کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

ارسال پاسخ  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 9 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
بازی prince of persia
۱۱:۴۶, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
آواتار
سلام دوستان. من چندی پیش که توضیحات جناب Antisatan رو در مورد بازی تیکن6 خوندم، شوکه شدم!
رفتم کنار پلی استیشن داداش کوچیکم و بازیهاشو نگاه کردم ببینم کدوماش به بازیهای ماسونی شبیهه؟!
God of war1-2رو دیدم به اضافه prince of persia !
یه جورایی مو به تنم سیخ شد وقتی دیدم شاهزاده ایرانی رو با این وجهه نشون دادن! نصف صورت معمولی و نصف شیطانی و چشم چپ آتشین و به نظرم اومد که اون سلاحش که زنجیره نوکش خیلی شبیه اون بز بافومت هست.(البته با تحلیل ناقص من)
اگه دوستان در مورد این بازی اطلاعات موثقی دارن لطفا در اختیار من بگذارند.
ممنون
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
نقل قول این ارسال در صفحه جدید
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، ANTI satan ، irandoost
۱۳:۳۹, ۱۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۳:۵۸ توسط خاک.)
شماره ارسال: #2
آواتار
[تصویر: 639px-33488-prince-of-persia-4-titre-pro...-4_640.jpg]
شاهزاده ی فارسی 4
کل داستان از یک درخت شروع می شه درختی که نابود میشه وقتی که درخت زندگی (tree of life) نابود میشه تاریکی زندانی شده داخل آن آزاد می شود و همه جا رو تاریکی فرا می گیره
[تصویر: Prince_of_Persia_Fan_Art_by_Teakster.jpg]
[تصویر: 65.jpg]
[تصویر: prince_of_persia_ahriman_escape_tunnel_display.jpg]
و جوان چشم آبی ماموریت دارد به شاهزاده خانوم فارسی کمک کند تا تاریکی که در دنیا پخش شده را مهار کرده و دوباره به درخت بازگرداند
[تصویر: prince-of-persia-4_1.jpg]
[تصویر: prince-of-persia-ps3-1.jpg]
اما نکته جالب و مشکوک این باری نامی است که بر روی درخت گذاشته شده د رخت زندگی tree of life
[تصویر: kaballah.jpg]
[تصویر: Prince_of_Persia_Contest_II_by_karla_chan.jpg]

این برداشت شخصی من است که
تاریکی اشاره شده در این بازی ادیان الهی بخصوص اندیشه اسلامی است
که توسط مشتقات غیر جادویی کابالا مانند اومانیزم و سکولاریزم و... منفعل و منجمد و زندانی بود و...
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: مسافر ، ANTI satan ، Seyed Mohsen ، mohamad ، محمدجواد ، محب الزهرا ، irandoost ، mhvvhm
۱۳:۵۴, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #3
آواتار
یک نکته کوچک را از قلم انداختید. تاریکی که درون درخت محبوس است اهرمن نام دارد و خدایی که شاهزاده به آن معتقد است اورمزد نام دارد.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، ANTI satan ، Seyed Mohsen ، محب الزهرا ، irandoost ، mhvvhm
۱۴:۱۷, ۱۲/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۲/اسفند/۸۹ ۱۴:۲۲ توسط خاک.)
شماره ارسال: #4
آواتار
(۱۲/اسفند/۸۹ ۱۳:۵۴)مسافر نوشته است:  تاریکی که درون درخت محبوس است اهرمن نام دارد و خدایی که شاهزاده به آن معتقد است اورمزد نام دارد.

قهرمان چشم آبی ما یک ولگرد است.زمانی که در حال تعقیب الاق فراری اش که فرح نام دارد است در طوفان شن گم می شود و زمانی که طوفان تمام شود خود را درون آبادی Garden of Eden پیدا می کند.درون یک باغ حصار کشیده درخت اسرار آمیزی با نام Tree of Life قرار گرفته است.
هزاران سال پیش دو برادر به جنگ اهریمن می روند.اهریمن موجود پلیدی است که تاریکی و فساد را در سرتاسر سرزمین گسترانده است.یکی از برادران با نام Ormazd بالاخره اهریمن را شکست می دهد و اهریمن و نیروی تاریکیش را درون درخت Tree of Life محبوس می کند.برای 200 نسل اهریمن درون درخت زندانی می ماند.در طی سال ها سپاهی از جنگویان حافظ درخت بودند اما کم کم از تعداد جنگجویان کاسته می شود تا جایی که تقریبا دیگر جنگجویی باقی نمی ماند.مدتی بعد از ورود قهرمان چشم آبی درخت نابود می شود و حالا اهریمن آزاد شده است.خبر خوب این است که دیوارهای Ormazd هنوز قادرند اهریمن را در خود نگه دارند.اما بزودی نیروی تاریکی درون دیوار روزنه ای پیدا خواهد کرد و کم کم تمام دنیا را فرا خواهد گرفت.اگر اهریمن آزاد شود دنیا سقوط خواهد کرد مگر اینکه قهرمان چشم آبی به همراه یار جدیدش Elika نیروی تاریکی و فساد را وادار کنند که به درون باغ برگردد.نیروی تاریکی تمام پلیدی ها و زشتی های موجود در این دنیاست
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، سدرة المنتهی ، محمدجواد ، irandoost
۲۲:۳۷, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #5
آواتار
(۱۲/اسفند/۸۹ ۱۴:۱۷)s-eyvazi-sa نوشته است:  
(۱۲/اسفند/۸۹ ۱۳:۵۴)مسافر نوشته است:  تاریکی که درون درخت محبوس است اهرمن نام دارد و خدایی که شاهزاده به آن معتقد است اورمزد نام دارد.

