کانال بیداری اندیشه در سروش کانال بیداری اندیشه در تلگرام

موضوع بسته شده  به روز آوری

رتبه به موضوع
  • 6 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
خروج سفياني
۹:۰۳, ۱۲/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #1

به نام خدا

با سلام

دوست داريد كلي بخنديد پس به وبلاگ زير يه نگاهي بندازيد

http://9944.blogfa.com/

علائم خروج سفياني هر لحظه پر رنگتر ميشود .

اللهم صل علي محمد و آل محمد

اللهم عجل لوليك الفرج
ارسال ایمیل به این کاربر یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: یکدوست ، خاک ، mohamad ، paradise ، chelcheleh ، 313 ، MJM GAMES ، boghz ، oO DaViD Oo ، mohammad790 ، حلما ، abbas313 ، ایران ، ارتش1نفره ، Bahare ، iran67 ، A L I

آغاز صفحه 6 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد)
۱۷:۲۶, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #51
آواتار
دوستان به نظره شما چرا تو بلاگفا قسمته جستجو در میان وبلاگ ها برای هر کلمه ای یه عالمه مطلب میاره اما برای کلمه ی:پروژه 9944 این پیام رو میده؟؟؟؟؟؟؟؟

متاسفانه برقراري ارتباط با بانك اطلاعات دچار اشكال شده است.
اين مشكل ميتواند بدليل افزايش بار ترافيكي سرور باشد .
خواهش ميكنيم لحظاتي بعد جستجوي خود را تكرار كنيد در صورت تكرار مشكل آنرا به ما اطلاع دهيد.

HuhExclamationExclamationExclamation
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: m.shirazi80 ، یکدوست
۱۸:۰۵, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۸:۰۸ توسط K-1.)
شماره ارسال: #52

پی نوشت سایت وعده صادق

در مورد مطالب مندرج در وبلاگ های مذکور باید به چند نکته توجه داشت:

1 – اشاره به ماه جمادی الثانی برای تحرکات عبدالله، خود می تواند حاکی از یک دسیسه برای مشغول کردن مسلمانان و حتی مخالفان « عبدالله دوم » به مسئله ی توقیت باشد تا حتی اگر در کوتاه مدت، تحرکات نظامی « عبدالله دوم » شکل نگرفت، با مشغول شدن مخالفان عبدالله دوم به مسئله ی توقیت، حداقل تعدادی از مخالفان « عبدالله دوم » و به خصوص آن هایی که « عبدالله دوم » را شبیه به سفیانی می دانند، با مشغول شدن به توقیت، به تدریج دلسرد گردند.

2 – توجه به این عبارات در یکی از وبلاگ ها، حائز اهمیت است:

« با سلام خدمت همه یاوران قائم آل محمد .
من حسن هستم . مامور سازمان اطلاعات مرکزی آمریکا .
ساکن یکی از کشورهای آسیای میانه .

هم اکنون با سازمان های اطلاعاتی کشور های عربی همکاری مستقیم می کنم .
تخصص من در زمینه جنگ های اطلاعاتی و ضد اطلاعاتی هست .
و الان مسئول هماهنگی اطلاعاتی ستاد های شهرستانی در کشور های فارسی زبان هستم .

تسلط نسبتاً خوبی به زبان فارسی دارم .
و اصطلاحاً در این جنگ اطلاعاتی شمشیر رو از رو بستیم .
و می خواهیم تمامی حرکاتی که انجام میدهیم . توسط اذهان عمومی ضبط شود .
و بدانند تمام این حرکات با مدیریت و برنامه ریزی ، شایسته ترین مرد دنیا در حال سازمان یافتن است .

پیشنهاد من به شما این است که از رسانه های دولتی ایران . مسائل روز دنیا رو پیگیری نکنید .
چرا که رسانه های ایرانی مسموم و بسیار دروغگو هستند .
و برای شما خبر های خوبی در مورد . دسترسی آزاد به اطلاعات دارم .

... پروژه 9944 یکی از پروژه های چهارگانه خاورمیانه ، دنیا ، هستی و آفرینش است .
در کنار و تکمیل کننده پروژه های 1111 ، 1555 و 9613 است.

خط کلی این پروژه تسط همه جانبه بر امور مردم و رهایی بخشیدن آنها از مشکلات است .

بخش های از این پروژه . رزمی ، روانی و بخش های دیگری از این پروژه، دینی، سیاسی است .

