کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

نظرسنجی: مایل به همکاری هستین بگید
بله
خیر
 توجه: این نظرسنجی عمومی است و سایر کاربران می توانند گزینه منتخب شما را مشاهده کنند. [نمایش جزئیات آرا]

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
کسی هست همکاری کنیم
۱۱:۴۷, ۲۵/بهمن/۸۹
شماره ارسال: #1

[/b][/size]چرا خودمون مستند نسازیم چرا با هم هم فکر نشیم حتی درمورد ایران هم میشه گفت کی هست کی نیست بیاید باهم مستند بسازیم یه یا علی بگیم شروع کنیم و کارای گرافیکی کنیم لطفا غیرتی برخورد نکنید میشه هرکس باشه بیاید کمک کنیم همه اطرافو هم خودمون هم مطلع بشیم دروبرمون چه خبره.

به کمک رهبر بزرگمون امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) فقط به اعتقاد به امام زمان یه یا علی بگید دست به کار شیم
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: زاهده ، علی ، ganjname ، آزرم‌شاه ، semnani ، hesam110 ، nooromahdi ، m.hossein ، یاران مهدی ، سرباز سید علی ، aleerz ، ღ♥ღANGELღ♥ღ ، mofa ، َAFRAN

آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۶:۱۷, ۵/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #11
آواتار
ساختن مستند به خاطر این نیست که ما یه مستند مثل مستند ظهور دیدیم و حالا جو گیر شدیم،به خاط اینه که به این نتیجه رسیدیم که هیچ کاری برای شناسوندن دینمون،امام زمانمون و دسیسه های اسراییل و امریکا(برای از بین بردن دینمون)،نکردیم.
ساختنش اهل فن می خواد؟!!!!!
به قول دوستمون،InsominAc،خدارو شکر ما اهل فنش رو هم داریم و کار رو سپردیم به اهلشSmile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: InsomniAc ، amir abroft ، علی ، karimi_cae ، hesam110
۱۷:۲۰, ۹/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۹/اسفند/۸۹ ۱۷:۲۱ توسط karimi_cae.)
شماره ارسال: #12

گروه فرهنگی مبشران ظهور به منظور تبلیغ بهتر مباحث ظهور و گسترش موج بشارت ظهور ، فیلمی مستند در رابطه با بررسی روایی نشانه های ظهور با نام " ظهور بسيار نزديك است " که حاوي بررسي نشانه هاي بسيار نزديك بودن و مصاديق شخصيهاي ظهور ارائه داده است .

[تصویر: top2.jpg]

هر چند بی عیب نیست اما به دیدنش می ارزرد

تعداد محدودی از این مستند در اختیار اینجانب است . دوستان در صورت تمایل برای داشتن این مستند کامنت بگذارند . و هر کس هم می تواند توزیع کند اجرش با آقا
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: hesam110
۱۹:۳۸, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #13

بچه ها ما می خوایم یه مستند بسازیم مثل ظهور به کمک بعضی هاتون نیاز داریم این مستند بیشتر در مورد ایران هست خواهشا کسایی که می خوان غیرتی رفتار کنن نیاین ولی بچه هایی که حاضر با روبرو شدن با حقیقت هستن بیان به کمک ما ما منتظر تمام کسایی که نیت خدایی و برای رضای خدا و امام زمان کار میکنن هستیم خواستن بیاین خوشحال میشیم همکاری کنیم باهاشون
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: Hadith ، سرود پیروزی ، MJM GAMES ، sunrise59 ، gerdu ، parsa ، EMPERATOR ، boghz ، 313 ، ff7 ، K-1 ، mohsen77 ، ONLY66 ، س.س.الف ، MohammadSadra ، s.v3 ، warior ، hesam110
۲۱:۴۰, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #14
آواتار
کمکی از دستم بر بیاد،دریغ نمی کنم.

امضای Hadith
بیایید ارتباطمان را هر روز با حضرت مهدی(عجل الله تعالی فرجه الشریف) حفظ کنیم.
حتی به اندازه ی خواندن یک دعای فرج و
یـا ذکر صلواتی با تقدیم ثواب آن به امام زمانمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف)..
و یار امام زمانمان باشیم،حداقل به اندازه ی ترک یک گــــــناه..

[تصویر: Marg.jpg]

تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir abroft ، ONLY66 ، MohammadSadra ، warior ، hesam110
۲۱:۵۴, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #15
آواتار
عزیز من اگه توهینی به شخصیت ملی من نشه من هم هستمHeart
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir abroft ، ONLY66 ، hesam110
۲۲:۳۹, ۱۰/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #16
آواتار
سلام. دوست عزیز رو من هم حساب کن.
لطفا صندوق پیام هات رو هم خالی کن تا بتونیم پیام خصوصی بهت بدیم
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: amir abroft ، ONLY66
۱۱:۰۱, ۱۱/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۱/اسفند/۸۹ ۱۱:۱۵ توسط amir abroft.)
شماره ارسال: #17

به احتمال زیاد اولین مستند واسه این باشه که چرا اسلام تو ایران بد جا افتاده و الان بیشتر جوان ها با دین اسلام مشکل دارن به نظر من دین اسلام خیلی شیرین ولی تو ایران ظاهر این دین سخت شده و یه سختگیری های با دین اسلام یا با اسم اسلام انجام شده که ما با اولین مستند شاید بخواییم این طوری باشه کارو با جوان ها شروع کنیم اسلام گریز شدن بعضی هاشون که الان کم هم نیستن
البته این فازه اول مستند هستش ما باز با موضوع های دیگه این کارو انجام میدیم
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ff7 ، ONLY66 ، آرین (الهه.ع)
۱۲:۴۸, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #18
آواتار
سلام به دوستای عزیزم
امیر جان اگه بیشتر بتونید توضیح بدید که ببینم در توانم هست و کاری از دستم بر میاد و میتونم کمک کنم یا نه ممنون میشم .

یه خدا قوت هم به همه بچه های فروم و میگم و اجرتون با خود آقا امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف)
۱۴:۴۰, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #19

بچه ها در مورد اسلام در داخل ایران اسمش شاید همین بذاریم اسلام در ایران شما به من بگید در پیغام خصوصی چهکارهای و چه مهارت هایی دارید و همین که با ما هم کاری کنید و کنار ما باشید قوت قلبه
۱۴:۴۳, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #20
آواتار
نقل قول:به احتمال زیاد اولین مستند واسه این باشه که چرا اسلام تو ایران بد جا افتاده و الان بیشتر جوان ها با دین اسلام مشکل دارن به نظر من دین اسلام خیلی شیرین ولی تو ایران ظاهر این دین سخت شده و یه سختگیری های با دین اسلام یا با اسم اسلام انجام شده
دوست عزيز ميشه واضح تر منظورتون رو بگيد؟

امضای MAHDI59
[تصویر: masoud.jpg]
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا