|
بازی prince of persia
|
|
۱۱:۴۶, ۱۱/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان. من چندی پیش که توضیحات جناب Antisatan رو در مورد بازی تیکن6 خوندم، شوکه شدم!
رفتم کنار پلی استیشن داداش کوچیکم و بازیهاشو نگاه کردم ببینم کدوماش به بازیهای ماسونی شبیهه؟! God of war1-2رو دیدم به اضافه prince of persia ! یه جورایی مو به تنم سیخ شد وقتی دیدم شاهزاده ایرانی رو با این وجهه نشون دادن! نصف صورت معمولی و نصف شیطانی و چشم چپ آتشین و به نظرم اومد که اون سلاحش که زنجیره نوکش خیلی شبیه اون بز بافومت هست.(البته با تحلیل ناقص من) اگه دوستان در مورد این بازی اطلاعات موثقی دارن لطفا در اختیار من بگذارند. ممنون |
|||
|
| آغاز صفحه 3 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۱۸:۲۹, ۲۹/آبان/۹۰
شماره ارسال: #21
|
|||
|
|||
|
ببینید شما باید اول از همه جایگاه دقیق هر کارکتر رو مشخص کنید... خوب یا بد. با توجه به کارها و اهدافشون. بعد داستان بازی و سرنوشت هر کارکتر و بعد بیاید اونو از اول تا آخر ببرید زیر سوال! اگه شما کلا بازی رو انجام داده باشید و تمام داستان رو هم متوجه بشید و به روند بازی هم دقت کنید تازه نتیجه میگیرید که حرفاتون چقدر ضایع بوده! یعنی شما در واقع خیلی سطحی نقد میکنید. میگید فلانی معناش میشه بهمانی... ولی نمیگید چرا فلانی نباید معناش بشه دهدانی! با خود مساله مساله رو حل میکنید...
سوال: آیا این بازی شیطانیه؟ جواب: چون این اونه و این بازی شیطانیه پس این بازی شیطانیه! ![]() اشتباهه برادران! با تشکر. لرد جهنمی
|
|||
|
|
۲:۱۷, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #22
|
|||
|
|||
|
بعضی از دوستان آنچنان روی بازی ها و کاراکترها تعصب دارند که حتی اگر خود سازنده بازی هم بیاید، باز قبول نمی کنند و سخن خود را تکرار می کنند. به هر حال اگر بعضی ها از علائم واضح ظاهری و تکنیک های کاملا مشخص و علمی ضمنی (مثل تاثیر ضمنی، پیام رسانه ای، هم ذات پنداری مخاطب و ...) به هر علتی، چشم پوشی می کنند و کبک وار سر را به زیر برف می کنند، دیگرانی که هوشیارند و علاوه بر تکان خوردن عروسک، نیم نگاهی به سیم نامرئی متصل به آن و گرداننده نهایی دارند، آگاهانه با صنعت رسانه مواجه می شوند و در سطحی بالاتر از کف عامیانه، از تهدیدات جنگ نرم خود را مصون می دارند.
|
|||
|
|
۱۱:۰۵, ۴/آذر/۹۰
شماره ارسال: #23
|
|||
|
|||
(۲۷/آبان/۹۰ ۲۳:۲۹)dark.knight نوشته است:(۲۷/آبان/۹۰ ۲۰:۲۶)mahdi_haji نوشته است: ببخشيد ولي اينطوريه پس آمريكا اسراييل و كلا فراماسون ها ماسون نيستند ديگه!!!!همه براي خودشان يك شكلي ميكشند. دوست عزیز شما هم که من هر جا نگاه کردم در حال انتقاد به تالار و افشای صنعت سینمایی !!!!! این همه دلیل و شباهت به نظر شما اتفاقی هست؟!!! این دوست بنده خدای ما هم که حدود یه صفحه با فونت14 نوشته و مدرک و دلیل برای شما اورده اونوقت شما به نوشتن توی یه خط که هیچ ربطی به شیطان پرستی نداره و سناریوی قوی داره بسنده میکنین؟!!!! منم خودم 15 سالم بیشتر نیست و بازی کردن و فیلم نگاه کردن رو خیلی دوست دارم ولی مسلما ترجیح میدم حقیقت رو بدونم تا اینکه با چشم بسته یه سری کار رو دنبال کنم.... شما هم اگه هی دارین پنتاگرام میکشین برای اینه که اونها این نماد ها رو با تبلیغات توی ذهن شما کردن و شما و بقیه هم این کارو بر اساس جذبه ای ک ایجاد کردن دارین تکرار میکنین بنا براین ( با عرض عذر خواهی) شما یک مقلدید نه یه شیطان پرست. در ضمن دوست داشتن برای استفاده نماد ها یک چیزه و ترویج تفکر این نمادها یه چیز دیگه. من به شما دوست عزیزم پیشنهاد میکنم کمی بدون قضاوت قبلی و با چشم باز به نماد ها و صنعت فیلم و سینما نگاه کنین مسلما به این نتیجه میرسین که همه ی این تکرار ها اتفاقی نیست!!! |
|||
|
|
۱:۲۹, ۵/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۵/آذر/۹۰ ۱۶:۰۹ توسط dark.knight.)
