع: کامل بهایی ج 2 ص 111 مجمع النورین ص 222 فصل الخطاب فی تاریخ قتل عمر بن خطاب ص 211 |
|||
|
|
۲۳:۴۴, ۱۳/دی/۹۰
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
بسم ا...
سلام اسم گوشی من فدک زهراست، اسم کامپیوترم هم اینه: الهی عجل لولیک الفرج هر دو تاشو همیشه آماده نگه میدارم تا هر وقت و هر جایی آقا خواست دو دستی تقدیمش کنم التماس دعای فرج... |
|||
|
|
۱۰:۵۷, ۳۰/خرداد/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۳۰/خرداد/۹۱ ۱۰:۵۸ توسط ایمانی.)
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
خوبه هر از چندگاهی از دل خویش بپرسیم فرض کن حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) به تو ظاهر گردد حاضری گوشی همراه تو را چک بکند؟
با چنین شرط که در حافظه اش دست نبری؟ بین خودتون وخدا !!!!
حالا جواب بدید! پناه میبرم به خدا
از گناهانی که کوچک میشمرم!!!
|
|||
|
|
۸:۴۳, ۲۲/مرداد/۹۶
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
(۸/تیر/۹۰ ۱۴:۴۳)سکوت نوشته است: آیا خدا از محتویات موبایل و کامپیوتر شما راضی است؟! معیاری اینکه میگیم راضی هستند چیه دلمون یا حق؟ فقط نامحرم و این چیزا شاملش میشه؟ غیبت و تهمت و دروغ چی |
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |
|
|
|||||
| موضوع: | نویسنده | پاسخ: | مشاهده: | آخرین ارسال | |
| تا رسیدن به محضر امام زمان : شناخت مادر امام | مصباح | 5 | 2,974 |
۳/اسفند/۹۴ ۱۱:۲۹ آخرین ارسال: مصباح |
|
| انسانها در برابر وجود مقدس امام عصر(عجّل الله تعالي فرجه) | جواد مخبریان | 1 | 1,815 |
۳۰/مرداد/۹۴ ۱۰:۱۴ آخرین ارسال: جواد مخبریان |
|
| فوائد دعا برای امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) (مکیال المکارم) | در جستجوی سختی | 75 | 45,621 |
۳۱/تیر/۹۴ ۹:۰۳ آخرین ارسال: zaviyehdid |
|
| (B)ساخت مسجدی به دستور امام زمان عجل الله (روایتی از یک معجزه) | oO DaViD Oo | 1 | 2,811 |
۱۷/فروردین/۹۴ ۱۷:۰۸ آخرین ارسال: سدرة المنتهی |
|
| دانلود مداحی ها و نواهای مذهبی در مورد امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | جویای حقیقت | 57 | 34,485 |
۲۹/اسفند/۹۳ ۰:۴۸ آخرین ارسال: جویای حقیقت |
|
| (A+)صفتی که تمام یاران امام زمان دارند و صفتی که هیچ یک از یاران امام زمان ندارند!!!!!!!! | علی 110 | 4 | 21,281 |
۲۴/آبان/۹۳ ۹:۴۵ آخرین ارسال: راوی110 |
|
| سخنان عرفا و علما درباره مهدویت و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) | Farzaneh | 23 | 11,834 |
۴/شهریور/۹۳ ۱۷:۵۷ آخرین ارسال: Farzaneh |
|