|
یک علامت سوال بزرگ ؟
|
|
۱۵:۴۵, ۱۳/اسفند/۹۰
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
با سلام
بنده دوباره با موضوع حجاب برگشتم! متاسفم که دوباره در این مورد بحث می کنم! ولی من یه سوال بزرگ برایم ایجاد شده است و میخواهم بدانم چرا؟!!امروز داشتم اخبار شبکه 1 را تماشا میکردم که در مورد انتخابات بود و داشتن از مردم مصاحبه میکردن! بعد با یه خانومی که اصلا حجاب نداشت و یه شال کاملا باز به سر داشت مصاحبه میکردن...این خانم گفت شاید من حجاب اسلامی نداشته باشم ولی برای کشورم هرکاری می کنم! بخاطر همین اومدم و رای دادم! میخوام بدونم اگه حجاب چیزیه که الزامیه چطور به این خانوم مشروعیت داده شده و خیلی راحت با ایشون مصاحبه کردن بدون اینکه به ایشون گوشزدی راجع به پوشش بدهند!!! همیشه موقع انتخابات همینطور بوده و خیلی راحت خانوم های بی حجاب را نشان میدهند بدون اینکه ذره ای این موضوع را بد بدانند...چون ایشان در حال رای دادن هستند؟؟؟؟؟ یعنی چون این خانوم تصمیم گرفته رای بده نوع پوشش ایشان مشکلی ندارد ولی در روزهای معمولی این پوشش ایراد دارد!؟ این موضوع مرا گیج کرده! آیا پوشش اسلامی در ایران فقط جنبه سیاسی دارد؟ یعنی در موقعیت های سیاسی مختلف فرق می کند؟ |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۲۱:۳۳, ۱۳/اسفند/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۹۰ ۲۱:۳۳ توسط Rman.)
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
نقل قول: بنده غلط بکنم بخوام کسی یا چیزی رو تخریب کنم!!! نقل قول: بنده هم چون مطمئنم که هیچوقت به این خواستشون نمیرسم گفتم "به جز"(یکم جملمو بد گفتم) نقل قول: به نظرم واسه این نشون نمیدن چون هنوز نمیخوان تمام پل های پشت سرشون رو خواب کنن!! |
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |

متاسفم که دوباره در این مورد بحث می کنم! ولی من یه سوال بزرگ برایم ایجاد شده است و میخواهم بدانم چرا؟!!