همه این پروژه ها توسط حضرت حجت (رف) طراحی و در حال پیش رفت هستند.

من در این پروژه مسئول هماهنگی اطلاعاتی ستاد ها در کشورهای فارسی زبان هستم .

... برای شما یاوران مهدی که درخواست دریافت آخرین برنامه ها را از طریق ایمیل دارید.

ذکر چند نکته الزامی است .

قبل از اینکه ایمیل خود را به مسئولین ستادهای شهرستانی برای دریافت آخرین برنامه ها اعلام کنید .

بهتر است ایمیل خود را از یکی از سرویس دهنده رایگان ایمیل مثل یاهو و گوگل تهیه کنید.

در حالت تهیه ایمیل از سشن(جلسات) جعلی استفاده کنید.

و اما بعد از اینکه ایمیل را تهیه کردید و به ستادهای شهرستانی اعلام کردید.
منتظر دریافت ایمیل باشید .

ایمیل ها داری یک فایل Zip است .

با پسورد 9944
آن فایل را دانلود کنید .

در ایمیل یک سری اعداد و ارقام به عنوان کد MD5 قرار داده شده است .

فایل را اکسترکت کنید .

درون فایل Zip یک فایل PDF به زبان فارسی قرار داده شده است.
فایل PDF را به وسیله برنامه ای که از طریق ستادهای شهرستانی در اختیار شما قرار داده شده است.

چک کنید .

در برنامه کافی است فایل PDF و شماره شناسه عضویت را وارد کنید . دکمه MD5 را فشرده و کد حاصله را با کد ارسالی مقایسه کنید .

در صورتی که هر دو کد یکی بود . با خیال راحت و با اطمینان کامل از محتوای فایل PDF می توانید آنرا منتشر کنید. »

عبارات فوق نشان دهنده ی برنامه ریزی جدی در جهت سازمان دهی به این جریان شوم است.

3 – این سوال ممکن است مطرح شود که چرا افراد مذکور در این زمینه، وبسایت راه اندازی نکرده اند؟

جواب کاملاً روشن است: راه اندازی وبلاگ آسان تر بوده و ارزان و امن می باشد و به سرعت می توان آن را راه اندازی نمود و در صورت لزوم، با بر جای گذاشتن کمترین رد پا، ناپدید گردید.

4 - در طی سال های اخیر، تلاش های فراوانی در کشورهای عربی برای معرفی عبدالله به عنوان منجی اعراب و مسلمانان در آخرالزمان صورت گرفته و این پادشاه به عنوان متحد کننده ی اعراب و برقرار کننده ی حکومت بزرگ اسلامی معرفی شده است! در طی این ادعاهای بی شرمانه، به اعراب توصیه شده تا صفوی های رافضی! یعنی ایرانیان فاصله گرفته و ضمن صلح با اروپاییان و آمریکاییها، زیر پرچم عبدالله اردن گرد هم آمده و بر علیه یهود و صفوی ها (ایرانیان) بجنگند تا بتوانند حکومت بزرگ اسلامی را تشکیل دهند. برخی از لینک های مذکور را می توانید در زیر ملاحظه فرمایید:(20)

http://www.jo1jo.com/vb/showthread.php?t=57743

http://www.alashraf.ws/vb/%BB%BA%B0-%E3%...ED%E4.html

http://3rbe.com/vb/showthread.php?t=48535&page=14

http://rotanaz.com/vb//showthread.php?t=93948

بنابراین می توان گفت که این اولین باری نیست که « عبدالله دوم » پادشاه اردن از سوی طرفدارانش، به عنوان منجی مسلمانان در آخرالزمان معرفی می گردد.

5 – با توجه به وقوع انقلاب های متعدد در منطقه ی خاورمیانه، کشورهای عربی از خلاء قدرت رنج می برند. در این اوضاع، هیچ بعید نیست که افراد سودجویی همچون « عبدالله دوم » پادشاه اردن با استفاده از نسب جعلی خود و ادعای فرزندی پیامبر (صلی الله علیه و آله وسلم) و نیز با انتشار برخی شعارهای پان عربیک و مختصری دعوای زرگری با اسرائیل، بخواهند از موقعیت سوء استفاده نموده و قلمرو خود را توسعه دهند. (توجه داشته باشید که اعتراضات مردمی در اردن، عمدتاً « سمیر الرفاعی » نخست وزیر این کشور را نشانه رفته است، نه پادشاه آن را.) بنابراین باید خطر پادشاه اردن را همواره در ذهن داشت؛ به خصوص این که آمریکایی ها، از مدتی قبل بر روی اردن به عنوان رهبر آینده ی منطقه، حساب ویژه ای باز کرده اند:
[تصویر: Sofyani-Az-Negahi-Digar-60.jpg]