شماره ارسال: #24
|
|||
|
|||
(۴/آذر/۹۰ ۱۱:۰۵)fandogh نوشته است:(۲۷/آبان/۹۰ ۲۳:۲۹)dark.knight نوشته است: نه خیر شما وقت تلف نمی کنید!!!فقط هی این ور اون ور رو نگاه می کنید اگه یه مگسی پشه ای چیزی رد شد بگیرید ببینید روش نماد شیطان پرستی داره یا نه! تحمیل عقاید یعنی این!!!! شما با من مشکل دارید چیکارتون کنم؟این تویی که ترجیح میدی همه چیز رو شیطانی بدونی نه من!!! خب من هفده سالمه و و گاهی اوقات آنارشی و هگزاگرام و زودیاک رو می کشم و این که از نظر شما مقلد هستم یا نه برام هیچ اهمیتی نداره!!! استفاده از نماد؟؟؟من فقط گاهی اوقات می کشمشون...فقط همین!! من قبلا هم گفتم!!!این نماد ها رو با عنوان نماد های جادویی استفاده می کنن نه فراماسونری!!!
|
|||
|
۱۹:۰۰, ۷/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۷/آذر/۹۰ ۱۹:۰۱ توسط mahdi_haji.)
شماره ارسال: #25
|
|||
|
|||
|
خود شما چطور؟قبول نداريد روي بازي ها تعصب داريد؟شما به همه توهين ميكنين، اونم كه به من مردي روش.ولي من براي اين اين همه باشما مباحثه ميكنم تا يك كم تعصبتون از بين بره.وگرنه نمي خواهيد ديگر من با شما مباحثه نميكنم.شايد باين كاراتون كلا همه اين كار رو نكنند.
جواب اين نامه را بدهيد يا حسين |
|||
|
|
۲:۰۷, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #26
|
|||
|
|||
|
آره روشون تعصب دارم.مشکلیه؟
من با این کاراکتر ها بزرگ شدم.همونطور که شما ها با اون کتابای آخرت و مذهبی و ...بزرگ شدید! |
|||
|
۲:۱۷, ۸/آذر/۹۰
(آخرین ویرایش ارسال: ۸/آذر/۹۰ ۶:۳۵ توسط MAHDI59.)
شماره ارسال: #27
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان
لطفا دقت کنید اینجا تالار گفتگوست نه جایی برای لج و لج بازی بچه گانه. لطفا مبحث رو منحرف نکنید. |
|||
|
|
۳:۱۵, ۸/آذر/۹۰
شماره ارسال: #28
|
|||
|
|||
|
پرنس اف پرشیا بازی کاملا ضد ایرانی هست که دشمنها در بازی فارسی حرف میزنند ولی نقش اول انگلیسی
در بازی اساسینس همین شرکت پرچمی در مقر دشمن به پا بود که رنگش سبز و به عربی نوشته بود محمد رسول الله اقای دارک نایت من هم مثل شما یه بازیباز هستم البته بازیساز هم هستم و تعصب شما رو رو بعضی از مسائل واقعا جاهلانه میبینم این نشون میده که اصلا رو هیچ زمینه ای تحقیق نمیکنید دوست من کتاب بخوان و بیاموز ![]() [/b] |
|||
|
|
۱:۳۱, ۹/آذر/۹۰
شماره ارسال: #29
|
|||
|
|||
(۸/آذر/۹۰ ۲:۰۷)dark.knight نوشته است: آره روشون تعصب دارم.مشکلیه؟ سلام دوست من! ![]() شما اصلا به وجود دشمن و جنگ نرم اعتقاد دارید؟ شما اصلا به ارائه ی تحلیل استراتژیک برای محصولات غربی اعتقاد دارید؟ "امروز مهم ترین مشکل ما در جنگ نرم این است که به مردم بفهمانیم در جنگ به سر می برند تا دست از خواب خوش بردارند." این جمله از یکی از استراتژیست های معروف کشور بود. یا علی |
|||
|
|
۱۷:۲۷, ۱۰/آذر/۹۰
شماره ارسال: #30
|
|||
|
|||
|
چرا همتون به من گیر دادید؟عیسی به دین خود موسی به دین خود!
|
|||
|
|
|
|
| 1 میهمان |