|
کدام سری بازی را بیشتر می پسندید؟
|
|
۲۳:۱۵, ۱۵/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۵/فروردین/۹۱ ۲۳:۳۱ توسط mohsen-321.)
شماره ارسال: #1
|
|||
|
|||
|
سلام دوستان این نظرسنجی یه مقدمه است برای بحث ( بررسی سلیقه گیمرهای ایرانی ) حتما نظر بدین ممنون
سعی کردم از هر سبک خاصی یه بازی بزارم اما جای خیلی بازیها خالیه که شما به بزرگی خودتون ببخشید اگه بازی محبوبتون توی نظرسنجی نیست بگین تا بزارمش یاعلی............. |
|||
|
| آغاز صفحه 2 (پست فوق، اولین پست این موضوع می باشد) |
|
۰:۱۰, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #11
|
|||
|
|||
|
برادر من در مورد بازی و گیم خیلی بحث کرده ایم.
بازی بازی بازی ، همش بازی! بازی و یا همان تفریح خودمون در انگلیسی اینترتینمت! همان اغوای خودمون! چه ایرانی چه خارجی! مهم اینه که اسلامی نیست! تا حالا فکر کردین به جای تولید بازی ، برین ریشه یابی بکنین ببینین آیا جوان ایرانی به اتزیو نیاز داره یا به مکس پین ؟ مشکل چیه؟ تفریح بهتری نبود به جای این که در دنیای مجازی دست و پا بزنیم ، شکست که خوردیم از سیو که کردیم دوباره لود کنیم به امید بازی بهتر اسکور بهتری بگیریم! تا حالا بهتون احساس پوچی کاذب دست نداده؟ من به عنوان گیمری که عمرو تلف کردم تو این راه دارم اینارو می گم ، حال چه ایران همچین گیم هایی رو بسازه که همچون نسخ مشابه خارجی کشت و کشتار باشه! وقتی داریم مثلا خدای جنگ رو نقد می کنیم ، می گیم خشونت شدید و ... حالا اگر بخواهیم گیم ایرانی بسازیم که ضررهای گیم های خارجی رو نداشته باشه ، از خون و خونریزی چشم پوشی خواهیم کرد؟ طبیعتا خیر! چون گیم باید جوان پسند باشد! حال سوالی می پرسم که خیلی سادست! این که اگر ما هم تو گیم هامون همون خون و خونریزی رو به تصویر کشیدیم پس چه تفاوتی بین اون ها و ما هست؟ بزاریم گیمشونو بسازن ما هم نه پولی صرف ساختن گیم هایی که همان مفاهیم رو القا می کنند صرف می کنیم هم کیفیت کارشون خیلی بهتره! |
|||
|
|
۰:۱۴, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #12
|
|||
|
|||
|
دوست عزیز بحث آینده دقیقا پیرامون حرف های شماست .
نظر شما کاملا محترم و صحیحه و من موافقم خواهش میکنم منتظر بحث بعد باشید. |
|||
|
|
۰:۱۸, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #13
|
|||
|
|||
|
Soccer. COD. WOW. DMC.
|
|||
|
|
۰:۳۲, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۳۸ توسط Dragonborn.)
شماره ارسال: #14
|
|||
|
|||
|
من خودم زمانی سری بازیهای TotalWars و Civilization و Elder scrolls oblivion بازی میکردم..اما فعلا دو سالی میشه خیلی کم بازی میکنم (؛
|
|||
|
۰:۳۴, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۴۲ توسط revenger.)
شماره ارسال: #15
|
|||
|
|||
|
اینا که همشون باحالن من اساسینم به لیست خودم اضافه میکنم
ولی خدایی هیچ چیز تراوین نمیشه فقط تراوین این بازیها هم ساختنش راحته هم جذابه هم فکری هم گروهی هم... فقط حیف تو سرورای ایران خیلی تقلب زیاده |
|||
|
|
۰:۵۵, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۲۲:۳۵ توسط fereydun.)