سخنان دریاسالار ویلیام. جی. فالون فرمانده وقت نیروی دریایی ایالات متحده ی آمریکا در برابر کمیته ی خدمات مسلح سنا پیرامون نقش اردن در رهبری آینده ی منطقه!
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: ANTI satan ، MARTINI80 ، oO DaViD Oo ، shia12 ، rastin ، ارتش1نفره ، iran67
۱۸:۲۲, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #53
آواتار
سلام
امروز برنامه ي به سوي ظهور داشت راجع به همين فتنه ها حرف ميزد راجع به كسايي كه ادعاي امام بودن ميكنن
اميدوارم ديده باشين اين برنامرو ....
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: oO DaViD Oo ، boghz
۱۸:۲۳, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #54

دوست خوبم s-eyvazi-sa
md5 یک پروتوکل رمزنگاری شده است که بیشتر برای پسورد سایت ها بکار میره که قدرتمندترین نرم افزار برای رمزنگاری داده های متنیه.
۱۸:۳۹, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #55

سلام

آقایی که وبلاگها رو داری همینطوری برای تمسخر منتظران میسازی.من به شما 48 ساعت فرصت میدم که همشون رو حذف کنی.عذرخواهی پیشکش

اما اگر به اینکارت ادامه دادی بدون برات مشکلات جدی ایجاد خواهیم کرد.خودت رو آماده دستگیری و محاکمه بکن!
فکر نکن با استفاده از vpn رهگیری نمیشی.گنده تر از تو هم دستگیر شدن.برای نمونه این مال همین چند روز اخیره:
هكر جوان در اراك دستگير شد

متاسفانه اطلاعات پایین افرادی مثل شما که 2 روزه وارد دنیای اینترنت شدید براتون این توهم رو ایجاد کرده که کسی از هویت شما و اعمالتون با خبر نمیشه.
اگر دوست داری روی خودت تست کنی به این کارت ادامه بده Smile
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: rahbin ، a.l.? ، خاک ، mhklord ، حلما ، rastin ، seyyedi
۱۸:۵۲, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۸:۵۴ توسط rahbin.)
شماره ارسال: #56

فقط...
اللهم عجل لوليك الفرج..
۱۹:۰۹, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۹:۰۹ توسط خاک.)
شماره ارسال: #57
آواتار
Huh :s Huh
۱۹:۲۲, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۹:۲۴ توسط oO DaViD Oo.)
شماره ارسال: #58
آواتار
[quote='یکدوست' pid='10684' dateline='1299240070']
[quote]
یک سوال برام پیش اومده قبلاً هم مطرح کردم ولی دوباره میپرسم چرا روی نبرد سایکیک تاکید دارند و اصرار دارند فرینگ و سوپر نچرال را دیگران ببینند؟؟؟

[/quote]