قهرمان چشم آبی ما یک ولگرد است.زمانی که در حال تعقیب الاق فراری اش که فرح نام دارد است در طوفان شن گم می شود و زمانی که طوفان تمام شود خود را درون آبادی Garden of Eden پیدا می کند.درون یک باغ حصار کشیده درخت اسرار آمیزی با نام Tree of Life قرار گرفته است.
هزاران سال پیش دو برادر به جنگ اهریمن می روند.اهریمن موجود پلیدی است که تاریکی و فساد را در سرتاسر سرزمین گسترانده است.یکی از برادران با نام Ormazd بالاخره اهریمن را شکست می دهد و اهریمن و نیروی تاریکیش را درون درخت Tree of Life محبوس می کند.برای 200 نسل اهریمن درون درخت زندانی می ماند.در طی سال ها سپاهی از جنگویان حافظ درخت بودند اما کم کم از تعداد جنگجویان کاسته می شود تا جایی که تقریبا دیگر جنگجویی باقی نمی ماند.مدتی بعد از ورود قهرمان چشم آبی درخت نابود می شود و حالا اهریمن آزاد شده است.خبر خوب این است که دیوارهای Ormazd هنوز قادرند اهریمن را در خود نگه دارند.اما بزودی نیروی تاریکی درون دیوار روزنه ای پیدا خواهد کرد و کم کم تمام دنیا را فرا خواهد گرفت.اگر اهریمن آزاد شود دنیا سقوط خواهد کرد مگر اینکه قهرمان چشم آبی به همراه یار جدیدش Elika نیروی تاریکی و فساد را وادار کنند که به درون باغ برگردد.نیروی تاریکی تمام پلیدی ها و زشتی های موجود در این دنیاست

و این یعنی زندگی بشر به وسیله ی قهرمان چشم آبی نجات پیدا می کند و همان طور که شما از من بهتر میدونید این از هدفهای فراماسون هاست.
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، خاک ، مسافر ، محب الزهرا
۱۱:۱۱, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #6
آواتار
نقل قول:
Garden of Eden
Tree of Life

به نام های کلیدی در این بازی دقت کنید
"باغ عدن "
" درخت زندگی "
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، محب الزهرا ، irandoost
۲۲:۵۹, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #7
آواتار
بدترین wind mind تاریخ را فقط یوبیسافت میسازه
تازه شن های فراموش شده به داستان ملک سلیمان و اجنه اشاره میکنه یوبیسافت توسط یک زن به نام جید ریموند کنترل میشود
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan
۱۱:۵۵, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #8
آواتار
(۱۳/اسفند/۸۹ ۲۲:۵۹)امیر گیمر نوشته است:  شن های فراموش شده به داستان ملک سلیمان و اجنه اشاره میکنه
در بازی شن های فراموش شده دشمنان شاهزاده ی چشم آبی و برادرش به خصوص غول بزرگ داستان فارسی حرف می زنند !!!
[تصویر: prince_of_persia_forgotten_sands_wallpaper.jpg]

[تصویر: prince-of-persia-the-forgotten-sands-201...2_640w.jpg]

[تصویر: prince-of-persia-the-forgotten-sands-201...6_640w.jpg]
۱۶:۳۵, ۱۴/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #9
آواتار
قابل توجه که دشمنان اجنه سلیمان هستند
۱:۱۵, ۱۳/فروردین/۹۰
شماره ارسال: #10
آواتار
(۱۴/اسفند/۸۹ ۱۶:۳۵)امیر گیمر نوشته است:  قابل توجه که دشمنان اجنه سلیمان هستند
در واقع اگر به داستان بازی بیشتر دقت کنید متوجه می شوید بازی خیلی پیچیده است. جن ها دو دسته اند. دسته اول که متحد با پادشاه سلیمان (و نه پیامبر سلیمان!) بودند. که بازمانده این اتحاد جنی است که محافظ معبد است و قدرت کنترل آب و زمان و محیط را با ورد های فارسی به پرینس انتقال می دهد! و گروهی دیگر به رهبری راتاش که توسط سلیمان به وسیله طلمسی قوی به بند کشیده شده اند. راتاش بعد از آزادی خیال می کند پرینس پسر سلیمان است و به قصد انتقام به او حمله می کند.
نکته جالب بازی اما اینجاست که هیچ راهی برای شکست دادن جن پلید توسط انسان وجود ندارد. تنها با یک روش می شود او را شکست داد: پرینس باید با جن خوب! متحد شود و با استفاده از نیروی او، جن پلید را شکست دهد. و انصافا هم از خود گذشتگی جن خوب آدم را تحت تاثیر قرار می دهد! Blush
یکسری موارد خاص در بازی هم هست که جرات نکردم آن را بیان کنم. چون قطعا مثل تاپیک پرچم های ماسونی، موجب تکفیر خودم خواهد شد و باید از ایرانیان عذر خواهی کنم!
وقتی وارد سرزمین جن ها می شوید، کمی که جلو بروید یک globe winged به شکل علامت زرتشت، بر روی دیوار خواهید دید. اما جالب تر آنجایی است که تندیس سنگی بزرگ 4 جن اعظم را گذاشته اند. یکی از این 4 جن اعظم تندیسی به شکل تندیس معروف پادشاه ایرانی است که پنجه های شیری را با دست خود گرفته است...
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: امیر گیمر ، محمدجواد ، fandogh ، mhvvhm
ارسال پاسخ  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

پرش در بین بخشها:

بالا