شماره ارسال: #16
|
|||
|
|||
|
من خیلی دوس داشتم مکس پینو انتخاب کنم.ولی سری gta رو انتخاب کردم.چون به نظر من توی این سری گاهی اوقات حرفای خیلی جدی و خوبی زده میشه(سوای مسائل غیر اخلاقی ای که داره).تو این سری سازنده ها می رن به سمت رئالیسم .و امریکای حقیقی رو به گیمر نشون میدن. برای نمونه یک مثال می زنم براتون:
اگهgta chinatown wars رو که روی کنسول DS اومد روبازی کرده باشین ، می دونین که تو بازی شما یه بچه چینی هستین و شروع می کنین به ماموریت انجام دادن.بعد میدونین که اصن الگوی gta اینه که هر چی بیشتر ماموریت انجام بدین میزان پولی که به دست میارین هر دفعه بیشتر از قبله(الگوی عطش برای کسب پول بیشتر که توی دنیای واقعی هم هست).بعد وسط بعضی از ماموریتا ، بازی به گیمر یه کار جدید معرفی می کنه که باید گیمر انتخابشون کنه و ماموریتاشو انجام بده.مثلا یکی از کارایی که بازی به شما معرفی می کنه مواد فروشیه.طرز فروش موادمخدر هم اینطوریه که مثلا مشتریا رو رو صفحه می بینی و مشتریا به شما سفارش میدن.بعد کاری که شما باید بکنی اینه که بری از منبع ارزون بخری و بیای به مشتریای عمله (ببخشید) گرون تر بفروشی. حالا همه ی منتقدا تا اینجاشو می بینن و می گن وایییییییییی مردمو مواد فروش میکنه و ازاین حرفا. حالا ببینید از اینجا به بعدشو که سازند ها چه شاهکاری کردن: توی کار فروش مواد مخدر که گیمر انتخابش کرده یه فرایندی وجود داره که توی کارای دیگه کمتر هست. و اونم اینه که هر مرحله از فروش مواد که میگذره ، پولی که بدست میاد نسبت به پول فروش قبلی خیلی بیشتره.مثلا 3 یا 4 برابر. به همین خاطر بعد از یه مدت ، عملا گیمر آروم آروم ماموریتای اصلی بازی رو بیخیال میشه؛(البته خط اصلی بازی همینجوریشم قصه ی درست درمونی نداره نسبت به شماره های قبلی این سری) و در ادامه فقط ماموریتای مواد فروشی رو انجام میده. خلاصه بعد از یه مدت که مواد فروختی ، بازی به شما یه feature میده. اونم اینه که وقتی شما DS خودتو خاموش میکنی ، معتادان گرامی با به صدا در آوردن DS شما ، شما رو خبر میکنن. یعنی عین مبایل که زنگ می زنه ، کنسول شما هم زنگش به صدا در میاد.خداییش ایده ی عجیبیه.(این تیکه رو برای زننده ی تاپیک گفتم که احتمالا بازی سازه و شاید به دردش بخوره.ببین چه جوری آدمو درگیر خودشون میکنن!!!) بعد بنابر این شما مجبوری دستگاهتو روشن کنی و بری به عملیای محترم مواد برسونی. حالا این تیکشو گوش کنین. بعد از یه مدت اینقدر پول در میاری که سرت سوت میکشه.مثلا 2میلیارد دلار. ولی بیشترین چیزی که توی بازی می تونی بخری یه خونس به قیمت 20 هزار دلار.به خاطر همین آخرای بازی به این نتیجه می رسین که اوه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ه ، این همه پول من می خوام چی کار؟حساب کنین چه قدر پول اضافه میاد.برای همین بازی به شما چهره ی واقعی امپراطوری مواد مخدر رو نشون می ده. اگه یادتون باشه بالاتر گفتم که چیزی که تو این بازی گیمرو تشویق می کرد که بازیو ادامه بده "عطش برای کسب پول بیشتر"بود. این دقیقا همون کاریه که شما تو فیلم scarface می بینی. تو این فیلم آخرش اون یارو دیوونه میشه روی کوه کوکائین.عین همینو راک استار تو بازیش پیاده کرده.میگه نیگاه کن. هیچی نیست. چه قدر پول داری؟ همه رو هم معتاد کردی. [i]این یعنی درس ، یعنی اینکه مواد مخدر بده.[/b] به امید اون روزی که بازیسازای ایرانی هم بخوان توی بازیاشون حرف بزنن. |
|||
|
|
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱:۰۷ توسط revenger.)