سلام
من سریال سوپرنچرال رو کامل تا قسمتهایی که تا حالا پخش شده رو دیدم
این سریال به صورت کاملا تلقین کننده شبهاتی رو در مورد آخرالزمان و اتفاقاتی که قرار هست بیفته رو بر فرد بیننده وارد می کنه و تمام اطلاعاتی که یک مسیحی یا یک مسلمون داره رو زیر سئوال میبره در مورد مفهوم و شخصیت نجات دهنده ی آخر
یکی از نکات جالب اینجاس که توی این سریال که داستان دو برادر و داخل شدن آنها به عرصه ی آخرالزمان و انتخاب آنها به عنوان دو برگزیده _ خیر و شر _ بر اثر blood line ، این هست که برادر کوچک تر که خلقیات و رفتار مذهبی تر و دین مدار تری دارد بر خلاف برادر عیاشش که همه کار میکند در آخر امر به سمت شیطان گام برمیدارد و برگزیده ی شیطان می شود و برادر بزرگتر که عیاش تشریف دارد به عنوان برگزیده ی فرشته ها و فرشته ی مقرب میکاییل انتخاب می شود .
این تضادی که داستان با اعتقادات ما دارد ، به چه منظوری طراحی شده ؟
جز اینکه می خواهد مفهوم خوبی و بدی را زیر سئوال ببرد ؟ و اینکه هر کس هر طور که خواست می تواند زندگی کند
لازم به ذکر هست که این سریال طولانی هنوز هم ادامه دارد و در حال ساخت قسمتهای جدید می باشد
یافتن تمامی ارسال های این کاربر
 تقدیر و تشکر از مطلب توسط: خاک ، مسافر ، یکدوست ، ANTI satan ، بیداری اندیشه ، rastin ، abbas313 ، فرهاد
۱۹:۲۹, ۱۳/اسفند/۸۹ (آخرین ویرایش ارسال: ۱۳/اسفند/۸۹ ۱۹:۳۱ توسط خاک.)
شماره ارسال: #59
آواتار
نقل قول:این آدم مطمئنا داره این سایت و سایتای مشابه رو رصد میکنه و دیده کارش خیلی بچه گانه بوده و داره اصلاحش میکنه...
نقل قول:آقایی که وبلاگها رو داری همینطوری برای تمسخر منتظران میسازی.من به شما 48 ساعت فرصت میدم که همشون رو حذف کنی.عذرخواهی پیشکش
Huh Exclamation آقای علائم ظهور یعنی این وبلاگ ها همه مال یک نفره که عضو یا مخاطب تالار بیداری اندیشه هم هست ؟؟ پس چه آدم بی کار و کله خرابی بوده Exclamation
۲۰:۰۶, ۱۳/اسفند/۸۹
شماره ارسال: #60

(۱۳/اسفند/۸۹ ۱۹:۲۲)oO DaViD Oo نوشته است:  [quote='یکدوست' pid='10684' dateline='1299240070']
نقل قول:یک سوال برام پیش اومده قبلاً هم مطرح کردم ولی دوباره میپرسم چرا روی نبرد سایکیک تاکید دارند و اصرار دارند فرینگ و سوپر نچرال را دیگران ببینند؟؟؟

سلام
من سریال سوپرنچرال رو کامل تا قسمتهایی که تا حالا پخش شده رو دیدم
این سریال به صورت کاملا تلقین کننده شبهاتی رو در مورد آخرالزمان و اتفاقاتی که قرار هست بیفته رو بر فرد بیننده وارد می کنه و تمام اطلاعاتی که یک مسیحی یا یک مسلمون داره رو زیر سئوال میبره در مورد مفهوم و شخصیت نجات دهنده ی آخر
یکی از نکات جالب اینجاس که توی این سریال که داستان دو برادر و داخل شدن آنها به عرصه ی آخرالزمان و انتخاب آنها به عنوان دو برگزیده _ خیر و شر _ بر اثر blood line ، این هست که برادر کوچک تر که خلقیات و رفتار مذهبی تر و دین مدار تری دارد بر خلاف برادر عیاشش که همه کار میکند در آخر امر به سمت شیطان گام برمیدارد و برگزیده ی شیطان می شود و برادر بزرگتر که عیاش تشریف دارد به عنوان برگزیده ی فرشته ها و فرشته ی مقرب میکاییل انتخاب می شود .
این تضادی که داستان با اعتقادات ما دارد ، به چه منظوری طراحی شده ؟
جز اینکه می خواهد مفهوم خوبی و بدی را زیر سئوال ببرد ؟ و اینکه هر کس هر طور که خواست می تواند زندگی کند
لازم به ذکر هست که این سریال طولانی هنوز هم ادامه دارد و در حال ساخت قسمتهای جدید می باشد

ممنون که پاسخ دادید. حالا باز هم یک سوال مطرح میشه که این چه جور حجت خدایی هست که از ساختن این چنین مزخرفاتی حمایت میکنه و با هالیوود دستش توی یک کاسه هست؟ مگه نمیخواد با شیطان و عمالش بجنگه و کل دنیا رو نجات بده، حالا چطور باهاشون همکاری میکنه؟ گیر عجب دیوانه های زبان نفهمی افتادیمDodgyAngryAngry . خدایا خودت به دادمان برس، که تنها پناه ما تویی
موضوع بسته شده  به روز آوری

[-]
کاربرانی که این موضوع را مشاهده می کنند:
1 میهمان

[-]