شماره ارسال: #17
|
|||
|
|||
|
منم با نظر sms موافقم بهترین راه چاره هم یه چیزه بگم؟؟؟؟؟؟ پایین اوردن سن ازدواج چرا؟؟؟؟؟؟ چون شخص مسءولیت پذیر میشه و به جای لذتهای مجازی و دروغین لذت حقیقی رو تجربه میکنه دیگه صبح ساعت 11 بیدار نمیشه از. بیکاری تا شب بشینه پای گیم و بعدش واسه یه اشغال بردن تموم دنیا رو فحش بده بلکه از صبح زود دنبال زندگیه و چرت یه ربعه بعد ناهارش از 100ساعت گیم بیشتر بهش مزه میده و...
الکی نیست پیامبر اسلام میگه کسی که ازدواج کنه نصف دینش کامل میشه |
|||
|
|
شماره ارسال: #18
|
|||
|
|||
|
خب داداش من به عنوان یک گیمر باید بگم که یه گیمر همه سبک بازی رو انجام میده.
این لیست بالایی شما ناقصه. اگه مایل باشین توضیح بیشتری در این مورد میدم. |
|||
|
|
۱:۰۴, ۱۶/فروردین/۹۱
(آخرین ویرایش ارسال: ۱۶/فروردین/۹۱ ۱:۰۷ توسط ezio252.)
شماره ارسال: #19
|
|||
|
|||
(۱۶/فروردین/۹۱ ۰:۵۵)revenger نوشته است: منم با نظر sms موافقم بهترین راه چاره هم یه چیزه بگم؟؟؟؟؟؟ پایین اوردن سن ازدواج چرا؟؟؟؟؟؟ چون شخص مسءولیت پذیر میشه و به لذتهای مجازی و دروغین لذت حقیقی رو تجربه میکنه دیگه صبح ساعت 11 بیدار نمیشه از. بیکاری تا شب بشینه پای گیم و بعدش واسه یه اشغال بردن تموم دنیا رو فحش بده بلکه از صبح زود دنبال زندگیه و چرت یه ربعه بعد ناهارش از 100ساعت گیم بیشتر بهش مزه میده و... الکی نیست پیامبر اسلام میگه کسی که ازدواج کنه نصف دینش کامل میشهولمون کن بابا کی حوصله زن و بچه داره تو این روزا اصلا کی گفته باید جای بازی کردن زن بگیریم |
|||
|
|
۱:۲۴, ۱۶/فروردین/۹۱
شماره ارسال: #20
|
|||
|
|||
|
اولا بازی باید سازنده باشه! مثلا گیمر رو به فکر کردن وادار کنه یا حداقل مجبور بشه برای ادامه ی بازی بره چنتا کلمه ی انگلیش هم یاد بگیره! ثانیا تعداد اندکی از بازی ها نیازمند محاسبات ریاضین! مثلا فکر کنم همین Civ5 بود که باید برای اقتصاد پایدار داشتن یه چیزایی رو محاسبه کنیم! میبینم بعضی همکلاسام یه عمر میرن گیم نت یا همش از گیم صحبت میکنن،دریغ از یک کلمه انگلیسی !دریغ از یک تلفظ درست! دریغ از حواس جمعی!!! Cod counter strike warcraft va soccer به نظر من این بازیا اصلا بازیای مفیدی نیستن.من خودم زمانی استاد بازی های استراتژیک بودم.همیشه هم دیکشنری جلوم بود. بهترین نوع بازی،نوع استراتژیکی هستش.
|
|||
|
|
|
|
|
| 1 میهمان |